Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ απ’ οτι κατάλαβες γι’ αυτο τον μήνα μαλλον μόνο εσύ εισαι😊

Χαχαχ καλά κι εγώ με το καλάθι μου το μικρό είμαι. Ναι μεν Φεβρουάριος η πρόβλεψη αλλά +- κι εγώ. Μακάρι μωρέ, μακάρι να κάνει ξαστεριά επιτέλους 🙏🏼

• Απαντήσεις 864
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια κάτι περίεργο γίνεται με τα υγρά μου. Θα γίνω λίγο περιγραφική. Γενικά τις μέρες της ωορρηξίας είναι όπως ξερετε σαν ασπράδι αυγού και πιο ελαστικά. Μετά και μέχρι την περιοδο εμένα είναι πιο πηχτά και λευκά κάπως ή κάποιες μέρες δεν έχω. Τώρα είμαι 22η μέρα, ωορρηξία έκανα 15η μέρα περίπου και ενώ τα υγρά άλλαξαν, τώρα μόλις πήγα τουαλέτα ήταν πολλά και  έτσι ελαστικά σχεδόν ίδια  με αυτά της ωορρηξίας. Δεν το χω παρατηρήσει άλλη φορά. Εσείς το έχετε πάθει ποτέ; 

Ναι μια φορά… πέρυσι.. Κ έκανα τεστ κ ήμουν έγκυος αγάπη… Στις πόσες μέρες μτω είσαι;;; Έχεις κάνα τεστ στο σπίτι;;;

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι μια φορά… πέρυσι.. Κ έκανα τεστ κ ήμουν έγκυος αγάπη… Στις πόσες μέρες μτω είσαι;;; Έχεις κάνα τεστ στο σπίτι;;;

Αληθεια;! 8-9 μέρες ΜΤΩ ειμαι. Έχω ένα τεστ το κρατάω με νύχια και με δόντια μέχρι τη μέρα της καθυστέρησης 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Αληθεια;! 8-9 μέρες ΜΤΩ ειμαι. Έχω ένα τεστ το κρατάω με νύχια και με δόντια μέχρι τη μέρα της καθυστέρησης 😅

Δε θα το ξεχάσω ποτέ μου… Έχω καθυστέρηση αλλά οκ έχω αποκλείσει τη φυσιολογική σύλληψη στο μυαλό μου, φούσκωμα στην κοιλιά, πονάκια κ στήθος.. Καθε μήνα τα ίδια.. Είναι Δευτέρα κ πάω τουαλέτα στη δουλειά κ στο σκούπισμα τα φουλ υγρα διάφανα κ ελαστικά… 4 τεστ έκανα για να το πιστέψω🤣🤣🤣… Λίγο κράτησε η χαρά αλλά τι να κάνουμε.. Υπομονή κορίτσι μου λίγες μέρες ακόμα κ ελπίζω σ ένα θετικότατο κατακόκκινο τεστακι !!!! Εγώ μάλλον είμαι σε φάση ωορρηξίας έχω ενοχλήσεις δεξιά (τον προηγούμενο μήνα έγινε από αριστερά το ξέρω λόγω υπέρηχου) είχαμε επαφή προχθές κ απ ότι το βλέπω κ σήμερα..🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε, βλέπω το ΣΚ υπάρχει κινητικότητα. Εγώ όταν είμαι στο σπίτι δεν μπαίνω τόσο από το κινητό, όταν είναι καθημερινή και είμαι στη δουλειά το τερματίζω.. 😅

Ευτυχώς αυτό το ΣΚ το έβγαλα χαλαρά μπορώ να πω και όχι ιδιαίτερα δύσκολα όπως το προηγούμενο. Έχω παρατηρήσει όμως ότι βγάζω κάτι μικρά κόκκινα σπυράκια γύρω από τις θηλές μου κυρίως, και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. 

Επίσης θέλω να πιω καφέ, ελληνικό, και διστάζω.. η γυναικολόγος μου, μου λέει ότι μπορεί να πίνω ένα την ημέρα αλλά ο εξωσωματικός μου, μου είχε πει μετά την ετ ότι ο καφές απαγορεύεται.. και δεν ξέρω τελικά τι να κάνω, μετά και από την αιμορραγία τα σκέφτομαι όλα πια. Γιατί εκείνη την εβδομάδα που ήμουν στη δουλειά είχα αρχίσει να πίνω ένα ελληνικό καφεδάκι το πρωί! 🤔

Έχουν αρχίσει συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, το βράδυ εννοείται σηκώνομαι από τον ύπνο και πολύ δίψα κορίτσια.. εγώ που δεν έπεινα νερό τώρα θέλω να πίνω συνέχεια γιατί διψάω. 😅

Δημοσίευση

@melitiniღ δ έχω ξανα ακούσει γιατρο να απαγορεύει τον καφέ. Εναν τη μερα ολοι επιτρέπουν. Βαση ερευνων επιτρεπονται  μεχρι 200mg καφεΐνης ημερησίως μ είχε πει ο γιατρός. Ένας νες π θεωρητικά είναι από τους πιο δυνατούς έχει γύρω στα 150. Πάντως σίγουρα δ έχει να κάνει με την αιμοραγια. 1000% δ φταιει ο ελληνικός. Με μετρο πίνεται για να μην επηρεάσει τ νευρικό σύστημα τ εμβρυου όσο αναπτύσσεται. Οχι ότι μπορεί να προκαλέσει αποβολή πχ.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε, βλέπω το ΣΚ υπάρχει κινητικότητα. Εγώ όταν είμαι στο σπίτι δεν μπαίνω τόσο από το κινητό, όταν είναι καθημερινή και είμαι στη δουλειά το τερματίζω.. 😅

Ευτυχώς αυτό το ΣΚ το έβγαλα χαλαρά μπορώ να πω και όχι ιδιαίτερα δύσκολα όπως το προηγούμενο. Έχω παρατηρήσει όμως ότι βγάζω κάτι μικρά κόκκινα σπυράκια γύρω από τις θηλές μου κυρίως, και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. 

Επίσης θέλω να πιω καφέ, ελληνικό, και διστάζω.. η γυναικολόγος μου, μου λέει ότι μπορεί να πίνω ένα την ημέρα αλλά ο εξωσωματικός μου, μου είπε πει μετά την ετ ότι ο καφές απαγορεύεται.. και δεν ξέρω τελικά τι να κάνω, μετά και από την αιμορραγία τα σκέφτομαι όλα πια. Γιατί εκείνη την εβδομάδα που ήμουν στη δουλειά είχα αρχίσει να πίνω ένα ελληνικό καφεδάκι το πρωί! 🤔

Έχουν αρχίσει συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, το βράδυ εννοείται σηκώνομαι από τον ύπνο και πολύ δίψα κορίτσια.. εγώ που δεν έπεινα νερό τώρα θέλω να πίνω συνέχεια γιατί διψάω. 😅

Εμένα με άφηνε έναν καφέ τη μέρα. Ο εξωσωματικός κ μαιευτήρας μου. Μόνο  τον ντεκαφεινε δεν ηθελε με τίποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ δ έχω ξανα ακούσει γιατρο να απαγορεύει τον καφέ. Εναν τη μερα ολοι επιτρέπουν. Βαση ερευνων επιτρεπονται  μεχρι 200mg καφεΐνης ημερησίως μ είχε πει ο γιατρός. Ένας νες π θεωρητικά είναι από τους πιο δυνατούς έχει γύρω στα 150. Πάντως σίγουρα δ έχει να κάνει με την αιμοραγια. 1000% δ φταιει ο ελληνικός. Με μετρο πίνεται για να μην επηρεάσει τ νευρικό σύστημα τ εμβρυου όσο αναπτύσσεται. Οχι ότι μπορεί να προκαλέσει αποβολή πχ.

Για το 1ο τρίμηνο δεν μου επέτρεπε καφέ, μόνο ντεκαφ 🙄🙄🙄 άλλοι φωνάζουν όχι ντεκαφ καλύτερα έναν κανονικό, ο δικός μου τα αντίθετα... Δεν ξέρω τι ισχύει 😂😂

Δημοσίευση

@melitiniღ εμένα η γυναικολόγος μου είχε πει καφέ έναν άνετα να πίνω, μάλιστα μου είχε πει όχι στο τσάι οτι έχει μια ουσία που δεν κάνει. Άλλοι λένε οκ το τσάι και ο καφές. Γενικά ο καθένας λέει τα δικά του. Πάντως από έρευνες μέχρι 200mg όπως αναφέρθηκε και πάνω είναι ασφαλες ειδικά ελληνικός που είναι πολύ ελαφρύς.  

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Θα δω τι θα κάνω, εντάξει μπορεί να μην πίνω κάθε μέρα, αλλά έναν καφέ στον τόσο θα τον πίνω πιστεύω, αλλά ίσως είναι αυτό που είπε η @Tonakiv για το πρώτο τρίμηνο. Ίσως οι εξωσωματικές είναι πιο ευαίσθητες σε τέτοια θέματα από μια φυσική σύλληψη, να υπάρχει περισσότερη προσοχή σε κάποια πράγματα, δεν ξέρω, μπορεί να λέω και μπούρδες. 😅 Ας περάσει με το καλό το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο και μετά νομίζω θα είμαι κι εγώ πιο χαλαρή και ελαστική στα πράγματα. 🤗

Δημοσίευση
στις On 7/2/2025 at 1:28 ΜΜ, ο/η Lilaki93 είπε:

Θα δομιμασω τη λυγαρια αφου ειναι και φυτικο προιον μπας και δω διαφορα, τα τεστ δειχνουν οτι κανω ωορρηξια?Υπαρχει περιπτωση να μην γινεται?

Κορίτσια έχω ακούσει και εγώ για την λυγαρια αλλά δεν την έχω δοκιμάσει..

Η γυναικολόγος μου έδωσε τις pregnacare conception και παίρνω και Ω3. 

Μπορώ λέτε να δοκιμάσω και λυγαρια; Λέω μήπως δεν κάνει λόγο των βιταμινών που παίρνω.. Αλλά αυτό είναι φυτικό.. 

Έχω και Hasimoto και είμαι σε φάση που απορυθμιστηκε δεν το είχα καταλάβει και κάναμε προσπάθειες αλλά άσκοπα από ότι μου είπε ο ενδοκρινολογος με tsh υψηλή δεν υπήρχε περίπτωση να μείνεις έγκυος...

Βοηθάει η λυγαρια και στην ρύθμιση του θυρεοειδή;;

Επίσης έχει διαφορά αν είναι ρόφημα η χαπι; 

Δημοσίευση

@Naty_ εγκυμοσύνη μυρίζει... Για να δούμε. Εγώ βρε κορίτσια μετά την ωορρηξία "στεγνώνω" σχεδόν από υγρά και στο σεξ με δυσκολία υγραινομαι. Ενώ σε φάση ωορρηξίας έχω φουλ υγρά και ειδικά στο σεξ. Οπότε κάπως έτσι καταλάβαιναν και τις γόνιμες (συν ότι έχω μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία)

Εγώ κορίτσια είμαι σε love zone 😁 Αλλά δύσκολα θα πιάσουμε αυτόν τον μήνα γιατί βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία την Παρασκευή και Τετάρτη- Πέμπτη θα λείπω επαγγελματικό ταξίδι. Γυρίζω Παρασκευή βράδυ που ελπίζω να έχω κουράγιο για επαφή και να πετύχουμε το ωάριο ή να γίνει αργότερα η ωορρηξία 😜 Αλλιώς next month 🙁 Επίσης ελπίζω να καταφέρουμε και επαφή Τρίτη βράδυ. 

Αυτά... Ποια άλλη είναι σε love zone είπαμε; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Naty_ εγκυμοσύνη μυρίζει... Για να δούμε. Εγώ βρε κορίτσια μετά την ωορρηξία "στεγνώνω" σχεδόν από υγρά και στο σεξ με δυσκολία υγραινομαι. Ενώ σε φάση ωορρηξίας έχω φουλ υγρά και ειδικά στο σεξ. Οπότε κάπως έτσι καταλάβαιναν και τις γόνιμες (συν ότι έχω μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία)

Εγώ κορίτσια είμαι σε love zone 😁 Αλλά δύσκολα θα πιάσουμε αυτόν τον μήνα γιατί βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία την Παρασκευή και Τετάρτη- Πέμπτη θα λείπω επαγγελματικό ταξίδι. Γυρίζω Παρασκευή βράδυ που ελπίζω να έχω κουράγιο για επαφή και να πετύχουμε το ωάριο ή να γίνει αργότερα η ωορρηξία 😜 Αλλιώς next month 🙁 Επίσης ελπίζω να καταφέρουμε και επαφή Τρίτη βράδυ. 

Αυτά... Ποια άλλη είναι σε love zone είπαμε; 

Καλημέρα αγάπη, κ Τρίτη βράδυ επαφουλα κ παρασκευή και θα είσαι καλυμμένη. Εγω είμαι σε love zone 13η μέρα σήμερα επαφές (10η,12η προς το παρόν) θεωρητικά ωορρηξία σήμερα αύριο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα, ξυπνησα πολυ πικραμενη εκανα θερμομέτρηση και απο 36,9 εχει πεσει 36,6 δεν ξερω τι να πω κακο πραγμα οι ελπιδες..

πλεον περιμένω μονο να αδιαθετήσω 😢

Καλημέρα κορίτσι!!! Ρε κορίτσια εγώ γιατί σε καμία εγκυμοσύνη μου ΔΕΝ είχα ανεβασμένη θερμοκρασία;;;😅😅😅🤔🤔 

Εγώ γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα οργανισμού;;;; Μην το δένεις κόμπο ότι θα σου έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!! Ρε κορίτσια εγώ γιατί σε καμία εγκυμοσύνη μου ΔΕΝ είχα ανεβασμένη θερμοκρασία;;;😅😅😅🤔🤔 

Εγώ γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα οργανισμού;;;; Μην το δένεις κόμπο ότι θα σου έρθει 

Μακαρι βρε αγαπη μου τι να πω ειλικρινα θα θελα πολυ να εχω εναν ανθρωπο στο περιβαλλον μου σαν εσενα παντα στο καθετι θα βρεις κατι αισιοδοξο θα κανεις μια θετικη σκεψη.. μεχρι χθες επαιζα 36.8 με 36.9 και σημερα αποτομη πτωση χθες βεβαια ειχα πολυ εντονο πονοκεφαλο πηρα παυσιπονο και ειχα κ επαφη δν ξερω αν σχετιζεται πουθενα αυτο τι να πω.. θα περιμενω τις επομενες μερες… εσυ πως εισαι..; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Τα σκ χάνομαι γιατί δεν έχω υπολογιστή.... Πως μπαίνετε από το κινητό γιατί δεν βρίσκω πουθενά τη σύνδεση? 😵

Καλημέρα κορίτσι μου θα πατησεις σε αυτο που σου εχω κυκλωσει και θα σε βγαλει να κανεις συνδεση..

IMG_6995.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου θα πατησεις σε αυτο που σου εχω κυκλωσει και θα σε βγαλει να κανεις συνδεση..

IMG_6995.jpeg

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!

Αν δεν σε λέγανε Σοφία θα νόμιζα ότι μιλάει η φίλη μου για αυτά που έλεγες για τον σύντροφο σου!!! Είναι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα κ πριν 2 βδομάδες μιλούσαμε για αυτά. Θα σου πω ακριβώς τι της έλεγα

Της είπα να σκεφτεί καλά 2 υποθετικά σενάρια σε 5-10 χρόνια. Το 1ο με γάμο παιδιά (το οποίο της φαίνεται το τέλειο) κ τον σύντροφο έτσι όπως είναι κ το 2ο με αυτόν τον άνθρωπο χωρίς παιδιά, να είναι μαζί χωρίς γάμο μόνο οι 2 τους. Κ την απάντηση θα την βρεις

Τι θέλω να πω με το παράδειγμα μου. Ότι ο γάμος κ τα παιδιά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο χωρίς να τα υποτιμώ γιατί είναι τα θέλω του καθενός αλλά κανείς μας δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή. Σημασία έχει να βρεις έναν άνθρωπο να είστε μαζί κ να λες εγώ με αυτόν τον άνθρωπο θέλω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τα καλά κ τα άσχημα ότι κ αν έρθει εγώ έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο στήριγμα που θέλω με αυτόν να ξυπνάω γιατί με κάνει χαρούμενη κ ευτυχισμένη!!! 

Εμείς είμαστε παντρεμένοι κ δεν έχει καμιά μα καμιά διαφορά με όταν συζούσαμε, ούτε πήρα κάποια "προαγωγή" με το δαχτυλίδι γιατί στο 3μήνο πάνω κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου κ δεν με ένοιαζε τίποτα. Είμαστε μαζί 9 χρόνια χωρίς παιδιά κ είτε έρθουν παιδιά είτε όχι εγώ έχω βρει τον άνθρωπο μου 🥰

Για την θερμοκρασία που λες το έχω ξαναπεί δεν είναι κθλ αξιόπιστη μέθοδος οπότε αν μέχρι την  Τετάρτη δεν σου έρθει κάνε ένα τεστάκι 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι!!!

Αν δεν σε λέγανε Σοφία θα νόμιζα ότι μιλάει η φίλη μου για αυτά που έλεγες για τον σύντροφο σου!!! Είναι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα κ πριν 2 βδομάδες μιλούσαμε για αυτά. Θα σου πω ακριβώς τι της έλεγα

Της είπα να σκεφτεί καλά 2 υποθετικά σενάρια σε 5-10 χρόνια. Το 1ο με γάμο παιδιά (το οποίο της φαίνεται το τέλειο) κ τον σύντροφο έτσι όπως είναι κ το 2ο με αυτόν τον άνθρωπο χωρίς παιδιά, να είναι μαζί χωρίς γάμο μόνο οι 2 τους. Κ την απάντηση θα την βρεις

Τι θέλω να πω με το παράδειγμα μου. Ότι ο γάμος κ τα παιδιά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο χωρίς να τα υποτιμώ γιατί είναι τα θέλω του καθενός αλλά κανείς μας δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή. Σημασία έχει να βρεις έναν άνθρωπο να είστε μαζί κ να λες εγώ με αυτόν τον άνθρωπο θέλω να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τα καλά κ τα άσχημα ότι κ αν έρθει εγώ έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο στήριγμα που θέλω με αυτόν να ξυπνάω γιατί με κάνει χαρούμενη κ ευτυχισμένη!!! 

Εμείς είμαστε παντρεμένοι κ δεν έχει καμιά μα καμιά διαφορά με όταν συζούσαμε, ούτε πήρα κάποια "προαγωγή" με το δαχτυλίδι γιατί στο 3μήνο πάνω κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου κ δεν με ένοιαζε τίποτα. Είμαστε μαζί 9 χρόνια χωρίς παιδιά κ είτε έρθουν παιδιά είτε όχι εγώ έχω βρει τον άνθρωπο μου 🥰

Για την θερμοκρασία που λες το έχω ξαναπεί δεν είναι κθλ αξιόπιστη μέθοδος οπότε αν μέχρι την  Τετάρτη δεν σου έρθει κάνε ένα τεστάκι 🙏

Η απαντηση μου σε αυτο το ομορφο μηνυμα που μου εστειλες ειναι οτι εχω αγαπησει τον ανθρωπο μ κ στα καλα κ στα ασχημα που ζησαμε.. δεν με αφησε ποτέ.! Ουτε κι εγω. Ακομα κ σημερα ειναι στη δουλεια και επο το πρωι προσπαθει να μου ανεβασει υην ψυχολογια γιατι του ειπα για την χαμηλη θερμοκρασια ειναι θετικος σε εξετασεις κτλ δν φερνει ποτε αντιρρηση επειδη το εχω ακουσει κι αυτο εδω.. κ παλι να μην τον ηξερα και να τον γνωριζα παλι σε αυτον θα κατεληγα…!
πηγα στην εκκλησια σημερα πριν απο τη δουλεια μακαρι να μην αδιαθετησω και να υπαρχει ενα θαυματακι εκει κ γ μενα  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Η απαντηση μου σε αυτο το ομορφο μηνυμα που μου εστειλες ειναι οτι εχω αγαπησει τον ανθρωπο μ κ στα καλα κ στα ασχημα που ζησαμε.. δεν με αφησε ποτέ.! Ουτε κι εγω. Ακομα κ σημερα ειναι στη δουλεια και επο το πρωι προσπαθει να μου ανεβασει υην ψυχολογια γιατι του ειπα για την χαμηλη θερμοκρασια ειναι θετικος σε εξετασεις κτλ δν φερνει ποτε αντιρρηση επειδη το εχω ακουσει κι αυτο εδω.. κ παλι να μην τον ηξερα και να τον γνωριζα παλι σε αυτον θα κατεληγα…!
πηγα στην εκκλησια σημερα πριν απο τη δουλεια μακαρι να μην αδιαθετησω και να υπαρχει ενα θαυματακι εκει κ γ μενα  

Οπότε κορίτσι μου μην σκας κ άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους!!!! Μην χάνεις την ουσία κ χαλιέσαι.... κ θα δεις αν χαλαρώσεις θα έρθει κ το μπεμπέ κ το δαχτυλίδι κ όλα 😊

Δημοσίευση

Εγώ στα δικά μου νέα το Σάββατο πάλι το τεστ ωορρηξίας ήταν στο πικ 😁 Δεν ξέρω τι γίνεται αυτόν το μήνα κάθε βδομάδα κάνω ωορρηξία 😵 Βέβαια αν συγκρίνω με τις άλλες φορές ήταν πιο κόκκινη η γραμμούλα από κάθε άλλη φορά οπότε ή έκανα ωορρηξία τοοοσο αργά ή τα έχει παίξει ο οργανισμός μου. Απλά δεν μου κολλάει 29η μέρα κ ωορρηξία, έχει τύχει σε κάποια??? Ο κύκλος μου ε΄ίναι 32-35 μέρες με τα inofert. Αλλά είμαι πολύ χαλαρή αυτ΄ον το μήνα ότι βρέξει ας κατεβάσει!!! Το άλλο σκ αν δεν έρθει θα κάνω ένα τεστάκι🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εγώ στα δικά μου νέα το Σάββατο πάλι το τεστ ωορρηξίας ήταν στο πικ 😁 Δεν ξέρω τι γίνεται αυτόν το μήνα κάθε βδομάδα κάνω ωορρηξία 😵 Βέβαια αν συγκρίνω με τις άλλες φορές ήταν πιο κόκκινη η γραμμούλα από κάθε άλλη φορά οπότε ή έκανα ωορρηξία τοοοσο αργά ή τα έχει παίξει ο οργανισμός μου. Απλά δεν μου κολλάει 29η μέρα κ ωορρηξία, έχει τύχει σε κάποια??? Ο κύκλος μου ε΄ίναι 32-35 μέρες με τα inofert. Αλλά είμαι πολύ χαλαρή αυτ΄ον το μήνα ότι βρέξει ας κατεβάσει!!! Το άλλο σκ αν δεν έρθει θα κάνω ένα τεστάκι🙏

Εγώ θετικό είχα 23 ημέρα του κύκλου μου τόσα αργά δεν είχα να σου πω την αλήθεια 

η γραμμούλα πρέπει να είναι έντονη σαν την ελέγχου για να είναι θετικό αν είναι έντονη αλλά η ελέγχου είναι πιο σκούρα τότε είναι αρνητικό

εύχομαι γρήγορα θετικό εγκυμοσύνης 🥰

Δημοσίευση

Καλη εβδομάδα κορίτσια!

Η εβδομάδα που ή θα έχω θετικό τεστ ή θα έρθει πάλι το αίμα.. Ένα άγχος το έχω όσο και κουλ να προσπαθώ να είμαι, έχω και έτσι πολύ μαλακά τραβήγματα σήμερα και λέω άντε θα έρθει πάλι η περίοδος. 

Δύο βδομάδες έμειναν σχεδόν άντε να έρθει κανένα θετικό από κάποια να πάρουμε λίγο τα πάνω μας! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...