Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακαρι βρε κοριτσι μου τι να πω.. απλα αυτα υποτιθεται δειχνουν πριν την αναμενομενη περιοδο δεν βγηκε καν αχνο..

Ειμαι 9-10 μερες μετα την ωορηξία.. 

Υποτίθεται καλά το είπες. Η εμφύτευση γίνεται 6-12 μέρες μετά την σύλληψη οπότε είναι πιθάνον να δείξει νωρίς αλλά κ αν δεν δείξει τόσο νωρίς αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Αν είχες καθυστέρηση με επιβεβαιωμένη ωορρηξία τότε ναι θα σου έλεγα δεν είσαι έγκυος. Λίγο υπομονή Σοφία μου 😊 

• Απαντήσεις 566
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Η απλά δεν έτυχε βρε κορίτσι. 

Συγνώμη δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη.

Συστηματικά 3 μήνες κοριτσι μου ξεκινησαμε πριν 1 μιση χρονο αλλα οχι συστηματικες επαφες μεσα στο μηνα γι αυτο αναφερω μονο τ τελευταιο 3 μηνο

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Υποτίθεται καλά το είπες. Η εμφύτευση γίνεται 6-12 μέρες μετά την σύλληψη οπότε είναι πιθάνον να δείξει νωρίς αλλά κ αν δεν δείξει τόσο νωρίς αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Αν είχες καθυστέρηση με επιβεβαιωμένη ωορρηξία τότε ναι θα σου έλεγα δεν είσαι έγκυος. Λίγο υπομονή Σοφία μου 😊 

Ευχαριστω πολυ κοπελα μου θα δειξει τις επομενες ημερες

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακαρι βρε κοριτσι μου τι να πω.. απλα αυτα υποτιθεται δειχνουν πριν την αναμενομενη περιοδο δεν βγηκε καν αχνο..

Α νωρίς είσαι ακόμα. Το ότι λέει ότι δείχνει 7 μέρες μετά την επαφή είναι σε συγκεκριμένες ιδανικές συνθήκες: να έχεις επαφή την ημέρα της ωορρηξίας, να γίνει σύντομα η γονιμοποίηση και η εμφύτευση. Άντε γεια δλδ.

Εμένα είχε δείξει 3 μέρες πριν την αναμενόμενη με χοριακή 20 -γκριζα ζώνη. Γενικά τα πιο ευαίσθητα δείχνουν από 10 μονάδες και πάνω και αν δεν κάνω λάθος η χοριακή πάει ως εξής: 0-5 μονάδες αρνητικό, 5-25 γκρίζα ζώνη, 25+ θετικό. Δεν θες την γκρίζα ζώνη γιατί δε τρώει η αγωνία μέχρι την επόμενη χοριακή 😅

Οπότε λίγη ακόμα υπομονή 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Συστηματικά 3 μήνες κοριτσι μου ξεκινησαμε πριν 1 μιση χρονο αλλα οχι συστηματικες επαφες μεσα στο μηνα γι αυτο αναφερω μονο τ τελευταιο 3 μηνο

Ε πάμε δυνατά τώρα! Εγώ το πρώτο το έπιασα σε 6 μήνες συστηματικών επαφών! Είχαμε να κάνουμε τέτοιο σεξ από φοιτητές 🤣🤣🤣🤣

Απολαύστε το! Μετά δεν έχει... 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Συνήθως αυτά τα τεστ δείχνουν μετά τη 12 ΜΤΟ! Οποτε δοκιμασε σε 2 μερες παλι! Καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου αγαπημενα καλημερα! 

Σας παρακολουθω αλλα δε γραφω συχνα γιατι δεν εχω και πολλα να πω. 😕

Τρεις μηνες μετα την αποξεση μου και δεν προσπαθουμε (το αντιθετο μαλιστα - αποφευγουμε επαφες κοντα στις γονιμες) γιατι ειχα καποιες επιλοκες και περιμενουμε να ομαλοποιηθουν τα πραγματα. Λεω - πρωτα ο Θεος -  απο Μαιο να ξεκινησουμε παλι, ξεκινησα να παιρνω παλι filicine αλλα δεν κανω καποια αλλη προετοιμασια. Η αληθεια ειναι πως και ψυχολογικα δεν ειμαι καθολου ετοιμη, η σκεψη και μονο του θετικου τεστ μου προκαλει αγχος και φοβο... 

Ευχομαι στα κοριτσια που προσπαθουν πολυ πολυ γρηγορα να δουν θετικα τεστ και να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες! @Σοφία21@Sia A@Mantarini@marinamanoulitsa@evaa__@Eliza Kats@Naty_@Rena92@anna_30 Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια! Και εννοειται στις εγκυουλες, να κρατησουν γερα μωρακια στην αγκαλια τους! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. Απλά είδα και τον γιατρό λίγο απορημένο, έλεγε γτ δεν βλέπω κάτι μέσα; Γιατί Μ λεει σύμφωνα με τη τελευταία περίοδο υπολογιζουμε οτι είσαι 6+. Αλλά ο υπέρηχος εδειχνε εικόνα για 5 βδομάδες. 

Μου είπε να παίρνω βιταμίνες, φολικό, και προγεστερόνη. 

Εγώ ήμουν 10 μέρες πίσω κορίτσι μου γιατί θετικό ωορρηξίας είχα 23 η ημέρα του κύκλου που έμεινα έγκυος στην μπέμπα, σήμερα γίνεται 6 μηνών ! 

Εγώ νομίζω πως επειδή δεν έχεις καιρό που γέννησες 7 μηνών δεν είναι το μωράκι σου ; Θηλάζεις ; Είσαι πίσω στην σύλληψη όλοι οι γιατροί πάνε με τον υπέρηχο της 14 ημέρας που δεν ισχύει σε κάποιες κοπέλες αυτό ειδικά σε αυτές που δεν έχουμε σταθερό κύκλο 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Τρεις μηνες μετα την αποξεση μου και δεν προσπαθουμε (το αντιθετο μαλιστα - αποφευγουμε επαφες κοντα στις γονιμες) γιατι ειχα καποιες επιλοκες και περιμενουμε να ομαλοποιηθουν τα πραγματα. Λεω - πρωτα ο Θεος -  απο Μαιο να ξεκινησουμε παλι, ξεκινησα να παιρνω παλι filicine αλλα δεν κανω καποια αλλη προετοιμασια. Η αληθεια ειναι πως και ψυχολογικα δεν ειμαι καθολου ετοιμη, η σκεψη και μονο του θετικου τεστ μου προκαλει αγχος και φοβο... 

Ευχομαι στα κοριτσια που προσπαθουν πολυ πολυ γρηγορα να δουν θετικα τεστ και να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες! @Σοφία21@Sia A@Mantarini@marinamanoulitsa@evaa__@Eliza Kats@Naty_@Rena92@anna_30 Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια! Και εννοειται στις εγκυουλες, να κρατησουν γερα μωρακια στην αγκαλια τους! 

Εύχομαι γρήγορα να επανέλθεις κ σωματικά κ ψυχικά από όλο αυτό που πέρασες... Κ όταν νιώσετε έτοιμοι ξαναπροσπαθείτε!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου μακάρι!!! Μακάρι το 2025 να γεμίσει τις κοιλίτσες μας με υγιή μωράκια 😊 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Σ' ευχαριστούμε κορίτσι μου!! 

Όσο για σένα, ξέρω πολύ καλά αυτό τον φόβο του θετικού τεστ μέχρι πριν λίγο καιρό το ίδιο ένιωθα "έτρεμα" στην ιδέα. Τώρα έχει μαλακώσει κάπως αυτό. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι και όταν αρχίσεις να νιώθεις πάλι έτοιμη θα το καταλάβεις. Εύχομαι όλα να πάνε πολύ πολύ καλά και να έρθει το πιο φωτεινό ουράνιο τόξο στη ζωή σου (και τις ζωές όλων μας) 💜❤️💛

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Ευχομαι κοριτσι μου να επανελθεις συντομα ψυχικα και σωματικα…

εχε την πιστη σου ζωντανη και ολα θα πανε καλα.. ♥️🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Πόσες μέρες πάνω κάτω είναι ο κύκλος σου μετά τον τοκετό κορίτσι μου; Γιατί αν κάνεις μεγάλους κύκλους το πιθανότερο είναι να είσαι σε μικρότερη εβδομάδα. Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην!!

Καλημέρα Έλλη μου. Ο κύκλος Μ δεν είναι σταθερούς. Ομως τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο κύκλος Μ ήταν 30 μέρες. Ο μεγαλύτερος μου κύκλος ηταν 40

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια πιστεύω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις κατά καιρούς καταστάσεις (εγκυμοσύνη, αρρώστια κτλ που εκεί εξυπακούεται ότι χρειαζόμαστε και οι δύο πλευρές ξεκούραση). Είμαστε δυο ίσα όντα και ίσα πράττουμε. Δεν μπορώ εν έτη 2025 να νιώθω τυχερή που ο άντρας μου κάνει τα αυτονόητα. Δεν με βοηθάει, συμμετέχει εξίσου στις δουλειές. 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αυτό ακριβώς λέω και στο θέμα του παιδιού. Ο σύζυγος δεν με βοηθάει με το παιδί .. συμμετέχει στη φροντίδα του παιδιού ΜΑΣ. Επειδη μεγάλωσα σε μια πολύ προβληματική οικογένεια με έναν πατέρα απόντα από όλα (σπίτι και παιδιά), δεν μπορούσα να διανοηθω ότι θα συμβιβαστω με κάτι λιγότερο από αυτό που έχω τώρα... Και γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με εκείνον να δουλεύει άπειρες ώρες και εμένα να μην έχω από πουθενά βοήθεια. Το έχω ξαναγράψει.. όταν το ζευγάρι έχει καλές και γερές βάσεις όλα λύνονται στις δύσκολες στιγμές. Αντίθετα, όταν υπάρχουν red flags εξαρχής, δυστυχώς όλα γίνονται πολύ χειρότερα με τον ερχομό ενός μωρού

Well said 👏👏👏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα Έλλη μου. Ο κύκλος Μ δεν είναι σταθερούς. Ομως τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο κύκλος Μ ήταν 30 μέρες. Ο μεγαλύτερος μου κύκλος ηταν 40

Καλημέρα Μαρίνα μου αγαπημένη. Εγώ νιώθω μεγάλη αισιοδοξία για εσένα και το σπορακι σου. Κάτι σαν διαίσθηση ας πούμε. Είναι αναμενόμενο με τέτοιους αστατους κύκλους να έχεις και καθυστερημένη ωορρηξία. Θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου στο επόμενο ραντεβού 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα Μαρίνα μου αγαπημένη. Εγώ νιώθω μεγάλη αισιοδοξία για εσένα και το σπορακι σου. Κάτι σαν διαίσθηση ας πούμε. Είναι αναμενόμενο με τέτοιους αστατους κύκλους να έχεις και καθυστερημένη ωορρηξία. Θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου στο επόμενο ραντεβού 🙏🙏

Η αλήθεια και εγώ νιώθω οτι θα παει καλά αυτή εγκυμοσύνη. Μια το οτι έχω φουλ συμπτώματα και μάλιστα κάθε μέρα και πιο ενοχλητικά. Και επίσης πιστεύω πολύ 🙏🏻 τόσους μήνες μετά τη γέννα είχαμε ελεύθερες επαφές και δεν ήρθε εγκυμοσύνη. Και τον Ιανουάριο που πήγα την λαμπάδα της βάφτισης του μικρού στην Αγία Ειρήνη όπου και τον έταξα, ήρθε εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω μπορεί να με βγάλετε τρελή. Αλλά δεν το θεωρώ τυχαίο. 

Σκέφτομαι να παω σήμερα να κανω μια χοριακη και να πάω και την Παρασκευή να κανω μια επανάληψη να δω την αύξηση. Τι λέτε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Η αλήθεια και εγώ νιώθω οτι θα παει καλά αυτή εγκυμοσύνη. Μια το οτι έχω φουλ συμπτώματα και μάλιστα κάθε μέρα και πιο ενοχλητικά. Και επίσης πιστεύω πολύ 🙏🏻 τόσους μήνες μετά τη γέννα είχαμε ελεύθερες επαφές και δεν ήρθε εγκυμοσύνη. Και τον Ιανουάριο που πήγα την λαμπάδα της βάφτισης του μικρού στην Αγία Ειρήνη όπου και τον έταξα, ήρθε εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω μπορεί να με βγάλετε τρελή. Αλλά δεν το θεωρώ τυχαίο. 

Σκέφτομαι να παω σήμερα να κανω μια χοριακη και να πάω και την Παρασκευή να κανω μια επανάληψη να δω την αύξηση. Τι λέτε;

Μαρίνα μου από τη στιγμή που έχεις εικόνα υπερηχογραφικά που είδατε κιόλας σάκο και λεκιθικο ασκό, δεν υπάρχει νόημα να κάνεις χοριακή, θα δεις απλά ένα υψηλό νούμερο!!!! Λίγο υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο 😊

Δημοσίευση

@marinaP ναι κορίτσι μου και για μένα είναι αχρείαστη η χοριακη. Από κάποια βδομαδα κ μετά δ διπλασιάζεται κ ίσως τζαμπα αγχωθείς. Από τη στιγμή που είδατε σακο πατε βάση υπερηχου. Κάνε υπομονή μέχρι τ επόμενο ραντεβού! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αν κ γω ειμαο σίγουρη ότι θα πάνε!

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν άντεξα εκανα μια χοριακη. Και έχω μπερδευτεί. Δείτε και εσείς λίγο τις τιμές δίπλα. Δεν θα έπρεπε σήμερα να ήμουν σχεδόν 7 βδομαδων με τέτοια χοριακη σύμφωνα με τις τιμές του μικροβιολογικού; 

Πώς γίνεται να έχω τέτοια χοριακη και να μην φανεί τίποτε από έμβρυο;

IMG_20250212_182133.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια δεν άντεξα εκανα μια χοριακη. Και έχω μπερδευτεί. Δείτε και εσείς λίγο τις τιμές δίπλα. Δεν θα έπρεπε σήμερα να ήμουν σχεδόν 7 βδομαδων με τέτοια χοριακη σύμφωνα με τις τιμές του μικροβιολογικού; 

Πώς γίνεται να έχω τέτοια χοριακη και να μην φανεί τίποτε από έμβρυο;

IMG_20250212_182133.jpg

Εγω κοριτσάκι μου δεν γνωρίζω αλλά με βάση την χοριακή θα ελεγα 6 προς 7η..

μιλησες με τον γιατρο σου.; Του εστειλες τα αποτελεσματα.;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγω κοριτσάκι μου δεν γνωρίζω αλλά με βάση την χοριακή θα ελεγα 6 προς 7η..

μιλησες με τον γιατρο σου.; Του εστειλες τα αποτελεσματα.;

Τα έχω στείλει ναι δεν μ απάντησε ακόμη. 

Αν και Μ είπε δεν θα μας δείξει κάτι η χοριακη αν κάνεις. Αλλά και παλι εγώ έχω μπερδευτεί ακομη περισσότερο. Το σίγουρο είναι οτι η χοριακη ανέβηκε αρκετά. Απλά δεν επρπ να δείξει κατι από τ έμβρυο στον υπέροχο;

Δεν ξέρω ίσως του στείλω να παω από βδομάδας δεν θα αντέξω μέχρι τις 24

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Αν και Μ είπε δεν θα μας δείξει κάτι η χοριακη αν κάνεις. Αλλά και παλι εγώ έχω μπερδευτεί ακομη περισσότερο. Το σίγουρο είναι οτι η χοριακη ανέβηκε αρκετά. Απλά δεν επρπ να δείξει κατι από τ έμβρυο στον υπέροχο;

Μπορει απλως να μην φανηκε κοριτσι μου μην προκαλεις αγχος στον εαυτο σου κανε λιγακι υπομονη η χοριακη δειχνει πως ολα πανε καλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Ξέρω πόσο επίπονο ειναι όλο αυτό! Ελπίζω να έχεις καλή εξέλιξη!🙏🙏🙏

Δημοσίευση

@marinaP από μια βδομάδα κ μετά δεν αξιολογείται η χοριακη. Πας με τον υπερηχο. Συνηθως ακους καρδουλα στην 7η βδομάδα σε εναν κυκλο 28 ημερών. Αλλα μπορεί να φτάσεις κ 9η για να ακούσεις. Αναλογα τον κύκλο, την εμφύτευση κτλ. Καλύτερα να πας νωρίτερα για υπερηχο παρα να κάνεις χοριακες.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@marinaP από μια βδομάδα κ μετά δεν αξιολογείται η χοριακη. Πας με τον υπερηχο. Συνηθως ακους καρδουλα στην 7η βδομάδα σε εναν κυκλο 28 ημερών. Αλλα μπορεί να φτάσεις κ 9η για να ακούσεις. Αναλογα τον κύκλο, την εμφύτευση κτλ. Καλύτερα να πας νωρίτερα για υπερηχο παρα να κάνεις χοριακες.

Ναι και εγώ αυτο σκέφτηκα να παω από βδομάδας. Ο γιατρός είδε την χοριακη λεει δύσκολα βγάζουμε συμπεράσματα από ένα νούμερο και αν θέλω να κάνω άλλη μια την Δευτέρα να δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ναι και εγώ αυτο σκέφτηκα να παω από βδομάδας. Ο γιατρός είδε την χοριακη λεει δύσκολα βγάζουμε συμπεράσματα από ένα νούμερο και αν θέλω να κάνω άλλη μια την Δευτέρα να δούμε 

Δεν θυμάστε την δική μου χοριακη σε αυτήν την εγκυμοσύνη; Ήμουν σχεδόν 5εβδ μόνο και ήταν λίγο πάνω από 5000. Είχα φρικαρει προσωπικά και είχα βάλει όλα τα κακά στο μυαλό μου. Όταν πήγα για υπέρηχο προς το τέλος της 5ης εβδομάδας είδαμε μόνο εμβρυϊκά στοιχεία και 10 μέρες μετά ακούσαμε και καρδιά. Το εύρος της χοριακης είναι τεράστιο, γι'αυτό εγώ προσωπικά τις αποφεύγω. Με αγχωνουν πολυ είτε είναι χαμηλή ή υψηλή πάλι άγχος προκαλεί 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...