Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

@melitiniღ επειδή ξέρω ότι στα συμπτώματα παίζει ρόλο και η προγεστερόνη στο σώμα μας και επειδή αν θυμάμαι καλά κάνεις ενέσεις προγεστερόνης, τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να βασιστούμε στα συμπτώματα 🙁 

Θα αγωνιούμε μαζί σου μέχρι τον αυριανό υπέρηχο. Μια μεγάλη αγκαλιά ❤️

• Απαντήσεις 478
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 8/2/2025 at 8:42 ΜΜ, ο/η Raf123 είπε:

Θήλασα αποκλειστικά μωρακι π γεννήθηκε 2200 κ βγηκαμε από την κλινικη 2050! Βέβαια έδωσα μόνο φόρμουλα στην κλινικη για να μην πάει στην μονάδα κ όταν ήρθαμε σπίτι τότε θήλασα αποκλειστικά με εξαίρεση 2εβ π κάναμε μεικτό 

Μπράβο σου Raf123 και μπράβο σε όποιον σε στήριξε. 

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί παιδίατροι που τρομοκρατούν τις μαμάδες και συστήνουν φόρμουλα κατευθείαν ή να μην θηλάσει και κουραστεί (αν είναι δυνατόν!). Και έτσι σαμποτάρουν τελείως τον θηλασμό σε μία μαμά 🙁

Ευτυχώς που εγώ έχω πολύ κουλ παιδίατρο και δεν με τρομοκράτησε ποτέ για τίποτα! Το εναντίον! 

Γέννησα 36+5 - 2750κιλα και 2500 βγήκαμε από το μαιευτήριο. Το μωρό αρκετά κιτρινοπο αλλά η τιμή του ίκτερου ήταν οριακά οκ. 4 μέρες μετά το μαιευτήριο που την είδε ο παιδίατρος μας ήταν 2450 και κίτρινη φυσικά. Συχνό θηλασμό μου είπε και όλα καλά (γιατί είδε ότι ο ίκτερος υποχωρούσε σταδιακά). Ε έκανε 30 μέρες να ξεκιτρινησει και σε αυτές τις 30 μέρες πήρε 1,5 κιλό! Είμαι σίγουρη ότι άλλος παιδίατρος θα μας έστελνε για μέτρηση πάλι του ίκτερου και πιθανόν λάμπα και θα μου έλεγε να δώσω φόρμουλα. Ευτυχώς γλιτώσαμε αυτή την ταλαιπωρία. Πιστεύω ότι σε κάποια θέματα η φύση ξέρει και πρέπει να έχεις καλό γιατρό να ξεχωρίσει τη λεπτή διαχωριστική γραμμή του πότε πρέπει να επέμβουμε και πότε όχι.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@melitiniღ επειδή ξέρω ότι στα συμπτώματα παίζει ρόλο και η προγεστερόνη στο σώμα μας και επειδή αν θυμάμαι καλά κάνεις ενέσεις προγεστερόνης, τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να βασιστούμε στα συμπτώματα 🙁 

Θα αγωνιούμε μαζί σου μέχρι τον αυριανό υπέρηχο. Μια μεγάλη αγκαλιά ❤️

ναι! κάνω ενέσεις προγεστερόνης και παίρνω και χαπάκια οιστρογόνα, κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό, ότι δεν νομίζω να είναι και τόσο αντικειμενικά τα συμπτώματα, οπότε πηγαίνω για τον σημερινό υπέρηχο πάρα πολύ συνειδητοποιημένη. Απλά περιμένω να ακούσω δεν προχωράει για να πάω παρακάτω, να συνεχίσω να πηγαίνω στη δουλειά μου χωρίς το φόβο κάποιας αιμορραγίας και για να ηρεμήσει πρώτα το σώμα μου αλλά κυρίως οι ψυχή μου μετά από αυτή την μεγάλη προσπάθεια και δοκιμασία. Να μαζέψω τα κομμάτια μου και πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι να μπω ξανά στο παιχνίδι με νέες δυνάμεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

ναι! κάνω ενέσεις προγεστερόνης και παίρνω και χαπάκια οιστρογόνα, κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό, ότι δεν νομίζω να είναι και τόσο αντικειμενικά τα συμπτώματα, οπότε πηγαίνω για τον σημερινό υπέρηχο πάρα πολύ συνειδητοποιημένη. Απλά περιμένω να ακούσω δεν προχωράει για να πάω παρακάτω, να συνεχίσω να πηγαίνω στη δουλειά μου χωρίς το φόβο κάποιας αιμορραγίας και για να ηρεμήσει πρώτα το σώμα μου αλλά κυρίως οι ψυχή μου μετά από αυτή την μεγάλη προσπάθεια και δοκιμασία. Να μαζέψω τα κομμάτια μου και πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι να μπω ξανά στο παιχνίδι με νέες δυνάμεις. 

Κορίτσι μου εύχομαι να γίνει ότι είναι καλύτερο!! Θα περιμένουμε τα νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε ολες καλά! Έχω χαθεί λίγο καθώς σκάει το ένα μετά το άλλο, με αποκορύφωμα η μαμά μου που μάθαμε πως έχει καρκίνο στο μαστό! Ευτυχώς είναι σε πολύ αρχικό στάδιο! Να κάνετε εξετάσεις κορίτσια..ξέρω ότι με τους ρυθμούς τους καθημερινούς και 1002 πράγματα που μπορεί να έχουμε , συχνά το αμελούμε και το πάμε παραπίσω..η πρόληψη όμως σώζει! Εύχομαι υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!🙏

Εύχομαι καλή δύναμη κ περαστικά στη μητέρα σου.... Το θετικό είναι ότι είναι ιάσιμος ειδικά σε αρχικό στάδιο!!! Να είσαι δίπλα της κ εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά!!! 🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου μακάρι να γίνει το καλύτερο για σένα κ να ηρεμήσεις!!! Περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό 🙏

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Ποιες ε΄΄ιναι σε αναμονή?

Έχω τον σύζυγο άρρωστο με πυρετό κ δυστυχώς πηγαίνει κ στη δουλειά γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο κ τα δεν ξέρω πότε θα συνέλθει 😵 Κ με έχει πιάσει κ μια μελαγχολία γιατί τέτοιες μ΄ερες πριν 2 χρόνια είχα το θετικό τεστάκι 💔 Μακάρι να έχω κ αυτόν τον Φεβρουάριο θετικό τεστάκι, όπως μου είχε πει η Παρασκευαϊδου🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Έχω τον σύζυγο άρρωστο με πυρετό κ δυστυχώς πηγαίνει κ στη δουλειά γιατί είναι μόνος του αυτή την περίοδο κ τα δεν ξέρω πότε θα συνέλθει 😵 Κ με έχει πιάσει κ μια μελαγχολία γιατί τέτοιες μ΄ερες πριν 2 χρόνια είχα το θετικό τεστάκι 💔 Μακάρι να έχω κ αυτόν τον Φεβρουάριο θετικό τεστάκι, όπως μου είχε πει η Παρασκευαϊδου🙏

Πότε περιμένεις κορίτσι μου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Απο βδομάδα κι εγώ αναμένω, για να δούμε τι θα φέρει ο Φεβρουάριος ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Απο βδομάδα κι εγώ αναμένω, για να δούμε τι θα φέρει ο Φεβρουάριος ❤️

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι!!! Είχες επαφές γενικά? Γιατί θυμάμαι που λέγαμε να κάνεις κ τις επόμενες μ΄έρες από το θετικό κ όχι μόνο τη μέρα του θετικού

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μαζί είμαστε εγω 17/1 είχα..

εχεις σταθερο κυκλο.; 

Όχι είμαι αυτή η κουλή περίπτωση με ΣΠΩ που παλι΄α είχα μικρούς κύκλους κ μετά την αποβολή άλλαξε κ έχω μεγάλους κύκλους 😵 Έκανα κ βλακεία κ άλλαξα τα τεστάκια ωορρηξίας για οικονομία. Έπαιρνα αυτά με το χαμόγελο κ μου έβγαζε πότε έχω ωορρηξία κ ήμασταν κομπλέ κ έχει λίγους μήνες πήρα αυτά με τις γραμμές κ τους τελευταίους δυο μήνες βγάζει πικ 2 κ 3 φόρες τον μήνα κ ΄έχω μπερδευτεί...

Οπότε κ εσύ περιμένεις οσονούπω 😊 Μακάρι να μην έρθει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι!!! Είχες επαφές γενικά? Γιατί θυμάμαι που λέγαμε να κάνεις κ τις επόμενες μ΄έρες από το θετικό κ όχι μόνο τη μέρα του θετικού

Όχι είμαι αυτή η κουλή περίπτωση με ΣΠΩ που παλι΄α είχα μικρούς κύκλους κ μετά την αποβολή άλλαξε κ έχω μεγάλους κύκλους 😵 Έκανα κ βλακεία κ άλλαξα τα τεστάκια ωορρηξίας για οικονομία. Έπαιρνα αυτά με το χαμόγελο κ μου έβγαζε πότε έχω ωορρηξία κ ήμασταν κομπλέ κ έχει λίγους μήνες πήρα αυτά με τις γραμμές κ τους τελευταίους δυο μήνες βγάζει πικ 2 κ 3 φόρες τον μήνα κ ΄έχω μπερδευτεί...

Οπότε κ εσύ περιμένεις οσονούπω 😊 Μακάρι να μην έρθει!!!

Κι εγω ΣΠΩ αλλά καθε μήνα με καποιες διακυμανσεις.. 

Τι να πω δεν ξερω αν μπορουμε να εντοπισουμε πικ σχεδον παντα βγαζει 2 γραμμες

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγω ΣΠΩ αλλά καθε μήνα με καποιες διακυμανσεις.. 

Τι να πω δεν ξερω αν μπορουμε να εντοπισουμε πικ σχεδον παντα βγαζει 2 γραμμες

Αχ δεν ξέρω βρε Σοφία μου κ εγώ έχω απογοητευτεί από αυτά τα τεστ, κ δεν έχω κ συμπτώματα ωορρηξίας για να βοηθήσουν κ λίγο... Αλλά κ τα άλλα με το χαμόγελο είναι πανάκριβα τα άτιμα 😒 Θα δούμε από βδομάδα τι ψάρια πιάσαμε!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A έκανα έκανα και τη μερα του θετικού και τις 2 επόμενες. Βέβαια το έχω ξανακάνει και δεν έκατσε οπότε μικρό καλαθάκι! 

Καλά ΄κάνατε όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Για σένα είμαι σίγουρη το καλοκαίρι θα κάνεις μπάνια με κοιλιά 😊 Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου για φυσική το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η απόφαση να ξεκινήσουμε εξωσωματική!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ δεν ξέρω βρε Σοφία μου κ εγώ έχω απογοητευτεί από αυτά τα τεστ, κ δεν έχω κ συμπτώματα ωορρηξίας για να βοηθήσουν κ λίγο... Αλλά κ τα άλλα με το χαμόγελο είναι πανάκριβα τα άτιμα 😒 Θα δούμε από βδομάδα τι ψάρια πιάσαμε!!

Καλά ΄κάνατε όσο πιο πολύ τόσο καλύτερα κ να σκέφτεσαι θετικά!!! Για σένα είμαι σίγουρη το καλοκαίρι θα κάνεις μπάνια με κοιλιά 😊 Εγώ το έχω βγάλει από το μυαλό μου για φυσική το μόνο που με απασχολεί είναι να βγει η απόφαση να ξεκινήσουμε εξωσωματική!!!

Κοριτσια μου θυμιστε μπυ εσεις εχετε παιδακια ή πτοσπαθείτε για πρωτο.;

Δημοσίευση

@Sia A μου χαχα λες να γινει το θαυμα;! Να είμαι σαν μια μικρή φώκια στην παραλία φέτος 😅 Πότε περιμένεις απόφαση από επιτροπή; Ποτέ δεν ξέρεις κορίτσι μου όλα τα έχουμε δει, μπορεί και να έρθει μέχρι τότε φυσικά!

@Σοφία21 για το πρώτο εγώ παλεύω, έχω μείνει όμως έγκυος τρεις φορές. Οπότε με περιμένει τρελό roller coaster συναισθημάτων όταν θα ξαναμείνω και μέχρι να δω πως εξελίσσεται.. Αλλά ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε 💪 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A μου χαχα λες να γινει το θαυμα;! Να είμαι σαν μια μικρή φώκια στην παραλία φέτος 😅 Πότε περιμένεις απόφαση από επιτροπή; Ποτέ δεν ξέρεις κορίτσι μου όλα τα έχουμε δει, μπορεί και να έρθει μέχρι τότε φυσικά!

@Σοφία21 για το πρώτο εγώ παλεύω, έχω μείνει όμως έγκυος τρεις φορές. Οπότε με περιμένει τρελό roller coaster συναισθημάτων όταν θα ξαναμείνω και μέχρι να δω πως εξελίσσεται.. Αλλά ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε 💪 

Ναι κοριτσι μου εννοειται ευχομαι ευχαριστα νεα συντομα 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσια μου θυμιστε μπυ εσεις εχετε παιδακια ή πτοσπαθείτε για πρωτο.;

Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊

Δημοσίευση

@Naty_ Περιμένω από μέρα σε μέρα δεν ξέρουν πότε είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο. 3/2 περνούσαμε επιτροπή. Θε΄λω απλά να βγει αυτή την εβδομάδα μήπως προλάβω με την περίοδο του Φεβρουαρίου να ξεκινήσω 😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι για το 1ο κ έχουμε κ ένα αγγελάκι πριν 2 χρόνια που ήρθε πολύ γρήγορα αλλά παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα κ από τότε προσπαθούμε για το ουράνιο τόξο μας 🙏

Εγώ το πιστε΄ύω για σένα απλ΄α θέλει λίγο να χαλαρωσείς κ να κάνετε πιο ενταντικά στις γόνιμες κ σε λίγο θα γίνει το θαυματάκι σου 😊

Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις θετικο τεστακι και μια τελειομανη εγκυμοσυνη 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις θετικο τεστακι και μια τελειομανη εγκυμοσυνη 🙏🏼♥️

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το εύχομαι για όλες μας 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Τα τεστ ωορρηξιας δειχνουν αν γινεται μς εντονες τις 2 γραμμες, το θεμα ειναι αν ειναι καλη η ωορρηξια...

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...