Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα από τον υπέρηχο μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, 40 εβδομάδων είμαι 28/09/25.

Εάν έχεις 200 ένσημα 2 χρόνια πίσω μεχρι την πητ παίρνεις επίδομα κυήσεως κ λοχείας από ΙΚΑ. Για το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ θα έπρεπε να έχεις ενεργή σύμβαση όταν βγεις κυήσεως (32η εβδομάδα). Το 9μηνο για να το δικαιούσαι πάλι θέλει ενεργή σύμβαση που λογικά δε θα έχεις😢😢 Αυτό που μπορείς να κάνεις αν σου σπάσουν τα νεύρα είναι να παίρνεις αναρρωτικές μέχρι να βγεις στο κυήσεως (ακόμα κ να λήξει η σύμβαση εφόσον οι αναρρωτικές είναι συνεχόμενες το ΙΚΑ σε πληρώνει) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, καλά ότι δεν θα μου ανανεώσουν τη σύμβαση είναι το μόνο σίγουρο, απλά ελπίζω όταν θα είναι να επιστρέψω να μου ξανα κάνουν σύμβαση. Αυτό.. τουλάχιστον να υπάρχει μισθός μήνας μπει μήνας βγει, γιατί και με ένα παιδί θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ελπίζω το μπεμπάκι να είναι καλά μετά τη σύγχυση που πήρα σήμερα χωρίς ουσιαστικό λόγο.. για τις βλακείες και τα κολλημένα πολιτικά μυαλά τους..!!!

Μην συγχυζεσαι κοριτσι μ δεν αξίζει! Ξέρω πολλοί εργοδότες το κάνουν αυτό, δεν χορηγούν άδεια επίτηδες επειδή είναι απεργία. Την άδεια στην πληρώνει σαν μεροκάματο ενω την απεργία οχι. Γιαυτό και πολλοί εργαζόμενοι επιλέγουν να βάλουν άδεια για να απεργήσουν για να πληρωθούν κανονικά. Ο εργοδότης δεν εχει το δικαίωμα σε εμποδίσει να κάνεις απεργία γιαυτό το λόγο δεν σου δίνει άδεια.. σου λέει άμα δεν έρθεις απλα δεν θα πληρωθεις ! Και ούτε μπορεί να σε διωξει επειδή πήγες να απεργησεις! ( ασχέτως που εσύ την θέλεις γιατί θα έχεις κόσμο) Οπότε ή δεν πας καθόλου και κάνεις " απεργία " χάνοντας το μεροκάματο, ή βάζεις αναγκαστικά την Τρίτη άδεια 🙄

Να έχεις καλά αποτελέσματα!!! Να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου και όλα τα άλλα γραψτα ξερεις που ! Το μωρό είναι αυτό που μετράει!! Το πολύ πολύ πες στον γιατρό να γράψει καμια αναρρωτική να τους βουλώσεις το στόμα 🤣 

Περιμένουμε νέα σου !!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εάν έχεις 200 ένσημα 2 χρόνια πίσω μεχρι την πητ παίρνεις επίδομα κυήσεως κ λοχείας από ΙΚΑ. Για το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ θα έπρεπε να έχεις ενεργή σύμβαση όταν βγεις κυήσεως (32η εβδομάδα). Το 9μηνο για να το δικαιούσαι πάλι θέλει ενεργή σύμβαση που λογικά δε θα έχεις😢😢 Αυτό που μπορείς να κάνεις αν σου σπάσουν τα νεύρα είναι να παίρνεις αναρρωτικές μέχρι να βγεις στο κυήσεως (ακόμα κ να λήξει η σύμβαση εφόσον οι αναρρωτικές είναι συνεχόμενες το ΙΚΑ σε πληρώνει) 

200 ένσημα έχω, οπότε το τετράμηνο 2 μπροστά 2 πίσω θα το πάρω. Τα άλλα τα χάνω απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό που δεν κατάλαβα είναι με την αναρρωτική, πως το κάνεις δηλαδή; Πριν λήξει η άδεια βάζεις επαπειλούμενη πχ και σε πληρώνει ο ΙΚΑ ασχέτως αν η σύμβαση λήξει στην πορεία; Γίνεται αυτό;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Μην συγχυζεσαι κοριτσι μ δεν αξίζει! Ξέρω πολλοί εργοδότες το κάνουν αυτό, δεν χορηγούν άδεια επίτηδες επειδή είναι απεργία. Την άδεια στην πληρώνει σαν μεροκάματο ενω την απεργία οχι. Γιαυτό και πολλοί εργαζόμενοι επιλέγουν να βάλουν άδεια για να απεργήσουν για να πληρωθούν κανονικά. Ο εργοδότης δεν εχει το δικαίωμα σε εμποδίσει να κάνεις απεργία γιαυτό το λόγο δεν σου δίνει άδεια.. σου λέει άμα δεν έρθεις απλα δεν θα πληρωθεις ! Και ούτε μπορεί να σε διωξει επειδή πήγες να απεργησεις! ( ασχέτως που εσύ την θέλεις γιατί θα έχεις κόσμο) Οπότε ή δεν πας καθόλου και κάνεις " απεργία " χάνοντας το μεροκάματο, ή βάζεις αναγκαστικά την Τρίτη άδεια 🙄

Να έχεις καλά αποτελέσματα!!! Να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου και όλα τα άλλα γραψτα ξερεις που ! Το μωρό είναι αυτό που μετράει!! Το πολύ πολύ πες στον γιατρό να γράψει καμια αναρρωτική να τους βουλώσεις το στόμα 🤣 

Περιμένουμε νέα σου !!!! 

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, δεν θέλουν να δώσουν άδεια γιατί λέει είναι απεργία και στάση εργασίας οπότε δεν θα πρέπει να πληρωθείς. Πολύ από μας εδώ θα απεργήσουν κανονικά χωρίς να πληρωθούν, δεν θα τους εμποδίσουν, εγώ βέβαια όπως είπα δεν θέλω την άδεια για την απεργία αλλά για οικογενειακούς λόγους. Εννοείται ότι και να ήθελα να πάω στην απεργία, τώρα δεν θα πάω, γιατί αν με πάρει κάνα μάτι θα βγω και ψεύτρα κάτι το οποίο δεν θέλω και φυσικά λόγο της κατάστασής μου δεν θα πήγαινα και να το ήθελα. Μετά από ότι πέρασα είμαι εγώ για πορείες και διαμαρτυρίες.. Σπιτάκι με τον άντρα μου θέλω να καθίσω, να ξεκουραστώ, να πάω σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα και να συμμαζέψω με την ησυχία μου λίγο το σπιτάκι μου. Τελικά η λογική επικράτησε.. Ευτυχώς! Μεσολάβησε και η υπεύθυνη του τμήματος μου και μου την έδωσαν την άδεια κανονικά. Γιατί κι αυτή θα λείπει, έχει άδεια αύριο, θα πάει τριήμερο στη Μολδαβία.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

200 ένσημα έχω, οπότε το τετράμηνο 2 μπροστά 2 πίσω θα το πάρω. Τα άλλα τα χάνω απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό που δεν κατάλαβα είναι με την αναρρωτική, πως το κάνεις δηλαδή; Πριν λήξει η άδεια βάζεις επαπειλούμενη πχ και σε πληρώνει ο ΙΚΑ ασχέτως αν η σύμβαση λήξει στην πορεία; Γίνεται αυτό;

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, δεν θέλουν να δώσουν άδεια γιατί λέει είναι απεργία και στάση εργασίας οπότε δεν θα πρέπει να πληρωθείς. Πολύ από μας εδώ θα απεργήσουν κανονικά χωρίς να πληρωθούν, δεν θα τους εμποδίσουν, εγώ βέβαια όπως είπα δεν θέλω την άδεια για την απεργία αλλά για οικογενειακούς λόγους. Εννοείται ότι και να ήθελα να πάω στην απεργία, τώρα δεν θα πάω, γιατί αν με πάρει κάνα μάτι θα βγω και ψεύτρα κάτι το οποίο δεν θέλω και φυσικά λόγο της κατάστασής μου δεν θα πήγαινα και να το ήθελα. Μετά από ότι πέρασα είμαι εγώ για πορείες και διαμαρτυρίες.. Σπιτάκι με τον άντρα μου θέλω να καθίσω, να ξεκουραστώ, να πάω σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα και να συμμαζέψω με την ησυχία μου λίγο το σπιτάκι μου. Τελικά η λογική επικράτησε.. Ευτυχώς! Μεσολάβησε και η υπεύθυνη του τμήματος μου και μου την έδωσαν την άδεια κανονικά. Γιατί κι αυτή θα λείπει, έχει άδεια αύριο, θα πάει τριήμερο στη Μολδαβία.

Εγώ όταν έκανα την εξωσωματική ήμουν ωρομίσθια σε ΙΙΕΚ, πήρα άδεια επαπειλούμενης (αναρρωτική) ή σύμβαση μου έληγε τέλος Ιουνίου, ο γιατρός συνέχισε να μου γράφει άδειες κ το ΙΚΑ με πλήρωνε μέχρι να βγω σε κυήσεως. Ουσιαστικά αυτό γίνεται γιατί ήσουν σε ενεργή σύμβαση όσο «αρρωστήσες» κ δεν έγινες καλά για να μπορέσεις να βγεις πάλι στην αγορά εργασίας.

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε σπίτι από τη γυναικολόγο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Το μωράκι μας παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του ακόμη από την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η γιατρός. Οπότε αύριο μπαίνω νοσοκομείο για αφαίρεση. 

Το μήνα ας τον ανοίξει άλλη κοπέλα πιο τυχερή από μένα.. δεν είμαι τόσο γουρλού όσο θέλω να πιστεύω.. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω..  ας επανέλθει το σώμα μου στα καλά του και ξανά προσπαθούμε αργότερα. Προς το παρόν με περιμένει το νοσοκομείο.!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε σπίτι από τη γυναικολόγο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά! Το μωράκι μας παλινδρόμησε. Σταμάτησε η καρδούλα του ακόμη από την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η γιατρός. Οπότε αύριο μπαίνω νοσοκομείο για αφαίρεση. 

Το μήνα ας τον ανοίξει άλλη κοπέλα πιο τυχερή από μένα.. δεν είμαι τόσο γουρλού όσο θέλω να πιστεύω.. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω..  ας επανέλθει το σώμα μου στα καλά του και ξανά προσπαθούμε αργότερα. Προς το παρόν με περιμένει το νοσοκομείο.!

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ..δεν υπάρχουν λόγια γι αυτές τις καταστάσεις! Παρε τον χρόνο σου και εύχομαι η επομενη σας προσπάθεια να είναι και η τυχερη! Είμαστε εδώ για ότι θες να μοιραστείς ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. εύχομαι καλή ψυχική και σωματική ανάρρωση και όλα θα γίνουν 🩷 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αγάπη μου λυπάμαι πάρα πολύ!! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν έχω λόγια... Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως νιώθεις.. δυστυχώς... 😟😟

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Δεν έχω λόγια... Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως νιώθεις.. δυστυχώς... 😟😟

Εσύ κορίτσι μου σε πια εβδομάδα ήσουν όταν σταμάτησε η καρδούλα;

Έκανες απόξεση ή σου δώσανε χάπια; Γιατί εμένα με χάπια είπε η γιατρός ότι θα μου κάνουν την όλη διαδικασία. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Εσύ κορίτσι μου σε πια εβδομάδα ήσουν όταν σταμάτησε η καρδούλα;

Έκανες απόξεση ή σου δώσανε χάπια; Γιατί εμένα με χάπια είπε η γιατρός ότι θα μου κάνουν την όλη διαδικασία. 

Θεωρητικά ήμουν στην 10η εβδομάδα αλλά η καρδούλα είχε σταματήσει στην 8η εβδομάδα αλλά εμ δεν είχα καταλάβει κάτι. Σκέψου ότι 7+ κάτι είχα πάει για υπέρηχο και είχαμε ακούσει καρδούλα οπότε θεωρητικά λίγες μέρες μετά σταμάτησε. Ο γιατρός του νοσοκομείου μου έδωσε χάπια, που δεν τα πήρα γιατί φοβήθηκα μην αιμοραγισω ακατάσχετα και λόγω νησιού αναγκαστούν να με ταξιδέψουν. Μετά πήρα τηλ τον παλιό μου γιατρο που είχα στην κόρη μου και κανόνισα αποξεση για να τελειώνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Θεωρητικά ήμουν στην 10η εβδομάδα αλλά η καρδούλα είχε σταματήσει στην 8η εβδομάδα αλλά εμ δεν είχα καταλάβει κάτι. Σκέψου ότι 7+ κάτι είχα πάει για υπέρηχο και είχαμε ακούσει καρδούλα οπότε θεωρητικά λίγες μέρες μετά σταμάτησε. Ο γιατρός του νοσοκομείου μου έδωσε χάπια, που δεν τα πήρα γιατί φοβήθηκα μην αιμοραγισω ακατάσχετα και λόγω νησιού αναγκαστούν να με ταξιδέψουν. Μετά πήρα τηλ τον παλιό μου γιατρο που είχα στην κόρη μου και κανόνισα αποξεση για να τελειώνω. 

Κατάλαβα.. κι εγώ τα ίδια! Πήγα στην 7η εβδομάδα και είδαμε καρδούλα να χτυπάει κανονικά & πήγα τώρα 9η εβδομάδα και μου λέει η καρδούλα σταμάτησε να χτυπάει από την 8η εβδομάδα. 

Εμένα η γυναικολόγος μου είπε καλύτερα με χάπια γιατί η απόξεση είναι πιο επικίνδυνη και μπορεί να γίνει ζημιά.. τώρα τι να πω δεν ξέρω.. Στο νοσοκομείο θα είμαι, ας βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε όλα καλά..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κατάλαβα.. κι εγώ τα ίδια! Πήγα στην 7η εβδομάδα και είδαμε καρδούλα να χτυπάει κανονικά & πήγα τώρα 9η εβδομάδα και μου λέει η καρδούλα σταμάτησε να χτυπάει από την 8η εβδομάδα. 

Εμένα η γυναικολόγος μου είπε καλύτερα με χάπια γιατί η απόξεση είναι πιο επικίνδυνη και μπορεί να γίνει ζημιά.. τώρα τι να πω δεν ξέρω.. Στο νοσοκομείο θα είμαι, ας βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε όλα καλά..!!!

Καλή ανάρρωση εύχομαι και όσο πιο ανώδυνα γίνεται και ψυχολογικά και σωματικά. Όταν πήγα στην κλινική είχα ένα μεγάλο βάρος.. σκεφτόμουν και τον άντρα μου με τη μικρή που με περίμεναν απ' έξω και έλεγα άντε να τελειώνουμε. Όταν ξύπνησα και με πήγαν στην ανάνηψη ηρέμησε η ψυχούλα μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.. ίσως ακούγεται κάπως όλο αυτό.. αλλά πραγματικά τότε ένιωσα έτοιμη να πω ότι τελειώσαμε και προχωράμε παρακάτω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσει το σώμα σου κ η ψυχούλα σου... δυστυχώς σε καταλαβαίνω, ακριβώς το ίδιο έπαθα κ γω στην πρώτη μου εξωσωματική. Έμεινα κατευθείαν έγκυος κ παλινδρομησε στις ίδιες εβδομάδες με σένα.

αφού θα είσαι στο νοσοκομειο όλα καλά θα πανε.. ο εξωσωματικος σου τι είπε? Εμένα θέλανε οπωσδήποτε να στείλουν το έμβρυο για καρυότυπο.. οπότε η απόξεση ήταν στάνταρ.. δεν μου είπαν ότι μπορεί να είναι επικινδυνη πάντως κ όντως 3 μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για αυτή την άσχημη κατάληξη.. Δεν είσαι μόνη σου, δυστυχώς είμαστε πολλές που έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και ξέρουμε πως νιώθεις. Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς, σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά. 

Η απόξεση σα διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν επηρεάζει τη γονιμότητα. Με τα χάπια μπορεί να μην αποβληθεί πλήρως το κύημα και να καταλήξεις πάλι σε απόξεση, ρώτα και αύριο που θα είσαι στο νοσοκομείο ποιες είναι οι επιλογές σου. 

Βάσει πρωτοκόλου μου είχαν προτείνει και εμένα τα χάπια αλλά τους παρακάλεσα να με βάλουν κατευθείαν για απόξεση και ευτυχώς το σεβάστηκαν. Ήθελα απλά να με κοιμίσουν, να ξυπνήσω και να έχει τελειώσει όλο αυτό.

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκι μου πόσο στεναχωρεθηκα!! Κουράγιο! Κοιτα να ηρεμήσεις σωματικά και ψυχικά και ο Θεός είναι μεγάλος! Μην σταματάς να ελπίζεις και να προσεύχεσαι! Ότι χρειαζεσαι να μιλήσεις,  να κλάψεις, να βρίσεις να ξεσπάσεις είμαστε εδώ για σένα να σε στηρίξουμε!! 

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! 💐

Δημοσίευση

Αχ πόσο σε νιώθω....το τελευταίο μου μωράκι έτσι παλινδρομήσε...ενώ είχαμε ακούσει καρδούλα...στο επόμενο ραντεβού όλα σταμάτησαν 🥺🥺🥺🥺 αυτή η εικόνα δεν θα φύγει ποτέ από τα μάτια μου ..τα αγγελούδια μας 😥😥😥 θα μας περιμένουν στο παράδεισο!καλή δύναμη κορίτσι μου!!!ότι θες να μιλήσεις να μας τα λες εδώ ! Σε φιλώ!η Παναγία μαζί σου

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλή ανάρρωση εύχομαι και όσο πιο ανώδυνα γίνεται και ψυχολογικά και σωματικά. Όταν πήγα στην κλινική είχα ένα μεγάλο βάρος.. σκεφτόμουν και τον άντρα μου με τη μικρή που με περίμεναν απ' έξω και έλεγα άντε να τελειώνουμε. Όταν ξύπνησα και με πήγαν στην ανάνηψη ηρέμησε η ψυχούλα μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.. ίσως ακούγεται κάπως όλο αυτό.. αλλά πραγματικά τότε ένιωσα έτοιμη να πω ότι τελειώσαμε και προχωράμε παρακάτω. 

Έτσι ακριβώς νομίζω και περιμένω ότι θα νοιώσω κι εγώ, ανακούφιση και ηρεμία.  Θέλω να τελειώσει όλο αυτό και να πάω παρακάτω.. η ζωή καλός η κακώς συνεχίζεται και μας αρέσει δεν μας αρέσει δεν έχει πάντα όμορες στιγμές, περισσότερες είναι οι άσχημες. 

Τελικά κορίτσια θα πάω σε απόξεση, μίλησα με το γιατρό του νοσοκομείου που θα με αναλάβει και μου είπε πως αν θέλω να ξανά μείνω έγκυος θα πάμε σε απόξεση. Με τα χάπια μου λέει θα μείνει ιστός και θα χρειαστεί πάλι να σε καθαρίσω, καλύτερα απόξεση. Οπότε θα πρέπει να είμαι αύριο το πρωί στις 8 νηστική στο νοσοκομείο. 

Δημοσίευση

Εννοείται θα ζητήσω αν γίνεται καρυότυπο για να δούμε γιατί παλυνδόμισε και ελπίζω κορίτσια η επόμενη μου εξωσωματική να είναι και η τυχερή.

Προς το παρόν πρέπει να ξεκουραστεί και σώμα και πνεύμα, αν και είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένη. Ήταν να γίνει κι έγινε.. Πάω πάρα κάτω.. η ζωή καλώς η κακώς προχωράει.. ας είναι αυτό το μωράκι ένα αγγελάκι κοντά στις 57 ψυχές που χάθηκαν 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη.!

Δημοσίευση

@melitiniღ πολύ λυπάμαι κορίτσι μου.... Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια είμαστε πολλές (αν όχι σχεδόν όλες) που έχουμε μια τέτοια εμπειρία στο ιστορικό μας, άλλες ανώδυνες και άλλες επώδυνες..σημασία έχει να γίνεις εσύ καλά, να ηρεμήσει η ψυχούλα σου και το σώμα σου και ξαναπροσπαθειτε!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά 🫂❣️

Δημοσίευση

@melitiniღ κορίτσι μου λυπάμαι πολύ, σαν να το ζω ξανά, μια καρδούλα που δεν αναβοσβήνει και γω με ένα γιατί στα χείλη μου 

Πάρε το χρόνο σου , καλή επιλογή η αποξεση δεν θα καταλάβεις πόνο καθόλου, θα νιώσεις ανακούφιση μόλις τελειώσεις και με τον καιρό θα επανέλθεις ψυχικά και σωματικά 🤞 μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...