Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κ εγώ αρχές Μαρτίου μάλλον περιμένω αλλά δεν ελπίζω.... Είχαμε επαφές αλλά εδώ δεν έχει κάτσει τόσους μήνες θα κάτσει τώρα ένα βήμα πριν την εξωσωματική??? 😅 Οπότε εσύ εύχομαι να κάνεις την αρχή

Εγώ @Naty_προτείνω να ανοίξει κάποια εγκυούλα μπας κ μας φέρει λίγο γούρι 👶

Έτσι ναι, εκτός κι αν αύριο μεθαύριο έχουμε κανένα τυχερό. Αλλιώς μια εγκυουλα που δεν έχει ανοίξει μέχρι τωρα! 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσια... Σάββατο περιμένω! πρώτο μηνια!είναι και τα γενέθλια μου αυτό τον μήνα...για να δούμε 

Αααα κ άλλη υποψήφια για αρχές Μαρτίου!!! Μακάρι κορίτσι μου να μην σου έρθει 😉 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Diwni πίστεψε με περνάς τόσα πολλά μόλις μπεις στην όλη διαδικασία της εξωσωματικής που το μόνο που δεν θέλεις είναι το σεξ.. ούτε να του το δεις όμως... έχεις τέτοιο πρήξιμο και διόγκωση στη κοιλιά ανάλογα και με τα ωάρια που κουβαλάς πάντας που δεν μπορείς ούτε να περπατήσεις, όχι και να σκύψεις ή τέλος πάντων να ζορίσεις τον εαυτό σου με οποιονδήποτε τρόπο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα, καμία μα καμία είδους διάθεση για οποιοδήποτε σεξ και πόσο μάλλον να γίνεται η ευχαρίστηση μόνο του ενός εις βάρος του άλλου. Γιατί εγώ έτσι θα το εισέπραττα.

Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ σε κάθε διέγερση! Εναλλαγές διάθεσης στο φουλ, πόνοι τοσο η κοιλιά από τις ενεσεις και οι ωοθήκες από τα ωάρια! Άσε και το πρήξιμο!! Πάντα ήμουν κιλά πάνω,αφού έχω παντελόνια πλέον μεγάλα τύπου εγκυμοσύνης για να μην με πιέζουν την πονεμένη κοιλιά 🤣

@Sia A φαντάσου οπως περιμενεις περιοδο και η διαθεση αλλαζει ,το σωμα ποναει ..ε καπως έτσι ειναι και η διεργεση μονο που είναι στο υπέρτατο βαθμό από τα φάρμακα γιατι το σώμα παράγει πολλά περισσότερα από το κανονικό! 

@Diwni Άσε μην αναφέρω το σεξ..🤣 λες και έπαιρνα κάτι για να με μειώσει την διάθεση-αντικουκου κοινώς για τους άντρες 🤣🤣 ο καημένος ο άντρας μου πως αντεξε ! Ούτε μετα τις ετ μας αφηνε  ο γιατρός! Και δεν σου μιλάω για επαφές.. ούτε παιχνίδια  τιποτα για να μην φούντωσω και κάνει καμία συσπαση η μήτρα 🤣🤣🤣 Αντικουκου τελείως!!  

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας ! Και εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, είτε επαγγελματικά, είτε οικογενειακά! Να είμαστε γερές να αντιμετωπίζουμε τα πάντα! 

Και πρότεινω @melitiniღ να ανοίξει το νέο μας θέμα του μήνα! Περασες πολλά κορίτσι μου και βγήκες νικήτρια! Να μας δώσεις λίγο θάρρος και λίγο μπεμπεδοσκονη μπας και μας βγει ο Μάρτης τυχερός!! 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, τρίτη μέρα σερί το τεστακι βγαίνει έτσι…τι στο καλό; Πότε θα γίνει εντελώς θετικό, κουράστηκα! Εχω κ τον άντρα μου με πιάσιμο και τον έχω πεθάνει τον καημένο 🤣🤣 στο μεταξύ πρώτη φορά συμβαίνει αυτό…συνήθως μόνο μια μέρα είναι έτσι το τεστ 

IMG_2322.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Βρε κορίτσια, τρίτη μέρα σερί το τεστακι βγαίνει έτσι…τι στο καλό; Πότε θα γίνει εντελώς θετικό, κουράστηκα! Εχω κ τον άντρα μου με πιάσιμο και τον έχω πεθάνει τον καημένο 🤣🤣 στο μεταξύ πρώτη φορά συμβαίνει αυτό…συνήθως μόνο μια μέρα είναι έτσι το τεστ 

IMG_2322.jpeg

Κοριτσι μου τα ιδια τεστ χρησιμοποιώ κι εγώ απ’ οτι κατάλαβα δεν είναι τόσο ξεκαθαρα..

σκεφτομαι αν θα ξαναμπω στη διαδικασια να παρακολουθησω γονιμες να δοκιμασω τα one step που ειναι ταινια παλι ή καποια αλλα σαν του κοβιντ που καναμε.. αν ψεξεις στο skroutz θα τα βρεις..!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πέρα από μένα που πάω για Μαρτη έχουμε καμμία άλλη στην αναμονή να μας κάνει καμμία έκπληξη στο 90’;;

εγώ περιμένω την πρωτη βδομάδα του Μαρτίου... νομιζω πως για φεβρουάριο κλείσαμε... 

κορίτσια μπορώ να ανοίξω εγώ το θεματάκι;; το ίδιο είχε συμβεί και στην κόρη μου... άνοιξα θέμα Μάρτη και αρχές απριλίου έμαθα ότι είμαι έγκυος 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσι μου τα ιδια τεστ χρησιμοποιώ κι εγώ απ’ οτι κατάλαβα δεν είναι τόσο ξεκαθαρα..

σκεφτομαι αν θα ξαναμπω στη διαδικασια να παρακολουθησω γονιμες να δοκιμασω τα one step που ειναι ταινια παλι ή καποια αλλα σαν του κοβιντ που καναμε.. αν ψεξεις στο skroutz θα τα βρεις..!

Τα one step δεν με βόλεψαν καθόλου, αλλά εσένα μπορεί να σε βολέψουν. Τα ψηφιακά είναι τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_2322.jpeg

Θετικό το βλέπω κορίτσι! Μια επαφή και σήμερα να την κανετε και μετά χαλαρώστε λίγο 😆

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κ εγώ αρχές Μαρτίου μάλλον περιμένω αλλά δεν ελπίζω.... Είχαμε επαφές αλλά εδώ δεν έχει κάτσει τόσους μήνες θα κάτσει τώρα ένα βήμα πριν την εξωσωματική??? 😅 Οπότε εσύ εύχομαι να κάνεις την αρχή

Εγώ @Naty_προτείνω να ανοίξει κάποια εγκυούλα μπας κ μας φέρει λίγο γούρι 👶

Αααα μην το λες, εγώ πέρυσι πήρα ενέσεις τέλη Δεκεμβρίου κ Ιανουάριο ήμουν έγκυος… Κ μιλάμε για χρόνια προσπαθειών όχι μηνών… Βέβαια από τότε δε μας ξανά έκατσε οπότε δύσκολα με βλέπω.. Πότε δεν ξερεις!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσια... Σάββατο περιμένω! πρώτο μηνια!είναι και τα γενέθλια μου αυτό τον μήνα...για να δούμε 

Ααααααααα μακαριιιιιιιι

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

εγώ περιμένω την πρωτη βδομάδα του Μαρτίου... νομιζω πως για φεβρουάριο κλείσαμε... 

κορίτσια μπορώ να ανοίξω εγώ το θεματάκι;; το ίδιο είχε συμβεί και στην κόρη μου... άνοιξα θέμα Μάρτη και αρχές απριλίου έμαθα ότι είμαι έγκυος 

Ελπίζω να έχεις ένα θετικό τεστακι κοριτσάκι μου !!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλέ αν είναι η τύχη σου δεν θα πούμε όχι! Από εμένα είναι ναι 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα! 
Σήμερα είναι η πολυπόθητη μέρα του υπερήχου μου.. δεν κρατιέμαι είναι η αλήθεια, θέλω να ρθει η ώρα όσο γρηγορότερα γίνεται για να πάω να δω το μωρουδέλι μου.. έχω αγονία και άγχος αν όλα πάνε καλά, αλλά πιστεύω καλά θα είναι.. δεν έχω κάτι δυσάρεστο ευτυχώς σε σύμπτωμα οπότε θεωρώ πως τα πράγματα κυλάνε όμορφα και όπως πρέπει και το μωράκι μου αναπτύσσετε σωστά στην κοιλίτσα της μαμάς.!
Το μεσημέρι θα ξέρουμε, λίγο υπομονή ακόμη, τι να κάνουμε.. 😀

@Evaki- κορίτσι μου έτσι ακριβώς όπως τα περιέγραψες είναι, μιλάμε ταυτίστηκα εε.. απόλυτα!
Η πιο αντι κούκου περίοδος της ζωής μου.. και όλα τα συμπτώματα, η διάθεση, οι πόνοι, τα ίδια.. πέρασες τη διαδικασία ξέρεις και καταλαβαίνεις.. 🙃😉 Μη σου πω πως τώρα άρχισα μόλις μπήκα στον τρίτο να έχω όρεξη σιγά σιγά για σεξάκι αν και ακόμη είναι απαγορευτικό.

Εννοείται πως αν θέλετε σας ανοίγω το θέμα του μήνα εγώ, με μεγάλη μου χαρά, μακάρη να φέρω λίγη τύχη και μπόλικη μπεμπεδόσκονη σε κάθε μία από σας.! Ήταν δύσκολος ο μήνας για μένα, αλλά τέλος καλό όλα καλά! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Τα one step δεν με βόλεψαν καθόλου, αλλά εσένα μπορεί να σε βολέψουν. Τα ψηφιακά είναι τα καλύτερα, αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ. 

Καλημέρα κορίτσι μου εσυ που τα εχεις χρησιμοποιησει δεν είναι σαν τα hometest.? 
γιατι εγω εχω χρησιμοποιησει μονο τα hometest και δεν ειναι ξεκαθαρα..

Δεν σε βολεψαν γιατι δεν εδειχνε ξεκαθαρη γραμμη .; 

Δημοσίευση

IMG20250227083846.thumb.jpg.5c2d369c48ffb13d78042077ce394de8.jpgΚαλημέρα κορίτσια!!!σηκώθηκα με μια ζάλη απίστευτη!λέω ας κάνω κανένα τεστ ...έκανα δύο τεστ self clear...και τα δύο είναι έτσι...σας βάζω φώτο να δείτε....στο ένα έβγαλα και το καπάκι να το δείτε καλύτερα!

Μια πολύ αχνή γραμμουλα φαίνεται!τώρα επειδή είναι και στα δύο τεστ λέω μήπως είναι κάτι;;;;🤔 Θα περιμένω καθυστέρηση φυσικά! Σαββατοκύριακο περιμένω περίοδο..οπότε θα δείξει....

Εντωμεταξυ δεν ξέρω καν αν μπορείτε να το δείτε στη φωτό....έχω χαλιά κάμερα 

IMG20250227083736.jpg

IMG20250227083835.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

@marinamanoulitsa μόνο στην τελευταία φωτογραφία σαν να βλέπω κάτι..  

@Eliza Kats δεν πειράζει τον επόμενο μήνα εγώ.. 😉😉

Καλημέρα!!!άντε να δούμε ...θα έχω καθυστέρηση;; Θα φανεί....

Τώρα είμαι πριν την καθυστέρηση οπότε ίσως είναι νωρίς...

Δημοσίευση

Κορίτσια μου είμαι έξααααλλη, θα αρχίσω να ουρλιάζω και θα τους πάρει όλους ο διάολος εδώ μέσα στον κωλο συνεταιρισμό που δουλεύω.
Άκουσων άκουσων.. δεν μπορώ λέει να πάρω άδεια που θέλω γιατί είναι τριήμερο και περιμένω τα πεθερικά μου να ρθουν από Ξάνθη να περάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα, γιατί λέει θα είναι το συλλαλητήριο για τα Τέμπτη και ο συνεταιρισμός είναι αντίθετος στη στάση εργασίας και ότι όλοι θα πρέπει να είναι στη θέση τους και δεν θα πάει κανένας στη διαδήλωση. Κατάλαβες.. έχουμε χούντα και δεν το ξέρουμε, τη χούντα του Μητσοτάκη, γιατί εμείς εδώ Μητσοτάκη και ξερό ψωμί είμαστε δεν πα να σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι στα αρχίδια μας, μακριά από το δικό μας τον κώλο και ότι θέλει ας γίνει.. κατάλαβες;;;
Εεεε δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ, αρχικοματόσκυλα του κερατά, καθίκια.! 
Εσύ και να μην είχες σκοπό να πας στη διαδήλωση μιας και είναι τριημεράκι και θέλεις να περάσεις ωραία με την οικογένεια σου, σου απαγορεύεται, όχι φίλε δεν θα πάρεις άδεια, γιατί να πάρεις άδεια.. θα κάτσεις εδώ.. δεν έχεις δικαίωμα να πας πουθενά, ούτε να φύγεις ταξιδάκι, γιατί είναι η διαδήλωση και εσύ θα πας να διαμαρτυρηθείς και μας λες ψέματα... εεε αν είναι δυνατόν.. Θεεεεε μου..!!!! Έλεος!!!!

Δημοσίευση

@Evaki- Δεν έχω συμπτώματα πριν την περίοδο μια κ έξω ΄έρχεται το αίμα ή καφέ πριν οπότε δεν έχω κ πολύ εικόνα!!!! Αλλά ναι έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι κ η καλύτερη φάση για σεξ.... Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις οδηγίες συμβουλές 😊

@Rena92 μου εγώ δεν είμαι κθλ ευχαριστημένη από αυτά τα τεστ. Ενώ τους πρώτους μήνες που τα χρησιμοποίησα έβγαιναν σωστά (έκανα διασταύρωση κ με τα άλλα με το χαμόγελο όταν έβλεπα θετικό) έχει εδώ κ 2-3 μήνες που μου βγάζει πολλές μέρες κατακόκκινη γραμμή κ συνεχόμενες μέρες κ ότι να ναι μέσα στον κύκλο. Μήπως να πάρεις αυτά με το χαμόγελο να κάνεις κ εσ΄ύ διασταύρωση?

@annie! Λες να κάνουμε την έκπληξη??? 😆 Τι να πω θα δείξει από βδομάδα 😊

@Eliza Kats Τόση καθυστέρηση είχα μετά την αποβολή πριν 2 χρόνια περίπου. Γενικά ο κύκλος μου είναι 32-35 μέρες. Αλλά αυτόν τον μήνα πρέπει να έκανα ωορρηξία 16-17/2 που ήταν 30η μέρα . Έκανα χοριακή αρνητική την Παρασκευή (το ήθελα για τα φάρμακα της επιτροπής). Οπότε θα περιμένω αν δεν έρθει από βδομάδα θα κάνω τεστάκι 😉

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου είμαι έξααααλλη, θα αρχίσω να ουρλιάζω και θα τους πάρει όλους ο διάολος εδώ μέσα στον κωλο συνεταιρισμό που δουλεύω.
Άκουσων άκουσων.. δεν μπορώ λέει να πάρω άδεια που θέλω γιατί είναι τριήμερο και περιμένω τα πεθερικά μου να ρθουν από Ξάνθη να περάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα, γιατί λέει θα είναι το συλλαλητήριο για τα Τέμπτη και ο συνεταιρισμός είναι αντίθετος στη στάση εργασίας και ότι όλοι θα πρέπει να είναι στη θέση τους και δεν θα πάει κανένας στη διαδήλωση. Κατάλαβες.. έχουμε χούντα και δεν το ξέρουμε, τη χούντα του Μητσοτάκη, γιατί εμείς εδώ Μητσοτάκη και ξερό ψωμί είμαστε δεν πα να σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι στα αρχίδια μας, μακριά από το δικό μας τον κώλο και ότι θέλει ας γίνει.. κατάλαβες;;;
Εσύ και να μην είχες σκοπό να πας στη διαδήλωση μιας και είναι τριημεράκι και θέλεις να περάσεις ωραία με την οικογένεια σου, σου απαγορεύεται, όχι φίλε δεν θα πάρεις άδεια, γιατί να πάρεις άδεια.. θα κάτσεις εδώ.. δεν έχεις δικαίωμα να πας πουθενά, ούτε να φύγεις ταξιδάκι, γιατί είναι η διαδήλωση και εσύ θα πας να διαμαρτυρηθείς και μας λες ψέματα... εεε αν είναι δυνατόν.. Θεεεεε μου..!!!! Έλεος!!!!

Τραγικό!!!!και από άλλες εταιρείες έγιναν αντίστοιχα και από ότι είδες τους έβγαλαν στο διαδίκτυο και τους έκαναν δυσφήμιση!αλλά τώρα στην κατάσταση σου μην συγχιζεσαι όσο μπορείς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Προτείνω να πας το πρωί και να φύγεις νωρίτερα λέγοντας απλά την αλήθεια ότι θα έρθουν συγγενείς. Σε κατανοώ αλλά παρτο ήρεμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaioan είπε:

Προτείνω να πας το πρωί και να φύγεις νωρίτερα λέγοντας απλά την αλήθεια ότι θα έρθουν συγγενείς. Σε κατανοώ αλλά παρτο ήρεμα. 

Μα ενημέρωσα ότι περιμένω συγγενείς, και μου είπαν ότι το αίτημα μου θα επεξεργαστεί και θα ενημερωθώ εντός της ημέρας! Αν είναι δυνατόν... αλλά αν δεν μου δώσουν άδεια αύριο εγώ θα πάρω την Τρίτη, να πάνε να γαμηθούνε εγώ τετραήμερο θα κάνω.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...