Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Mary_piggy σκέφτομαι η αλήθεια είναι να πάω το απόγευμα σε ένα γυναικολόγο που τον έχω για ώρα ανάγκη, καλή ώρα τέτοιες περιπτώσεις απλού υπερήχου, που δεν κλείνεις ούτε ραντεβού ούτε τπτ, είναι χύμα στο κύμα.. μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι το μωράκι είναι εκεί και είναι καλά. Δεν ξέρω πως θα βαστάξω μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ είχα πολύ φόβο μήπως έχει πάθει κάτι και περίμενα πώς και πώς να έρθει η μέρα του ραντεβού. Μόλις κάνεις την α επιπέδου θα ηρεμήσεις πιστεύω, εγώ μετά από αυτή την εξέταση άρχισα να ευχαριστιέμαι την εγκυμοσύνη (παρόλα τα συμπτώματα που με δυσκολεύουν). Να το κάνεις αν αισθάνεσαι ότι θα σε ηρεμήσει, στο κάτω κάτω ποιος περιμένει 1 μήνα;;; Βάζουν πολύ αραιά τους υπερήχους κι αυτοί 😛

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Mary_piggy σκέφτομαι η αλήθεια είναι να πάω το απόγευμα σε ένα γυναικολόγο που τον έχω για ώρα ανάγκη, καλή ώρα τέτοιες περιπτώσεις απλού υπερήχου, που δεν κλείνεις ούτε ραντεβού ούτε τπτ, είναι χύμα στο κύμα.. μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι το μωράκι είναι εκεί και είναι καλά. Δεν ξέρω πως θα βαστάξω μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Απ το να τρελαθείς από το άγχος σου, μπορείς να πας στον γυναικολόγο που αναφέρεις. Αν και είμαι σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς. Έχω διαβάσει αρκετές φορές κοπέλες να κάνουν την ίδια ερώτηση και τελικά είναι αυτό που σου είπαν και οι παραπάνω κοπέλες, οτι τα συμπτώματα φεύγουν και έρχονται.

Δημοσίευση

@Tina23 @Mary_piggy κορίτσια διάβασα κι εγώ λίγο στο διαδίκτυο και βλέπω πως είναι φυσιολογικό μετά την 9η εβδομάδα να αρχίσουν κάποια συμπτώματα να υποχωρούν γιατί λέει ότι πλέον έχει αναλάβει ο πλακούντας τη δουλεία με αποτέλεσμα οι ορμόνες να αρχίσουν να πέφτουν, οπότε και να υποχωρούν τα συμπτώματα. Ελπίζω κι εγώ έτσι να είναι και θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη μέχρι την Πέμπτη αν είναι που έχω τον προγραμματισμένο μου υπέρηχο. Όλα καλά θα είναι, πρέπει να σκέφτομαι θετικά και να αποβάλω το άγχος μου. Θετική σκέψη..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Tina23 @Mary_piggy κορίτσια διάβασα κι εγώ λίγο στο διαδίκτυο και βλέπω πως είναι φυσιολογικό μετά την 9η εβδομάδα να αρχίσουν κάποια συμπτώματα να υποχωρούν γιατί λέει ότι πλέον έχει αναλάβει ο πλακούντας τη δουλεία με αποτέλεσμα οι ορμόνες να αρχίσουν να πέφτουν, οπότε και να υποχωρούν τα συμπτώματα. Ελπίζω κι εγώ έτσι να είναι και θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη μέχρι την Πέμπτη αν είναι που έχω τον προγραμματισμένο μου υπέρηχο. Όλα καλά θα είναι, πρέπει να σκέφτομαι θετικά και να αποβάλω το άγχος μου. Θετική σκέψη..!!!

Ναι να σκέφτεσαι θετικά, εγώ αυτό που προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου είναι ότι έκανα τόοοοσες προσπάθειες και τώρα που τελικά ήρθε δεν θα το χαρώ; Είναι κρίμα, απόλαυσέ την κάθε στιγμή γιατί από ότι λένε θα περάσει γρήγορα ο καιρός. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Επίσης να θυμάσαι ότι μπορεί τα συμπτώματα να φύγουν για 2-3 μέρες και ξαφνικά να έρθουν χειρότερα από πριν. Εγώ το πάθαινα συνεχώς και στην κόρη μου και σε αυτή την εγκυμοσύνη. Εννοείται ανησυχούσα, αλλά μόλις επέστρεφαν έλεγα καλά ήμουν αυτές τις μέρες, τι τα ήθελα πίσω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Επίσης να θυμάσαι ότι μπορεί τα συμπτώματα να φύγουν για 2-3 μέρες και ξαφνικά να έρθουν χειρότερα από πριν. Εγώ το πάθαινα συνεχώς και στην κόρη μου και σε αυτή την εγκυμοσύνη. Εννοείται ανησυχούσα, αλλά μόλις επέστρεφαν έλεγα καλά ήμουν αυτές τις μέρες, τι τα ήθελα πίσω 😂

Αλήθεια;;; Παίζει και τέτοιο σενάριο;; Αυτό οφείλω να πω ότι δεν το γνώριζα.. 🤪Βρε μακάρι να μην έχω τπτ απο συμπτώματα, να είμαι καλά και να είναι καλά και το μωράκι.. να προχωράει η εγκυμοσύνη ήσυχα.

Δημοσίευση
στις On 23/2/2025 at 10:16 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Καλύτερα είμαι κορίτσι μου από θέμα συμπτωμάτων, ευτυχώς. Έχει ανοίξει η όρεξη μου όμως ξαφνικά, ίσως επειδή έφυγαν οι ναυτίες, και τρώω ο,τι υπάρχει 🥴🥴

Η Λυδία είναι με τις μέρες της. Να μην έχει καμία αφύπνιση δεν το έχουμε πετύχει αλλαααααα... Έχουμε κόψει το γάλα στις αφυπνισεις και συνήθως ξανακοιμαται εύκολα με λίγο κούνημα στον πωπο. Υπάρχουν όμως και βράδια όπως το χτεσινό, που ξύπνησε με τσιριδες και κλάματα και μου πήρε πάλι ένα δίωρο να την ξανακοιμησω. Η εξάντληση έχει φτάσει σε άλλο λεβελ και πλέον έχουμε και εντάσεις με τον σύζυγο λόγω της κούρασης. Αμέσως μετά βέβαια αναγνωρίζουμε και οι δύο ότι μιλάει η αϋπνία μας και η κούραση μας, οπότε τα βρίσκουμε. Κάνει κ αυτός ο,τι καλύτερο μπορεί...

Είχαμε εμβόλιο προχθές και ρώτησα την παιδίατρο αν είναι φυσιολογικό που ακόμα πετάει πράγματα κάτω και που δεν θέλει να μου πιανει το χέρι στη βόλτα πλέον. Μου είπε να μην ανησυχώ, είναι απόλυτα φυσιολογικά και τα δύο για την ηλικία της και να συνεχίσω να της λέω ποιο είναι το σωστό χωρίς φυσικά να της φωνάζω ή να την τρομάξω. 

Έχω την αίσθηση ότι νιώθω το μωρό κάποιες φορές μέσα στη μέρα. 17+1 σήμερα, με πρόσθιο πλακούντα ξανά αλλά πλέον ξέρω πως είναι οι κινήσεις του μωρού και τι να περιμένω. Στην μικρή είχα νιώσει ελαφριά χτυπήματα 19η εβδομάδα πάλι με πρόσθιο πλακούντα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μάθω το φύλο!! Αλλά δεν σας κρύβω ότι ο φόβος υπάρχει ακόμα!

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για το ενδιαφέρον 🩷🩷

Υ.Γ. έκλαψα με τις κουραδες 💩💩💩😂😂😂

Καλά σας βρίσκω 😊 Τώρα για το ξύπνημα με τσιριδες μήπως είναι δόντια; Εμένα αν έχει αναστατο ύπνο και ξυπνάει και κλαίει πολύ και δυσκολεύεται να κοιμηθεί της δίνουμε ντεπον! Γιατί δε γενικές γραμμές κοιμάται μια χαρά. Αλλά φαίνεται ότι κάτι την ενοχλεί το βράδυ (ξέρεις το πάμε συμπερασματικά πως ήταν όλη τη μέρα). Έχουμε καταλάβει γενικά πότε την πονάνε τα δόντια.

Κι εγώ έχω αγωνία για το φύλο 🤭 Λογικά στον επόμενο υπέρηχο θα φανεί. Πότε θα πας να σε δει ο γιατρός;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλά σας βρίσκω 😊 Τώρα για το ξύπνημα με τσιριδες μήπως είναι δόντια; Εμένα αν έχει αναστατο ύπνο και ξυπνάει και κλαίει πολύ και δυσκολεύεται να κοιμηθεί της δίνουμε ντεπον! Γιατί δε γενικές γραμμές κοιμάται μια χαρά. Αλλά φαίνεται ότι κάτι την ενοχλεί το βράδυ (ξέρεις το πάμε συμπερασματικά πως ήταν όλη τη μέρα). Έχουμε καταλάβει γενικά πότε την πονάνε τα δόντια.

Κι εγώ έχω αγωνία για το φύλο 🤭 Λογικά στον επόμενο υπέρηχο θα φανεί. Πότε θα πας να σε δει ο γιατρός;

Αααα εμένα κάνει αστατο ύπνο συνέχεια 😂 Στριφογυρίζει τόσο έντονα που ξυπνάει. Αλλά σε έντονο κλάμα και εμείς ντεπον δίνουμε. Είναι και το άλμα τώρα των 16 μηνών..

Γύρω στις 10/3 μου είπε ο γιατρός να ξαναπάω για υπέρηχο και μετά θα κλείσω και β επιπέδου 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Αλήθεια;;; Παίζει και τέτοιο σενάριο;; Αυτό οφείλω να πω ότι δεν το γνώριζα.. 🤪Βρε μακάρι να μην έχω τπτ απο συμπτώματα, να είμαι καλά και να είναι καλά και το μωράκι.. να προχωράει η εγκυμοσύνη ήσυχα.

Αχ ναι συμφωνώ με την Ελλη! Απόλαυσε τα μη συμπτώματα. Μετά μπορεί να έρθουν πιο έντονα! Εγώ θυμάμαι ενώ ήμουν σχετικά οκ 13η και 14η εβδομάδα που υποτίθεται υποχωρούν με πέθαναν. Μέχρι και εμετούς έκανα που δεν είχα κάνει τόσο καιρό!  

Οπότε μην ανησυχείς! Θα έρθουν πίσω λογικά 😅

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Σε τι φάση είστε, έχουμε κάποιες στην αναμονή???

Εγώ 40η μέρα σμρ κ απ'ότι φαίνεται περιμένω από βδομάδα. Πήραμε κ τα φάρμακα από την επιτροπή κ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.... Μου έκανε τη χάρη η περίοδος (πρώτη φορά τέτοια χαρά που έχω τόση καθυστέρηση 😅) κ έτσι θα προλάβουμε αυτόν τον κύκλο!!! Ανυπομονώ φουλ να ξεκινήσουμε 🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!!💐

@Sia A  Αντε κορίτσι μου καλη αρχή να έχεις και όλα να πάνε καλά!! 

@melitiniღ Ειδες πως περασε ο καιρος ? Ηρθε επιτέλους η στιγμή για τον υπέρηχο! Να δεις το σποράκι σου πως μεγάλωσε, να ακούσεις την καρδούλα του ! Τα δύσκολα νομίζω πέρασαν!! 

Στα δικά μου νέα ηταν την επόμενη βδομάδα να ξεκινήσω τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομητριου και εμβρυομεταφορα. Αλλά μου ήρθε μια πολύ μεγάλη πρόταση για δουλειά που την περίμενα 10 χρονια !! Φυσικά δεν μπορούσα να την απορρίψω ,τόσα χρόνια παλεύω με πολύ κόπο για να τα καταφέρω και επιτέλους ήρθε η στιγμή μου! Το κακό είναι ότι είναι πολύ απαιτητική, δυσκολη και φυσικά η προσπάθεια μας για μωρο αναβάλλεται τουλάχιστον για 6μηνες !! 😔 Εννοείται ότι δεν ρισκάρω να μεταφέρω τωρα το εμβρυακι μου και να το χάσω! 

Από την μία θέλω τόσο πολύ να χαρώ που περίμενα πως και πως αυτήν την δουλειά και οι κοποι μου ανταμειβονται από την άλλη κλαιω και στεναχώριεμαι τοσο πολύ που πάνε όλα πίσω παλι ! Και τα χρονια περνούν ! 🥺😢

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!💐

@melitiniღ Ειδες πως περασε ο καιρος ? Ηρθε επιτέλους η στιγμή για τον υπέρηχο! Να δεις το σποράκι σου πως μεγάλωσε, να ακούσεις την καρδούλα του ! Τα δύσκολα νομίζω πέρασαν!! 

Στα δικά μου νέα ηταν την επόμενη βδομάδα να ξεκινήσω τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομητριου και εμβρυομεταφορα. Αλλά μου ήρθε μια πολύ μεγάλη πρόταση για δουλειά που την περίμενα 10 χρονια !! Φυσικά δεν μπορούσα να την απορρίψω ,τόσα χρόνια παλεύω με πολύ κόπο για να τα καταφέρω και επιτέλους ήρθε η στιγμή μου! Το κακό είναι ότι είναι πολύ απαιτητική, δυσκολη και φυσικά η προσπάθεια μας για μωρο αναβάλλεται τουλάχιστον για 6μηνες !! 😔 Εννοείται ότι δεν ρισκάρω να μεταφέρω τωρα το εμβρυακι μου και να το χάσω! 

Από την μία θέλω τόσο πολύ να χαρώ που περίμενα πως και πως αυτήν την δουλειά και οι κοποι μου ανταμειβονται από την άλλη κλαιω και στεναχώριεμαι τοσο πολύ που πάνε όλα πίσω παλι ! Και τα χρονια περνούν ! 🥺😢

Καλημέρα κορίτσι μου! Καλά είμαι αλλά λίγο ανήσυχη η αλήθεια είναι. Από τη Δευτέρα έχουν σταματήσει τα συμπτώματα που είχα, και έχω τρομοκρατηθεί λίγο. Εντάξει άλλαξα μήνα η αλήθεια είναι, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά όσο να πεις ένα άγχος υπάρχει. Αύριο επιτέλους θα πάω για υπέρηχο, μακάρι να είναι όλα καλά και να ακούσουμε μια δυνατή καρδούλα να χτυπάει. Νομίζω θα πάρω ανάσα... βαθιά κι όλας..  

Όσο για σένα κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο, είτε δουλειά είτε παιδί, ότι θέλει ο Θεός θα δώσει στην ώρα του. 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!💐

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏

Συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά, εύχομαι όλα να είναι όπως τα ονειρεύεσαι... Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό 😉 Παρ'όλο που πάει πίσω, η δουλειά για μένα είναι εξίσου σημαντική κ εφόσον είναι κ κάτι που προσπαθούσες τόσα χρόνια αξίζει λίγο η αναβολή, 6 μήνες θα περάσουν σαν νερό!!!! Σκέψου ότι στον πολύ άμεσο μέλλον θα έχεις το μωράκι σου κ θα έχεις κ την δουλειά που ήθελες τόσα χρόνια, τι πιο τ΄έλειο από μια ευτυχισμένη μανούλα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Καλά είμαι αλλά λίγο ανήσυχη η αλήθεια είναι. Από τη Δευτέρα έχουν σταματήσει τα συμπτώματα που είχα, και έχω τρομοκρατηθεί λίγο. Εντάξει άλλαξα μήνα η αλήθεια είναι, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά όσο να πεις ένα άγχος υπάρχει. Αύριο επιτέλους θα πάω για υπέρηχο, μακάρι να είναι όλα καλά και να ακούσουμε μια δυνατή καρδούλα να χτυπάει. Νομίζω θα πάρω ανάσα... βαθιά κι όλας..  

Όσο για σένα κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο, είτε δουλειά είτε παιδί, ότι θέλει ο Θεός θα δώσει στην ώρα του. 🙏

@melitiniღ Περιμένουμε πως και πως νέα από τον υπέρηχο!!! Πόσο πήγες τωρα 9+???? Δεν πειράζει ας είναι καλά το μωράκι και τα συμπτώματα πάνε και έρχονται!! Αλλά κορίτσια εχουν μέχρι το τέλος , άλλες.εχουν ελάχιστα! Μακάρι να έχεις μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη ! Ευχαριστώ κορίτσι μου! Ετσι είναι όλα στην ώρα τους ! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏

Συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά, εύχομαι όλα να είναι όπως τα ονειρεύεσαι... Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό 😉 Παρ'όλο που πάει πίσω, η δουλειά για μένα είναι εξίσου σημαντική κ εφόσον είναι κ κάτι που προσπαθούσες τόσα χρόνια αξίζει λίγο η αναβολή, 6 μήνες θα περάσουν σαν νερό!!!! Σκέψου ότι στον πολύ άμεσο μέλλον θα έχεις το μωράκι σου κ θα έχεις κ την δουλειά που ήθελες τόσα χρόνια, τι πιο τ΄έλειο από μια ευτυχισμένη μανούλα 😊

@Sia A Θα πάνε καλά! Πίστη θέλει, υπομονη και κουραγιο στον αντρα γιατι οι ορμονες θα είναι στα ύψη σε λίγο καιρό! 🤣 τι σου πρότεινε ο γιατρός το μικρό πρωτόκολλο? 

Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια, τα ίδια με σένα λέει και ο άντρας μου !! 🤣 Θελω την δουλειά τόσο πολύ αλλα το μωρο το θελω περισσότερο !! Δεν ηθελα να ακυρωσω την θεραπεία και την ετ  αλλα ξερω οτι και θα κινδυνεύω πολυ να το χασω αλλα και επαπειλουμενη να βγω θα ειναι πολυ ασχημο για το προσωπο μου στην εταιρεία.  Τι να κάνουμε, για να καταφέρω κάτι πρέπει η ψυχή πρώτα να με βγει και μετά να το πετύχω! Ελπίζω τουλάχιστον να ανταμειφθούν οι κόποι μου με ένα μωράκι!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

@melitiniღ Περιμένουμε πως και πως νέα από τον υπέρηχο!!! Πόσο πήγες τωρα 9+???? Δεν πειράζει ας είναι καλά το μωράκι και τα συμπτώματα πάνε και έρχονται!! Αλλά κορίτσια εχουν μέχρι το τέλος , άλλες.εχουν ελάχιστα! Μακάρι να έχεις μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη ! Ευχαριστώ κορίτσι μου! Ετσι είναι όλα στην ώρα τους ! 

@Sia A Θα πάνε καλά! Πίστη θέλει, υπομονη και κουραγιο στον αντρα γιατι οι ορμονες θα είναι στα ύψη σε λίγο καιρό! 🤣 τι σου πρότεινε ο γιατρός το μικρό πρωτόκολλο? 

Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια, τα ίδια με σένα λέει και ο άντρας μου !! 🤣 Θελω την δουλειά τόσο πολύ αλλα το μωρο το θελω περισσότερο !! Δεν ηθελα να ακυρωσω την θεραπεία και την ετ  αλλα ξερω οτι και θα κινδυνεύω πολυ να το χασω αλλα και επαπειλουμενη να βγω θα ειναι πολυ ασχημο για το προσωπο μου στην εταιρεία.  Τι να κάνουμε, για να καταφέρω κάτι πρέπει η ψυχή πρώτα να με βγει και μετά να το πετύχω! Ελπίζω τουλάχιστον να ανταμειφθούν οι κόποι μου με ένα μωράκι!! 🥰

Χαχαχα τον έχω ενημερώσει κ για νεύρα κ για το ότι δεν βλέπω να υπάρχει σεξ στη ζωή μας για όσο διαρκεί η διαδικασία, τώρα θα δείξει αν με χωρίσει, είμαστε πολύ δραστήριο ζευγάρι😅 Δεν ξέρω κθλ λεπτομέρειες κ άσε που μου φαίνονται βουνό κ ακαταλαβίστικα μόλις χθες πήρα τα φάρμακα κ σιγά σιγά θα τα μ΄άθω όλα!!!

Ε αφού είναι οκ κ ο σύζυγος τότε προχώρα με την δουλειά κ όλα θα πάνε καλά🙏

Δημοσίευση

@Evaki- είμαι 9+3 σήμερα και σωματικά είμαι πάρα πολύ καλά. Εντάξει αμυδρά το στήθος ενοχλεί αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό. Η αγωνία καλά κρατεί αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο, θα περάσει κι αυτή η μέρα που θα πάει, εδώ πέρασαν άλλες κι άλλες.. και ελπίζω τα νέα να είναι καλά!

@Sia A το σεξ όντως θα το ξεχάσετε, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.. 🤣
Εγώ από την ώρα που ξεκίνησε η όλη διαδικασία αρχές Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά, μπορεί και νωρίτερα, το σεξ κόπηκε μαχαίρι. Τρεις μήνες τώρα ο σύζυγος δεν κάνει ούτε κιχ! ήταν μπροστά που ο γιατρός μας το απαγόρευσε μετά την ετ και εννοείται και τώρα στην εγκυμοσύνη. Που δεν μπορεί να πει κουβέντα.. 😅
Αλλιώς είχαμε θέμα, θα περάσει εβδομάδα και δεν θα παίξει σεξάκι;; πάει τελείωσε, χάθηκε ο κόσμος του, δεν το αγαπάω και δεν τον θέλω.. 🤣(τέτοια συμπεράσματα πάει και βγάζει). Τώρα όμως μούγγα στη στρούγκα. Ούτε κιχ! Που η όλη διαδικασία σου είπα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, εννοείται ότι δεν παίζει σεξ ούτε στη διέγερση ούτε και μετά γιατί γενικά οι ωοθήκες σου και όλο τέλος πάντων το σύστημα σου εκεί κάτω το μόνο που δεν θέλει είναι να το ενοχλούν.

Δημοσίευση

@Sia A υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ωστε να είστε ενεργητικοί κ δραστήριοι κ χωρίς διεισδυση. Μια χαρά θα μπορείτε να κάνετε όλα τ υπόλοιπα, για τη χαρά χαχα

@Evaki- κορίτσι μου θα σου θεσω ένα άλλο σενάριο. Απορρίπτεις τη δουλειά, κάνεις την εμβρυομεταφορα και δ πετυχαίνει? Τι θα έχεις πετύχει? Τίποτα από τ δύο. Επιλέγεις τη δουλειά, προσαρμόζεσαι, ίσως χαλαρωσεις κι όλας από ένα βασικό κομμάτι, και σε λίγους μήνες κάνεις με τ καλο την εμβρυομεταφορα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!

Δημοσίευση

@Diwni πίστεψε με περνάς τόσα πολλά μόλις μπεις στην όλη διαδικασία της εξωσωματικής που το μόνο που δεν θέλεις είναι το σεξ.. ούτε να του το δεις όμως... έχεις τέτοιο πρήξιμο και διόγκωση στη κοιλιά ανάλογα και με τα ωάρια που κουβαλάς πάντας που δεν μπορείς ούτε να περπατήσεις, όχι και να σκύψεις ή τέλος πάντων να ζορίσεις τον εαυτό σου με οποιονδήποτε τρόπο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα, καμία μα καμία είδους διάθεση για οποιοδήποτε σεξ και πόσο μάλλον να γίνεται η ευχαρίστηση μόνο του ενός εις βάρος του άλλου. Γιατί εγώ έτσι θα το εισέπραττα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ 40η μέρα σμρ κ απ'ότι φαίνεται περιμένω από βδομάδα. Πήραμε κ τα φάρμακα από την επιτροπή κ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.... Μου έκανε τη χάρη η περίοδος (πρώτη φορά τέτοια χαρά που έχω τόση καθυστέρηση 😅) κ έτσι θα προλάβουμε αυτόν τον κύκλο!!! Ανυπομονώ φουλ να ξεκινήσουμε 🙏

Καλημέρα κορίτσι κου καλή επιτυχία εύχομαι να πάνε όλα καλά ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ περιμένω κάπου μέσα στις επόμενες 7 μέρες. Καλή αρχηηηηηηηη!!!! Ναι το σεξ θα το ξεχάσετε για ένα διάστημα.. Κοιτα εγώ νεύρα δεν είχα αλλά όσο προχωρούσε η διέγερση είχα μόνιμα μια ενόχληση μικρή στην κοιλιά κ φούσκωμα. Μετά την ωοληψία ζορίστηκα να σου πω την αλήθεια περισσότερο μέχρι να μου έρθει περίοδος όπου κ πέρασαν όλα!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!💐

Αρχικά συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά κ καλή αρχή!!! Αφού το κυνηγούσες τόσα χρόνια κάνε λίγο υπομονή ακόμα κ με το που αισθανθείς έτοιμη βουρ για ετ!!!

Δημοσίευση

@melitiniღ Χαχαχα δεν με στεναχωρείς ξέρω τι μου γίνεται 😉 Κ άλλωστε έχουμε περάσει τόσα πολλά που κ εκεί απαγορευόταν το σεξ κ δεν κάναμε για κανένα 2μηνο τπτ (προηγούμενη εγκυμοσύνη κ εγχείριση κιρσοκήλης) που θα το αντέξουμε κ αυτό. Είναι για καλό σκοπό κ είναι το τελευταίο που μας απασχολεί 🥰 

Με το καλό α΄ύριο περιμένουμε νέα σου 🙏

@Diwni Είναι η αλήθεια ότι εγώ είμαι πιο δύσκολη!!! Κ αλλι΄ώς να έρθει η ευχαρίστηση το θέλω κ το σεξάκι μου στο καπάκι, σαν να τρελαίνετε το είναι μου 😊 Γι τους άντρες είναι πιο εύκολο, τουλάχιστον για τον δικό μου!!!

@Σοφία21 σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!

@annie! Μακάρι να κάνεις την αρχή κορίτσι μου κ να μπει καλά ο Μάρτιος!!!! 🙏 Γιατί ο Φεβρουάριος πήγε άπατος 🥴 Χαλάλι έχουμε φτάσει στην πηγή, οπότε θα κάνουμε υπομονή!!!

Δημοσίευση

@melitiniღ μιλαμε πάντα για την περίπτωση π υπάρχει διάθεση και ο καθένας μας έχει άλλες ανάγκες. Στη λοχεια μ πχ που μέχρι να περάσουν 40 μερες δ μπορούσα να κάνω σεξ και ούσα εγχειρισμένη σκεψου, ήθελα να νιωθω οτι παρολα τ χαλια μ ο αντρας μ με ποθεί ακομα. Κ καθολου δ με ενοχλούσε να τον ικανοποιησω με καποιο τρόπο και ας μην τελείωνα εγω. Κ μονο π με αγγιζε ερωτικα, ανέβαινα πολύ ψυχολογικα. Και περυσι π εκανα την διακοπή κυησης κ απαγορευόταν οι επαφές. Είχα ανάγκη για πιο ερωτικη επαφη. Δ μιλαμε για καθημερινή βάση αλλά ήθελα να ξέρω ότι ο άντρας μ με βλέπει ακόμα σαν γυναίκα. Γι αυτο ειπα οτι αν υπάρχει διάθεση μπορείς να κάνεις και αλλα πράγματα χωρίς απαραίτητα διεισδυση. Δ μιλαμε για περίπτωση π δ έχεις όρεξη να ικανοποιεις τις ανάγκες τ αλλου.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου, ποια θα καλωσορίσει τον Μάρτη;

Τι fail ήταν αυτός Ο Φεβρουάριος; 😝 γελάω κλαίω ένα απ' όλα είναι η φάση. 

Πέρα από μένα που πάω για Μαρτη έχουμε καμμία άλλη στην αναμονή να μας κάνει καμμία έκπληξη στο 90’;;

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πέρα από μένα που πάω για Μαρτη έχουμε καμμία άλλη στην αναμονή να μας κάνει καμμία έκπληξη στο 90’;;

Κ εγώ αρχές Μαρτίου μάλλον περιμένω αλλά δεν ελπίζω.... Είχαμε επαφές αλλά εδώ δεν έχει κάτσει τόσους μήνες θα κάτσει τώρα ένα βήμα πριν την εξωσωματική??? 😅 Οπότε εσύ εύχομαι να κάνεις την αρχή

Εγώ @Naty_προτείνω να ανοίξει κάποια εγκυούλα μπας κ μας φέρει λίγο γούρι 👶

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωχ μωρέ , ταλαιπωρείται λίγο το γλυκάκι. Πως το είχες καταλάβει το θέμα της ακοής? Δεν ακούει καλά ή καθόλου? Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία και την υπομονή, είναι πολύ σημαντικό για την διαχείριση των καταστάσεων και την υποστήριξη του μικρούλη αλλά και των άλλων δύο!!!
    • Γεια σας κορίτσια! Στην αναμονή κι εγώ για Μάρτη αλλά έχω μέρες ακόμα... 8/3 περιμένω λογικά. Συμφωνώ να ανοίξει το νέο θέμα η @melitiniღ! 
    • Έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ σε κάθε διέγερση! Εναλλαγές διάθεσης στο φουλ, πόνοι τοσο η κοιλιά από τις ενεσεις και οι ωοθήκες από τα ωάρια! Άσε και το πρήξιμο!! Πάντα ήμουν κιλά πάνω,αφού έχω παντελόνια πλέον μεγάλα τύπου εγκυμοσύνης για να μην με πιέζουν την πονεμένη κοιλιά 🤣 @Sia A φαντάσου οπως περιμενεις περιοδο και η διαθεση αλλαζει ,το σωμα ποναει ..ε καπως έτσι ειναι και η διεργεση μονο που είναι στο υπέρτατο βαθμό από τα φάρμακα γιατι το σώμα παράγει πολλά περισσότερα από το κανονικό!  @Diwni Άσε μην αναφέρω το σεξ..🤣 λες και έπαιρνα κάτι για να με μειώσει την διάθεση-αντικουκου κοινώς για τους άντρες 🤣🤣 ο καημένος ο άντρας μου πως αντεξε ! Ούτε μετα τις ετ μας αφηνε  ο γιατρός! Και δεν σου μιλάω για επαφές.. ούτε παιχνίδια  τιποτα για να μην φούντωσω και κάνει καμία συσπαση η μήτρα 🤣🤣🤣 Αντικουκου τελείως!!   Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές σας ! Και εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, είτε επαγγελματικά, είτε οικογενειακά! Να είμαστε γερές να αντιμετωπίζουμε τα πάντα!  Και πρότεινω @melitiniღ να ανοίξει το νέο μας θέμα του μήνα! Περασες πολλά κορίτσι μου και βγήκες νικήτρια! Να μας δώσεις λίγο θάρρος και λίγο μπεμπεδοσκονη μπας και μας βγει ο Μάρτης τυχερός!! 
    • Τελικά δεν έβαλα μοσχάρι γιατί δεν είχα οπότε θα βάλω πράσο σήμερα  σε ένα μήνα θα ξανά πάω  θα βάλω και άλλα πράγματα απλά εγώ κρατάω 2 μέρες εισαγωγή και αφού δεν είχα μοσχάρι είπα να μην πάει χαμένη ημέρα θα βάλω πράσο 
    • Εμένα με καθοδήγησε το παιδί στο blw. Στην αρχή του έφτιαχνα πουρεδες για 20 μέρες περίπου αλλά έτρωγε 2-3 κουταλάκια και μετά finito la musica passato la fiesta! Από την αρχή όμως όταν του έφτιαχνα φρουτοκρεμα έκοβα και για μένα λίγα φρούτα για να τρώμε μαζί και έδειχνε τρομερό ενδιαφέρον. Οπότε 6,5 μηνών περίπου ξεκίνησα να του δίνω κομμάτια και βρήκα την υγειά μου. Εμαθα πώς πρέπει να τα κόβω για να είναι ασφαλές και μερικές συνταγές για μπιφτέκια κλπ και από τότε το κάνουμε έτσι. Τώρα τρώει ότι τρώμε εμείς πλέον.  Εμένα μου ακούγεται πολύ θετικό που επεξεργάζεται την τροφή στα χέρια του και προσπαθεί να τη συνηθίσει. Σιγά σιγά θα το βάλει και στο στόμα και μπορείς να τον βοηθήσεις και εσύ με ένα κουταλάκι αν το δέχεται καλύτερα. Αν δείχνει να δυσανασχετεί μπορεί να μην είναι έτοιμος, σιγά σιγά! Ένας ωραίος, εύκολος και ασφαλης τρόπος να ξεκινήσετε για να καταλάβει τι πρέπει να κάνει είναι το κουκούτσι από το mango. Κολλάει φρούτο πάνω και είναι μεγάλο ώστε να το πιάνει και το μασουλαει σιγά σιγά και μαθαίνει πως πιάνω και τρώω. Είναι βέβαια και λίγο γλιστερο αλλά θα κάνει εξάσκηση. Άλλα εύκολα είναι αβοκαντο, μπανάνα (σε λωρίδες) και μπρόκολο φούντα. Συνέχισε να του προσφέρεις, σιγά σιγά θα το συνηθίσει και θα το δεχτεί. Μήπως δοκιμάσεις να αλεθεις και να του αφηνεις και κομμάτια στο πιατακι του ώστε να του έρθει πιο μαλακά και να νιώσει ασφάλεια να το εξερευνήσει και να το δεχτεί; Για το ποτηράκι το ίδιο, με εξάσκηση σύντομα θα το καταφέρει, ακόμα θέλει βοήθεια και αυτό είναι οκ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...