Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Ρε κορίτσια σήμερα νιωθω εξαντλημένη ενω κοιμηθηκα μια χαρά. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ συμπτώματα. Πφφ ελπίζω να μην αρρωσταινω.

πέρασες ωορρηξία κορίτσι; αν ναι σιγά σιγά μπαίνεις ωχρινική φάση οπότε λογικό.. μπορεί και να κρύωσες και λίγο ναι.

• Απαντήσεις 923
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Συγγνώμη δε φαντάστηκα ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση αυτό που έγραψα. Απλώς το βρήκα κάπως ενθαρρυντικό. Λυπάμαι που όσα γράφω τελευταία ενοχλούν τόσο πολύ. Θα μειώσω την παρουσία μου απλώς ως άνθρωπος και μητέρα προσπαθώ να μοιράζομαι κάποια πράγματα της καθημερινότητας μου. 

Και πολύ καλά κάνεις, χωρος ανταλλαγής απόψεων είναι εδώ. Διαφωνησα με τον τρόπο προσεγγισης της υπογονιμότητας και της απώλειας και την αναλογία με το στρατόπεδο συγκέντρωσης, δεν αφορά διαμάχη σε προσωπικό επίπεδο. Σε πληροφορω ότι πολλοί με θεωρούν ενοχλητική για τις απόψεις μου και πολλοί μου το λένε και στη μούρη μου. Τι να κάνουμε τώρα; Δε συμφωνούμε πάντα με όλους. Ένας αντίλογος ήταν, τίποτα παραπάνω, σίγουρα δεν είναι αρκετός λόγος πάντως για να μειώσεις την παρουσία σου στο φόρουμ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Και πολύ καλά κάνεις, χωρος ανταλλαγής απόψεων είναι εδώ. Διαφωνησα με τον τρόπο προσεγγισης της υπογονιμότητας και της απώλειας και την αναλογία με το στρατόπεδο συγκέντρωσης, δεν αφορά διαμάχη σε προσωπικό επίπεδο. Σε πληροφορω ότι πολλοί με θεωρούν ενοχλητική για τις απόψεις μου και πολλοί μου το λένε και στη μούρη μου. Τι να κάνουμε τώρα; Δε συμφωνούμε πάντα με όλους. Ένας αντίλογος ήταν, τίποτα παραπάνω, σίγουρα δεν είναι αρκετός λόγος πάντως για να μειώσεις την παρουσία σου στο φόρουμ.

Ο τρόπος έκφρασης όταν δεν είναι ευγενικός πάντα δημιουργεί περιττά προβλήματα. Δεν σκέφτηκα αυτή την προσέγγιση στην ιστορία που προανέφερα και ζήτησα συγγνώμη. Έχεις δίκιο ότι η σύγκριση ήταν λανθασμένη. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Ο τρόπος έκφρασης όταν δεν είναι ευγενικός πάντα δημιουργεί περιττά προβλήματα. Δεν σκέφτηκα αυτή την προσέγγιση στην ιστορία που προανέφερα και ζήτησα συγγνώμη. Έχεις δίκιο ότι η σύγκριση ήταν λανθασμένη. 

Εγώ χαίρομαι όταν κάποιος μου προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο να αξιολογησω μια κατάσταση, για αυτό κουβεντιάζουν οι άνθρωποι. Αν θεωρείς ότι ήμουν αγενής ωστόσο λυπάμαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Εγώ χαίρομαι όταν κάποιος μου προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο να αξιολογησω μια κατάσταση, για αυτό κουβεντιάζουν οι άνθρωποι. Αν θεωρείς ότι ήμουν αγενής ωστόσο λυπάμαι. 

Δεν έγινε τίποτα απλά άκουσα μια συνέντευξη το θεώρησα καλό και το έγραψα. Δεν το σκέφτηκα πολύ η αλήθεια είναι. Δίκιο έχεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Συγγνώμη δε φαντάστηκα ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση αυτό που έγραψα. Απλώς το βρήκα κάπως ενθαρρυντικό. Λυπάμαι που όσα γράφω τελευταία ενοχλούν τόσο πολύ. Θα μειώσω την παρουσία μου απλώς ως άνθρωπος και μητέρα προσπαθώ να μοιράζομαι κάποια πράγματα της καθημερινότητας μου. 

Καπως μοιρολατρικο φαινεται, να αποδεχτουμε δηλαδη την μοιρα οτι δεν ερχεται το μωρο γιατι  αυτο γινεται για καλο.Καμια γυναικα δεν μπορει να το αποδεχτει αυτο κι ολες θα προσπαθησουμε μεχρι να το καταφερουμε με καθε τροπο.Εν ετει 2025, μονο οι γυναικες που δεν επιθυμουν δεν εχουν ενα μωρο στην αγκαλια τους.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ο Φεβρουάριος βλέπω πάει πολύ καλά ούτε ένα θετικό τεστάκι αν θυμ΄άμαι καλά 😥 Κάνε το θαύμα σου εσύ να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες!!!

Αχ δεν ξ΄έρω βρε κορίτσι μου κ εγώ Θεσσαλονίκη είμαι κ έχουν περάσει οι 2 βδομάδες από τότε που είχα το ραντεβού. Δεν ξέρω να τους πάρω ξανά τηλέφωνο μην είναι τίποτε περίεργοι κ νευριάσουν? Εσύ τους είχες πάρει τηλέφωνο ή αυτοί επικοινώνησαν?

Στην πρώτη επιτροπή άφησα τον φάκελο και με πήραν μια βδομάδα μετά να μου πουν οτι εγκρίθηκε. Πέρυσι τα έστειλα κ γω με courier και νομίζω με πήραν τηλέφωνο στο 15νθήμερο. Ασε εγώ είμαι να σκάσω γιατί φοβάμαι μην δεν προλάβω να κάνω την ωολληψία μέχρι τον Ιούνιο που λήγουν οι ενέσεις...

στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια να συντονιστούμε για Φεβρουάριο; Δεν γίνεται κάποια θα το χει το θετικό! 

Εγώ αναμένω σήμερα-αύριο και αν δεν κάνω λάθος από βδομάδα αναμένει η @Sia A και σε 1,5-2 εβδομάδες  @marinamanoulitsa @evaa__  @Mantarini;;

Κάποια άλλη;; 

Εγώ νομίζω πάω για αρχές Μαρτίου... Λογικά εχθές προχθές ωορρηξία. Σήμερα ανέβηκε η θερμοκρασία 36.8

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μπαίνω και σας διαβαζω που και που.. @Naty_ εύχομαι ένα θετικό τεστακι! @melitiniღ χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Εύχομαι να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο ❤️

εμεις προφανώς λόγω της κατάστασης είχαμε 3 επαφές μέσα στο μήνα αλλα έτυχαν στις γόνιμες ακριβώς..11/2 μεσημέρι είχα θετικό τεστ κ επαφεσ 8,10 και 11/2! από εκεί κ έπειτα χαμένη με το νοσοκομείο δεν έχω ασχοληθεί με τιποτα! Το μόνο που παρατήρησα σε αυτόν τον κύκλο είναι ότι το στήθος μου ξεκίνησε να πονάει πολύ νωρίς.. περιμένω 27/2!

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα καταφέρατε αγάπη μου γλυκιά και να πάρεις ένα χαρμόσυνο νεο!!!! Πως είναι η μανούλα σου;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Καλέ κανέναν δεν ενοχλεί!!! Απλώς κάποιες κοπέλες μιλούν λίγο πιο απότομα καμιά φορά. Μη φύγεις από το παρεάκι μας. Εγώ κατάλαβα τι εννοείς. Είναι αυτό που λέμε: Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα για καλό. Μην παρεξηγείς!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Ο τόνος σου είναι λίγο επιθετικός είναι η αλήθεια.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Ο τόνος σου είναι λίγο επιθετικός είναι η αλήθεια.

Για μένα αυτό είναι ένα θέμα σημαντικό και ευαίσθητο και η σύγκριση προσβλητική. Απάντησα λοιπόν όπως ένιωσα πως όφειλα, ζήτησα συγγνώμη αν ένιωσε πως ήμουν αγενής και απότομη αλλά ως εκεί.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια να συντονιστούμε για Φεβρουάριο; Δεν γίνεται κάποια θα το χει το θετικό! 

Εγώ αναμένω σήμερα-αύριο και αν δεν κάνω λάθος από βδομάδα αναμένει η @Sia A και σε 1,5-2 εβδομάδες  @marinamanoulitsa @evaa__  @Mantarini;;

Κάποια άλλη;; 

Εγώ κορίτσι μου θεωρητικά περιμένω περίοδο 4/3 αλλά έχω μπερδευτεί σε αυτόν το κύκλο γιατί ωορρηξία δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει... είχα και αυτό το λίγο αιματακι στις υποτιθέμενες γόνιμες... Αλήθεια έχω μπερδευτεί... Εμείς κάνουμε επαφές και ότι θέλει ας κατεβάσει... 🤷🤷

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλέ κανέναν δεν ενοχλεί!!! Απλώς κάποιες κοπέλες μιλούν λίγο πιο απότομα καμιά φορά. Μη φύγεις από το παρεάκι μας. Εγώ κατάλαβα τι εννοείς. Είναι αυτό που λέμε: Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα για καλό. Μην παρεξηγείς!

Θα συμφωνήσω μαζί σου, κι εγώ κατάλαβα απόλυτα τι θέλει να πει το κορίτσι και σίγουρα δεν το είπε για κακό για να έχει αυτή την επίθεση! Γιατί για επίθεση επρόκειτο, τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και εγώ.

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Για μένα αυτό είναι ένα θέμα σημαντικό και ευαίσθητο και η σύγκριση προσβλητική. Απάντησα λοιπόν όπως ένιωσα πως όφειλα, ζήτησα συγγνώμη αν ένιωσε πως ήμουν αγενής και απότομη αλλά ως εκεί.

Μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου εννοείται με πιο ωραίο τρόπο χωρίς να προσβάλεις! γιατί δεν σε προσέβαλε κανένας & ούτε είμαστε δικαστές σε δικαστήριο για να κρίνουμε βέβαια. Και σένα σε καταλαβαίνω αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορείς και καλύτερα... 🙃😉😉😉😉

(με αγάπη πάντα τα σχόλια & χωρίς  παρεξήγηση 🫶🏻)

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Pinacolada @Σοφία21 δεν θα σας νιώσω ποτέ 😅 Λοιπόν θα σας πω την συνταγή της επιτυχίας μου!

Ξεκινάμε το πρωί με καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό (με λευκή ζάχαρη φυσικά) και κάποιο τοστ-τυροπιτα κάτι. Δεκατιανο μπισκότα. Μεσημεριανό ότι έχετε, αλλά δώστε βάση σε παστίτσιο και τέτοια φαγητά, φυσικά με ψωμί δίπλα! Απογευματινό γιαούρτι για ξεκαρφωμα και μετά λίγα κριτσινια/μπισκότα. Και πάμε στο βραδινό.... Ξεκινάμε χαλαρά με σαλάτα και μετά πάμε σε πατατάκια/γαριδάκια/ μπισκότα ότι έχετε βρει παιδί μου. Α και φυσικά ένα αναψυκτικό μέσα στη μέρα οπωσδήποτε! 

Αυτά! Σε ένα μήνα 2 κιλά πάνω οπωσδήποτε! Και ανάλογα αυξάνουμε τις ποσότητες για να πάρουμε κι άλλα κιλά 😜 Α τα σκ εννοείται φαι και ποτό έξω και τιμάμε πολύ τα κοντοσούβλια και τα σχετικά. Α και γλυκά!!! Αν μπορείτε κάθε μέρα και ένα γλυκάκι τόσο το καλύτερο.

Φυσικά απαγορεύονται σαλάτες με κινόα, τσια και τέτοια υγιεινά, όπως και υγιεινές μπάρες δημητριακών. Αν θέλετε σνακ προτιμηστε κρουασάν και τέτοια 😜

ααα δικιά μου είσαι εσύ... προς στιγμής φοβήθηκα ότι έχεις κάμερα και με παρακολουθεις... 😃

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Θα συμφωνήσω μαζί σου, κι εγώ κατάλαβα απόλυτα τι θέλει να πει το κορίτσι και σίγουρα δεν το είπε για κακό για να έχει αυτή την επίθεση! Γιατί για επίθεση επρόκειτο, τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και εγώ.

Μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου εννοείται με πιο ωραίο τρόπο χωρίς να προσβάλεις! γιατί δεν σε προσέβαλε κανένας & ούτε είμαστε δικαστές σε δικαστήριο για να κρίνουμε βέβαια. Και σένα σε καταλαβαίνω αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορείς και καλύτερα... 🙃😉😉😉😉

(με αγάπη πάντα τα σχόλια & χωρίς  παρεξήγηση 🫶🏻)

Εξακολουθώ να μη βλέπω με ποιον τρόπο προσέβαλα αλλά εντάξει, για να το λέτε! Έρχεστε στα λόγια μου όταν λέω ότι πολλοί με βρίσκουν ενοχλητική και μου το λένε και στη μούρη μου 😆 και είμαι οκ με αυτο

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια... 

Κοιτάξτε να δείτε...όταν μια κοπέλα ΠΑΛΕΥΕΙ να μείνει έγκυος... Και ακούει κάποιον να λέει όλα γίνονται για καλό.... Δεν μπορεί να το δει αυτό! Είναι απλό!!αυτό εξέφρασε η @Zelda και την κατανοώ...

Να σας πω και γω μια ιστορία;;;

Εγώ έχοντας τα δύο μου αγόρια ...και πάντα έχοντας πανευκολες συλλήψεις.... Περιχαρής που μένω πανευκολα έγκυος ...και λέω σε μια κοπέλα σε μια δουλειά που είχα πάει για πρακτική και αυτή το ίδιο και όλες μας αγωνιουσαμε αν θα μας κρατήσουν....που ΔΕΝ μπορούσε να μείνει έγκυος..."τώρα που εγώ έχω παιδιά και δεν φοβούνται αν θα μείνω έγκυος θα με κρατήσουν" 

Εντωμεταξυ εγώ ΔΕΝ ήξερα την ιστορία της!!!!!!! Ότι είχε αποβάλλει 3 φορές ...ότι προσπαθούσε χρόνια μετά από αυτό να μείνει έγκυος!!!και μου κάνει μια επίθεση!!!έπαθα σοκ....

Και μετά από κανένα χρόνο...πάρε στα μούτρα αποβολή...πάρε μετά κι άλλη αποβολή...και τώρα χρόνια παλεύω με την υπογονιμότητα!!!

Τι θέλω να πω???? Ότι ο άλλος όταν παλεύει χρόνια!!ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει τι λες....και μάλιστα το δέχεται σαν προσβολή!!! Εγώ από τότε έχω μάθει να λέω "καλύτερα να μασάς , παρά να μιλάς!!!!!"

Ένιωσα στο πετσί μου και την άλλη όψη του νομίσματος...που τότε εγώ νόμιζα ότι όλες μένουν πανευκολα έγκυες και γεννάνε παιδιά σίγουρα εφόσον μένουν έγκυες....

Για αυτό ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ κανέναν!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Βρε κορίτσια... 

Κοιτάξτε να δείτε...όταν μια κοπέλα ΠΑΛΕΥΕΙ να μείνει έγκυος... Και ακούει κάποιον να λέει όλα γίνονται για καλό.... Δεν μπορεί να το δει αυτό! Είναι απλό!!αυτό εξέφρασε η @Zelda και την κατανοώ...

Να σας πω και γω μια ιστορία;;;

Εγώ έχοντας τα δύο μου αγόρια ...και πάντα έχοντας πανευκολες συλλήψεις.... Περιχαρής που μένω πανευκολα έγκυος ...και λέω σε μια κοπέλα σε μια δουλειά που είχα πάει για πρακτική και αυτή το ίδιο και όλες μας αγωνιουσαμε αν θα μας κρατήσουν....που ΔΕΝ μπορούσε να μείνει έγκυος..."τώρα που εγώ έχω παιδιά και δεν φοβούνται αν θα μείνω έγκυος θα με κρατήσουν" 

Εντωμεταξυ εγώ ΔΕΝ ήξερα την ιστορία της!!!!!!! Ότι είχε αποβάλλει 3 φορές ...ότι προσπαθούσε χρόνια μετά από αυτό να μείνει έγκυος!!!και μου κάνει μια επίθεση!!!έπαθα σοκ....

Και μετά από κανένα χρόνο...πάρε στα μούτρα αποβολή...πάρε μετά κι άλλη αποβολή...και τώρα χρόνια παλεύω με την υπογονιμότητα!!!

Τι θέλω να πω???? Ότι ο άλλος όταν παλεύει χρόνια!!ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει τι λες....και μάλιστα το δέχεται σαν προσβολή!!! Εγώ από τότε έχω μάθει να λέω "καλύτερα να μασάς , παρά να μιλάς!!!!!"

Ένιωσα στο πετσί μου και την άλλη όψη του νομίσματος...που τότε εγώ νόμιζα ότι όλες μένουν πανευκολα έγκυες και γεννάνε παιδιά σίγουρα εφόσον μένουν έγκυες....

Για αυτό ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ κανέναν!!!! 

Προσωπικά έπαψα να πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο όχι μόνο όταν έχασα 4 μωράκια, αλλά και όταν είδα τι τέρατα γίνονται γονείς. 

Πίστευα και εγώ ότι τα μωρά μας διαλέγουν για γονείς. Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο μικρός Άγγελος διάλεξε για μάνα αυτή τη γυναίκα, τα παιδιά της Πάτρας, της Αμαλιάδας, των αστυνομικών και πόσα άλλα παιδιά που κακοποιούνται καθημερινά. Δυστυχώς κάπως έτσι κλονίστηκε και η πίστη μου, την οποία ελπίζω να ξαναβρώ κάποτε.... 

Σίγουρα η @Zelda το είπε με καλή πρόθεση για να δώσει σε όλες ελπίδα...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Προσωπικά έπαψα να πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο όχι μόνο όταν έχασα 4 μωράκια, αλλά και όταν είδα τι τέρατα γίνονται γονείς. 

Πίστευα και εγώ ότι τα μωρά μας διαλέγουν για γονείς. Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο μικρός Άγγελος διάλεξε για μάνα αυτή τη γυναίκα, τα παιδιά της Πάτρας, της Αμαλιάδας, των αστυνομικών και πόσα άλλα παιδιά που κακοποιούνται καθημερινά. Δυστυχώς κάπως έτσι κλονίστηκε και η πίστη μου, την οποία ελπίζω να ξαναβρώ κάποτε.... 

Σίγουρα η @Zelda το είπε με καλή πρόθεση για να δώσει σε όλες ελπίδα...

Συγγνώμη την @evaioan ήθελα να ταγκαρω στην τελευταία πρόταση 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις εδώ! Εδω είμαστε για να ησυχάζει το «μέσα» μας μοιράζοντας ιστορίες και καθημερινότητα. Καταλαβαίνω την πρόθεση της @evaioan , αλλά καταλαβαίνω και την @Zelda γιατί και εγώ σε πολλά θέματα νιώθω χρέος μου να πω κάποια πράγματα! Προχωράμε και ότι και αν κάνετε, να περάσετε καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η annie! είπε:

Στην πρώτη επιτροπή άφησα τον φάκελο και με πήραν μια βδομάδα μετά να μου πουν οτι εγκρίθηκε. Πέρυσι τα έστειλα κ γω με courier και νομίζω με πήραν τηλέφωνο στο 15νθήμερο. Ασε εγώ είμαι να σκάσω γιατί φοβάμαι μην δεν προλάβω να κάνω την ωολληψία μέχρι τον Ιούνιο που λήγουν οι ενέσεις...

Εγώ νομίζω πάω για αρχές Μαρτίου... Λογικά εχθές προχθές ωορρηξία. Σήμερα ανέβηκε η θερμοκρασία 36.8

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα καταφέρατε αγάπη μου γλυκιά και να πάρεις ένα χαρμόσυνο νεο!!!! Πως είναι η μανούλα σου;

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσι!!! Γιατί να μην προλάβεις δεν θυμάμαι αν το έχεις πει?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια βλεπω όλα τα μνματα απο χθες αλλά προτιμώ να μην πάρω θέση η καθεμία κοπέλα ξεχωριστά ξερει τι περναει το να λεμε για μενα ειναι σημαντικο και ειναι προσβολη μια συγκριση ή δεν ξέρω τι το θεωρω ανούσιο σχόλιο δεν νομιζω για καμια κοπέλα εδω μεσα η προσπαθεια αποκτηση ενος παιδιου να ειναι κατι ασημαντο..! Οποτε καμια δεν μπορει να αναφερει πως αυτο το θεμα ειναι πιο σημαντικο γι αυτην απ’ οτι για αλλες η κοπελα @evaioan απλα ανεφερε κατι που εκεινη την στιγμη που το ειδε το ακουσε οτιδηποτε ηθελε να το μοιραστει με την εννοια οτι οσα δυσκολα κι αν ερχονται παντα στην ακρη μας περιμενει εκει ο το ουρανιο τοξο που παλευουμε τοσο πολυ να ερθει στη ζωη μας δεν νομιζω πως υπηρξε ουδεμια συγκριση..! Το να υπαρχει λεκτικη επιθεση και να κρινει η καθεμια το οτιδηποτε λεει μια κοπελα στο φορουμ το θεωρω απαραδεκτο.. οποιαδηποτε δεν της αρεσει αυτο που διαβαζει μπορει να παει στα επομενα μηνυματα καθως δεν ηταν επι προσωπικου αλλα η κοπελα απλως μοιραστηκε μια ιστορια …

συμφωνω απολυτα με την @melitiniღ σε οσα ειπε…

σε αλλα νεα πως ειστε σημερα κοριτσια μου.; @Sia A @Naty_ πως πατε απο θερμοκρασια σημερα.;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μόλις με πήραν από την επιτροπή βγήκε η απόφαση.... Είμαι πολύ χαρούμενη ☺️

Άντε ωραία..!!! Με το καλό, καλή αρχή να έχεις από δω και πέρα, όλα κατ ' ευχήν..! 🙏

Υ.Γ. μου τελείωσαν οι αντιδράσεις για σήμερα κορίτσια οπότε δεν μπορώ να σας καρδουλώσω.. 😆🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια σήμερα κρυώνω και δεν μπορώ με τπτ να ζεσταθώ στο γραφείο. Το πρωί -5 είχε που έφυγα από το σπίτι και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα από το αμάξι να φανταστείτε, είχε παγώσει. Το θέμα είμαι ότι έχουμε ζέστη στο γραφείο, έχω χοντρά ρούχα, έχω σκεπαστεί και με μια πασμίνα αλλά ακόμη κρυώνω, κυρίως τα πόδια μου, κάτω, τα άκρα. 🥶

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια βλεπω όλα τα μνματα απο χθες αλλά προτιμώ να μην πάρω θέση η καθεμία κοπέλα ξεχωριστά ξερει τι περναει το να λεμε για μενα ειναι σημαντικο και ειναι προσβολη μια συγκριση ή δεν ξέρω τι το θεωρω ανούσιο σχόλιο δεν νομιζω για καμια κοπέλα εδω μεσα η προσπαθεια αποκτηση ενος παιδιου να ειναι κατι ασημαντο..! Οποτε καμια δεν μπορει να αναφερει πως αυτο το θεμα ειναι πιο σημαντικο γι αυτην απ’ οτι για αλλες η κοπελα @evaioan απλα ανεφερε κατι που εκεινη την στιγμη που το ειδε το ακουσε οτιδηποτε ηθελε να το μοιραστει με την εννοια οτι οσα δυσκολα κι αν ερχονται παντα στην ακρη μας περιμενει εκει ο το ουρανιο τοξο που παλευουμε τοσο πολυ να ερθει στη ζωη μας δεν νομιζω πως υπηρξε ουδεμια συγκριση..! Το να υπαρχει λεκτικη επιθεση και να κρινει η καθεμια το οτιδηποτε λεει μια κοπελα στο φορουμ το θεωρω απαραδεκτο.. οποιαδηποτε δεν της αρεσει αυτο που διαβαζει μπορει να παει στα επομενα μηνυματα καθως δεν ηταν επι προσωπικου αλλα η κοπελα απλως μοιραστηκε μια ιστορια …

συμφωνω απολυτα με την @melitiniღ σε οσα ειπε…

σε αλλα νεα πως ειστε σημερα κοριτσια μου.; @Sia A @Naty_ πως πατε απο θερμοκρασια σημερα.;

Αν κατάλαβα καλά τώρα ασκείς κριτική στις δικές μου πεποιθήσεις, στο τι θεωρώ εγώ σημαντικό, στο τι θα μπορεί και δε θα μπορεί να λέει η καθεμία; Το να χαρακτηρίζεις κατι που είπα "απαράδεκτο" είναι χειρότερη λεκτική επίθεση από ότι έκανα εγώ ποτέ. Όπως και να έχει, δε θα ασχοληθώ άλλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...