Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Μακάρι κορίτσι μου, κι εγώ το θέλω πολύ και να ηρεμίσω και να τη χαρώ και να την ανακοινώσω. Θέλω να το πω στη δουλειά, στην οικογένεια, στους φίλους.. γενικά να το πω.. 😄😄😄

Ε ναι! Να το χαρείς ρε παιδί μου, είμαι σίγουρη όλα θα πάνε πολύ καλά και σύντομα θα αρχίσεις ανακοινώσεις! Από συμπτώματα πως είσαι; 

• Απαντήσεις 922
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Ε ναι! Να το χαρείς ρε παιδί μου, είμαι σίγουρη όλα θα πάνε πολύ καλά και σύντομα θα αρχίσεις ανακοινώσεις! Από συμπτώματα πως είσαι; 

Είχα κάποιες ναυτίες πρωί - βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα αλλά όχι κάτι τρελό.. λίγο το φαγητό δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα, συχνοουρία κλασικά και το βράδυ ξυπνάω για τουαλέτα.. και το βασικό σύμπτωμα από όλα και το πιο έντονο είναι ο πόνος στο στήθος.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
Αυτό με την καρδούλα με ανησυχεί κι εμένα η αλήθεια είναι, έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ  να συμβαίνουν που δεν μπορώ καν να χαρώ όπως και θέλω και εννοείται πως δεν έχει γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης ούτε καν στα αδέρφια μας!
Εγώ στις 7+1 είδα καρδούλα αλλά δεν άκουσα και αυτό με αγχώνει λίγο. Τώρα την άλλη εβδομάδα θα είμαι 9+4 θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε το εμβρυάκι, ελπίζω η εγκυμοσύνη να κυλάει ομαλά και όλα να πάμε κατ' ευχήν. Βέβαια το άγχος πάντα υπάρχει. Φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά, και γενικά μέχρι την αυχενική είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική. Έχω διαβάσει και για αποβολές μετά την αυχενική και με πιάνει τρόμος.. και λέω δηλαδή πότε θα μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να πω ναι μωρέ, όλα πάνε καλά, χαλάρωσε.. νομίζω μόνο όταν γεννηθεί το μωράκι.! 🫤

Κορίτσι μου είναι πολύ λογικό να νιώθεις έτσι όλες όσες δυσκολευόμαστε κρατάμε μικρό καλάθι για τα πάντα!!!! Να πηγαίνεις β΄΄ημα βήμα κ να σκέφτεσαι ότι σε κάθε υπέρηχο θα κερδίζετε κ ένα σκαλοπατάκι 😊 Κ σαν συμβουλή σταμάτα να διαβάζεις δυσάρεστες ιστορίες γιατί μόνο άγχος σου προσφέρουν... Προς το παρόν το σποράκι σας έχει δείξει ότι είναι εκεί μαχητής αυτό να σκέφτεσαι 🙏 Με το καλό να πάτε κ για τον επόμενο υπέρηχο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. 

Χθές εκανα υπέρηχο σε άλλη γιατρό. Γιατί ο δικός Μ είναι λίγο μακριά και δεν άντεχα κά μέχρι τις 28/02 π έχουμε ραντεβού. Η γιατρός είπε οτι είναι μία χαρά και δεν πειράζει αν είναι λίγο πίσω, είναι λόγω του άστατου κύκλου μου. 

Εν τω μεταξύ εγώ έχω φουλ ναυτίες και εμετούς εδώ και δύο βδομάδες. Ενώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο τα βράδια, τώρα είναι όλη μέρα 😔

Το ότι έχεις έντονα συμπτώματα είναι πολύ θετικό είναι ένα καλό σημάδι ότι πάει καλά το μωράκι σου

Δεν είναι κακό να είναι λίγο πίσω το μόνο που κοιτάνε είναι να μεγαλώνει και εσένα μεγάλωσε το μωράκι σου 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα.!!! Θέλω τα φωτα σας ! 13η ημερα και είχα την ωορρηξία μου σήμερα ,κατά την ξημερώματα.( το ξερω γιατι τοτε ηταν στο πικ ο πονος) Πάντα την καταλαβαίνα και ήξερα κάθε φορά από ποια ωοθήκη είναι , αλλά απο τότε που έκανα τις διεργεσεις με τις εξωσωματικες ,ο πόνος έχει αυξηθεί. Ειδικά από την τελευταία φορά που έκανα πέρσι, και έκανα το μακρυ πρωτόκολλο, σε κάθε ωορρηξία πρηζεται η κοιλιά,  ποναω και νιώθω λες και θα σκάσει η ωοθήκη μου ,σε τέτοιο βαθμό! Ξεκινάει σταδιακά ο πόνος στην ωοθήκη και φτάνει στο μέγιστο που λέω τώρα θα σκάσει και εκείνη την  ώρα μάλλον απελευθέρωνεται το ωάριο. Εσείς καταλαβαίνετε τόσο πολύ την  ωορρηξία εκτός από τα τεστακια ; 

Δημοσίευση

Κορίτσια να συντονιστούμε για Φεβρουάριο; Δεν γίνεται κάποια θα το χει το θετικό! 

Εγώ αναμένω σήμερα-αύριο και αν δεν κάνω λάθος από βδομάδα αναμένει η @Sia A και σε 1,5-2 εβδομάδες  @marinamanoulitsa @evaa__  @Mantarini;;

Κάποια άλλη;; 

Δημοσίευση

@Sia A Εγω έχω καταθέσει 2 φορές φάκελο και είχα την απόφαση το πολύ σε 2 βδομάδες! Τώρα τι άργησαν τόσο!! Για Θεσσαλονίκη μιλάω ..! 

@melitiniღ μην χάνεις το κουράγιο σου!  Ιστορίες θα ακουσεις πολλες αφου η καθεμια εχει βιωσει την εγκυμοσύνη της διαφορετικά! Εχε πίστη και όλα καλά θα πάνε! Αφού ξεπεράσες και την αιμορραγία μην φοβάσαι τίποτα! Θα πας για υπέρηχο και θα ακούσεις τον πιο όμορφο χτυπο ! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια να συντονιστούμε για Φεβρουάριο; Δεν γίνεται κάποια θα το χει το θετικό! 

Εγώ αναμένω σήμερα-αύριο και αν δεν κάνω λάθος από βδομάδα αναμένει η @Sia A και σε 1,5-2 εβδομάδες  @marinamanoulitsa @evaa__  @Mantarini;;

Κάποια άλλη;; 

@Naty_Μ αρεσεις γιατί εισαι οργανωτική και μας συγκεντρώνεις 😂❤️🫶Εγω περιμένω την αλλη Κυριακή οπότε 2-3 μερες πριν θα κανω ενα τεστ σίγουρα!!! Όντως δε γίνεται θα έχουμε θετικό για τον Φεβρουάριο δε μπορεί!Εγω δεν παίζει να εχω θετικό ειναι πρωτος μηνας προσπαθειας μετα την απόξεση 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κάποια άλλη;; 

Ο Φεβρουάριος βλέπω πάει πολύ καλά ούτε ένα θετικό τεστάκι αν θυμ΄άμαι καλά 😥 Κάνε το θαύμα σου εσύ να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες!!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

@Sia A Εγω έχω καταθέσει 2 φορές φάκελο και είχα την απόφαση το πολύ σε 2 βδομάδες! Τώρα τι άργησαν τόσο!! Για Θεσσαλονίκη μιλάω ..! 

@melitiniღ μην χάνεις το κουράγιο σου!  Ιστορίες θα ακουσεις πολλες αφου η καθεμια εχει βιωσει την εγκυμοσύνη της διαφορετικά! Εχε πίστη και όλα καλά θα πάνε! Αφού ξεπεράσες και την αιμορραγία μην φοβάσαι τίποτα! Θα πας για υπέρηχο και θα ακούσεις τον πιο όμορφο χτυπο ! 🥰

Αχ δεν ξ΄έρω βρε κορίτσι μου κ εγώ Θεσσαλονίκη είμαι κ έχουν περάσει οι 2 βδομάδες από τότε που είχα το ραντεβού. Δεν ξέρω να τους πάρω ξανά τηλέφωνο μην είναι τίποτε περίεργοι κ νευριάσουν? Εσύ τους είχες πάρει τηλέφωνο ή αυτοί επικοινώνησαν?

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.!!! Θέλω τα φωτα σας ! 13η ημερα και είχα την ωορρηξία μου σήμερα ,κατά την ξημερώματα.( το ξερω γιατι τοτε ηταν στο πικ ο πονος) Πάντα την καταλαβαίνα και ήξερα κάθε φορά από ποια ωοθήκη είναι , αλλά απο τότε που έκανα τις διεργεσεις με τις εξωσωματικες ,ο πόνος έχει αυξηθεί. Ειδικά από την τελευταία φορά που έκανα πέρσι, και έκανα το μακρυ πρωτόκολλο, σε κάθε ωορρηξία πρηζεται η κοιλιά,  ποναω και νιώθω λες και θα σκάσει η ωοθήκη μου ,σε τέτοιο βαθμό! Ξεκινάει σταδιακά ο πόνος στην ωοθήκη και φτάνει στο μέγιστο που λέω τώρα θα σκάσει και εκείνη την  ώρα μάλλον απελευθέρωνεται το ωάριο. Εσείς καταλαβαίνετε τόσο πολύ την  ωορρηξία εκτός από τα τεστακια ; 

Εγώ μόνο την αριστερή ψιλό καταλάβαινα πριν την εγκυμοσύνη λόγω θέσης. Τώρα μετά τη γέννα, δε νιώθω τίποτα. Κάνω;;; Δεν κάνω ακόμα;;; Δεν έχω ιδέα. Θα δείξει παρακάτω.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

@Naty_ θα μας το δώσεις εσύ το θετικό τεστ για τον μήνα αυτόν🤭 🤭 🤞

@Eliza Kats την ίδια διατροφή κάνουμε 🤣🤣🤣 ... επίσης όσα κορίτσια θέλουν να πάρουν κανένα κιλό, δίνω με όλη μου την καρδιά όσα θέλουν, μιας και έχω μερικά που μου περισσεύουν 🤣🤣🤣🤣.

@melitiniღ όλα καλά θα πάνε και είμαι σίγουρη οτι μετά την αυχενική θα χαλαρώσεις και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις το θαύμα σου να μεγαλώνει.🥰

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ο Φεβρουάριος βλέπω πάει πολύ καλά ούτε ένα θετικό τεστάκι αν θυμ΄άμαι καλά 😥 Κάνε το θαύμα σου εσύ να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες!!!

Αχ δεν ξ΄έρω βρε κορίτσι μου κ εγώ Θεσσαλονίκη είμαι κ έχουν περάσει οι 2 βδομάδες από τότε που είχα το ραντεβού. Δεν ξέρω να τους πάρω ξανά τηλέφωνο μην είναι τίποτε περίεργοι κ νευριάσουν? Εσύ τους είχες πάρει τηλέφωνο ή αυτοί επικοινώνησαν?

Πήγες από εκεί να καταθέσεις τον φάκελο; Εγώ και στις 2 περιπτώσεις με είχαν πει να αποσταλεί με courier, ταχυδρομείο κτλ ο φακελος συγκεκριμένη ημερομηνία, την πρωτη φορα λόγω κορονοιου και μετά συνέχιζαν να εφαρμόζουν αυτό το μετρο. Την δεύτερη φορά με πήραν τηλέφωνο και με έστειλαν τον φάκελο με την απόφαση μέσα σε 2 βδομάδες ενώ την 1η φορα μόνο φάκελο παρέλαβα μετά από 1 βδομάδα. Την 1η φορά με έκοψαν από την επιτροπή ίσως γιαυτό το έστειλαν γρήγορα, και ήταν και διαφορετικοί γιατροί οι 1οι από τους 2ους. 

Εγώ λέω από Δευτέρα πάρε ένα τηλέφωνο δεν έχεις να χάσεις κάτι! Απο την στιγμή που τα καταθέτεις με ημερομηνίες, τα βλέπουν και συγκεκριμένες ημερομηνίες οπότε θα πρέπει να τα έχουν δει .Τουλάχιστον να ξέρεις το πόρισμα και να περιμένεις το χαρτί τους .

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Πήγες από εκεί να καταθέσεις τον φάκελο; Εγώ και στις 2 περιπτώσεις με είχαν πει να αποσταλεί με courier, ταχυδρομείο κτλ ο φακελος συγκεκριμένη ημερομηνία, την πρωτη φορα λόγω κορονοιου και μετά συνέχιζαν να εφαρμόζουν αυτό το μετρο. Την δεύτερη φορά με πήραν τηλέφωνο και με έστειλαν τον φάκελο με την απόφαση μέσα σε 2 βδομάδες ενώ την 1η φορα μόνο φάκελο παρέλαβα μετά από 1 βδομάδα. Την 1η φορά με έκοψαν από την επιτροπή ίσως γιαυτό το έστειλαν γρήγορα, και ήταν και διαφορετικοί γιατροί οι 1οι από τους 2ους. 

Εγώ λέω από Δευτέρα πάρε ένα τηλέφωνο δεν έχεις να χάσεις κάτι! Απο την στιγμή που τα καταθέτεις με ημερομηνίες, τα βλέπουν και συγκεκριμένες ημερομηνίες οπότε θα πρέπει να τα έχουν δει .Τουλάχιστον να ξέρεις το πόρισμα και να περιμένεις το χαρτί τους .

Όχι με κούριερ τα έστειλα κ απλά πήρα 8/2 να ρωτήσω αν είναι εντάξει ο φάκελος κ μου είπαν ότι δεν τα ΄έχει δει η επιτροπή. Καλύτερα να ήταν το ραντεβού από εκεί να έβγαινε με τη μία παρά τώρα να περιμένω πότε θα το θυμηθούνε... Θα πάρω αν είναι να δω τι θα μου πούνε, σε ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μπαίνω και σας διαβαζω που και που.. @Naty_ εύχομαι ένα θετικό τεστακι! @melitiniღ χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Εύχομαι να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο ❤️

εμεις προφανώς λόγω της κατάστασης είχαμε 3 επαφές μέσα στο μήνα αλλα έτυχαν στις γόνιμες ακριβώς..11/2 μεσημέρι είχα θετικό τεστ κ επαφεσ 8,10 και 11/2! από εκεί κ έπειτα χαμένη με το νοσοκομείο δεν έχω ασχοληθεί με τιποτα! Το μόνο που παρατήρησα σε αυτόν τον κύκλο είναι ότι το στήθος μου ξεκίνησε να πονάει πολύ νωρίς.. περιμένω 27/2!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μπαίνω και σας διαβαζω που και που.. @Naty_ εύχομαι ένα θετικό τεστακι! @melitiniღ χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Εύχομαι να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο ❤️

εμεις προφανώς λόγω της κατάστασης είχαμε 3 επαφές μέσα στο μήνα αλλα έτυχαν στις γόνιμες ακριβώς..11/2 μεσημέρι είχα θετικό τεστ κ επαφεσ 8,10 και 11/2! από εκεί κ έπειτα χαμένη με το νοσοκομείο δεν έχω ασχοληθεί με τιποτα! Το μόνο που παρατήρησα σε αυτόν τον κύκλο είναι ότι το στήθος μου ξεκίνησε να πονάει πολύ νωρίς.. περιμένω 27/2!

Ωραία άρα πέτυχες τις μέρες ακριβώς! Καλά μας είχε πει η ζαίρα μας ότι προς το τέλος Φεβρουαρίου θα δούμε τεστάκια θετικά! Στο εύχομαι και σένα κορίτσι μου! Η μαμά σου πώς είναι; 

Δημοσίευση

@Sia A ναι ακριβώς, καλύτερα να πηγαινες εκεί. Εγω π περασα επιτροπή στο ιπποκράτειο το 2016 πηγαινες εκεί στις 8 τ πρωί, κατεθετες τ φάκελο και ξανά πηγαινες γυρω στη 1 τ μεσημέρι. Εβγαιναν φωναζαν τ ονομα, εμπαινες μεσα κ επαιρνες την αποφαση την ιδια στιγμη. Επισης σε ζευγαρια που μπορει να ηθελαν κατι παραπανω τους επαιρναν τηλ αν μπορούσαν μέχρι τ μεσημέρι να τ έχουν. Πάρε κ αύριο ένα τηλέφωνο. Να έχεις μια ιδέα εστω αν τ ειδαν.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

@Sia A ναι ακριβώς, καλύτερα να πηγαινες εκεί. Εγω π περασα επιτροπή στο ιπποκράτειο το 2016 πηγαινες εκεί στις 8 τ πρωί, κατεθετες τ φάκελο και ξανά πηγαινες γυρω στη 1 τ μεσημέρι. Εβγαιναν φωναζαν τ ονομα, εμπαινες μεσα κ επαιρνες την αποφαση την ιδια στιγμη. Επισης σε ζευγαρια που μπορει να ηθελαν κατι παραπανω τους επαιρναν τηλ αν μπορούσαν μέχρι τ μεσημέρι να τ έχουν. Πάρε κ αύριο ένα τηλέφωνο. Να έχεις μια ιδέα εστω αν τ ειδαν.

Πλέον δεν υπάρχει αυτή η επιλογή δυστυχώς, αλλιώς κ εγώ αυτό θα το προτιμούσα μια κ έξω 😕 Τ΄ώρα μπορεί να περιμένουν να μαζέψουν πόσους φακέλους κ τέλος του μήνα να συνεδριάσει η επιτροπή ξέρω γω 😵 Σε ευχαριστώ αυτό θα κάνω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕

Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω

Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏

Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵

Αχ.... Ζήλεψα τώρα... Φαε φάε γλυκά! Και εννοείται καμία μορφή άσκησης! 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Πλέον δεν υπάρχει αυτή η επιλογή δυστυχώς, αλλιώς κ εγώ αυτό θα το προτιμούσα μια κ έξω 😕 Τ΄ώρα μπορεί να περιμένουν να μαζέψουν πόσους φακέλους κ τέλος του μήνα να συνεδριάσει η επιτροπή ξέρω γω 😵 Σε ευχαριστώ αυτό θα κάνω!!!

Και εγώ την ίδια διαδικασία με εσένα έκανα τον Οκτώβριο που πέρασα επιτροπή στην Αλεξανδρούπολη. Μου είπαν θα με καλέσουν πρώτα για να στείλω το φάκελο σε συγκεκριμένη ημερομηνία και θα συνεδρίαζε η επιτροπή, μόλις έβγαζαν αποτέλεσμα θα με έπαιρναν τηλέφωνο για να τους πω διεύθυνση να μου αποστείλουν τα έγγραφα. Βέβαια δεν με έπαιρναν ποτέ, εγώ τους ενοχλούσα κάθε τρις και λίγο για να μαθαίνω την εξέλιξη ως που μου έστειλαν το φάκελο μετά από δύο εβδομάδες σχεδόν.. άργησαν, θυμάμαι έχασα τον Νοέμβριο εξαιτίας τους, μου ήρθε η περίοδος. Γι' αυτό μετά και ξεκίνησα τη διέγερση Δεκέμβριο. 

Δημοσίευση

Κορίτσια θα σας γράψω μια ιστορία που άκουσα για να έχουμε υπομονή και ανοχή στις κακοτυχιες της ζωής. Μια κυρία επιζησασα του Ολοκαυτωματος έλεγε ότι όταν την έβαλαν οι Γερμανοί στο τραίνο για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης γνώρισε μια κυρία μεγαλύτερη της και έκατσε κοντά της σε όλο το ταξίδι. Όταν έφτασαν κάποιες τις έβαζαν δεξιά και κάποιες αριστερά. Όταν έβαλαν δεξιά τη φίλη της πήγε και εκείνη χωρίς να περιμένει εντολή. Ο στρατιώτης την έσπρωξε αριστερά. Εκείνη τον μίσησε για αυτό. Αργότερα έμαθε ότι όσες πήγαν δεξιά πήγαιναν κατευθείαν για το θάλαμο αερίων. Όσες πήγαν αριστερά τις έβαλαν να φτιάχνουν οπλισμό σε εργοστάσια. Από τότε λοιπόν κατάλαβε ότι κάθε τι που μας συμβαίνει ακόμα και αν εμείς το βλέπουμε ως κακό μπορεί τελικά να μας βγει σε καλό. Το αναπαράγω για να έχουμε όλες κουράγιο, δύναμη και πίστη. Η σύλληψη ενός μωρού είναι δύσκολη πολλές φορές αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια θα σας γράψω μια ιστορία που άκουσα για να έχουμε υπομονή και ανοχή στις κακοτυχιες της ζωής. Μια κυρία επιζησασα του Ολοκαυτωματος έλεγε ότι όταν την έβαλαν οι Γερμανοί στο τραίνο για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης γνώρισε μια κυρία μεγαλύτερη της και έκατσε κοντά της σε όλο το ταξίδι. Όταν έφτασαν κάποιες τις έβαζαν δεξιά και κάποιες αριστερά. Όταν έβαλαν δεξιά τη φίλη της πήγε και εκείνη χωρίς να περιμένει εντολή. Ο στρατιώτης την έσπρωξε αριστερά. Εκείνη τον μίσησε για αυτό. Αργότερα έμαθε ότι όσες πήγαν δεξιά πήγαιναν κατευθείαν για το θάλαμο αερίων. Όσες πήγαν αριστερά τις έβαλαν να φτιάχνουν οπλισμό σε εργοστάσια. Από τότε λοιπόν κατάλαβε ότι κάθε τι που μας συμβαίνει ακόμα και αν εμείς το βλέπουμε ως κακό μπορεί τελικά να μας βγει σε καλό. Το αναπαράγω για να έχουμε όλες κουράγιο, δύναμη και πίστη. Η σύλληψη ενός μωρού είναι δύσκολη πολλές φορές αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. 

Ενώ μετά τον αγάπησε τον φασίστα που την έσπρωξε από την άλλη πλευρά και την ανάγκασε σε σκλαβιά, φόβο και πόνο; Από τύχη επέζησε αλλά ας μη συγκρίνουμε την απόκτηση παιδιού με μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες της ιστορίας. Δεν έχει κανένα θετικό πρόσημο, κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

Συμφωνώ να δεχόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες ως μέρος της ζωής αλλά δε γίνονται ΌΛΑ για κάποιον λόγο. Ο βασανισμός και η δολοφονία αμάχων δεν έχει κανένα λόγο να γίνεται.

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Ενώ μετά τον αγάπησε τον φασίστα που την έσπρωξε από την άλλη πλευρά και την ανάγκασε σε σκλαβιά, φόβο και πόνο; Από τύχη επέζησε αλλά ας μη συγκρίνουμε την απόκτηση παιδιού με μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες της ιστορίας. Δεν έχει κανένα θετικό πρόσημο, κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

Συμφωνώ να δεχόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες ως μέρος της ζωής αλλά δε γίνονται ΌΛΑ για κάποιον λόγο. Ο βασανισμός και η δολοφονία αμάχων δεν έχει κανένα λόγο να γίνεται.

Έτσι είναι, ούτε για τις αποβολές βρίσκω κάποιον λόγο που πρέπει να υπομένει μία γυναίκα και ένα ζευγάρι αυτό το γολγοθά, ούτε για όσες δυσκολεύονται να μείνουν έγκυοι. Αν σκεφτώ βέβαια τον εαυτό μου το 2022 που ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι με τώρα, είμαι μία άλλη  προς το καλύτερο για τον εαυτό μου και το οφείλω και σε αυτές τις δυσκολίες. Μερικές φορές μαθαίνουμε πηγαίνοντας από το δύσκολο μονοπάτι. 

Και όσον αφορά την νέα ψυχή που θα έρθει στη γη, το νέο μωρό, θα έρθει όταν εκείνο είναι έτοιμο, όχι μόνο όταν εμείς το θέλουμε. Δεν είναι τόσο εύκολο να το αποδεχτεί μία γυναίκα που λαχταρά να γίνει μαμά αλλά έτσι είναι, εκείνα επιλέγουν τελικά..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Έτσι είναι, ούτε για τις αποβολές βρίσκω κάποιον λόγο που πρέπει να υπομένει μία γυναίκα και ένα ζευγάρι αυτό το γολγοθά, ούτε για όσες δυσκολεύονται να μείνουν έγκυοι. Αν σκεφτώ βέβαια τον εαυτό μου το 2022 που ξεκίνησε όλο αυτό το ταξίδι με τώρα, είμαι μία άλλη  προς το καλύτερο για τον εαυτό μου και το οφείλω και σε αυτές τις δυσκολίες. Μερικές φορές μαθαίνουμε πηγαίνοντας από το δύσκολο μονοπάτι. 

Και όσον αφορά την νέα ψυχή που θα έρθει στη γη, το νέο μωρό, θα έρθει όταν εκείνο είναι έτοιμο, όχι μόνο όταν εμείς το θέλουμε. Δεν είναι τόσο εύκολο να το αποδεχτεί μία γυναίκα που λαχταρά να γίνει μαμά αλλά έτσι είναι, εκείνα επιλέγουν τελικά..

Άντε Μαρή κάνε με ταγκ 🫣🫣🫣 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Συγγνώμη δε φαντάστηκα ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση αυτό που έγραψα. Απλώς το βρήκα κάπως ενθαρρυντικό. Λυπάμαι που όσα γράφω τελευταία ενοχλούν τόσο πολύ. Θα μειώσω την παρουσία μου απλώς ως άνθρωπος και μητέρα προσπαθώ να μοιράζομαι κάποια πράγματα της καθημερινότητας μου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...