Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

κοριτσι μου δυστυχως ειμαι αρκετα χαμηλα 153 εχω υψος κ βαρος 38

Εγώ να ξέρεις όσες φορές ήθελα να παχύνω έπιανε μόνο το κόλπο με τα υγρά. Έπινα πάρα πολλά υγρά , ήμουν με ένα καλαμάκι στο στόμα ένιωθα ότι θα σκάσω κ έπινα έπινα έπινα... Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ανοίγει το στομάχι. Μετά από κάνα δυο βδομάδες αρχίζει τρελη πείνα!!! 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πφφ και φτάσαμε πάλι σε αυτό το σημείο που λέω τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει. Έχω αυτά τα μαλακά τραβήγματα σε μέση και κοιλιά που λες τώρα θα πάω τουαλέτα και θα δω αίμα. Και ξενερώνω ήδη στην ιδέα ότι θα έρθει και αγχώνομαι στην ιδέα ότι δεν θα έρθει.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο όλο αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφ και φτάσαμε πάλι σε αυτό το σημείο που λέω τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει. Έχω αυτά τα μαλακά τραβήγματα σε μέση και κοιλιά που λες τώρα θα πάω τουαλέτα και θα δω αίμα. Και ξενερώνω ήδη στην ιδέα ότι θα έρθει και αγχώνομαι στην ιδέα ότι δεν θα έρθει.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο όλο αυτό. 

Ετσι ημουν κι εγω κοριτσι μου ολη την εβδομαδα.. συνεχισε την θερμομετρηση κι ελπιζω ολα να πανε καλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Αχ και εμένα έτσι μου λέγανε και τελικά έμεινα έγκυος στα λιγότερα κιλά που έχω υπάρξει ποτέ! 41,5 κιλά με 1,59 ύψος. 

Ξέρω πως είναι να παλεύεις να βάλεις έστω και 100 γραμμάρια... 

Εγώ πάλι για να βάλω μισό κιλό αρκεί να εισπνευσω τη σκόνη σοκολάτας από τον καπουτσίνο μου 😂 άδικη ζωή!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 

Σήμερα πήγα για εναν υπέρηχο.

Με εβγαλε 6+2, Με βάση τελευταία περίοδο έπρεπε να ήμουν 7+4.

ακουσαμε καρδούλα πολύ χαμηλά βέβαια γιατί είναι πολύ μικρό ακόμη. .

Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία και να πήγαν όλα καλά;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη την δεύτερη φορά π είχαμε πάει για υπέρηχο με έδειχνε 3-4 ημερες μικρότερο αλλά μ είπε η γιατρος να μην αγχώνομαι. Την Τρίτη φορά π πήγαμε ήταν 2 μερες μικρότερο μετά ακριβώς οπως την περίοδο. Έχει να κάνει με τον κύκλο σου, εμενα τότε ήταν 28αρης στο πρώτο μ παιδί πάντα με έβγαζε μεγαλύτερο γιατί ο κύκλος μου ήταν μικρότερος 25 ημερες. Σημασία έχει να είναι όλα καλά στον υπέρηχο κ την ημερομηνία θα στην βγάλει ο υπέρηχος όχι η περιόδου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εμένα ήταν 10 μέρες πίσω κορίτσι μου στην μπέμπα και πήγαν όλα καλά έκανα και τεστ ωορρηξία οπότε ήξερα πότε έκανα και βγήκε και στον υπέρηχο σωστά με βάσει τα τεστ μου 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εγώ όλα καλά τα βλέπω! Απλά είχες πιο αργά ωορρηξία. Θα πηγαίνετε με βάση τον υπέρηχο! Αν υπήρχε πρόβλημα ούτε θα έχει μεγαλώσεις ούτε θα είχατε ακούσει καρδούλα τώρα. 

Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου 😊 Μην σε αγχωνει το νούμερο! Το σπορακι σου είναι εκεί και μεγαλώνει 😁😁😁❤️❤️❤️

Δημοσίευση

@Pinacolada @Σοφία21 δεν θα σας νιώσω ποτέ 😅 Λοιπόν θα σας πω την συνταγή της επιτυχίας μου!

Ξεκινάμε το πρωί με καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό (με λευκή ζάχαρη φυσικά) και κάποιο τοστ-τυροπιτα κάτι. Δεκατιανο μπισκότα. Μεσημεριανό ότι έχετε, αλλά δώστε βάση σε παστίτσιο και τέτοια φαγητά, φυσικά με ψωμί δίπλα! Απογευματινό γιαούρτι για ξεκαρφωμα και μετά λίγα κριτσινια/μπισκότα. Και πάμε στο βραδινό.... Ξεκινάμε χαλαρά με σαλάτα και μετά πάμε σε πατατάκια/γαριδάκια/ μπισκότα ότι έχετε βρει παιδί μου. Α και φυσικά ένα αναψυκτικό μέσα στη μέρα οπωσδήποτε! 

Αυτά! Σε ένα μήνα 2 κιλά πάνω οπωσδήποτε! Και ανάλογα αυξάνουμε τις ποσότητες για να πάρουμε κι άλλα κιλά 😜 Α τα σκ εννοείται φαι και ποτό έξω και τιμάμε πολύ τα κοντοσούβλια και τα σχετικά. Α και γλυκά!!! Αν μπορείτε κάθε μέρα και ένα γλυκάκι τόσο το καλύτερο.

Φυσικά απαγορεύονται σαλάτες με κινόα, τσια και τέτοια υγιεινά, όπως και υγιεινές μπάρες δημητριακών. Αν θέλετε σνακ προτιμηστε κρουασάν και τέτοια 😜

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα είμαι δευτερη μερα περιόδου αλλα δεν ξερω ανησυχω πολυ απο χθες νιωθω φοβερη αδυναμια ατονια εχω ζαλη πονεει ολη η κοιλια μ απο χαμηλα μεχρι ψηλα στο στομαχι κ τωρα εχω κ ναυτια ταση για εμετο.. αυτη την φορα την περιοδο την νιωθω διαφορετικη απο τις αλλες φορες

Οσες ειχατε βιοχημικη ή εξωμητριο ειχατε καποια συμπτωματα.; Εγω δν ειχα ουτε θετικο τεστ ουτε κατι απλως αδιαθετησα στην ωρα μου απλα νιωθω ολα αυτα που δεν τα εχω γενικα στη περιοδο και επειδη εχω ακουσει πολλα φν ξερω φοβαμαι

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα είμαι δευτερη μερα περιόδου αλλα δεν ξερω ανησυχω πολυ απο χθες νιωθω φοβερη αδυναμια ατονια εχω ζαλη πονεει ολη η κοιλια μ απο χαμηλα μεχρι ψηλα στο στομαχι κ τωρα εχω κ ναυτια ταση για εμετο.. αυτη την φορα την περιοδο την νιωθω διαφορετικη απο τις αλλες φορες

Οσες ειχατε βιοχημικη ή εξωμητριο ειχατε καποια συμπτωματα.; Εγω δν ειχα ουτε θετικο τεστ ουτε κατι απλως αδιαθετησα στην ωρα μου απλα νιωθω ολα αυτα που δεν τα εχω γενικα στη περιοδο και επειδη εχω ακουσει πολλα φν ξερω φοβαμαι

Καλημέρα κορίτσι μου, αφού δεν είχες θετικό τεστ δεν νομίζω πως ήταν κάτι σε εγκυμοσύνη. Ίσως ο οργανισμός σου να είναι αδύναμος και να νιώθεις έτσι. Φάε καλά ξεκουράσου. Κάποιες φορές και στην περίοδο υπάρχει η τάση για εμετός. Βασικά έχεις πολύ αίμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, αφού δεν είχες θετικό τεστ δεν νομίζω πως ήταν κάτι σε εγκυμοσύνη. Ίσως ο οργανισμός σου να είναι αδύναμος και να νιώθεις έτσι. Φάε καλά ξεκουράσου. Κάποιες φορές και στην περίοδο υπάρχει η τάση για εμετός. Βασικά έχεις πολύ αίμα; 

Εχω αρκετο αιμα και κατακοκκινο καθαρο

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

@Pinacolada @Σοφία21 δεν θα σας νιώσω ποτέ 😅 Λοιπόν θα σας πω την συνταγή της επιτυχίας μου!

Ξεκινάμε το πρωί με καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό (με λευκή ζάχαρη φυσικά) και κάποιο τοστ-τυροπιτα κάτι. Δεκατιανο μπισκότα. Μεσημεριανό ότι έχετε, αλλά δώστε βάση σε παστίτσιο και τέτοια φαγητά, φυσικά με ψωμί δίπλα! Απογευματινό γιαούρτι για ξεκαρφωμα και μετά λίγα κριτσινια/μπισκότα. Και πάμε στο βραδινό.... Ξεκινάμε χαλαρά με σαλάτα και μετά πάμε σε πατατάκια/γαριδάκια/ μπισκότα ότι έχετε βρει παιδί μου. Α και φυσικά ένα αναψυκτικό μέσα στη μέρα οπωσδήποτε! 

Αυτά! Σε ένα μήνα 2 κιλά πάνω οπωσδήποτε! Και ανάλογα αυξάνουμε τις ποσότητες για να πάρουμε κι άλλα κιλά 😜 Α τα σκ εννοείται φαι και ποτό έξω και τιμάμε πολύ τα κοντοσούβλια και τα σχετικά. Α και γλυκά!!! Αν μπορείτε κάθε μέρα και ένα γλυκάκι τόσο το καλύτερο.

Φυσικά απαγορεύονται σαλάτες με κινόα, τσια και τέτοια υγιεινά, όπως και υγιεινές μπάρες δημητριακών. Αν θέλετε σνακ προτιμηστε κρουασάν και τέτοια 😜

Αχ να έβρισκα έναν τέτοιο διατροφολόγο, θα τα πηγαίναμε περίφημα οι δυο μας 😂

Είναι ωραίο που αυτοσαρκαζομαστε για να σπάμε τα στερεοτυπα και να προωθούμε body positivity! Πάντως είναι απίστευτο ότι όσο εύκολα παίρνουν βάρος κάποιες γυναίκες τόσο δυσκολεύονται άλλες! Να είμαστε υγιείς και να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι το θέμα. Αν πρέπει να πάρουμε/χάσουμε για λόγους υγείας η αυτοεικονας εννοείται θεμιτό, αν μας το επιβάλει η κοινωνία/σύντροφος "πες του να φύγει και να πάει να να να να" που λέει ο Παπακωνσταντίνου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Νομίζω γλυκιά μου ότι επειδή το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου το αναλύεις λίγο παραπάνω. Αν είχες αυτά τα συμπτώματα πριν τις προσπάθειες για παιδί πιστεύω ότι δε θα έδινες σημασία. Η περίοδος τα κάνει αυτά που περιγράφεις αδυναμία, ατονία, πόνο, τάση προς εμετο και μπορεί ένας κύκλος να είναι πιο βαρυς από άλλον. Σήμερα φρόντισε τον εαυτό σου, ενυδατωσου, φάε, ξεκουράσου και αύριο θα είσαι καλυτερα. Και εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι που τόσο επιθυμείς.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Αγάπη μου από τη στιγμή που ακούσατε καρδούλα κ το είδατε σημαίνει πως μεγαλώνει κ προχωράει!!! Ίσως να ήταν τελείως διαφορετικός ο κύκλος σου αυτή τη φορά. Ο γιατρός τι είπε ; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγάπη μου αν ήταν βιοχημική ή εξωμήτριο θα είχες θετικό τεστ. Οποτε λογικά είναι απλά μια βαριά περίοδος κ αισθάνεσαι αδύναμη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Κι εγώ παλεύω να χάσω κανένα κιλό 😅😅😅 φυσικά ακολουθώ το δικό σου διαιτολόγιο και το συστήνω ανεπιφύλακτα 😅

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας η αληθεια ειναι πως με οσα εχω ακουσει εχω επιρεαστει πολυ.. πολλα απο αυτά ουτε που τα γνωριζα πριν μπω συο φορουμ και συνιδοτοποιω πόσο δυσκολο και ποσο ψυχοφθορο τελικα ειναι κ σωματικα κ ψυχικα η ολη διαδικασια μεχρι να καταληξουμε στη αποκτηση ενος παιδιου

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας η αληθεια ειναι πως με οσα εχω ακουσει εχω επιρεαστει πολυ.. πολλα απο αυτά ουτε που τα γνωριζα πριν μπω συο φορουμ και συνιδοτοποιω πόσο δυσκολο και ποσο ψυχοφθορο τελικα ειναι κ σωματικα κ ψυχικα η ολη διαδικασια μεχρι να καταληξουμε στη αποκτηση ενος παιδιου

Γενικά Σοφία μου χρειάζεται να κρατάμε τα θετικά και εμψυχωτικα να είμαστε ενήμερες για τα υπόλοιπα αλλά να μην τρελαινόμαστε. Ναι υπάρχει τόση πληροφορία και κάθε γυναίκα μπορεί να χει βιώσει κάτι, αλλά μην τα παίρνεις όλα μέσα σου δεν σημαίνει ότι θα το πάθεις κι εσύ. 

Ηρέμησε, φρόντισε τον εαυτό σου, πάρε τις βιταμίνες σου και όλα θα γίνουν 🩷 

Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι το αντίθετο του στρες δεν είναι η ηρεμια, αλλά η εμπιστοσύνη. Κι είναι πολύ σωστό, όταν εμπιστευόμαστε πως κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχο μας πως όλα θα γίνουν τελικά για το καλό μας, τότε έρχεται η ηρεμία. Εμείς κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το σώμα μας, την υγεία μας κι από κει και πέρα εμπιστοσύνη.. τα λέω να τα ακούω κι εγώ. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μετά από αυτή την φορά που δεν τα καταφέραμε ξανά αποφάσισα να δώσω λίγο προτεραιότητα στην σωματική αλλά και στην ψυχική μου υγεία έτσι μαζί με την ψυχολόγο που κάνω έτσι κι αλλιώς συνεδρίες ξεκίνησα σήμερα και με τον διατροφολόγο που με παρακοκουθούσε παλιότερα οπότε θα ξεκινήσω διατροφή θα τσεκάρω και τις βιταμίνες μου τις ορμονες κτλ με γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο και θα δώσω βάση λίγο σε αυτά.. γιατί κατάλαβα οτι από την λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα παιδακι κολλαμε με τεστ με θερμακρασιες με με με και ξεχναμε πολυ βασικα πραγματα.. μοιραζομαι καποιες εικονες ωραιες και ενδιαφερουσες που βρηκα και παντα με την σωστη καθοδηγηση του γιατρού μπορούμε να δούμε αν μπορουμε να παρουμε ή αν χρειαζομαστε καποια απο αυτες τις βιταμινες 😊

IMG_7007.png

IMG_7008.png

IMG_7009.png

IMG_7010.png

IMG_7011.png

IMG_7012.png

Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕

στις πριν 14 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

@Naty_ Κορίτσι μου μαζί γεννηθηκαμε ! Και εγω 3/3 !

@Sia A ρε συ κοπέλα μου ακόμα την αποφαση της εξωσωματικής περιμένεις; Έχουν περάσει πόσο 2 βδομαδες που το έλεγες; Μήπως να έπαιρνες κανένα τηλέφωνο; 

Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω

στις πριν 12 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!
Αυτό με την καρδούλα με ανησυχεί κι εμένα η αλήθεια είναι, έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ  να συμβαίνουν που δεν μπορώ καν να χαρώ όπως θέλω και εννοείται πως δεν έχει γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης ούτε καν στα αδέρφια μας!
Εγώ στις 7+1 είδα καρδούλα αλλά δεν άκουσα και αυτό με αγχώνει λίγο. Τώρα την άλλη εβδομάδα θα είμαι 9+4 θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε το εμβρυάκι, ελπίζω η εγκυμοσύνη να κυλάει ομαλά και όλα να πάμε κατ' ευχήν. Βέβαια το άγχος πάντα υπάρχει. Φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά, και γενικά μέχρι την αυχενική είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική. Έχω διαβάσει και για αποβολές μετά την αυχενική και με πιάνει τρόμος.. και λέω δηλαδή πότε θα μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να πω ναι μωρέ, όλα πάνε καλά, χαλάρωσε.. νομίζω μόνο όταν γεννηθεί το μωράκι.! 🫤

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. 

Χθές εκανα υπέρηχο σε άλλη γιατρό. Γιατί ο δικός Μ είναι λίγο μακριά και δεν άντεχα κά μέχρι τις 28/02 π έχουμε ραντεβού. Η γιατρός είπε οτι είναι μία χαρά και δεν πειράζει αν είναι λίγο πίσω, είναι λόγω του άστατου κύκλου μου. 

Εν τω μεταξύ εγώ έχω φουλ ναυτίες και εμετούς εδώ και δύο βδομάδες. Ενώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο τα βράδια, τώρα είναι όλη μέρα 😔

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. 

Χθές εκανα υπέρηχο σε άλλη γιατρό. Γιατί ο δικός Μ είναι λίγο μακριά και δεν άντεχα κά μέχρι τις 28/02 π έχουμε ραντεβού. Η γιατρός είπε οτι είναι μία χαρά και δεν πειράζει αν είναι λίγο πίσω, είναι λόγω του άστατου κύκλου μου. 

Εν τω μεταξύ εγώ έχω φουλ ναυτίες και εμετούς εδώ και δύο βδομάδες. Ενώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο τα βράδια, τώρα είναι όλη μέρα 😔

Εσύ πότε έχεις πιθανή ημερομηνία τοκετού;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
Αυτό με την καρδούλα με ανησυχεί κι εμένα η αλήθεια είναι, έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ  να συμβαίνουν που δεν μπορώ καν να χαρώ όπως και θέλω και εννοείται πως δεν έχει γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης ούτε καν στα αδέρφια μας!
Εγώ στις 7+1 είδα καρδούλα αλλά δεν άκουσα και αυτό με αγχώνει λίγο. Τώρα την άλλη εβδομάδα θα είμαι 9+4 θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε το εμβρυάκι, ελπίζω η εγκυμοσύνη να κυλάει ομαλά και όλα να πάμε κατ' ευχήν. Βέβαια το άγχος πάντα υπάρχει. Φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά, και γενικά μέχρι την αυχενική είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική. Έχω διαβάσει και για αποβολές μετά την αυχενική και με πιάνει τρόμος.. και λέω δηλαδή πότε θα μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να πω ναι μωρέ, όλα πάνε καλά, χαλάρωσε.. νομίζω μόνο όταν γεννηθεί το μωράκι.! 🫤

Κορίτσι μου αν είναι να σκεφτούμε όσα μπορεί να συμβούν άστο! Επίσης τίποτα δεν είναι δεδομένο και ίδιο. Είναι λογικό το άγχος και νομίζω κάθε εγκυμονούσα το έχει ειδικά αν έχει ιστορικό αλλά χρειάζεται να σκεφτόμαστε θετικά. Προσευχή, πίστη και από κει και πέρα ο,τι είναι καλύτερο θα γίνει. 

Αυτό που λες όταν γεννηθεί το μωράκι το ίδιο νιώθω, πως μόνο τότε θα ηρεμήσω. Αλλά θέλει να την χαρείς κιόλας κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου ειδικά μετά την αυχενική που είναι μεγάλη ανάσα θα δεις θα ηρεμήσεις κάπως 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου αν είναι να σκεφτούμε όσα μπορεί να συμβούν άστο! Επίσης τίποτα δεν είναι δεδομένο και ίδιο. Είναι λογικό το άγχος και νομίζω κάθε εγκυμονούσα το έχει ειδικά αν έχει ιστορικό αλλά χρειάζεται να σκεφτόμαστε θετικά. Προσευχή, πίστη και από κει και πέρα ο,τι είναι καλύτερο θα γίνει. 

Αυτό που λες όταν γεννηθεί το μωράκι το ίδιο νιώθω, πως μόνο τότε θα ηρεμήσω. Αλλά θέλει να την χαρείς κιόλας κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου ειδικά μετά την αυχενική που είναι μεγάλη ανάσα θα δεις θα ηρεμήσεις κάπως 

Μακάρι κορίτσι μου, κι εγώ το θέλω πολύ και να ηρεμίσω και να τη χαρώ και να την ανακοινώσω. Θέλω να το πω στη δουλειά, στην οικογένεια, στους φίλους.. γενικά να το πω.. 😄😄😄

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Μακάρι κορίτσι μου, κι εγώ το θέλω πολύ και να ηρεμίσω και να τη χαρώ και να την ανακοινώσω. Θέλω να το πω στη δουλειά, στην οικογένεια, στους φίλους.. γενικά να το πω.. 😄😄😄

Ε ναι! Να το χαρείς ρε παιδί μου, είμαι σίγουρη όλα θα πάνε πολύ καλά και σύντομα θα αρχίσεις ανακοινώσεις! Από συμπτώματα πως είσαι; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
    • @eva96 και γω το ίδιο σας εύχομαι! Όλα να πάνε καλά! Είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος και στρες, να το προσπαθήσεις όμως όσο μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι και το θέμα "ξεκούραση" μου το σχολίασε και μένα ο γιατρός μου και το συσχέτισε με την ανάπτυξη. Θέλουν την ξάπλα μας τα ζουζουνάκια μας! Για να τσουπώσουνε λιγάκι! Οπότε... άραξε! Και με το καλό να την ξαναδείτε το σουκού!  Εμείς σήμερα θα πάμε για τον τελευταίο υπέρηχο. Ελπίζω να μας κάνει την τιμή να δούμε το μουτράκι της. Εχει μείνει και το καρδιοτοκογράφημα, λογικά σήμερα θα κανονιστεί και αυτό. Μετρώ μέρες κορίτσια... Και φρικάρω.
    • Είμαι 37 ρε κορίτσι, μόλις τα έκλεισα τώρα την Πρωτοχρονιά και ΠΗΤ έχω 7 Μαρτίου. Κοίτα σαν γιατρός έχει όνομα. Είναι ο καλύτερος στον νομό. Απλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. έχει αρπάξει λίγο το σασί.. Ενώ είναι σχετικά νέος ηλικιακά, δυστυχώς είναι μυστήριος για να μην πω κομπλεξικός. Αντί να είναι νορμάλ και να προσπαθεί να σε καθησυχάσει, αυτός πετάει μπούρδες και σε αγχώνει χωρίς λόγο. Τώρα για το φυσιολογικό τοκετό δεν μπορώ να μην τον εμπιστευτώ εν μέρη γιατί αυτός ξεγεννάει, η άλλη δεν ξεγεννάει οπότε δεν έχει εμπειρία. Την εμπειρία από τοκετούς την έχει αυτός. Εντάξει νομίζω ότι πολλά από αυτά που μου λέει είναι δικαιολογίες.. δηλαδή η ηλικία και η εξωσωματική.. ούτε η πρώτη που θα έχω γεννήσει σε αυτή την ηλικία πιστεύω θα είμαι ούτε η τελευταία.. 🤓 Τώρα για την προεκλαμψία οκ! μπορεί αυτό να είναι ένα καμπανάκι, αλλά μέχρι στιγμής με μία μέτρηση στο 15 δεν βγάζεις και πόρισμα.. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έπαιρνα salospir στην αρχή της εγκυμοσύνης, έπαθα τεράστια αποκόλληση, με δική μου πρωτοβουλία δεν τα ξανά πήρα ενώ η γιατρός μου έλεγε ότι πρέπει να τα παίρνω και δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δικαιώθηκα.. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι επειδή η αυχενική έδειξε μικρό νούμερο για προεκλαμψία σώνει και ντε θα συμβεί.. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δεν ταιριάζουν όλα τα πρωτόκολλα σε όλες. Τώρα για το μικρόβιο νομίζω μου λέει μπούρδες αυτός.. έτσι γιατί θέλει να βρει ακόμα ένα λόγο για καισαρική.. γιατί και η γιατρός η Μαρία και στο ChatGTP που το έγραψα μου είπαν ακριβώς τα ίδια, ότι δηλαδή σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού απλά παίρνεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση και όλα οκ!! Ίσα ίσα αυτή μου είπε να μην διαβάζω από το ίντερνετ πράγματα γιατί τζάμπα θα αγχώνομαι. Δεν είναι κάτι τραγικό. Αυτός μου το παρουσιάζει διαφορετικά.. άντε τώρα εσύ πήγαινε βρες άκρη.. 🤔🤯
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...