Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

κοριτσι μου δυστυχως ειμαι αρκετα χαμηλα 153 εχω υψος κ βαρος 38

Εγώ να ξέρεις όσες φορές ήθελα να παχύνω έπιανε μόνο το κόλπο με τα υγρά. Έπινα πάρα πολλά υγρά , ήμουν με ένα καλαμάκι στο στόμα ένιωθα ότι θα σκάσω κ έπινα έπινα έπινα... Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ανοίγει το στομάχι. Μετά από κάνα δυο βδομάδες αρχίζει τρελη πείνα!!! 

• Απαντήσεις 922
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πφφ και φτάσαμε πάλι σε αυτό το σημείο που λέω τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει. Έχω αυτά τα μαλακά τραβήγματα σε μέση και κοιλιά που λες τώρα θα πάω τουαλέτα και θα δω αίμα. Και ξενερώνω ήδη στην ιδέα ότι θα έρθει και αγχώνομαι στην ιδέα ότι δεν θα έρθει.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο όλο αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μετά από αυτή την φορά που δεν τα καταφέραμε ξανά αποφάσισα να δώσω λίγο προτεραιότητα στην σωματική αλλά και στην ψυχική μου υγεία έτσι μαζί με την ψυχολόγο που κάνω έτσι κι αλλιώς συνεδρίες ξεκίνησα σήμερα και με τον διατροφολόγο που με παρακοκουθούσε παλιότερα οπότε θα ξεκινήσω διατροφή θα τσεκάρω και τις βιταμίνες μου τις ορμονες κτλ με γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο και θα δώσω βάση λίγο σε αυτά.. γιατί κατάλαβα οτι από την λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα παιδακι κολλαμε με τεστ με θερμακρασιες με με με και ξεχναμε πολυ βασικα πραγματα.. μοιραζομαι καποιες εικονες ωραιες και ενδιαφερουσες που βρηκα και παντα με την σωστη καθοδηγηση του γιατρού μπορούμε να δούμε αν μπορουμε να παρουμε ή αν χρειαζομαστε καποια απο αυτες τις βιταμινες 😊

IMG_7007.png

IMG_7008.png

IMG_7009.png

IMG_7010.png

IMG_7011.png

Ωραια κοριτσι μου, σημαντικες και οι βιταμινες.Εχω παρει εγω βιταμινη d τα καλοκαιρια απο τον ηλιο.Που στο καλο παει😜για να ελαφρυνω το κλιμα.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφ και φτάσαμε πάλι σε αυτό το σημείο που λέω τώρα θα έρθει, τώρα θα έρθει. Έχω αυτά τα μαλακά τραβήγματα σε μέση και κοιλιά που λες τώρα θα πάω τουαλέτα και θα δω αίμα. Και ξενερώνω ήδη στην ιδέα ότι θα έρθει και αγχώνομαι στην ιδέα ότι δεν θα έρθει.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο όλο αυτό. 

Ετσι ημουν κι εγω κοριτσι μου ολη την εβδομαδα.. συνεχισε την θερμομετρηση κι ελπιζω ολα να πανε καλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Αχ και εμένα έτσι μου λέγανε και τελικά έμεινα έγκυος στα λιγότερα κιλά που έχω υπάρξει ποτέ! 41,5 κιλά με 1,59 ύψος. 

Ξέρω πως είναι να παλεύεις να βάλεις έστω και 100 γραμμάρια... 

Εγώ πάλι για να βάλω μισό κιλό αρκεί να εισπνευσω τη σκόνη σοκολάτας από τον καπουτσίνο μου 😂 άδικη ζωή!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 

Σήμερα πήγα για εναν υπέρηχο.

Με εβγαλε 6+2, Με βάση τελευταία περίοδο έπρεπε να ήμουν 7+4.

ακουσαμε καρδούλα πολύ χαμηλά βέβαια γιατί είναι πολύ μικρό ακόμη. .

Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία και να πήγαν όλα καλά;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη την δεύτερη φορά π είχαμε πάει για υπέρηχο με έδειχνε 3-4 ημερες μικρότερο αλλά μ είπε η γιατρος να μην αγχώνομαι. Την Τρίτη φορά π πήγαμε ήταν 2 μερες μικρότερο μετά ακριβώς οπως την περίοδο. Έχει να κάνει με τον κύκλο σου, εμενα τότε ήταν 28αρης στο πρώτο μ παιδί πάντα με έβγαζε μεγαλύτερο γιατί ο κύκλος μου ήταν μικρότερος 25 ημερες. Σημασία έχει να είναι όλα καλά στον υπέρηχο κ την ημερομηνία θα στην βγάλει ο υπέρηχος όχι η περιόδου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εμένα ήταν 10 μέρες πίσω κορίτσι μου στην μπέμπα και πήγαν όλα καλά έκανα και τεστ ωορρηξία οπότε ήξερα πότε έκανα και βγήκε και στον υπέρηχο σωστά με βάσει τα τεστ μου 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εγώ όλα καλά τα βλέπω! Απλά είχες πιο αργά ωορρηξία. Θα πηγαίνετε με βάση τον υπέρηχο! Αν υπήρχε πρόβλημα ούτε θα έχει μεγαλώσεις ούτε θα είχατε ακούσει καρδούλα τώρα. 

Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου 😊 Μην σε αγχωνει το νούμερο! Το σπορακι σου είναι εκεί και μεγαλώνει 😁😁😁❤️❤️❤️

Δημοσίευση

@Pinacolada @Σοφία21 δεν θα σας νιώσω ποτέ 😅 Λοιπόν θα σας πω την συνταγή της επιτυχίας μου!

Ξεκινάμε το πρωί με καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό (με λευκή ζάχαρη φυσικά) και κάποιο τοστ-τυροπιτα κάτι. Δεκατιανο μπισκότα. Μεσημεριανό ότι έχετε, αλλά δώστε βάση σε παστίτσιο και τέτοια φαγητά, φυσικά με ψωμί δίπλα! Απογευματινό γιαούρτι για ξεκαρφωμα και μετά λίγα κριτσινια/μπισκότα. Και πάμε στο βραδινό.... Ξεκινάμε χαλαρά με σαλάτα και μετά πάμε σε πατατάκια/γαριδάκια/ μπισκότα ότι έχετε βρει παιδί μου. Α και φυσικά ένα αναψυκτικό μέσα στη μέρα οπωσδήποτε! 

Αυτά! Σε ένα μήνα 2 κιλά πάνω οπωσδήποτε! Και ανάλογα αυξάνουμε τις ποσότητες για να πάρουμε κι άλλα κιλά 😜 Α τα σκ εννοείται φαι και ποτό έξω και τιμάμε πολύ τα κοντοσούβλια και τα σχετικά. Α και γλυκά!!! Αν μπορείτε κάθε μέρα και ένα γλυκάκι τόσο το καλύτερο.

Φυσικά απαγορεύονται σαλάτες με κινόα, τσια και τέτοια υγιεινά, όπως και υγιεινές μπάρες δημητριακών. Αν θέλετε σνακ προτιμηστε κρουασάν και τέτοια 😜

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα είμαι δευτερη μερα περιόδου αλλα δεν ξερω ανησυχω πολυ απο χθες νιωθω φοβερη αδυναμια ατονια εχω ζαλη πονεει ολη η κοιλια μ απο χαμηλα μεχρι ψηλα στο στομαχι κ τωρα εχω κ ναυτια ταση για εμετο.. αυτη την φορα την περιοδο την νιωθω διαφορετικη απο τις αλλες φορες

Οσες ειχατε βιοχημικη ή εξωμητριο ειχατε καποια συμπτωματα.; Εγω δν ειχα ουτε θετικο τεστ ουτε κατι απλως αδιαθετησα στην ωρα μου απλα νιωθω ολα αυτα που δεν τα εχω γενικα στη περιοδο και επειδη εχω ακουσει πολλα φν ξερω φοβαμαι

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα είμαι δευτερη μερα περιόδου αλλα δεν ξερω ανησυχω πολυ απο χθες νιωθω φοβερη αδυναμια ατονια εχω ζαλη πονεει ολη η κοιλια μ απο χαμηλα μεχρι ψηλα στο στομαχι κ τωρα εχω κ ναυτια ταση για εμετο.. αυτη την φορα την περιοδο την νιωθω διαφορετικη απο τις αλλες φορες

Οσες ειχατε βιοχημικη ή εξωμητριο ειχατε καποια συμπτωματα.; Εγω δν ειχα ουτε θετικο τεστ ουτε κατι απλως αδιαθετησα στην ωρα μου απλα νιωθω ολα αυτα που δεν τα εχω γενικα στη περιοδο και επειδη εχω ακουσει πολλα φν ξερω φοβαμαι

Καλημέρα κορίτσι μου, αφού δεν είχες θετικό τεστ δεν νομίζω πως ήταν κάτι σε εγκυμοσύνη. Ίσως ο οργανισμός σου να είναι αδύναμος και να νιώθεις έτσι. Φάε καλά ξεκουράσου. Κάποιες φορές και στην περίοδο υπάρχει η τάση για εμετός. Βασικά έχεις πολύ αίμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, αφού δεν είχες θετικό τεστ δεν νομίζω πως ήταν κάτι σε εγκυμοσύνη. Ίσως ο οργανισμός σου να είναι αδύναμος και να νιώθεις έτσι. Φάε καλά ξεκουράσου. Κάποιες φορές και στην περίοδο υπάρχει η τάση για εμετός. Βασικά έχεις πολύ αίμα; 

Εχω αρκετο αιμα και κατακοκκινο καθαρο

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

@Pinacolada @Σοφία21 δεν θα σας νιώσω ποτέ 😅 Λοιπόν θα σας πω την συνταγή της επιτυχίας μου!

Ξεκινάμε το πρωί με καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό (με λευκή ζάχαρη φυσικά) και κάποιο τοστ-τυροπιτα κάτι. Δεκατιανο μπισκότα. Μεσημεριανό ότι έχετε, αλλά δώστε βάση σε παστίτσιο και τέτοια φαγητά, φυσικά με ψωμί δίπλα! Απογευματινό γιαούρτι για ξεκαρφωμα και μετά λίγα κριτσινια/μπισκότα. Και πάμε στο βραδινό.... Ξεκινάμε χαλαρά με σαλάτα και μετά πάμε σε πατατάκια/γαριδάκια/ μπισκότα ότι έχετε βρει παιδί μου. Α και φυσικά ένα αναψυκτικό μέσα στη μέρα οπωσδήποτε! 

Αυτά! Σε ένα μήνα 2 κιλά πάνω οπωσδήποτε! Και ανάλογα αυξάνουμε τις ποσότητες για να πάρουμε κι άλλα κιλά 😜 Α τα σκ εννοείται φαι και ποτό έξω και τιμάμε πολύ τα κοντοσούβλια και τα σχετικά. Α και γλυκά!!! Αν μπορείτε κάθε μέρα και ένα γλυκάκι τόσο το καλύτερο.

Φυσικά απαγορεύονται σαλάτες με κινόα, τσια και τέτοια υγιεινά, όπως και υγιεινές μπάρες δημητριακών. Αν θέλετε σνακ προτιμηστε κρουασάν και τέτοια 😜

Αχ να έβρισκα έναν τέτοιο διατροφολόγο, θα τα πηγαίναμε περίφημα οι δυο μας 😂

Είναι ωραίο που αυτοσαρκαζομαστε για να σπάμε τα στερεοτυπα και να προωθούμε body positivity! Πάντως είναι απίστευτο ότι όσο εύκολα παίρνουν βάρος κάποιες γυναίκες τόσο δυσκολεύονται άλλες! Να είμαστε υγιείς και να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας είναι το θέμα. Αν πρέπει να πάρουμε/χάσουμε για λόγους υγείας η αυτοεικονας εννοείται θεμιτό, αν μας το επιβάλει η κοινωνία/σύντροφος "πες του να φύγει και να πάει να να να να" που λέει ο Παπακωνσταντίνου!

Δημοσίευση

Νομίζω γλυκιά μου ότι επειδή το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου το αναλύεις λίγο παραπάνω. Αν είχες αυτά τα συμπτώματα πριν τις προσπάθειες για παιδί πιστεύω ότι δε θα έδινες σημασία. Η περίοδος τα κάνει αυτά που περιγράφεις αδυναμία, ατονία, πόνο, τάση προς εμετο και μπορεί ένας κύκλος να είναι πιο βαρυς από άλλον. Σήμερα φρόντισε τον εαυτό σου, ενυδατωσου, φάε, ξεκουράσου και αύριο θα είσαι καλυτερα. Και εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι που τόσο επιθυμείς.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Αγάπη μου από τη στιγμή που ακούσατε καρδούλα κ το είδατε σημαίνει πως μεγαλώνει κ προχωράει!!! Ίσως να ήταν τελείως διαφορετικός ο κύκλος σου αυτή τη φορά. Ο γιατρός τι είπε ; 

Αγάπη μου αν ήταν βιοχημική ή εξωμήτριο θα είχες θετικό τεστ. Οποτε λογικά είναι απλά μια βαριά περίοδος κ αισθάνεσαι αδύναμη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Κι εγώ παλεύω να χάσω κανένα κιλό 😅😅😅 φυσικά ακολουθώ το δικό σου διαιτολόγιο και το συστήνω ανεπιφύλακτα 😅

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας η αληθεια ειναι πως με οσα εχω ακουσει εχω επιρεαστει πολυ.. πολλα απο αυτά ουτε που τα γνωριζα πριν μπω συο φορουμ και συνιδοτοποιω πόσο δυσκολο και ποσο ψυχοφθορο τελικα ειναι κ σωματικα κ ψυχικα η ολη διαδικασια μεχρι να καταληξουμε στη αποκτηση ενος παιδιου

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας η αληθεια ειναι πως με οσα εχω ακουσει εχω επιρεαστει πολυ.. πολλα απο αυτά ουτε που τα γνωριζα πριν μπω συο φορουμ και συνιδοτοποιω πόσο δυσκολο και ποσο ψυχοφθορο τελικα ειναι κ σωματικα κ ψυχικα η ολη διαδικασια μεχρι να καταληξουμε στη αποκτηση ενος παιδιου

Γενικά Σοφία μου χρειάζεται να κρατάμε τα θετικά και εμψυχωτικα να είμαστε ενήμερες για τα υπόλοιπα αλλά να μην τρελαινόμαστε. Ναι υπάρχει τόση πληροφορία και κάθε γυναίκα μπορεί να χει βιώσει κάτι, αλλά μην τα παίρνεις όλα μέσα σου δεν σημαίνει ότι θα το πάθεις κι εσύ. 

Ηρέμησε, φρόντισε τον εαυτό σου, πάρε τις βιταμίνες σου και όλα θα γίνουν 🩷 

Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι το αντίθετο του στρες δεν είναι η ηρεμια, αλλά η εμπιστοσύνη. Κι είναι πολύ σωστό, όταν εμπιστευόμαστε πως κάποια πράγματα δεν είναι στον έλεγχο μας πως όλα θα γίνουν τελικά για το καλό μας, τότε έρχεται η ηρεμία. Εμείς κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το σώμα μας, την υγεία μας κι από κει και πέρα εμπιστοσύνη.. τα λέω να τα ακούω κι εγώ. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μετά από αυτή την φορά που δεν τα καταφέραμε ξανά αποφάσισα να δώσω λίγο προτεραιότητα στην σωματική αλλά και στην ψυχική μου υγεία έτσι μαζί με την ψυχολόγο που κάνω έτσι κι αλλιώς συνεδρίες ξεκίνησα σήμερα και με τον διατροφολόγο που με παρακοκουθούσε παλιότερα οπότε θα ξεκινήσω διατροφή θα τσεκάρω και τις βιταμίνες μου τις ορμονες κτλ με γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο και θα δώσω βάση λίγο σε αυτά.. γιατί κατάλαβα οτι από την λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα παιδακι κολλαμε με τεστ με θερμακρασιες με με με και ξεχναμε πολυ βασικα πραγματα.. μοιραζομαι καποιες εικονες ωραιες και ενδιαφερουσες που βρηκα και παντα με την σωστη καθοδηγηση του γιατρού μπορούμε να δούμε αν μπορουμε να παρουμε ή αν χρειαζομαστε καποια απο αυτες τις βιταμινες 😊

IMG_7007.png

IMG_7008.png

IMG_7009.png

IMG_7010.png

IMG_7011.png

IMG_7012.png

Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕

στις πριν 14 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

@Naty_ Κορίτσι μου μαζί γεννηθηκαμε ! Και εγω 3/3 !

@Sia A ρε συ κοπέλα μου ακόμα την αποφαση της εξωσωματικής περιμένεις; Έχουν περάσει πόσο 2 βδομαδες που το έλεγες; Μήπως να έπαιρνες κανένα τηλέφωνο; 

Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω

στις πριν 12 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!
Αυτό με την καρδούλα με ανησυχεί κι εμένα η αλήθεια είναι, έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ  να συμβαίνουν που δεν μπορώ καν να χαρώ όπως θέλω και εννοείται πως δεν έχει γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης ούτε καν στα αδέρφια μας!
Εγώ στις 7+1 είδα καρδούλα αλλά δεν άκουσα και αυτό με αγχώνει λίγο. Τώρα την άλλη εβδομάδα θα είμαι 9+4 θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε το εμβρυάκι, ελπίζω η εγκυμοσύνη να κυλάει ομαλά και όλα να πάμε κατ' ευχήν. Βέβαια το άγχος πάντα υπάρχει. Φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά, και γενικά μέχρι την αυχενική είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική. Έχω διαβάσει και για αποβολές μετά την αυχενική και με πιάνει τρόμος.. και λέω δηλαδή πότε θα μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να πω ναι μωρέ, όλα πάνε καλά, χαλάρωσε.. νομίζω μόνο όταν γεννηθεί το μωράκι.! 🫤

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. 

Χθές εκανα υπέρηχο σε άλλη γιατρό. Γιατί ο δικός Μ είναι λίγο μακριά και δεν άντεχα κά μέχρι τις 28/02 π έχουμε ραντεβού. Η γιατρός είπε οτι είναι μία χαρά και δεν πειράζει αν είναι λίγο πίσω, είναι λόγω του άστατου κύκλου μου. 

Εν τω μεταξύ εγώ έχω φουλ ναυτίες και εμετούς εδώ και δύο βδομάδες. Ενώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο τα βράδια, τώρα είναι όλη μέρα 😔

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. 

Χθές εκανα υπέρηχο σε άλλη γιατρό. Γιατί ο δικός Μ είναι λίγο μακριά και δεν άντεχα κά μέχρι τις 28/02 π έχουμε ραντεβού. Η γιατρός είπε οτι είναι μία χαρά και δεν πειράζει αν είναι λίγο πίσω, είναι λόγω του άστατου κύκλου μου. 

Εν τω μεταξύ εγώ έχω φουλ ναυτίες και εμετούς εδώ και δύο βδομάδες. Ενώ στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μόνο τα βράδια, τώρα είναι όλη μέρα 😔

Εσύ πότε έχεις πιθανή ημερομηνία τοκετού;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
Αυτό με την καρδούλα με ανησυχεί κι εμένα η αλήθεια είναι, έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ  να συμβαίνουν που δεν μπορώ καν να χαρώ όπως και θέλω και εννοείται πως δεν έχει γίνει ανακοίνωση εγκυμοσύνης ούτε καν στα αδέρφια μας!
Εγώ στις 7+1 είδα καρδούλα αλλά δεν άκουσα και αυτό με αγχώνει λίγο. Τώρα την άλλη εβδομάδα θα είμαι 9+4 θα πάμε για να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε το εμβρυάκι, ελπίζω η εγκυμοσύνη να κυλάει ομαλά και όλα να πάμε κατ' ευχήν. Βέβαια το άγχος πάντα υπάρχει. Φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά, και γενικά μέχρι την αυχενική είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική. Έχω διαβάσει και για αποβολές μετά την αυχενική και με πιάνει τρόμος.. και λέω δηλαδή πότε θα μπορώ να χαλαρώσω λίγο και να πω ναι μωρέ, όλα πάνε καλά, χαλάρωσε.. νομίζω μόνο όταν γεννηθεί το μωράκι.! 🫤

Κορίτσι μου αν είναι να σκεφτούμε όσα μπορεί να συμβούν άστο! Επίσης τίποτα δεν είναι δεδομένο και ίδιο. Είναι λογικό το άγχος και νομίζω κάθε εγκυμονούσα το έχει ειδικά αν έχει ιστορικό αλλά χρειάζεται να σκεφτόμαστε θετικά. Προσευχή, πίστη και από κει και πέρα ο,τι είναι καλύτερο θα γίνει. 

Αυτό που λες όταν γεννηθεί το μωράκι το ίδιο νιώθω, πως μόνο τότε θα ηρεμήσω. Αλλά θέλει να την χαρείς κιόλας κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου ειδικά μετά την αυχενική που είναι μεγάλη ανάσα θα δεις θα ηρεμήσεις κάπως 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου αν είναι να σκεφτούμε όσα μπορεί να συμβούν άστο! Επίσης τίποτα δεν είναι δεδομένο και ίδιο. Είναι λογικό το άγχος και νομίζω κάθε εγκυμονούσα το έχει ειδικά αν έχει ιστορικό αλλά χρειάζεται να σκεφτόμαστε θετικά. Προσευχή, πίστη και από κει και πέρα ο,τι είναι καλύτερο θα γίνει. 

Αυτό που λες όταν γεννηθεί το μωράκι το ίδιο νιώθω, πως μόνο τότε θα ηρεμήσω. Αλλά θέλει να την χαρείς κιόλας κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου ειδικά μετά την αυχενική που είναι μεγάλη ανάσα θα δεις θα ηρεμήσεις κάπως 

Μακάρι κορίτσι μου, κι εγώ το θέλω πολύ και να ηρεμίσω και να τη χαρώ και να την ανακοινώσω. Θέλω να το πω στη δουλειά, στην οικογένεια, στους φίλους.. γενικά να το πω.. 😄😄😄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...