Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη εγώ θα σου πω το εξής: 

κάνε αυριο κ μεθαυριο μια θερμομέτρηση τ πρωι στόμα κι εσυ όπως το κοριτσι μας @Naty_ και αν είναι αυξημένο και τις 2 μερες γυρω στ 37 το βλεπεις γιατι μ φαινεται περιεργο να εκανες ωορηξια 30 μερα κυκλου.. 

Θα το δω Σοφία μου σε ευχαριστώ 😊 Κ θα κάνω αν είναι κ κανένα τεστάκι το σκ. Για μένα για τον οργανισμό μου τπτ δεν είναι περίεργο, τα έχω δει όλα οπότε τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο. Απλά το βλέπω τελείως χαλαρά γιατί το μυαλό μου είναι στην εξωσωματική κ την επιτροπή!!! Αν ήταν άλλος μήνας θα είχα τρελαθεί 

• Απαντήσεις 804
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Μήπως δεν ήταν σωστή η συνεδρία; Εμένα πάνω στις 10 μέρες από τη συνεδρία, έκανε 10ωρο σερί... 

Το έχω πει πως όντως είναι καλή, ήρεμη και συνεργάσιμη πολύ η Ισμήνη-Μαρία.🥰🥰🥰

Φτου φτου... Φτύστε μας να μη μας ματιάσετε!

Αν θέλεις κάποια στιγμή στείλε μου με ποια έκανες συνέδρια, να την έχω υπόψη μου στο δεύτερο, μήπως εκεί πάνε καλύτερα τα πράγματα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Αχ κορίτσια μου ειμαι πολυ χαρούμενη.. σήμερα λάμπει ο ουρανός!! Έγινα πρώτη φορά θεία 🥹🥹🥹Εχουμε εναν κούκλο που γεννήθηκε τα ξημερώματα και έχω λιώσει 🩵🩵🩵🩵

Να σας ζήσει το μπουμπουκάκι σας κορίτσι μου!!! Γερός και καλότυχος μια ζωή!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Αχ κορίτσια μου ειμαι πολυ χαρούμενη.. σήμερα λάμπει ο ουρανός!! Έγινα πρώτη φορά θεία 🥹🥹🥹Εχουμε εναν κούκλο που γεννήθηκε τα ξημερώματα και έχω λιώσει 🩵🩵🩵🩵

Ε΄ύα μου να σας ζήσει το ανηψάκι σας!! Να είναι γερό κ τυχερό 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου περαστικά εύχομαι να μην σας βρει άλλη αρρώστια κ τον άλλον μήνα το πάτε δυνατά 😊

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ 😘

Εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα στις επόμενες μέρες 🤞🙏

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Να σας ζήσει!!!!! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο το μωράκι σας💙

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ναιιι 3/3 ! Κι εσύ;

αα  τι καλα! 1 εσύ, 3 εγώ! Τα 34 κλείνω και μου την έχει βαρέσει φέτος ότι μεγαλώνω 😅 Στο εύχομαι κορίτσι μου, θα είναι υπέροχο δώρο!

Κανονικά ψυχοθεραπεία 💜

Εγώ 20/3 και φέτος κλείνω τα 38!!!

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου και με το καλό και στα δικά σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Να σας ζησει κοπέλα μου καλότυχο να είναι και γερό..! Και στα δικά σου με το καλό ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου γερό και καλοτυχο να είναι το μωράκι σας !!! 🧿🩵

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Έχουμε πύργο αλλά ακόμα είναι σε μια φάση που ο,τι πιάσει στα χέρια της το πετάει κάτω και μάλιστα με δύναμη. Της εξηγώ ξανά και ξανά αλλά συνεχίζει... Οπότε προς ώρας ο πύργος μένει μακριά από την κουζίνα που αφενός είναι μικρή και αφετέρου οτιδήποτε πιάσει θα γίνει μεγάλη ζημια, αφού θα καταλήξει στο πάτωμα. Επιφυλάσσομαι με τον πύργο μόλις περάσει αυτή η φαση

Όχι κορίτσι μου, αστυνομικός είναι και εκεί παίζουν εντελώς διαφορετικα σενάρια δυστυχώς 

Αχ είναι σε αυτή τη φάση. Εμένα ευτυχώς δεν πέρασε πολύ από αυτή τη φάση. Κουράγιο! 💪💪💪

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Να σας ζήσει ο ανιψιός! 🥳🥳🥳 Άντε και στα δικά σας κορίτσι μου 🤞🤞🤞

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα μετά από αυτή την φορά που δεν τα καταφέραμε ξανά αποφάσισα να δώσω λίγο προτεραιότητα στην σωματική αλλά και στην ψυχική μου υγεία έτσι μαζί με την ψυχολόγο που κάνω έτσι κι αλλιώς συνεδρίες ξεκίνησα σήμερα και με τον διατροφολόγο που με παρακοκουθούσε παλιότερα οπότε θα ξεκινήσω διατροφή θα τσεκάρω και τις βιταμίνες μου τις ορμονες κτλ με γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο και θα δώσω βάση λίγο σε αυτά.. γιατί κατάλαβα οτι από την λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα παιδακι κολλαμε με τεστ με θερμακρασιες με με με και ξεχναμε πολυ βασικα πραγματα.. μοιραζομαι καποιες εικονες ωραιες και ενδιαφερουσες που βρηκα και παντα με την σωστη καθοδηγηση του γιατρού μπορούμε να δούμε αν μπορουμε να παρουμε ή αν χρειαζομαστε καποια απο αυτες τις βιταμινες 😊

IMG_7007.png

IMG_7008.png

IMG_7009.png

IMG_7010.png

IMG_7011.png

IMG_7012.png

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα μετά από αυτή την φορά που δεν τα καταφέραμε ξανά αποφάσισα να δώσω λίγο προτεραιότητα στην σωματική αλλά και στην ψυχική μου υγεία έτσι μαζί με την ψυχολόγο που κάνω έτσι κι αλλιώς συνεδρίες ξεκίνησα σήμερα και με τον διατροφολόγο που με παρακοκουθούσε παλιότερα οπότε θα ξεκινήσω διατροφή θα τσεκάρω και τις βιταμίνες μου τις ορμονες κτλ με γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο και θα δώσω βάση λίγο σε αυτά.. γιατί κατάλαβα οτι από την λαχταρα μας να αποκτησουμε ενα παιδακι κολλαμε με τεστ με θερμακρασιες με με με και ξεχναμε πολυ βασικα πραγματα.. μοιραζομαι καποιες εικονες ωραιες και ενδιαφερουσες που βρηκα και παντα με την σωστη καθοδηγηση του γιατρού μπορούμε να δούμε αν μπορουμε να παρουμε ή αν χρειαζομαστε καποια απο αυτες τις βιταμινες 😊

IMG_7007.png

IMG_7008.png

IMG_7009.png

IMG_7010.png

IMG_7011.png

IMG_7012.png

Πολύ καλά θα κάνεις κορίτσι μου ειδικά η ψυχική υγεία και ηρεμία! Και όσο για τη διατροφή ναι θέλει τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και από συμπλήρωμα σίγουρα φολικό και πριν τη σύλληψη. Εγώ τώρα έρθει δεν έρθει περίοδος θα πάω  να τσεκάρω σίδηρο και βιταμίνη D κι αν έρθει περίοδος θα κάνω και κάποιες ορμονολογικές πάλι.  Επίσης και εμείς και ο άντρας κολοκυθόσπορους! Εξαιρετικοί για το σπέρμα αλλά και για εμάς για τις ορμόνες (όπως και ηλιόσπορος, σπόροι τσία )

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αν θέλεις κάποια στιγμή στείλε μου με ποια έκανες συνέδρια, να την έχω υπόψη μου στο δεύτερο, μήπως εκεί πάνε καλύτερα τα πράγματα...

Κορίτσια πείτε μου και εμένα με ποιες κάνατε συνεδρίες ύπνου γιατί ψάχνει μια γνωστή μου 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πολύ καλά θα κάνεις κορίτσι μου ειδικά η ψυχική υγεία και ηρεμία! Και όσο για τη διατροφή ναι θέλει τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και από συμπλήρωμα σίγουρα φολικό και πριν τη σύλληψη. Εγώ τώρα έρθει δεν έρθει περίοδος θα πάω  να τσεκάρω σίδηρο και βιταμίνη D κι αν έρθει περίοδος θα κάνω και κάποιες ορμονολογικές πάλι.  Επίσης και εμείς και ο άντρας κολοκυθόσπορους! Εξαιρετικοί για το σπέρμα αλλά και για εμάς για τις ορμόνες (όπως και ηλιόσπορος, σπόροι τσία )

Α για αυτα δν ηξερα να σου πω την αληθεια… γενικα ειμαι παρα πολυ χαμηλα κιλα για την ηλικια μου οποτε προσπαθω να αυξησω το βαρος μου

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Α για αυτα δν ηξερα να σου πω την αληθεια… γενικα ειμαι παρα πολυ χαμηλα κιλα για την ηλικια μου οποτε προσπαθω να αυξησω το βαρος μου

Αχ και εμένα έτσι μου λέγανε και τελικά έμεινα έγκυος στα λιγότερα κιλά που έχω υπάρξει ποτέ! 41,5 κιλά με 1,59 ύψος. 

Ξέρω πως είναι να παλεύεις να βάλεις έστω και 100 γραμμάρια... 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Αχ και εμένα έτσι μου λέγανε και τελικά έμεινα έγκυος στα λιγότερα κιλά που έχω υπάρξει ποτέ! 41,5 κιλά με 1,59 ύψος. 

Ξέρω πως είναι να παλεύεις να βάλεις έστω και 100 γραμμάρια... 

κοριτσι μου δυστυχως ειμαι αρκετα χαμηλα 153 εχω υψος κ βαρος 38

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Να τον χαίρεστε τον κουκλο σας κορίτσι μου! Καλότυχος να είναι! Ωραιότερο συναίσθημα δεν υπάρχει να έρχεται ένα μωράκι στον κόσμο! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...