Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Και μια φιλη μου ετσι το πρψτο της 1 μιση και τ δευτερο 5 μηνων ζοριζεται λιγο αλλα ειναι μεχρι να συνηθησει διανυει ακομα μια περιοδο μεταβατικη…

Και ψυχολοφικα οσως επιρεαζεσαι απο τις ορμονες.. ειναι κατι που σε απασχολει και σε αγχωνει..; 

Είναι δύσκολο όταν δεν υπάρχει βοήθεια και όταν ο σύζυγος λείπει άπειρες ώρες. Οπότε ουσιαστικά προσωπικός χρόνος μηδέν, και κυρίως στην εγκυμοσύνη που χρειάζεται και λίγη ξεκούραση, δεν μπορώ να την έχω.

Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν εργασιομανης και λάτρευα το γυμναστήριο. Περνούσαμε πολλές ώρες της εβδομάδας με τον σύζυγο εκει. Είναι στιγμές που όλα αυτά μου λείπουν. Μην παρεξηγηθω, δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο το κοριτσάκι μου που είναι όλη μου η ζωή, απλά έχω ανάγκη και εγώ να ξεσκασω που και που, να αλλάξω παραστάσεις,να κάνω κάτι για εμένα. 

Με στεναχωρεί επίσης που σαν ζευγάρι έχουμε χαθεί τελείως. Είναι τέτοια η κούραση και από τις δύο πλευρές που όταν βρισκόμαστε αργά το βραδυ, δεν έχουμε κουράγιο ούτε να μιλήσουμε. Ειδικά εγώ που ξέρω ότι τη νύχτα η μικρή θα ξυπνήσει αρκετές φορές και δεν θα καταφέρω να ξεκουραστω.

Όλα αυτά όμως είναι προσωρινά, ευελπιστούμε μετά την γέννα -πρωτα ο Θεός - να φύγουμε από την Αθήνα. Πάλι χωρίς βοήθεια θα είμαστε, αλλά θα είναι διαφορετικη η ποιότητα ζωής μας στην επαρχία. Και από την άλλη παρά τις παραπάνω δυσκολίες νιώθω ευλογημένη που με τόσες αποβολες βρήκα τη δύναμη να μην τα παρατήσω και να αποκτήσω την οικογένεια μου...

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, είχα ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου 🩷🩷

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Είναι δύσκολο όταν δεν υπάρχει βοήθεια και όταν ο σύζυγος λείπει άπειρες ώρες. Οπότε ουσιαστικά προσωπικός χρόνος μηδέν, και κυρίως στην εγκυμοσύνη που χρειάζεται και λίγη ξεκούραση, δεν μπορώ να την έχω.

Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν εργασιομανης και λάτρευα το γυμναστήριο. Περνούσαμε πολλές ώρες της εβδομάδας με τον σύζυγο εκει. Είναι στιγμές που όλα αυτά μου λείπουν. Μην παρεξηγηθω, δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο το κοριτσάκι μου που είναι όλη μου η ζωή, απλά έχω ανάγκη και εγώ να ξεσκασω που και που, να αλλάξω παραστάσεις,να κάνω κάτι για εμένα. 

Με στεναχωρεί επίσης που σαν ζευγάρι έχουμε χαθεί τελείως. Είναι τέτοια η κούραση και από τις δύο πλευρές που όταν βρισκόμαστε αργά το βραδυ, δεν έχουμε κουράγιο ούτε να μιλήσουμε. Ειδικά εγώ που ξέρω ότι τη νύχτα η μικρή θα ξυπνήσει αρκετές φορές και δεν θα καταφέρω να ξεκουραστω.

Όλα αυτά όμως είναι προσωρινά, ευελπιστούμε μετά την γέννα -πρωτα ο Θεός - να φύγουμε από την Αθήνα. Πάλι χωρίς βοήθεια θα είμαστε, αλλά θα είναι διαφορετικη η ποιότητα ζωής μας στην επαρχία. Και από την άλλη παρά τις παραπάνω δυσκολίες νιώθω ευλογημένη που με τόσες αποβολες βρήκα τη δύναμη να μην τα παρατήσω και να αποκτήσω την οικογένεια μου...

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, είχα ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου 🩷🩷

Καλά εκανες και τα είπες κοριτσι μου καταλαβαίνω απόλυτα αυτο που λες μπορεί να μην εχω ακομα παιδάκι αλλα σίγουρα η ζωή αλλαζει μετα και σε προσωπικο επιπεδο και σε σχεση με τον συντροφο και την οικογενεια γενικότερα.. σε καμια περιπτωση δεν παρεξηγεισαι γιατι ειναι απολυτα φυσιολογικο να σου λειπουν καποια πραγματα και να τα αναζητας δν ειναι καθολου κακο.. και πραγματικα μπραβο σου που δεν το βαλες κτω δεν τα παρατησες και καταφερες τοσα πολλα χωρις βοηθεια κ μ ενα παιδι…! Δίνεις δυναμη σε όλες εμας που ακομα προσπαθουμε.. φαση ειναι κ θα περασει εισαι εγκυος τωρα δεν εχεις βοηθεια που θα ηθελες και σου τα σκανε ολα μαζι.. ολα θα φτιαξουν μολις με το καλο ερθει κι το μπεμπε θα προσαρμοστεις σιγα σιγα στη νεα κατασταση και θα βρειτε σεν οικογενεια και σαν ζευγαρι τα πατηματα σας.. ειμαι σιγουρη.. ♥️

Δημοσίευση

@Elli13 φυσικά και είναι λογικό να σου λείπουν πράγματα από την παλιά ζωή και εννοείται ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο - την ευτυχία που σου προσφέρει η κόρη και η εγκυμοσύνη σου! Όπως είπες είναι φάση, θα περάσει και όλα θα φτιάξουν.❤️ 

Και όσον αφορά την μετακόμιση, ζω στην επαρχία - σε μικρή πόλη που δεν μου αρέσει βέβαια- παρ' όλα αυτά η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη απ' ότι θα ήταν στην Αθήνα σίγουρα. Ανάλογα βέβαια και τι θέλει ο καθένας. Ιδανικά θέλω ένα σπίτι στην εξοχή να μεγαλώσει ελεύθερο και το μελλοντικό παιδί μου κοντά στη φύση. Στην Αθήνα νομίζω αν δεν βρίσκεσαι πολύ καλά οικονομικά είναι ζόρικα, είναι και οι αποστάσεις μεγάλες.

Οπότε γέννησε με το καλό και θα το φτιάξετε όπως το θέλετε! Πότε περίπου γεννάς;; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα Πότε είναι να σας πουν;;

Όσο για τα συμπτώματα, κάθε μήνα τα ίδια πάνω κάτω είναι.. Και σε προηγούμενους κύκλους πάλι λέγαμε, α είναι περίεργο το ένα το άλλο, ούτε καν, εμείς θέλουμε να τα βλέπουμε έτσι! 😅

Το στήθος φουλ τσίτα μπόμπα και πονάει, ήπια τραβήγματα, όνειρα με μωρά, νύστα κλπ 

Το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα είναι αυτό με τα υγρά μου. Δεν το τρώω το παραμύθι πια με τα συμπτώματα, άιντε κι αυτά 🤣

Εμενα μου ηρθε περιοδος, οχι κανονικη ροη, αλλα ροζ υγρα.Παει κι αυτος ο μηνας, απογοητευση, κλειστηκε επισημως 1 χρονος χωρις επιτυχια.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lilaki93 είπε:

Εμενα μου ηρθε περιοδος, οχι κανονικη ροη, αλλα ροζ υγρα.Παει κι αυτος ο μηνας, απογοητευση, κλειστηκε επισημως 1 χρονος χωρις επιτυχια.

κορίτσι μου, νομίζω το άμεσο επόμενο βήμα είναι να εξεταστεί ο σύντροφος (δεν θυμάμαι αν έγινε ήδη).

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

κορίτσι μου, νομίζω το άμεσο επόμενο βήμα είναι να εξεταστεί ο σύντροφος (δεν θυμάμαι αν έγινε ήδη).

Αυτο και θα γινει, ε δεν παει αλλο...Μαυρισε η ψυχη μου σημερα...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Love zone εδω!!! Είμαι 11η και έχω ήδη ξεκινήσει από την 8η μερα και βλέπουμε! Τεστ ωορρηξίας δεν κάνω, έχω κουραστεί από αυτά, έτσι και αλλιώς την καταλαβαίνω την ωορρηξία οποτε μέχρι και 16η αντε 17η μέρα βαριά είμαστε στο mood του έρωτα 🤣🤣

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

💪💪💪💪

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Αυτο και θα γινει, ε δεν παει αλλο...Μαυρισε η ψυχη μου σημερα...

Το καταλαβαίνω κορίτσι μου.. ψυχραιμία όμως. Μην μένεις σε αυτό προχωρήστε στο επόμενο βήμα γιατί μπορεί να παίζει κάτι με το σπέρμα κι αν είναι όλα οκ κι εκεί το βλέπετε πώς θα κινηθείτε μετά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Αχ elli να ήξερες πόσο σε νιώθω έτσι και εγώ έχω ξεχάσει πως είναι να κάνω πράγματα για εμένα είμαι μέσα σε ένα σπίτι με τα παιδεία όλη μέρα.. με τον άντρα μου μαζί πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα εμένα μου έχει λείψει πολύ να πάω ένα σινεμά έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω.. θα στρώσουν κάποια στιγμή τα πράγματα και θα μπορέσουμε να βρούμε λίγο τους εαυτούς μας ξανά 😊 στέλνω μια αγκαλιά !!! 
 ΥΓ πάντως επειδή ζω σε χωριό με επαφή με την φύση και μετά ζώα θάλασσα βουνό εεε σίγουρα πιστεύω πως αξίζει να μεγαλώνεις παιδεία σε επαρχίες βέβαια στερούμαστε πολλά πολλά αλλά βασικά αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Elli13 φυσικά και είναι λογικό να σου λείπουν πράγματα από την παλιά ζωή και εννοείται ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο - την ευτυχία που σου προσφέρει η κόρη και η εγκυμοσύνη σου! Όπως είπες είναι φάση, θα περάσει και όλα θα φτιάξουν.❤️ 

Και όσον αφορά την μετακόμιση, ζω στην επαρχία - σε μικρή πόλη που δεν μου αρέσει βέβαια- παρ' όλα αυτά η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη απ' ότι θα ήταν στην Αθήνα σίγουρα. Ανάλογα βέβαια και τι θέλει ο καθένας. Ιδανικά θέλω ένα σπίτι στην εξοχή να μεγαλώσει ελεύθερο και το μελλοντικό παιδί μου κοντά στη φύση. Στην Αθήνα νομίζω αν δεν βρίσκεσαι πολύ καλά οικονομικά είναι ζόρικα, είναι και οι αποστάσεις μεγάλες.

Οπότε γέννησε με το καλό και θα το φτιάξετε όπως το θέλετε! Πότε περίπου γεννάς;; 

Τα ενοίκια είναι απίστευτα υψηλά, και γενικά το κόστος ζωής. Για μια βόλτα τρωμε απίστευτη κίνηση και πόση ώρα να παρκάρουμε και και και... Η θάλασσα επίσης είναι μακριά και γενικά δεν μας αρέσει να μεγαλώνουν τα παιδιά μας σε ένα διαμέρισμα. Όταν μου λένε ορισμένοι ότι θα είναι δύσκολα σε νησί, ακριβώς αυτό απαντάω, εξαρτάται τι θέλει ο καθένας και τι ζητάει στην καθημερινότητα του. Ένα σπιτάκι με κήπο κοντά στη φύση και τη θάλασσα θα ήθελα και εγώ όσο τίποτα αλλο 🙏🩷

2/8 έχω Πητ και κάπου εκεί τον Αύγουστο θα μάθουμε αν πήρε τελικά μετάθεση ο σύζυγος! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Αχ elli να ήξερες πόσο σε νιώθω έτσι και εγώ έχω ξεχάσει πως είναι να κάνω πράγματα για εμένα είμαι μέσα σε ένα σπίτι με τα παιδεία όλη μέρα.. με τον άντρα μου μαζί πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα εμένα μου έχει λείψει πολύ να πάω ένα σινεμά έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω.. θα στρώσουν κάποια στιγμή τα πράγματα και θα μπορέσουμε να βρούμε λίγο τους εαυτούς μας ξανά 😊 στέλνω μια αγκαλιά !!! 
 ΥΓ πάντως επειδή ζω σε χωριό με επαφή με την φύση και μετά ζώα θάλασσα βουνό εεε σίγουρα πιστεύω πως αξίζει να μεγαλώνεις παιδεία σε επαρχίες βέβαια στερούμαστε πολλά πολλά αλλά βασικά αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα 🤷‍♀️

Θυμάμαι ακόμα μια φωτογραφία που είχες ανεβάσει με την μεγάλη σου στην αυλή σας και μου είχε αρέσει τοοοοσο πολύ 😍😍 Μακάρι να τα καταφέρουμε και εμείς, το θέλουμε όσο τίποτα! Αλλά εξαρτώνται όλα από τα μόρια του συζύγου...

Όσο για τον προσωπικό χρόνο, τις προάλλες έβαλα τα κλάματα γιατί η μικρή είναι σχεδόν 16 μηνών και ακόμα πρέπει να κάνω ολόκληρη συνενοηση για το πότε θα κάνω μπανιο... Μιλάμε για βασικες ανάγκες, που να σκεφτώ και βόλτες και τέτοια. Την εβδομάδα που αποθηλασα βέβαια, βγήκα πρώτη φορά με μια φίλη μου το βράδυ μετά από 1,5 χρόνο χωρίς το μωρό. Ένιωσα άλλος άνθρωπος, ήταν απίστευτο! Αλλά αυτό προϋποθέτει να είναι ο σύζυγος σπίτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά.

Βλέπω στα σοσιαλ άλλες κοπέλες με νεογέννητα, που έχουν βοήθεια και κάνουν όσα έκαναν και πριν τα παιδιά και με πιάνει το παράπονο που εμας και των δύο οι γονείς μας είναι αυτοί που είναι... Τελοσπαντων, σημασία έχει που η δική μου οικογένεια είναι δεμένη, δυσκολευόμαστε πολύ αλλά δεν έχουμε ανάγκη κανέναν! Θα τα καταφέρουμε όλα με αγάπη και υπομονή.  

Σου στέλνω και εγώ μεγάλη αγκαλιά, είναι δύσκολη η μητρότητα παρά την άπειρη ευτυχία που μας προσφέρει 🫂🩷

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τα ενοίκια είναι απίστευτα υψηλά, και γενικά το κόστος ζωής. Για μια βόλτα τρωμε απίστευτη κίνηση και πόση ώρα να παρκάρουμε και και και... Η θάλασσα επίσης είναι μακριά και γενικά δεν μας αρέσει να μεγαλώνουν τα παιδιά μας σε ένα διαμέρισμα. Όταν μου λένε ορισμένοι ότι θα είναι δύσκολα σε νησί, ακριβώς αυτό απαντάω, εξαρτάται τι θέλει ο καθένας και τι ζητάει στην καθημερινότητα του. Ένα σπιτάκι με κήπο κοντά στη φύση και τη θάλασσα θα ήθελα και εγώ όσο τίποτα αλλο 🙏🩷

2/8 έχω Πητ και κάπου εκεί τον Αύγουστο θα μάθουμε αν πήρε τελικά μετάθεση ο σύζυγος! 

Θυμάμαι ακόμα μια φωτογραφία που είχες ανεβάσει με την μεγάλη σου στην αυλή σας και μου είχε αρέσει τοοοοσο πολύ 😍😍 Μακάρι να τα καταφέρουμε και εμείς, το θέλουμε όσο τίποτα! Αλλά εξαρτώνται όλα από τα μόρια του συζύγου...

Όσο για τον προσωπικό χρόνο, τις προάλλες έβαλα τα κλάματα γιατί η μικρή είναι σχεδόν 16 μηνών και ακόμα πρέπει να κάνω ολόκληρη συνενοηση για το πότε θα κάνω μπανιο... Μιλάμε για βασικες ανάγκες, που να σκεφτώ και βόλτες και τέτοια. Την εβδομάδα που αποθηλασα βέβαια, βγήκα πρώτη φορά με μια φίλη μου το βράδυ μετά από 1,5 χρόνο χωρίς το μωρό. Ένιωσα άλλος άνθρωπος, ήταν απίστευτο! Αλλά αυτό προϋποθέτει να είναι ο σύζυγος σπίτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά.

Βλέπω στα σοσιαλ άλλες κοπέλες με νεογέννητα, που έχουν βοήθεια και κάνουν όσα έκαναν και πριν τα παιδιά και με πιάνει το παράπονο που εμας και των δύο οι γονείς μας είναι αυτοί που είναι... Τελοσπαντων, σημασία έχει που η δική μου οικογένεια είναι δεμένη, δυσκολευόμαστε πολύ αλλά δεν έχουμε ανάγκη κανέναν! Θα τα καταφέρουμε όλα με αγάπη και υπομονή.  

Σου στέλνω και εγώ μεγάλη αγκαλιά, είναι δύσκολη η μητρότητα παρά την άπειρη ευτυχία που μας προσφέρει 🫂🩷

Γιατί θέλετε απαραίτητα νησί αν επιτρέπεται; Θέλω να πω, πως υπάρχουν πάρα πολλά παραθαλάσσια μέρη στην Ελλάδα και χωρίς να "κινδυνεύετε" να έχετε απαγορευτικό. 

Εμένα για την ώρα (6 μηνών πλέον υπενθυμίζω), δε με ενοχλεί που δεν έχω βοήθεια. Όταν επιστρέψω στη δουλειά αγχώνομαι αλλά είμαι σίγουρη πως θα τη βρω τη λύση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Γιατί θέλετε απαραίτητα νησί αν επιτρέπεται; Θέλω να πω, πως υπάρχουν πάρα πολλά παραθαλάσσια μέρη στην Ελλάδα και χωρίς να "κινδυνεύετε" να έχετε απαγορευτικό. 

Εμένα για την ώρα (6 μηνών πλέον υπενθυμίζω), δε με ενοχλεί που δεν έχω βοήθεια. Όταν επιστρέψω στη δουλειά αγχώνομαι αλλά είμαι σίγουρη πως θα τη βρω τη λύση.

Η δουλειά του συζύγου είναι ο μόνος περιορισμός. Είναι δημόσιος υπάλληλος και για να καταφέρουμε να πάμε στον τόπο καταγωγής του, πρέπει να μαζέψει αρκετά μόρια. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ εκτός κ αν πάμε μερικά χρόνια σε κάποιο παραμεθόριο νησί, το οποίο προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Να παραμείνω στην Αθήνα αντίθετα, με χαλάει και μόνο σαν σκέψη.

Είσαι ηρωίδα που τα καταφέρνεις ολομόναχη, δεν ξέρω πως το κάνεις αλήθεια... Εμένα η μικρή από μωράκι δεν με άφηνε να κάνω τίποτα, δύο πιάτα ήθελα να πλύνω και πλανταζε στο κλάμα. Μην αναφέρω το πρώτο τρίμηνο που κοιμόταν μέρα νύχτα πάνω μου. Αλλιώς, μόλις την ακουμπούσα κάτω τινάζονταν και ξυπνούσε. Και δώστου κλάμα. Ήταν απαιτητική από νεογέννητη 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Η δουλειά του συζύγου είναι ο μόνος περιορισμός. Είναι δημόσιος υπάλληλος και για να καταφέρουμε να πάμε στον τόπο καταγωγής του, πρέπει να μαζέψει αρκετά μόρια. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ εκτός κ αν πάμε μερικά χρόνια σε κάποιο παραμεθόριο νησί, το οποίο προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Να παραμείνω στην Αθήνα αντίθετα, με χαλάει και μόνο σαν σκέψη.

Είσαι ηρωίδα που τα καταφέρνεις ολομόναχη, δεν ξέρω πως το κάνεις αλήθεια... Εμένα η μικρή από μωράκι δεν με άφηνε να κάνω τίποτα, δύο πιάτα ήθελα να πλύνω και πλανταζε στο κλάμα. Μην αναφέρω το πρώτο τρίμηνο που κοιμόταν μέρα νύχτα πάνω μου. Αλλιώς, μόλις την ακουμπούσα κάτω τινάζονταν και ξυπνούσε. Και δώστου κλάμα. Ήταν απαιτητική από νεογέννητη 

Ααα... Από που είναι ο σύζυγος αν επιτρέπεται; Δεν παίρνει μόρια και από τα παιδιά; 

Άντε καλέ... Στα άλματα ζοριζόμαστε κάνα δυο μέρες κι όλα καλά. Να σου πω την αλήθεια, με το σεμινάριο ύπνου, βοηθήθηκα πολύ στο πρόγραμμα της. Δηλαδή πχ τώρα κοιμάται σερί, χωρίς αφύπνιση 9:00μ.μ.-8:00π.μ. Ε, έτσι κι εγώ ότι είναι να κάνω, το κάνω μετά τις 9 μέχρι να πέσω κι εγώ. Μέσα στη μέρα όταν παίζει με τα παιχνίδια της κάνω τις δουλειές που πρέπει.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ααα... Από που είναι ο σύζυγος αν επιτρέπεται; Δεν παίρνει μόρια και από τα παιδιά; 

Άντε καλέ... Στα άλματα ζοριζόμαστε κάνα δυο μέρες κι όλα καλά. Να σου πω την αλήθεια, με το σεμινάριο ύπνου, βοηθήθηκα πολύ στο πρόγραμμα της. Δηλαδή πχ τώρα κοιμάται σερί, χωρίς αφύπνιση 9:00μ.μ.-8:00π.μ. Ε, έτσι κι εγώ ότι είναι να κάνω, το κάνω μετά τις 9 μέχρι να πέσω κι εγώ. Μέσα στη μέρα όταν παίζει με τα παιχνίδια της κάνω τις δουλειές που πρέπει.

Από το Βόλο είναι. Παίρνει μόρια από τα παιδιά αλλά δεν αρκούν σε καμία περίπτωση!

Σερί ακούω, παίζει με τα παιχνίδια της ακούω... Τι στο καλό, εγώ δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ σερί, δεν παίζει ούτε τώρα μόνη της, με θέλει μπαστακα εκεί. Αν πάω να καν καμία δουλειά έρχεται στα πόδια μου και κλαίει..  Έχω κάνει και σεμινάριο ύπνου όσο ήταν βρεφακι και ατομική συνεδρία ύπνου πριν κάνα μήνα, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα!! Φτου φτου σκόρδα, είσαι τυχερή, φιλιά στην μπουμπού σου και μπράβο της που δεν δυσκολεύει καθόλου την μανούλα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Από το Βόλο είναι. Παίρνει μόρια από τα παιδιά αλλά δεν αρκούν σε καμία περίπτωση!

Σερί ακούω, παίζει με τα παιχνίδια της ακούω... Τι στο καλό, εγώ δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ σερί, δεν παίζει ούτε τώρα μόνη της, με θέλει μπαστακα εκεί. Αν πάω να καν καμία δουλειά έρχεται στα πόδια μου και κλαίει..  Έχω κάνει και σεμινάριο ύπνου όσο ήταν βρεφακι και ατομική συνεδρία ύπνου πριν κάνα μήνα, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα!! Φτου φτου σκόρδα, είσαι τυχερή, φιλιά στην μπουμπού σου και μπράβο της που δεν δυσκολεύει καθόλου την μανούλα ❤️

Έλλη μου κι εμένα 18 μηνών κοντεύουμε και με το παιχνίδι είναι αρκετά απαιτητικός. Σπάνια κάθεται κ παίζει μόνος του (και για πολύ πολύ λίγο-λεπτα!) Ο.τι κι αν θέλω να κάνω στο σπίτι όντας κ εγω μόνη πολλές ώρες είναι εκεί δίπλα μου, κάτω μου, πάνω μου 🤣 βέβαια σε αυτό ίσως έχω ευθύνη κ εγώ γιατί από βρέφος πάντα έπαιζα μαζί του για " να μην βαριεται", " να μην είναι μόνος " κτλ κτλ. Ε κ τώρα τα λούζομαι  .😝

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Αν θες δοκίμασε τον πύργο εκμάθησης! Εγώ έτσι καταφέρνω να κάνω πράγματα στην κουζίνα (πχ να μαγειρέψω ή να φάω). Της δίνω πράγματα να με "βοηθάει" ή την βάζω στο νεροχύτη να "πλύνει" τα πιάτα. Τρελαίνεται με το νερό και απασχολείται ώρα στον νεροχύτη 😅 Εννοείται τα κάνει μουσκεμα όλα κάτω αλλά δεν κάνω πολύ ώρα να τα μαζέψω. 

Γενικά τώρα που μεγαλώνει βάζε την στη διαδικασία των δουλειών του σπιτιού. Τους αρέσει πολύ 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Βολική η δικιά σου! Μια χαρά σας βρίσκω 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Έλλη μου κι εμένα 18 μηνών κοντεύουμε και με το παιχνίδι είναι αρκετά απαιτητικός. Σπάνια κάθεται κ παίζει μόνος του (και για πολύ πολύ λίγο-λεπτα!) Ο.τι κι αν θέλω να κάνω στο σπίτι όντας κ εγω μόνη πολλές ώρες είναι εκεί δίπλα μου, κάτω μου, πάνω μου 🤣 βέβαια σε αυτό ίσως έχω ευθύνη κ εγώ γιατί από βρέφος πάντα έπαιζα μαζί του για " να μην βαριεται", " να μην είναι μόνος " κτλ κτλ. Ε κ τώρα τα λούζομαι  .😝

Μμμ πιστεύω έχει να κάνει με το παιδί. Κι εμένα ελάχιστα θα παίξει μόνη της και για λίγο διάστημα. Αλλιώς με θέλει κοντά της. Αλλά κάπως την κουμαντάρω για να κάνω τις δουλειές μου. Ή θέτω όρια. Πχ η μαμά θα κάνει τώρα αυτό αλλά μετά θα παίξουμε. Και καταλαβαίνει το γλυκούλι μου (19 μηνών).  Βέβαια κάνω κάτι γρήγορο γιατί δεν έχουν και πολύ υπομονή. Στην αρχή είχαμε κλάματα αλλά πλέον ξέρει ότι όταν της πω ότι κάτι θα το κάνουμε μετά, θα το κάνουμε όντως και περιμένει. 

Μην ξεχνάτε να βάζετε όρια κορίτσια 💪

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός, γιατί αν είναι στατιστικός δεν είναι απαραίτητο να πάτε σε νησί για να μαζέψετε μόρια, μόρια δίνει και ο Βόρειος Έβρος! Και πίστεψε με η Ορεστιάδα είναι μια πολύ ωραία, ήσυχη πόλη - χωριό για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Οι περισσότεροι στρατιωτικοί από κάτω, Βόλο - Λάρισα - Τρίκαλα, αυτό κάνουν.  Έρχονται εδώ, μεγαλώνουν ήσυχα και ωραία τα παιδάκια τους στη φύση και όταν έρθει η ώρα να αποστρατευτούν γυρίζουν στον τόπο τους.!

Και εμένα ο σύζυγος από Ξάνθη είναι, δεν πρόκειται ποτέ να τον πάνε στην Ξάνθη και να τον αφήσουν εκεί όσα μόρια και να έχει, εγώ είμαι από ένα χωριό δίπλα στην Ορεστιάδα. Εεε ήρθε ο σύζυγος εδώ, θα μείνουμε πρώτα ο Θεός με το παιδάκι μας στο πατρικό μου στο χωριό, οι γονείς μου φτιάχνουν άλλο σπιτάκι, και δεν θα ξεκουνηθεί ποτέ από δω. Ο αδερφός μου είναι από τα 19 στο στρατό, τώρα είναι 39, έχει δηλαδή 20 χρόνια και από την ώρα που μπήκε σε εκείνη την μονάδα που τον έχουν δεν ξεκουνίθηκε. Δύσκολα σε πάνε αλλού αν δεν το ζητήσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αν θες δοκίμασε τον πύργο εκμάθησης! Εγώ έτσι καταφέρνω να κάνω πράγματα στην κουζίνα (πχ να μαγειρέψω ή να φάω). Της δίνω πράγματα να με "βοηθάει" ή την βάζω στο νεροχύτη να "πλύνει" τα πιάτα. Τρελαίνεται με το νερό και απασχολείται ώρα στον νεροχύτη 😅 Εννοείται τα κάνει μουσκεμα όλα κάτω αλλά δεν κάνω πολύ ώρα να τα μαζέψω. 

Γενικά τώρα που μεγαλώνει βάζε την στη διαδικασία των δουλειών του σπιτιού. Τους αρέσει πολύ 😊

Καλημέρα κορίτσι μου! Έχουμε πύργο αλλά ακόμα είναι σε μια φάση που ο,τι πιάσει στα χέρια της το πετάει κάτω και μάλιστα με δύναμη. Της εξηγώ ξανά και ξανά αλλά συνεχίζει... Οπότε προς ώρας ο πύργος μένει μακριά από την κουζίνα που αφενός είναι μικρή και αφετέρου οτιδήποτε πιάσει θα γίνει μεγάλη ζημια, αφού θα καταλήξει στο πάτωμα. Επιφυλάσσομαι με τον πύργο μόλις περάσει αυτή η φαση

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός, γιατί αν είναι στατιστικός δεν είναι απαραίτητο να πάτε σε νησί για να μαζέψετε μόρια, μόρια δίνει και ο Βόρειος Έβρος! Και πίστεψε με η Ορεστιάδα είναι μιαν πολύ ωραία, ήσυχη πόλη - χωριό για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Οι περισσότεροι στρατιωτικοί από κάτω, Βόλο - Λάρισα - Τρίκαλα, αυτό κάνουν.  Έρχονται εδώ, μεγαλώνουν ήσυχα και ωραία τα παιδάκια τους στη φύση και όταν έρθει η ώρα να αποστρατευτούν γυρίζουν στον τόπο τους.!

Και εμένα ο σύζυγος από Ξάνθη είναι, δεν πρόκειται ποτέ να τον πάνε στην Ξάνθη και να τον αφήσουν εκεί όσα μόρια και να έχει, εγώ είμαι από ένα χωριό δίπλα στην Ορεστιάδα. Εεε ήρθε ο σύζυγος εδώ, θα μείνουμε πρώτα ο Θεός με το παιδάκι μας στο πατρικό μου στο χωριό, οι γονείς μου φτιάχνουν άλλο σπιτάκι, και δεν θα ξεκουνηθεί ποτέ από δω. Ο αδερφός μου είναι από τα 19 στο στρατό, τώρα είναι 39, έχει δηλαδή 20 χρόνια και από την ώρα που μπήκε σε εκείνη την μονάδα που τον έχουν δεν ξεκουνίθηκε. Δύσκολα σε πάνε αλλού αν δεν το ζητήσεις. 

Όχι κορίτσι μου, αστυνομικός είναι και εκεί παίζουν εντελώς διαφορετικα σενάρια δυστυχώς 

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

@Σοφία21 τι γίνεται εκεί; 

Πάντως κι εγώ σήμερα ενώ είχα μέρες σερί 37 από το στόμα σήμερα είχα 36,8-36,9 

Μασχάλη από 36,7-36,8 που είχα πήγε 36,6. Ξύπνησα και ιδωμένη δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Παρ' όλα αυτά το θεωρώ ψηλά αν υπολογίσω ότι από περίοδο και μέχρι ωορρηξία έπαιζα 35,9 - 36,3 

Περίοδο λογικά περιμένω σε 1-2 μέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! 

Μασχάλη από 36,7-36,8 που είχα πήγε 36,6. Ξύπνησα και ιδωμένη δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Παρ' όλα αυτά το θεωρώ ψηλά αν υπολογίσω ότι από περίοδο και μέχρι ωορρηξία έπαιζα 35,9 - 36,3 

Καλημέρα κορίτσι μου ακόμα είσαι ψηλά να ξέρεις παντως οτι οταν γινεται εμφυτευση κατεβαινει λιγο και μετα ανεβαινει ξανα… 

εγω χθες βραδυ ειδα σταγονες ροζκαφετι πηρα αλγκοφρεν κ ευτυχως κοιμηθηκα καλα ολο τ βραδυ σημερα ροζ αιμα περιμενω να κατεβει κανονικα..

αύριο, μεθαυριο θα πάω να κάνω τις εξετασεις για τον ορμονολογικο ελεγχο.. θελω να τσεκαρω και την ποιοτητα των ωαριων γενικα τι γινεται αλλα δεν ξερω αν υπαρχει εξεταση και ποια ειναι δν μου εχει αναφερει τιποτα ο γυναικολογος..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! 

Καλημέρα κορίτσι, ψηλά είναι ακόμα!! Εγώ μετά την ωορρηξία παίζω 36.7-37.0 όταν έρχεται περίοδος πέφτει 36.3-36.4.. Υγρά έχεις ακόμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ακόμα είσαι ψηλά να ξέρεις παντως οτι οταν γινεται εμφυτευση κατεβαινει λιγο και μετα ανεβαινει ξανα… 

εγω χθες βραδυ ειδα σταγονες ροζκαφετι πηρα αλγκοφρεν κ ευτυχως κοιμηθηκα καλα ολο τ βραδυ σημερα ροζ αιμα περιμενω να κατεβει κανονικα..

αύριο, μεθαυριο θα πάω να κάνω τις εξετασεις για τον ορμονολογικο ελεγχο.. θελω να τσεκαρω και την ποιοτητα των ωαριων γενικα τι γινεται αλλα δεν ξερω αν υπαρχει εξεταση και ποια ειναι δν μου εχει αναφερει τιποτα ο γυναικολογος..

Τσεκαρες και τη θερμοκρασία σου; Τουλάχιστον να είναι ανώδυνη η περίοδος κορίτσι μου 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι, ψηλά είναι ακόμα!! Εγώ μετά την ωορρηξία παίζω 36.7-37.0 όταν έρχεται περίοδος πέφτει 36.3-36.4.. Υγρά έχεις ακόμα; 

Εχω υγρά ναι όχι σε κάθε σκούπισμα αλλά έχω. Βέβαια και πριν την περίοδο κάποιες φορές είχα. Έχω και πολύ ήπια τραβήγματα. Χθες ένιωθα σαν βελονιές-τσιμπιές σε κάποια φάση μόνο από τη μια πλευρά. Η πολύ απλά με γλενταει η περίοδος ακόμα μια φορά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τσεκαρες και τη θερμοκρασία σου; Τουλάχιστον να είναι ανώδυνη η περίοδος κορίτσι μου 

Εχω υγρά ναι όχι σε κάθε σκούπισμα αλλά έχω. Βέβαια και πριν την περίοδο κάποιες φορές είχα. Έχω και πολύ ήπια τραβήγματα. Χθες ένιωθα σαν βελονιές-τσιμπιές σε κάποια φάση μόνο από τη μια πλευρά. Η πολύ απλά με γλενταει η περίοδος ακόμα μια φορά ! 

Οχι δεν εκανα θερμομετρηση σημερα το θεωρω δεφομενο πως ξεκινησε η περιοδος οποτε δεν συνεχισα.. τι να πω…

ευχομαι να μας φερεις καλα νεα.. μην ακους δεξια και αριστερα για συμπτωματα ο καθε οργανισμος διαφερει αλλες εχουν αλλες οχι αλλες περισσοτερα αλλες λιγοτερα οποτε μην εστιαζεις σε αυτο γιατι στην αρχη ειναι ιδια με της περιοδου.. απο θερμοκρασια παντως εισαι πολυ καλα συνεχισε και τις επομενες ημερες εχεις σταθερο κυκλο.; Ποτε περιμενεις.; Εγω ας πουμε καθε κυκλο μετραω 30 μερες γιατι δν εχω σταθερο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ε? Εμένα και στην προηγούμενη είχε βάλει χέρι από την 38η και μετά στα ραντεβού, 2 φορές αν θυμάμαι καλά, βέβαια δεν μου προκάλεσε κάτι η αλήθεια είναι, ούτε καν είχα πονέσει, αλλά ήταν ανατριχιαστικό πολυ. Καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού τι να πω???δεν νομίζω ότι πέρασε οποιοσδήποτε και δεν έβαλε χερι... Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, γεμάτο φοιτητές, καταλαβαίνετε...
    • Πάντως κορίτσια εμένα χέρι δεν μου έβαλε ποτέ ούτε στην πρώτη εγκυμοσυνη που είχα θέμα με τον τράχηλο (ήταν κοντός από τη Β επιπεδου) με έλεγχε μέχρι εβδομάδα 32 να βλέπουμε αν μειώνεται κτλ  κ μετά μου είπε δεν με αγγίζει γιατί μπορεί να προκληθεί τοκετός. Μόνο την ώρα της γέννας για τη διαστολή με είδε. 
    • Αν σας πω ότι κ εγώ κάπως ένιωσα όταν μας είπε πιο νωρίς με πρόκληση.  Βέβαια επειδή τον είχα κ στο άλλο μου παιδάκι κ με άφησε κανονικά να ολοκληρώσω τις εβδομάδες μου (μάλιστα ήταν και Αύγουστος 🤣) ξέρω ότι αν δεν βρίσκει κάποιον λόγο δεν το κάνει κ τον εμπιστεύομαι. Μου είπε φυσικά ότι το πάμε βήμα βήμα αλλά αυτό γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις. Το βασικό θέμα είναι ότι έχει πέσει ξαφνικά και από την δική του καμπύλη και τον μέσο όρο στην κοιλιά κ στα κιλά. Δηλαδή δεν ήταν εξ αρχής έτσι η ανάπτυξη του ώστε να πούμε ότι ακολουθεί τη δική του καμπύλη. Καταλάβατε; έγινε η αλλαγή σε λίγες μέρες. Γιατί κ ο πρώτος μου 3 κιλά ήταν αλλά πήγαινε κανονικά στην ανάπτυξη δεν είχε πτώση. Οπότε αυτό όπως μου είπαν και οι 2 γιατροί δείχνει ότι κάποιο θέμα προέκυψε που δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό από τα μηχανήματα πχ ένα μικρό τμήμα του πλακούντα να μην είναι καλό ή απλώς το μωρό δεν μπορεί να αφομοιώσει τα καλά σε ποιότητα συστατικά που παίρνει από μένα ενώ τόσο καιρό έπαιρνε κανονικά.  Αυτά μου είπαν αυτά κ λέω 😜 Καλά κ εγώ συσπάσεις ούτε λόγος.... 
    • Δεν ξέρω κι εμένα υπερβολική μου ακούστηκε η πρόβλεψη! Εντάξει δεν γεννάω από μερα σε μέρα μάλλον, αλλά για μετά τις 40??? Μπορεί να ειναι ο πρόλογος για να μου προτείνει πρόκληση την επόμενη εβδομάδα που θα ξαναπαμε... Τελοσπαντων δεν θα το δεχτώ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος! Θα δουμεεεε! Προς το παρόν κάνω το περπάτημα μου, θέλω να τελειώσω και τις δουλειές μου και να ξεκουραστώ λιγο γιατί είμαι στην τσίτα και δεν κάθομαι καθόλου! Να σε ρωτήσω βρε @athrain εσύ που έχεις ξαναγεννησει σε δημόσιο. Πόσα βράδια σε κράτησαν?  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...