Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τελειωσαν οι αντιδρασεις..!

χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι με εχει φαει η αγωνια…!

εδω και καποιες μερες εχω κραμπες-τραβηγματα… οσες εχετε μεινει εγκυος ειχατε κατι αντιστοιχο πριν απο θετικο τεστ εγκυμοσυνης…; 

• Απαντήσεις 828
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσια μου τελειωσαν οι αντιδρασεις..!

χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι με εχει φαει η αγωνια…!

εδω και καποιες μερες εχω κραμπες-τραβηγματα… οσες εχετε μεινει εγκυος ειχατε κατι αντιστοιχο πριν απο θετικο τεστ εγκυμοσυνης…; 

Εγώ είχα και πριν και σε όλη την εγκυμοσύνη κορίτσι μου. Γενικά έχω όμως και πριν την περίοδο. Θεωρώ πως δεν είναι κάποιο αξιολογήσιμο σύμπτωμα.. λίγη υπομονή και fingers crossed 🤞🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ είχα και πριν και σε όλη την εγκυμοσύνη κορίτσι μου. Γενικά έχω όμως και πριν την περίοδο. Θεωρώ πως δεν είναι κάποιο αξιολογήσιμο σύμπτωμα.. λίγη υπομονή και fingers crossed 🤞🏼 

Ακριβώς έτσι κ εγώ. Είχα και πριν τις εγκυμοσύνες αλλά και τους μήνες που δεν ήμουν έγκυος. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι τα τραβήγματα και όλη αυτή η περίεργη αίσθηση στη μήτρα είναι συνηθως λόγω ορμονών -συγκεκριμενα προγεστερόνης.

Δημοσίευση

Κορίτσια κάτι περίεργο γίνεται με τα υγρά μου. Θα γίνω λίγο περιγραφική. Γενικά τις μέρες της ωορρηξίας είναι όπως ξερετε σαν ασπράδι αυγού και πιο ελαστικά. Μετά και μέχρι την περιοδο εμένα είναι πιο πηχτά και λευκά κάπως ή κάποιες μέρες δεν έχω. Τώρα είμαι 22η μέρα, ωορρηξία έκανα 15η μέρα περίπου και ενώ τα υγρά άλλαξαν, τώρα μόλις πήγα τουαλέτα ήταν πολλά και  έτσι ελαστικά σχεδόν ίδια  με αυτά της ωορρηξίας. Δεν το χω παρατηρήσει άλλη φορά. Εσείς το έχετε πάθει ποτέ; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια κάτι περίεργο γίνεται με τα υγρά μου. Θα γίνω λίγο περιγραφική. Γενικά τις μέρες της ωορρηξίας είναι όπως ξερετε σαν ασπράδι αυγού και πιο ελαστικά. Μετά και μέχρι την περιοδο εμένα είναι πιο πηχτά και λευκά κάπως ή κάποιες μέρες δεν έχω. Τώρα είμαι 22η μέρα, ωορρηξία έκανα 15η μέρα περίπου και ενώ τα υγρά άλλαξαν, τώρα μόλις πήγα τουαλέτα ήταν πολλά και  έτσι ελαστικά σχεδόν ίδια  με αυτά της ωορρηξίας. Δεν το χω παρατηρήσει άλλη φορά. Εσείς το έχετε πάθει ποτέ; 

Κοριτσι μου εγω πιστεύω πως επιασες δεν ξερω το πιστευω πολυ.. εχεις 37 ακατεβατα καθε μερα… αν δεν αδιαθετησεις κανε τεστακι σε μια εβδομαδα.. ευχομαι να πανε ολα καλα 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εμενα μετα την ωορρηξια, δεν εινακ τοσο πηχτα, αλλα τωρα λιγο πριν την περιοδο, ειναι και λευκα και ετσι καποια σαν ασπραδι οπως λες.Τωρα τι γινεται δεν ξερω...

Δημοσίευση

@Naty_ μου δε θελω να σου φουσκωσω τα μυαλα αλλα το ειχα παθει 3-4 μερες μετα την ωορρηξια μου οταν ημουν εγκυος.. Μπορει να ειναι και τυχαιο, δεν ξερω

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

@Naty_ μου δε θελω να σου φουσκωσω τα μυαλα αλλα το ειχα παθει 3-4 μερες μετα την ωορρηξια μου οταν ημουν εγκυος.. Μπορει να ειναι και τυχαιο, δεν ξερω

Καλημέρα! Το ξέρω μπορεί και εντελώς τυχαίο, απλά μου έκανε εντύπωση ήταν όντως κάτι διαφορετικό. Θα μάθουμε σε λίγες μέρες! 

Πώς είστε οι υπόλοιπες κορίτσια; 

Σε αναμονή μόνο η @Σοφία21 κι εγώ; 

Ποιες άλλες θα μπουν σε αναμονή για Φεβρουάριο; Πολλά θετικά τεστ μας είπε η Ελπίδα μας για μαζευτείτε! 😄🥰

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Το ξέρω μπορεί και εντελώς τυχαίο, απλά μου έκανε εντύπωση ήταν όντως κάτι διαφορετικό. Θα μάθουμε σε λίγες μέρες! 

Ποιες άλλες θα μπουν σε αναμονή για Φεβρουάριο; Πολλά θετικά τεστ μας είπε η Ελπίδα μας για μαζευτείτε! 😄🥰

Καλημερα κοριτσια.. εγω απο θερμομέτρηση σήμερα ακομα 36.9 στην αναμονή ακόμα εσυ εκανες σημερα.; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κοριτσια.. εγω απο θερμομέτρηση σήμερα ακομα 36.9 στην αναμονή ακόμα εσυ εκανες σημερα.; 

Τα ίδια κι εγώ ναι. Βρε μπας και είσαι; Πόσες μέρες μετά την ωορρηξία είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Τα ίδια κι εγώ ναι. Βρε μπας και είσαι; Πόσες μέρες μετά την ωορρηξία είσαι; 

Αχ αγαπη πιστεψε με θα τρελαθώ από την αγωνία μου… πικ είχα 2/2 υπολογίζω οτι πιθανον να εκανα ωορηξία 3 η 4 οποτε σημερα ειμαι 12η 13η μερα μετα την ωορηξια.. αν δεν αδιαθετήσω μεχρι τετάρτη λεω να κανω τεστ… εκανα χθες ενα που ανεβασα και ηταν αρνητικο τι να πω δεν ξερωωπι κραμπες πανε κι ερχονται πονοκεφαλοι το ιδιο χωρις να παρω παθσιπονο δν ξερω πραγματικα.. στηθος ανυπαρκτο γενικα δν αισθανομαι στ στηθος κατι ουτε οταν περιμενω περιοδο τωρα τι να πω θα δειξει αλλα εχωωμια αγωνια που δν ειχα κανενα αλλο μηνα πριν

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια μου!!!Ευχομαι σύντομα θετικά τεστακια σε οσα κορίτσια περιμένουν!!Εγω την επόμενη εβδομάδα θα κάνω κανενα τεστακι ειμαι σε γόνιμες τώρα!! Για να δούμε 🌈❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ αγαπη πιστεψε με θα τρελαθώ από την αγωνία μου… πικ είχα 2/2 υπολογίζω οτι πιθανον να εκανα ωορηξία 3 η 4 οποτε σημερα ειμαι 12η 13η μερα μετα την ωορηξια.. αν δεν αδιαθετήσω μεχρι τετάρτη λεω να κανω τεστ… εκανα χθες ενα που ανεβασα και ηταν αρνητικο τι να πω δεν ξερωωπι κραμπες πανε κι ερχονται πονοκεφαλοι το ιδιο χωρις να παρω παθσιπονο δν ξερω πραγματικα.. στηθος ανυπαρκτο γενικα δν αισθανομαι στ στηθος κατι ουτε οταν περιμενω περιοδο τωρα τι να πω θα δειξει αλλα εχωωμια αγωνια που δν ειχα κανενα αλλο μηνα πριν

Ψυχραιμία, μέχρι Τετάρτη ναι. Πώς είσαι ψυχολογικα με τα υπόλοιπα που συζητούσαμε χθες εδώ; 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!!!Ευχομαι σύντομα θετικά τεστακια σε οσα κορίτσια περιμένουν!!Εγω την επόμενη εβδομάδα θα κάνω κανενα τεστακι ειμαι σε γόνιμες τώρα!! Για να δούμε 🌈❤️

Με το καλό κορίτσι μου απόλαυσε τη φάση των γόνιμων ημερών 💕 τεστακι 12-14η μέρα μετά την ωορρηξία για πιο έγκυρο αποτέλεσμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ψυχραιμία, μέχρι Τετάρτη ναι. Πώς είσαι ψυχολογικα με τα υπόλοιπα που συζητούσαμε χθες εδώ; 

Με το καλό κορίτσι μου απόλαυσε τη φάση των γόνιμων ημερών 💕 τεστακι 12-14η μέρα μετά την ωορρηξία για πιο έγκυρο αποτέλεσμα! 

Καλυτερα ψυχολογικα σημερα.. αλλα το παραπονο μεσα μου δεν εχει φυγει για να ειμαι ειλικρινης…! Εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μ σ αυτο το συγκεκριμενο θεμα με το οτι δεν παμε παρακατω..

κοιταμε για σπιτι προσπαθουμε για παιδι ειναι σασν να ειμαστε παντρεμενοι αλλα στο μυαλο μου με ενοχλει που δν κανει αυτο το βημα.. αυτο το γιατι μεσα μου με τρωει…

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

πονοκεφαλους είχα και εγώ λίγες μέρες πριν το θετικό και μετά το θετικό...

στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

κορίτσι μου πως είσαι;   και εγώ σε γόνιμες είμαι θεωρητικά αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ωορρηξία.. λογικά καθυστερημένη θα είναι πα΄λι.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλυτερα ψυχολογικα σημερα.. αλλα το παραπονο μεσα μου δεν εχει φυγει για να ειμαι ειλικρινης…! Εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μ σ αυτο το συγκεκριμενο θεμα με το οτι δεν παμε παρακατω..

κοιταμε για σπιτι προσπαθουμε για παιδι ειναι σασν να ειμαστε παντρεμενοι αλλα στο μυαλο μου με ενοχλει που δν κανει αυτο το βημα.. αυτο το γιατι μεσα μου με τρωει…

βρε κορίτσι μου για παιδί προσπαθείτε.. σπίτι ψάχνετε.. θεωρώ ότι από τη στιγμή που έχετε μπει σε αυτές τις διαδικασίες έχετε προχωρήσει παρακάτω... το δαχτυλίδι και ο γάμος θα σου το επιβεβαιώσουν ;  Εχουν αλλάξει οι εποχές πλέον.. και δεν το λέω με επικριτικό λόγο, μην παρεξηγηθώ, απλά μάλλον κάτι δεν έχω καταλαβεί καλά.. 

Δημοσίευση

@Mantarini μου καλά είμαι Δόξα τω Θεώ!!Εσυ πως είσαι;Ναιι αν δεν εχεις κανενα σύμπτωμα θα γινει λίγο αργότερα! Κορίτσια χθες είχα θετικό τέστ ωορηξιας, ειχαμε επαφές χθες και σήμερα! Τωρα θα ξανα κανω ενα να δω ότι έπεσε η ορμόνη! Λογικα σήμερα θα πρέπει να εχει πέσει αφου χθες ειχα το πικ!

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

πονοκεφαλους είχα και εγώ λίγες μέρες πριν το θετικό και μετά το θετικό...

κορίτσι μου πως είσαι;   και εγώ σε γόνιμες είμαι θεωρητικά αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ωορρηξία.. λογικά καθυστερημένη θα είναι πα΄λι.. 

βρε κορίτσι μου για παιδί προσπαθείτε.. σπίτι ψάχνετε.. θεωρώ ότι από τη στιγμή που έχετε μπει σε αυτές τις διαδικασίες έχετε προχωρήσει παρακάτω... το δαχτυλίδι και ο γάμος θα σου το επιβεβαιώσουν ;  Εχουν αλλάξει οι εποχές πλέον.. και δεν το λέω με επικριτικό λόγο, μην παρεξηγηθώ, απλά μάλλον κάτι δεν έχω καταλαβεί καλά.. 

εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μου σημερα που ξυπνησα πιο ηρεμη τα εβαλα κατω τα σκεφτηκα και κατεληξα κι εγω εκει.. ηδη βρηκαμε κ αλλο σπιτι θα παμε αυτη την εβδομαδα να το δούμε.. εχω κι ενα προαισθημα οτι μπορει να ειμαι κι απο την αλλη ενα φοβο κυριως επειδη χθες εκανα τεστ και ηταν αρνητικο αλλα και γιατι γενικα δεν εχω σταθερο κυκλο τι να πω δεν ξερω το μυαλο μου εχει γινει ανω κατω..

αλλα ακομα κ σταθρο κυκλο να μην εχω γινεται να αδιαθετησω πολυ καιρο μετα απο την μερα που πραγματοποιηθηκε ωορηξια.. γιατι ο γιατρος μου επιβεβαιωσε συον υπερηχο μ 6/2 οτι εκανα ωορηξια μεταξυ 2 - 4/2

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

εχεις απολυτο δικιο κοριτσι μου σημερα που ξυπνησα πιο ηρεμη τα εβαλα κατω τα σκεφτηκα και κατεληξα κι εγω εκει.. ηδη βρηκαμε κ αλλο σπιτι θα παμε αυτη την εβδομαδα να το δούμε.. εχω κι ενα προαισθημα οτι μπορει να ειμαι κι απο την αλλη ενα φοβο κυριως επειδη χθες εκανα τεστ και ηταν αρνητικο αλλα και γιατι γενικα δεν εχω σταθερο κυκλο τι να πω δεν ξερω το μυαλο μου εχει γινει ανω κατω..

αλλα ακομα κ σταθρο κυκλο να μην εχω γινεται να αδιαθετησω πολυ καιρο μετα απο την μερα που πραγματοποιηθηκε ωορηξια.. γιατι ο γιατρος μου επιβεβαιωσε συον υπερηχο μ 6/2 οτι εκανα ωορηξια μεταξυ 2 - 4/2

Συνήθως πόσες μέρες μετά την ωορρηξία σου έρχεται; 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια σημερα ειναι το πικ τελικά! Ηταν κοκκινη η γραμμή χθες αλλά σήμερα ειναι πολύ πιο έντονη! Χρησιμοποιώ πρώτη φορά τα midstream απο one step και νομιζα δεν εχει πιο έντονο αλλά σήμερα ειναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Λοιπόν κορίτσια σημερα ειναι το πικ τελικά! Ηταν κοκκινη η γραμμή χθες αλλά σήμερα ειναι πολύ πιο έντονη! Χρησιμοποιώ πρώτη φορά τα midstream απο one step και νομιζα δεν εχει πιο έντονο αλλά σήμερα ειναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα!

Και σήμερα λοιπόν βουρ!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν εχω ιδεα εχει 2 μηνες που παρακολουθω ωορηξια… επισης δεν εχω σταθερο κυκλο..

Νομίζω αν περάσουν 15 μέρες από ωορρηξία αν είσαι έγκυος κάτι θα δείξει δεν μπορεί! Υποτίθεται αφού η όλη διαδικασία με την εμφύτευση παίρνει μέχρι 12 μέρες (εκτός κι αν έγινε πιο αργά η σύλληψη) 

Δημοσίευση
στις On 15/2/2025 at 7:23 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια σήμερα είμαι σε αναμονη περιόδου δεν μπορουσα να περιμενω και εκανα τεστ.. αρνητικότατο..! ☹️

η εξοδος χθες δεν πηγε τοσο καλα οσο ηλπιζα.. πιστευα πως με τοσες συζητησεις θα εκανε το βημα θα εκανε αυτη την αναθεματισμενη προταση δεν εγινε φυσικα τιποτα για ακομη μια φορα..! 
συνεχως βρισκει διακιολογιες με παει απο συντομα σε συντομα 2 χρονια τορα και ειμαστε μαζι 3 μιση.. δεν ξερω ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη και καθολου θερμη απεναντι του μετα τα χθεσινα..! Κοιμηθηκαμε στη μια πλευρα ο ενας στην αλλη ο αλλος και μου παραδεχτηκε πως τα συντομα και ολα αυτα που με εβαζε στην αναμονη ηταν για να μην με χασει για να μην φυγω… αισθανομαι λες και ζω ενα ψεμα…

δηλαδη δεν καταλαβαινω περιμενει αν θα μεινω εγκυος για να εχει πατημα να μου κανει μια προταση.; Να μου λειπει χιλιες φορες μονη μου..! Συγνωμη πρωι πρωι για το σεντονι αλλα ενιψσα οτι θελω να βγαλω ολες τις σκεψεις απ το κεφαλι μου ☹️ ψυχολογια υπο το 0 και για τπ αρνητικο αποτελεσμα οσο και για την σχεση μου  

IMG_6988.jpeg

Ρε κοριτσάκι μου να σου μιλήσει η κοινή λογική γνώμη που κάποιες φορές λόγο μη αισθημάτων απέναντι σε αυτό το άτομο έχουμε μια πιο καθαρή γνώμη. 

Ούτε και τότε θα έκανε το βήμα.... Στο θετικό τεστ 

Αλλά και να το έκανε... Την κατάληξη την ξέρουμε. 

Δεν θα ήθελα να παντρευτώ έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για τους άλλους ή λόγο εγκυμοσύνης ή να τον παρακαλάω . 

Καταλαβαίνω το αίσθηματα σου πως είναι είναι όμως βρε συ Σόφια, πες ότι στα έλεγα εγώ τι συμβουλή θα μου έδινες;;;εδώ ερωτοχτυπημενη κόντρα σε όλους παντρεύτηκα αλλά δε σου κρύβω υπάρχουν στιγμές που παλεύω, τα παιδιά είναι ευθύνες όσο όμορφο και να είναι αυτό το συναισθηματικό. Έχουν και τις δυσκολίες τους και όταν ένας άνθρωπος σου το δείχνει (δεν θέλει να μπει σε αυτο το παιχνίδι) γιατί πιέζεις την κατάσταση; 

Σαν φιλική συμβουλή θα σου δώσω είτε θα περνάς καλά τώρα όπως είσαστε και ότι προκύψει. Είτε θα προχωρήσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ερε ταγκ που θα μου κάνεις....

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νομίζω αν περάσουν 15 μέρες από ωορρηξία αν είσαι έγκυος κάτι θα δείξει δεν μπορεί! Υποτίθεται αφού η όλη διαδικασία με την εμφύτευση παίρνει μέχρι 12 μέρες (εκτός κι αν έγινε πιο αργά η σύλληψη) 

Δεν ξερω κοριτσι μου φανταζομαι θα δειξει τι να πω..

Δεν θελω να δω και αρνητικο και να απογοητευτω οποτε κραταω μικρο καλαθι αλλωστε η @Παρασκευαιδου ειχε κνει προβλεψη γ μενα απριλιο+- 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...