Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης.  Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 
    • Εγώ απλά τη βράζω με τα λαχανικά και μετά την αλέθω μαζί. Ούτε φλούδα, ούτε σπόρια βγάζω.
    • Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕   Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω   Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏   Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵
    • Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂
    • εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό! @katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...