Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Ναι θα κανω εκει κοντα, σε ευχαριστω.

H clearblue εχει αυτη την εφαρμογη που συμπληρωνεις τις πληροφοριες και σου βγαζει απο ποτε μπορεις να κανεις το πρωιμης ανιχνευσης

https://gr.clearblue.com/proimo-test-engimosinis

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣 
Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...

Χαχαχα κλαίω με την περιγραφή γιατί το έχω ζήσει 🤣🤣🤣 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε; Πως είστε; 

Εγώ σιγα σιγά μπαίνω σε love zone αλλά γενικά το έχουμε πάρει πολύ χαλαρά... καθόλου άγχος και κάνουμε επαφές όποτε μας έρθει.. Ούτε τεστάκια ωορρηξίας δεν έχω πάρει γιατί δεν θέλω να μπώ σε αυτό το τρυπάκι. Αν είναι γραφτό να ρθει καλώς να ορίσει..  

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ σιγα σιγά μπαίνω σε love zone αλλά γενικά το έχουμε πάρει πολύ χαλαρά... καθόλου άγχος και κάνουμε επαφές όποτε μας έρθει.. Ούτε τεστάκια ωορρηξίας δεν έχω πάρει γιατί δεν θέλω να μπώ σε αυτό το τρυπάκι. Αν είναι γραφτό να ρθει καλώς να ορίσει..  

Καλώς θα κάνετε κορίτσι μου, απολαύστε τον έρωτα σας και όπως έρθει! 

Εμείς εδώ στην αναμονή 😅

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κι εγώ τα παράτησα τα τεστ ωορρηξίας...ααα μαζί είμαστε...και εγώ τώρα αρχίζω να έχω πονάκια κάτω αριστερά και υγρά άρα αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία...ευτυχώς την καταλαβαίνω! Άντε μακάρι να δούμε  θετικά τεστακια!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ναι θυμάμαι... Αλλά δεν είναι περίεργο π εμένα δεν είδε τίποτα από έμβρυο με τόσο ψηλή χοριακη;... Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να σκεφτώ. Θα του πω να παω μέσα στην επόμενη βδομάδα 

Μαρίνα μου καλησπέρα! Κι εμενα μου είχε πει ο γιατρός να πάω όταν η χοριακή ξεπεράσει τα 1500 κ εγώ πήγα με χοριακή 2500 χιλιάδες και θυμάμαι μου λέει "λεκιθικο σάκο βλέπω, μωρό δε βλέπω" εγκεφαλικό κι εγώ κι ο άντρας μου. Φύγαμε από τον γιατρό με κομμένα φτερά. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι κ μου λέει ελάτε πάλι την Παρασκευή για να δούμε τι γίνεται. Μόνη μου αποφάσισα ότι θα περιμένω δύο βδομάδες, γιατί δεν ήθελα να πάω κ να ακούσω ότι πάλι δεν βλέπει τίποτα. Κι όταν πήγα ακούσαμε κ καρδούλα 🩵. Όσο μπορείς χαλάρωσε και δώστου χρόνο!!! Σου εύχομαι στο επόμενο ραντεβού να ακούσεις την καρδούλα του να πάλλεται!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Οοοο τελεια μπαινεις στο παιχνίδι.. 

@Παρασκευαιδου Κοριτσι μου για πες μας μας βλεπεις με την @Naty_ γι’ αυτον τον μήνα.; 

Αυτό το μήνα βλεπωωω πολλά θετικά τεστ πάμε να γεμίσουμε σκορπιούς 🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις On 10/2/2025 at 4:49 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Πόσο χάρηκα με τα νέα σου .. σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Τα μωρά απ' εξωσωματική κάποιες φορές έχουν άλλες δυναμικής.. οπότε οι γυναικολόγοι κάπως μπερδεύονται. 

Geduld που λέγαμε τελικά σου έδειξε τα καλύτερα νέα... Εδώ δίπλα μου κοιμάται το θαύμα . Σε νιώθω απόλυτα για το θαύμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό το μήνα βλεπωωω πολλά θετικά τεστ πάμε να γεμίσουμε σκορπιούς 🥰🥰🥰🥰🥰

Αχ μακάρι κορίτσι μου εχω 3 μερούλες κραμπες στην κοιλιτσα και θερμομετρηση που κανω το πρωι μεχρι σημερα που ειμαι 12 μερες μετα την ωορηξια ειναι 36.8 με 36.9 σημερα αναγκαστικά τν εκανα νωριτερα σηκωθηκα για τουαλετα πφφφφ με 3 ώρες υπνο αντι για 6 που κοιμαμαι κανονικα και βγηκε 37 αλλα δεν δινω τοσο βαση οποτε μενω στ 36.8 με 36.9

Ειμαι στην αναμονη

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πόσο χάρηκα με τα νέα σου .. σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Τα μωρά απ' εξωσωματική κάποιες φορές έχουν άλλες δυναμικής.. οπότε οι γυναικολόγοι κάπως μπερδεύονται. 

Geduld που λέγαμε τελικά σου έδειξε τα καλύτερα νέα... Εδώ δίπλα μου κοιμάται το θαύμα . Σε νιώθω απόλυτα για το θαύμα. 

Μου είχες δώσει πρόγνωση για Φεβρουάριο, τελικά έπεσες μέσα..!!! 🙃😉

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά ερωτευμένες μου🩷🩷🩷🩷🩷

Εγώ σήμερα θα πάρω δωράκια για τους 3 άντρες της ζωής μου🩵🩵🩵😁😉 δύο οι απόλυτοι έρωτες της ζωής  μου..τα αγοράκια μου...και ο άντρας μου 😛

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! 36,9 - 37 εκεί τι γίνεται είδα κι εσύ ψηλά είσαι ε; 

Εγω σημερα ξυπνησα για τουαλετα 4 παρα οποτε σερι ειχα κοιμηθει μονο 3 ωρες και ηταν 37 οποτε δεν το πολυμετραω ..

το στομαχι μου ειναι χαλια απο τις 4 που σηκωθηκα.. 

αυριο που δεν δουλεύω θα την κανω πθο σωστα.. εσυ με ψηφιακο κάνει ή με το κλασσικο.; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγω σημερα ξυπνησα για τουαλετα 4 παρα οποτε σερι ειχα κοιμηθει μονο 3 ωρες και ηταν 37 οποτε δεν το πολυμετραω ..

το στομαχι μου ειναι χαλια απο τις 4 που σηκωθηκα.. 

αυριο που δεν δουλεύω θα την κανω πθο σωστα.. εσυ με ψηφιακο κάνει ή με το κλασσικο.; 

Τι νιώθεις δηλαδή πόνο, ναυτία; 

Με ψηφιακό μετράω και στο στόμα το βάζω κάτω από τη γλώσσα, αλλά το βάζω και μασχάλη να συγκρίνω αφού έτσι ξεκίνησα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια! 🌹🌹Ελπίζω όσες είστε σε αναμονή περιόδου να έχετε καλα αποτελέσματα με πολλά θετικά τεστ  και όσες παλι είστε κοντά σε ωορρηξία δώστε του να καταλάβει και ας περάσει και η γιορτή του Βαλεντίνου!  Εγώ 8η μερα σημερα κύκλου οπότε γιορτάζω από σήμερα και για τις επόμενες 8 ημέρες 😅😅

@Παρασκευαιδου ρίξε ρε κοριτσι και για μας καμια προγνωση , τι λες θα κάνουμε Ανάσταση φέτος; 😅

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!! Θα πω κ χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν να το χαρείτε σήμερα, να βγείτε να πιείτε κ να αγαπηθείτε κ εύχομαι του χρόνου να γιορτ΄΄άζουμε αγκαλιά με όμορφα κ ζουμπουρλούδικα μωράκια🥰 👶

Κ εγώ έχω πρόβλεψη για Φεβρουάριο από την Ελπίδα.... Για να δούμε,για να δούμε έχουμε 15 μέρες μπροστά μας ελπίζω να γεμίσουμε με θετικά τεστάκια 🤞 Αν κ για μένα πιστεύω ότι με εξωσωματική θα μείνω κ αστειυόμασταν το πρωί με τον σύζυγο ότι του χρόνου με τα δίδυμα δεν θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα 😊 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Θα πω κ χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν να το χαρείτε σήμερα, να βγείτε να πιείτε κ να αγαπηθείτε κ εύχομαι του χρόνου να γιορτ΄΄άζουμε αγκαλιά με όμορφα κ ζουμπουρλούδικα μωράκια🥰 👶

Κ εγώ έχω πρόβλεψη για Φεβρουάριο από την Ελπίδα.... Για να δούμε,για να δούμε έχουμε 15 μέρες μπροστά μας ελπίζω να γεμίσουμε με θετικά τεστάκια 🤞 Αν κ για μένα πιστεύω ότι με εξωσωματική θα μείνω κ αστειυόμασταν το πρωί με τον σύζυγο ότι του χρόνου με τα δίδυμα δεν θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη σημερινή μέρα 😊 😁

Χαχαχ @Sia A πότε περιμένεις εσύ; Όλες Φεβρουάριο πια τι θα γίνει αυτό τον μήνα;;!! 😅💕

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχ @Sia A πότε περιμένεις εσύ; Όλες Φεβρουάριο πια τι θα γίνει αυτό τον μήνα;;!! 😅💕

Μακάρι να βγουν αληθινές οι προβλέψεις κ να μεταφερθούμε όλες σε θεματάκι μωράκια τάδε μήνα....Εγώ δεν ξέρω ακριβώς γτ τα τεστάκια αυτό τον μήνα μου ΄έβγαλαν 2 φορές θετικ΄ό. Ή 17-19 ή 24-26. Αν πάω με βάση τους προηγούμενους μήνες περίπου στις 20 περιμένω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...