Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα κοριτσια, τα τεστ εγκυμοσυνης σε ταινιες τα αολα, δειχνουν 5 μερες πριν την περιοδο?

Καλημερα κοριτσακι μου ολα τα τεστ δειχνουν 14-15 μερες μετα την ποθενη ημερα ωορηξιας..!

• Απαντήσεις 572
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φυσικά να ελπίζεις εφόσον ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση τίποτα δεν χάθηκε!η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή! Αν συνεχίσει ανεβασμένη τότε λογικά θα είσαι έγκυος!ποπό ανατριχιαστικό μακάρι μακάρι να είναι όπως το νιώθεις!εγώ στα παιδιά μου είχα μεγάλη προαισθηση ότι είμαι και όντως είχε βγει αληθινό 🙏 στο εύχομαι! περιμένω νέα σου!

Γεια σου κοπέλα μου!πολύ καλά και εσύ!!!και σε εσένα ευχομαι ένα θετικό τεστακι αυτό τον μήνα 🙏 💝 άντε άντε να δούμε θετικά τεστακια αυτό τον μήνα όλες μας! 

Εγώ κοντεύω σε ωορρηξία!είμαι σε αυτή τη φάση τώρα!

Άντε να δούμε! Από τη μία έχω αυτή την προαίσθηση που λες, και για κάποιο λόγο είμαι εντελώς χαλαρή. Από την άλλη για να μην απογοητευτώ λέω μπα δεν παίζει. 

Μακάρι θα πω να έρθουν τα δικά μας τα θετικά από βδομάδα και να ακολουθήσει το δικό σου (αφού τώρα έχεις ωορρηξία θα μας βρεις μία βδομάδα αργότερα λογικά) ❤️🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, μακάρι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για αυτό τον μήνα 🤞🙏..

Εγώ σε άλλα νέα, τελείωσα με την περίοδο την Δευτέρα και σκέφτομαι να ξεκινήσουμε πάλι χαλαρά αυτό τον μήνα, βέβαια φοβάμαι μη μείνω με την όρεξη γιατί ο σύζυξ από χτες είναι κρυωμένος 🤧😩..

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Σημερα ειμαι στην 25η μερα, θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα 13η και 14η λιγοτερο εντονοτερο, αλλα θετικο

Και εγω θα σου ελεγα κανε ενα πρωιμης ανιχνευσης Σαββατο/Κυριακη, μπορει να δειξει.

Απλα κανε με πρωινα ουρα!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ! καλά είμαι, καλά.. απλά έχουν αρχίσει η ναυτίες πρωί - βράδυ! 🥴Οπότε καταλαβαίνεις.. 😄

Νομίζω μετά την λαχτάρα που πέρασες, χαλάλι οι ναυτίες 🤭🤭 .. Εύχομαι πάντως να μην σε ταλαιπωρήσουν πολύ ❣️

Έβγαλες καμία άκρη τι θα κάνεις με την άδεια?

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μακάρι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για αυτό τον μήνα 🤞🙏..

Εγώ σε άλλα νέα, τελείωσα με την περίοδο την Δευτέρα και σκέφτομαι να ξεκινήσουμε πάλι χαλαρά αυτό τον μήνα, βέβαια φοβάμαι μη μείνω με την όρεξη γιατί ο σύζυξ από χτες είναι κρυωμένος 🤧😩..

Κορίτσι μου να έχεις γιατί να μην έχεις επαφές χαλαρά κ ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς με πυρετό κ είχα μείνει. Να μας έβλεπες μετρούσαμε πυρετό παίρναμε ντεπόν κ βουρ στο κρεβάτι για αγάπες!!! 😊

στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ! καλά είμαι, καλά.. απλά έχουν αρχίσει η ναυτίες πρωί - βράδυ! 🥴Οπότε καταλαβαίνεις.. 😄

Ελπίζω να φύγουν γρήγορα οι ναυτίες.... Αν κ είναι μια καλή υπενθύμιση ότι το σποράκι σου μεγαλώνει 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Νομίζω μετά την λαχτάρα που πέρασες, χαλάλι οι ναυτίες 🤭🤭 .. Εύχομαι πάντως να μην σε ταλαιπωρήσουν πολύ ❣️

Έβγαλες καμία άκρη τι θα κάνεις με την άδεια?

Καλά ναι! Δεν το συζητώ, χαλάλι ότι έχω.. δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά και να μεγαλώνει σωστά.!
Ακόμη δεν το έψαξα γιατί δεν θέλω να το ανακοινώσω στη δουλειά, θέλω πρώτα να κάνω τέλος του μήνα και τον άλλο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα πρώτα, καλά καλά και μετά μπορεί να κινηθώ αναλόγως.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά ναι! Δεν το συζητώ, χαλάλι ότι έχω.. δεν με πειράζει αρκεί να είναι καλά και να μεγαλώνει σωστά.!
Ακόμη δεν το έψαξα γιατί δεν θέλω να το ανακοινώσω στη δουλειά, θέλω πρώτα να κάνω τέλος του μήνα και τον άλλο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα πρώτα, καλά καλά και μετά μπορεί να κινηθώ αναλόγως.

Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, το 🌈 σου να είναι καλά και να μεγαλώνει, να είσαι και εσύ καλά και όλα θα γίνουν.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου να έχεις γιατί να μην έχεις επαφές χαλαρά κ ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς με πυρετό κ είχα μείνει. Να μας έβλεπες μετρούσαμε πυρετό παίρναμε ντεπόν κ βουρ στο κρεβάτι για αγάπες!!! 😊

Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣 
Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tina23 είπε:

Μωρέ κορίτσι μου έχεις ένα δίκιο, αλλά όσο θετικά και να θες να το δεις, όταν κάποιος από τους δυο είναι κρυωμένος, χάνεται όλη η απόλαυση του κρεβατιού.....και η αλήθεια είναι ότι είναι άκρως ερωτικό πράγμα εκεί που είσαι πάνω στο καλό, να τρέχει η μύτη σου και να λες μισό μισό γιατί τρέχει η μύτη μου και θέλω να την φυσήξω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω! 🤣🤣🤣🤣 
Πέρα της πλάκας όπως μας βγει, δεν θέλω να το πιέσω γιατί μετά πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία και γίνεται κάπως αγγαρεία...

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πραγματικά με τη δουλειά κ τις υποχρεώσεις αν βγάζαμε στην άκρη κ μέρες που είμαστε άρρωστοι τότε δεν μένει κ κάποια μέρα για επαφές τον χειμώνα!!! Κ εμείς δεν το είχαμε κάνει επειδή έπρεπε απλά επειδή ήμασταν 1 μήνα άρρωστοι εναλλάξ κολλούσαμε ε στο τέλος είπα ε δεν γίνεται θα κάνουμε σεξάκι έτσι χάλια που είμαστε κ όπου βγει!!!! Κ μάλλον γι αυτό έμεινα γτ λέγαμε κ οι 2 άρρωστοι κ θα μείνω έγκυος, οπότε το πήραμε πιο χαλαρά 😊😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πραγματικά με τη δουλειά κ τις υποχρεώσεις αν βγάζαμε στην άκρη κ μέρες που είμαστε άρρωστοι τότε δεν μένει κ κάποια μέρα για επαφές τον χειμώνα!!! Κ εμείς δεν το είχαμε κάνει επειδή έπρεπε απλά επειδή ήμασταν 1 μήνα άρρωστοι εναλλάξ κολλούσαμε ε στο τέλος είπα ε δεν γίνεται θα κάνουμε σεξάκι έτσι χάλια που είμαστε κ όπου βγει!!!! Κ μάλλον γι αυτό έμεινα γτ λέγαμε κ οι 2 άρρωστοι κ θα μείνω έγκυος, οπότε το πήραμε πιο χαλαρά 😊😉

Ναι ρε γμτ, αυτό το πράγμα που κάποιοι μήνες του χειμώνα ειδικά περνάνε έτσι, πόσο κρίμα, αλλά και τι να κάνεις?!!!
 Θα σας κρατάω ενήμερες για την εξέλιξη των επόμενων ημερών χαχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Να μην κανω λες πρωιμης ανιχνευσης ή αυτες τις ταινιες?θα δειξουν αππ τωρα?

Οχι αγαπη μπορει να μην ειναι ηψηλη ακομα η ορμονη και τζαμπα θα απογοητευτεις.. περιμενε εστω 1 μερα καθυστερησης

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Ναι θα κανω εκει κοντα, σε ευχαριστω.

H clearblue εχει αυτη την εφαρμογη που συμπληρωνεις τις πληροφοριες και σου βγαζει απο ποτε μπορεις να κανεις το πρωιμης ανιχνευσης

https://gr.clearblue.com/proimo-test-engimosinis

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

20η μέρα είμαι περιμένω σε 6-7 μέρες. Νομίζω αν είναι να ρθει περίοδος πέφτει 1-2 μέρες πριν

Εμένα αγάπη πέφτει τη μέρα που μου έρχεται περίοδος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

H clearblue εχει αυτη την εφαρμογη που συμπληρωνεις τις πληροφοριες και σου βγαζει απο ποτε μπορεις να κανεις το πρωιμης ανιχνευσης

https://gr.clearblue.com/proimo-test-engimosinis

Αα, σε ευχαριστω!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, εμένα στριφογυρίζει φουλ..τον αφήνω στο γυμναστήριο και τον βρίσκω στο χαλί 😂  κάνει πολύ προσπάθεια εμένα να μπουσουλησει αλλά είναι νωρίς θεωρώ ακόμα! εμένα δεν στηρίζεται μόνος του και μου είπε η παιδίατρος μέχρι τον άλλο μήνα πρέπει να το κάνει και να τον βάζω πιο πολύ καθιστό μέσα στη μέρα! οταν εννοείται μπαμπαλιζει λεει μπα μπα μπα; εμένα μόνο φωνές βγάζει τίποτα άλλο προς το παρόν! ααα και πλεον πιάνει πράγματα και με τα δυο χέρια μαζί ενώ μέχρι τώρα έπιανε ποτέ με το ένα και πότε με το άλλο!
    • Έχω και τους γονείς μου που λυσσανε να τον κρατάνε αλλά δε θέλω να τους κουράζω. Απλώς έλεγα ότι μια νέα κοπέλα θα έχει κέφι και αντοχή για παιχνίδι, όχι ότι δεν μπορούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να είναι δραστήριες και ενεργητικές φυσικά. Σε αυτές τις πλατφόρμες αναζητησης συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τόσο λίγες ώρες, ζητάνε περισσότερες ώρες απασχόλησης. Αν δε βρω, θα μείνει στη γιαγιά και τον παππού που τρελαίνονται για αυτόν απλώς θα έχω συνέχεια το νου μου μήπως κουραστηκαν να πάω να τον πάρω.
    • Κορίτσι μου είναι δύσκολο τώρα τελευταίες μέρες θέλεις να τελειώνει το πράγμα! Και η σωματική κούραση και η ανυπομονησία όλα μαζί θέλεις απλά να γεννήσεις!! Και εγώ σήμερα έκλεισα της 40 ακριβώς και αν μέχρι μεθαύριο δεν βγει τότε πάμε με πρόκληση! Γράψε κανέναν μήνυμα ακόμα για να βγεις από δοκιμαστικό μέλος και να βλέπουμε κατευθείαν τα μυνήματα σου
    • Κορίτσι είχα σκοπό να γράψω τα νέα μου το πρωί αλλά είχαμε κάποια λίγο απρόοπτα 😅 Σήμερα ήταν η Πητ μας οπότε πήγα στο νοσοκομείο με είδανε και μου είπαν ότι θα μου δώσουν ακόμα 3 μέρες!! Το μωρό δεν φαίνεται να θέλει να βγει και να ξανά πάω αύριο πάλι για τοκογραφο 😁 αφού γύρισα από το νοσοκομείο πήγα να κάνω το πιπι μου και τσουυπ κάτι καφέ υγρά κατέβηκαν!! Ε ξανά μάνα στο νοσοκομείο! Με είδανε ξανά έλεγξαν τα υγρά μου και μου είπαν ότι είναι ένα πολύ καλό σημάδι τοκετού τα καφέ υγρά! Δεν με κράτησαν μέσα ευτυχώς γιατί αύριο το πρωί θα πάω έτσι κ αλλιώς! Φυσικά να έχω το νου μου για περαιτέρω συμπτώματα τοκετού! Η αλήθεια είναι ότι είμαι μια χαρά απλά έχω πάρα πολλά πετρώματα σχεδόν ανά 15 λεπτά! Εσύ πως είσαι κορίτσι μου τώρα που ξεμπερδεψες με την γρίπη? Πώς το βλέπεις πότε με το καλό?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...