Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...