Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

σε ευχαριστω, και σε εσας τα καλυτερα σε ολες!με αγχωνει ο αντρας μου, φαγωθηκε πως γινεται να ειμαι 31 και να μην εμεινα, αλλες λεει κατευθειαν, η αδσρφη του κατευθειαν, εγω οχι ομως...οποτε πως να μην στρεσαριζομαι

Κορίτσι μου μισό λεπτό.. έμεινα 3 φορές έγκυος και δεν έχω ούτε ένα μωρό στην αγκαλιά μου. Ο άντρας μου θα έπρεπε να γυρίσει να μου πει μα είναι δυνατόν να αποβάλλεις ενώ άλλες μέχρι τώρα έχουν κάνει ήδη δύο; 

Πού είναι η στήριξη του συντρόφου σου αυτή τη στιγμή για κάτι που αφορά ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 σας;! Και ειδικά όταν ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία εξέταση. Δεν ξέρω αν ήμουν στη θέση σου αν θα έμπαινα στη διαδικασία να συνεχίσω την προσπάθεια να κάνω παιδί με έναν σύντροφο που δε με στηρίζει η μάλλον δεν ΜΑΣ στηρίζει. 

Το σώμα μας τα περνάει όλα και το στρες και τις αποβολές και τις εξωσωματικές και τις επεμβάσεις και τις γέννες και όλα. Και να μην έχουμε από πάνω την υπέρτατη στήριξη του άντρα μας αλλά να μας στρεσαρει περισσότερο; 

• Απαντήσεις 321
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

σε ευχαριστω, και σε εσας τα καλυτερα σε ολες!με αγχωνει ο αντρας μου, φαγωθηκε πως γινεται να ειμαι 31 και να μην εμεινα, αλλες λεει κατευθειαν, η αδσρφη του κατευθειαν, εγω οχι ομως...οποτε πως να μην στρεσαριζομαι

Να μην αγχώνεσαι. Εννοείται να μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται σε ένα σπίτι. Ο άντρας σου ξέρει ότι έμεινε κατευθείαν η αδερφή του. Είναι η αλήθεια όμως?  Όπως και να έχει κακώς μπαίνει σε αυτό το σκεπτικό. Θέλει και θέλεις παιδάκια? Θα πρέπει από κοινού να κάνετε έναν έλεγχο αν έχετε σταθερά επαφές πάνω από χρόνο και δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη. Και σε μια τέτοια ερώτηση ένας γιατρός θα μπορούσε να του απαντήσει αναλόγως.

Και εννοείται και εσύ να του μιλήσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου μισό λεπτό.. έμεινα 3 φορές έγκυος και δεν έχω ούτε ένα μωρό στην αγκαλιά μου. Ο άντρας μου θα έπρεπε να γυρίσει να μου πει μα είναι δυνατόν να αποβάλλεις ενώ άλλες μέχρι τώρα έχουν κάνει ήδη δύο; 

Πού είναι η στήριξη του συντρόφου σου αυτή τη στιγμή για κάτι που αφορά ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 σας;! Και ειδικά όταν ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία εξέταση. Δεν ξέρω αν ήμουν στη θέση σου αν θα έμπαινα στη διαδικασία να συνεχίσω την προσπάθεια να κάνω παιδί με έναν σύντροφο που δε με στηρίζει η μάλλον δεν ΜΑΣ στηρίζει. 

Το σώμα μας τα περνάει όλα και το στρες και τις αποβολές και τις εξωσωματικές και τις επεμβάσεις και τις γέννες και όλα. Και να μην έχουμε από πάνω την υπέρτατη στήριξη του άντρα μας αλλά να μας στρεσαρει περισσότερο; 

δικιο εχεις εσυ, αλλα θα δουμε πως θα παει...❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Να μην αγχώνεσαι. Εννοείται να μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται σε ένα σπίτι. Ο άντρας σου ξέρει ότι έμεινε κατευθείαν η αδερφή του. Είναι η αλήθεια όμως?  Όπως και να έχει κακώς μπαίνει σε αυτό το σκεπτικό. Θέλει και θέλεις παιδάκια? Θα πρέπει από κοινού να κάνετε έναν έλεγχο αν έχετε σταθερά επαφές πάνω από χρόνο και δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη. Και σε μια τέτοια ερώτηση ένας γιατρός θα μπορούσε να του απαντήσει αναλόγως.

Και εννοείται και εσύ να του μιλήσεις. 

Ελα ντε και η ιδια το λεει οτι εμεινε αμεσως, αλλα τωρα που θελει και 2ο η αδερφη του δσν μπορει να μεινει, ριχνει τ φταιξιμο στον αντρσ της και καλα..αντε βγαλε ακρη...

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Σε αυτή την περίπτωση δεν σε στηρίζει αντιθέτως δεν είναι η καλυτερη συμπεριφορα που λαμβανεις ειδικά σε ένα τόσο ευαισθητο ζητημα..

γενικά η σχεση σας ειναι καλη.; 

θα σου δωσω μια συμβουλη μην ξεκινησεις να πλακωνεσαι σε εξετασεις χαπια βιταμινες τεστ ωορηξιας αγχος στρες κτλ και απ τον συντροφο σου να λαμβανεις τετοια αντιμετωπιση.. βγαζει μια αρνητικοτητα απ οσα μας λες κατι που σιγουρα δεν χρειαζεσαι.. ειστε παντρεμενοι.;

Οχι ακομη, τωρα το 2025 θα παντρευτουμε, αρραβωνιασμενοι μονο.Μηπως να τον χωρισω?!αχχα

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Προσέχουμε τι θα πούμε μη τυχόν τους θίξουμε τον ανδρισμό τους, πώς θα τους πάρουμε με το καλό να πάνε να ρίξουν μια μ@λ@κι@, ενώ εμάς μας χώνουν μαρκουτσια για μια εξέταση, κ να τους έχουμε να λένε κ κουβέντες από πάνω . Ε όχι, κάπου όπα! 

Καλα ναι, ολα εμεις τα τραβαμε, συμφωνω με ολες σας!

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι μου γίνεται... μετά την αιμορραγία έχω ξεκόψει κάθε πιθανότητα για καλή εξέλιξη εγκυμοσύνης και μέχρι να ρθει η Δευτέρα να πάω για τον υπέρηχο νομίζω θα μου στρίψει.. τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι εκεί και καλά κρατούν και από εχθές το απόγευμα έχω αρχίσει να έχω και ναυτίες.  Σήμερα δεν ξύπνησα καλά! Είχα ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά, όχι πόνο όμως και όταν έβαλα την κολπική κρέμα είδα στο πλαστικό λίγο κόκκινο ροζ, δεν ξέρω αν είναι αίμα που έχει μείνει στη μήτρα. Γενικά μετά τη Δευτέρα που με έπιασε αιμορραγία στα ξαφνικά πλέον άρχισα να νιώθω μια φοβία γενικότερα για την υγεία μου, μιας και δεν ξέρω αν κυοφορώ ακόμη ή απλά έχω έναν κενό σάκο.  😔😔😔

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Οχι ακομη, τωρα το 2025 θα παντρευτουμε, αρραβωνιασμενοι μονο.Μηπως να τον χωρισω?!αχχα

Αγαπη μου γλυκεια το πως θα συνεχισεις την ζωή σου είναι καθαρα δική σου απόφαση όπως και της καθεμιας μας εδω μέσα.. 

εγώ προσωπικά οπως είπε και η @Naty_ δεν θα προχωρούσε με έναν άνθρωπο που οχι μόνο δεν προσπαθεί μαζί μου σε ενα τοσο σημαντικο κομματι για μενα αλλά και που κρίνει, συγκρίνει και γενικότερα αποποιείται οποιασδηποτε ευθύνης και γινεται κριτης ριχνοντας το φταιξιμο σε σενα που στην τελική μπορεί να είσαι και φουλ γόνιμη και με αλλες συνθηκες ή αλλο συντροφο να εμενες αμεσως κι εσυ οπως η αδερφη του.. 

ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφπρετικα εμεις επιλεγουμετι θελουμε να εχουμε στη ζωη μας με ποιον αισθανομαστε ασφαλεια και αν αυτος που εχουμε διπλα μας μπορει να μας στηριξει σε οτιδηποτε μπορει να προκυψει..! 

ενας αρραβωνας δεν λεει τιποτα οταν μια σθμπεριφορα δεν ειναι καλη..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη μου γλυκεια το πως θα συνεχισεις την ζωή σου είναι καθαρα δική σου απόφαση όπως και της καθεμιας μας εδω μέσα.. 

εγώ προσωπικά οπως είπε και η @Naty_ δεν θα προχωρούσε με έναν άνθρωπο που οχι μόνο δεν προσπαθεί μαζί μου σε ενα τοσο σημαντικο κομματι για μενα αλλά και που κρίνει, συγκρίνει και γενικότερα αποποιείται οποιασδηποτε ευθύνης και γινεται κριτης ριχνοντας το φταιξιμο σε σενα που στην τελική μπορεί να είσαι και φουλ γόνιμη και με αλλες συνθηκες ή αλλο συντροφο να εμενες αμεσως κι εσυ οπως η αδερφη του.. 

ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφπρετικα εμεις επιλεγουμετι θελουμε να εχουμε στη ζωη μας με ποιον αισθανομαστε ασφαλεια και αν αυτος που εχουμε διπλα μας μπορει να μας στηριξει σε οτιδηποτε μπορει να προκυψει..! 

ενας αρραβωνας δεν λεει τιποτα οταν μια σθμπεριφορα δεν ειναι καλη..

Καλα κανετε και μου τα λετε κοριτσια❤️να ειστε καλα ολες!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι μου γίνεται... μετά την αιμορραγία έχω ξεκόψει κάθε πιθανότητα για καλή εξέλιξη εγκυμοσύνης και μέχρι να ρθει η Δευτέρα να πάω για τον υπέρηχο νομίζω θα μου στρίψει.. τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι εκεί και καλά κρατούν και από εχθές το απόγευμα έχω αρχίσει να έχω και ναυτίες.  Σήμερα δεν ξύπνησα καλά! Είχα ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά, όχι πόνο όμως και όταν έβαλα την κολπική κρέμα είδα στο πλαστικό λίγο κόκκινο ροζ, δεν ξέρω αν είναι αίμα που έχει μείνει στη μήτρα. Γενικά μετά τη Δευτέρα που με έπιασε αιμορραγία στα ξαφνικά πλέον άρχισα να νιώθω μια φοβία γενικότερα για την υγεία μου, μιας και δεν ξέρω αν κυοφορώ ακόμη ή απλά έχω έναν κενό σάκο.  😔😔😔

Κοριτσακι μου το καταλαβαίνω να σε εχει παρει απο κατω και να μην ξερεις τι γινεται προσπαθησε να μην προκαλεις αγχος συον εαυτο σου και μην προδικαζεις μια κατασταση.. περιμενε να δεις τι θα γινει την δευτερα και αναλογως τα νεα χαιρεσαι ή στεναχωριεσαι μετα.. εαν εχεις συμπτωματα ακομα ισως ειναι κατι θετικο η αληθεια ειναι πως δν γνωριζω γιατι δεν εχω μεινει ποτέ και δεν ξερω απο συμπτωματα κτλ αλλα πολλες κοπελες ειπαν πως σε αντιστοιχη κατασταση αργοτερα με προσοχη κτλ πηγαν ολα καλα.. εχε πιστη κι οτι γινει για καλο να ειναι..! Να μην τα παρατησεις οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα αυτο μετραει..

Δημοσίευση

@Lilaki93 αγάπη μου γλυκιά πραγματικά σύγχυστηκα μ αυτό π διαβασα! Να σ κανει σεξ συχνα δ θελει, επαφες π οπως καταλαβα βγαινουν κυρίως στις γονιμες κι αυτό με τ ζορι σχεδόν, να ψαχτεί περαιτέρω δ θελει αλλά να πει την βλακεια του ηξερε! Στα 26 μου με έναν τέλειο κύκλο κ οργανισμό εκανα 26 μήνες να μείνω. Εμεινα εν τέλη στα 28. Στα 30 μου εμεινα με ΜΙΑ ελεύθερη επαφη, ενώ είχαμε κανονικα επαφες σε ολο τ κύκλο με προφυλαξεις. Στα 35 μου εμεινα με 6 μήνες χαλαρων προσπαθειων ασχετα αν εν τέλη πήγε στραβά κ Στα 36 μ εμεινα στους 8 κυκλους προσπαθειων εκ των οποίων τους 4 πετύχαμε τη γόνιμη λόγο διαφορετικών βραδιων στη δουλεια.

@melitiniღ κουκλα μου λίγο υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Ειναι πολθ ψυχοφθορο ολο αυτο. Κίνδυνος για την υγεια σου δ υπαρχει διαφορετικά θα σε έβλεπαν καθε μέρα οι γιατροί. Τ μόνο δυσκολο τ να μην εξελιχθεί η κυηση. Τι ωρα έχεις ραντεβού τη Δευτέρα?

Δημοσίευση

@melitiniღ αλλά αν δ μπορείς να περιμένεις μπορεις να πας έκτακτα στο νοσοκομείο της περιοχής σ να κάνεις έναν υπερηχο. Να πεις μόνο ότι είσαι έγκυος τάδε βδομαδων κ είδες λίγο αίμα σήμερα πχ κ θες να δεις τι γίνεται.

Δημοσίευση

@Lilaki93 το χειρότερο είναι ότι σε έχει κάνει να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο. Ο τρόπος που περιγράφεις το θέμα δείχνει ότι έχεις πειστεί ότι φταις εσύ και έχεις κάτι και δε "μένεις". Η πατριαρχια και ο σεξισμός δυστυχώς αναπαράγονται και από εμάς, τις γυναίκες. Μόνο αν ξυπνήσουμε και σηκώσουμε κεφάλι και διεκδικήσουμε ισότητα και σεβασμό θα δούμε αλλαγή στη ζωή μας. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που σου είπε αλλά επίσης θεωρώ ότι εσύ δε θα έπρεπε να το δεχτείς αμαχητί. Σιχαίνομαι να κάνω victim blaming αλλά είσαι 31 χρόνων, σε μια εποχή με ενημέρωση, με κινήματα, με ευκαιρίες. Δεν είσαι μια αναπαραγωγική μηχανή που "δε δουλεύει καλά", είσαι μια γυναίκα με αυτενεργεια, αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να το ξεχνάει αυτό και αν προσπαθήσει κάποιος να τα πατήσει να σηκώσεις το ανάστημα σου και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Με αφορμή αυτό εγώ βρήκα ευκαιρία για μανιφέστο. 😆 Αλλά είναι αλήθεια, αν δεν το κάνουμε εμείς για μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Όλες μαζί μια γροθιά!  

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

@Diwniεχεις δικιο σε αυτα που λες, ασε μαλλον αυτος με αγχωνει και ο κυκλος του...

Θέλεις την συμβουλή μου; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να γίνει πατέρας αυτός ο άνθρωπος. Τα παιδιά δεν είναι όπως τα βλέπουμε στις διαφημίσεις και όλα είναι ρόδινα κτλ θα σας φέρουν σε πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε ως ζευγάρι! Και όταν ένας άνθρωπος απ' την αρχή σου δείχνει ότι δεν περπατάτε μαζί.. το μέλλον είναι δεν θα περπατάτε μαζί. Και ναι μια αποβολή είναι δύσκολη ψυχολογική (έχω στο τσεπακι μου ) όμως με τα παιδιά έρχεσαι με αρκετές δυσκολίες αντιμέτωπη χρειάζεται στήριξη ο ένας τον άλλον ...

Αυτό είχα να πω. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Βαστα γερά. Geduld λέμε εδώ υπομονή... Είναι τόσο δύσκολο. 

Να σου πω κάτι να κρατάς πάντα την ελπίδα μέσα σου. Το αίμα μπορεί να τανε και από μικρό. Τραυματισμό. Είναι πιο ευαίσθητος ο τράχηλος τώρα. 

Θα περιμένω τη Δευτέρα τα νέα... Σου

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου έπεσε η lh σήμερα και γενικώς νιώθω κινητικότητα στη μήτρα στις ωοθήκες. Πιστεύω γίνεται η ωορρηξία αλλά θα κάνω άλλο ένα τεστακι αργότερα. Σήμερα λέτε επαφή πάλι; 

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ.... είσαι στον φουλ ερωτικό σου μήνα εσύ. Περιμένω. Το θετικό σου τεστ 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ κουκλα μου λίγο υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Ειναι πολθ ψυχοφθορο ολο αυτο. Κίνδυνος για την υγεια σου δ υπαρχει διαφορετικά θα σε έβλεπαν καθε μέρα οι γιατροί. Τ μόνο δυσκολο τ να μην εξελιχθεί η κυηση. Τι ωρα έχεις ραντεβού τη Δευτέρα?

Τη Δευτέρα θα πάω κανονικά για δουλειά μετά από αναρρωτική σχεδόν μιας εβδομάδας και έχω ραντεβού στη γυναικολόγο μόλις σχολάσω στις 15:00. 

Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί και πάρα πολύ με τους γιατρούς μου, ο ένας μου έκοψε κάθε ελπίδα και ο άλλος μου έδωσε ελπίδα.. ο ένας λέει οκ υπάρχει σάκος αλλά είναι σαν μισοφέγγαρο και δεν είναι καλό αυτό και δεν βλέπω και τπτ μέσα & ο άλλος εντάξει μπορεί να χάλασε το σχήμα του, εντάξει δεν είναι καλό σημάδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μωρό δε είναι εκεί από τη στιγμή που υπάρχει ο λεκιθικός ασκός. Και του λέω γιατρέ τον είδες τον ασκό και το λες αυτό από τη στιγμή που η γυναικολόγος μου λέει ότι για την εβδομάδα που είσαι δεν βλέπω τπτ, κανένα εμβρυικό στοιχείο.. και μου λέει από τη στιγμή που υπάρχει ο σάκος και είναι εκεί, εκεί θα είναι και ο λεκιθικός μιας και σε προηγούμενο υπέρηχο φάνηκε..

Εγώ τι να πω τώρα.. το μυαλό σαλάτα.. σκέφτηκα να κάνω χωριακή να δω πως πάει, αν πέφτει δηλαδή αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα γιατί τη Δευτέρα όπως και να χει θα παω και θα δω.. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Βαστα γερά. Geduld λέμε εδώ υπομονή... Είναι τόσο δύσκολο. 

Να σου πω κάτι να κρατάς πάντα την ελπίδα μέσα σου. Το αίμα μπορεί να τανε και από μικρό. Τραυματισμό. Είναι πιο ευαίσθητος ο τράχηλος τώρα. 

Θα περιμένω τη Δευτέρα τα νέα... Σου

Κράτα γερά, κράτα γερά.. εγώ θα τρελαθώ μέχρι τη Δευτέρα! αυτό ξέρω μόνο.. το ποιο ψυχοφθόρο πράγμα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Να μην ξέρω αν έχω μωρό ή δεν έχω και να παίρνω διπλή ενέσιμη δόση. 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 🥰🥰

Αχ καλέ τι όμορφο τραγούδι συγκινηθηκαααα🥰🥰🥰🥰 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και για τις ευχές 🩵🩵🩵 να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του🙏🙏🙏

Σε ευχαριστώ πολύ μπουρμπουλακι 🩵🩵🩵🩵🩵 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Μήπως να πας στα επείγοντα κορίτσι μου? 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Μήπως να πας στα επείγοντα κορίτσι μου? 

Θα κοιτάξω να μαζέψω όσο μπορώ το μυαλό μου και θα κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα, εκτός & αν με πιάσει καμιά αιμορραγία ξανά που το απεύχομαι.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Θα κοιτάξω να μαζέψω όσο μπορώ το μυαλό μου και θα κάνω υπομονή ως τη Δευτέρα, εκτός & αν με πιάσει καμιά αιμορραγία ξανά που το απεύχομαι.

Πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό να του πεις πως νιώθεις. Απλά πρόσεχε κορίτσι μου. 🤍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...