Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏

Με το καλό κορίτσι μου καλή γέννα να εχεις ♥️

• Απαντήσεις 285
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Για δείτε βρε κορίτσια θετικό δεν είναι; 

13η μέρα σήμερα. Είχα επαφή 10η + 12η 

Τι κάνω τώρα; Κάνω σήμερα η αύριο;; 

IMG_20250206_174239.jpg

Θετικότατο κοριτσάκι μου και σήμερα κι αύριο οπωσδήποτε .!!!!

Με το καλό ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έχω χαθεί αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! Τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα ! Την προηγούμενη πέμπτη ο μπέμπης ήταν 2300γρ και ήμουν στην 34+1 και αύριο έχω ντοπλερ όπου θα είμαι 35+2! Πρώτα ο θεός θα πάμε με καισαρική και το ιδανικό είναι να περάσουμε και την 37η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός για να δούμε🙏 έχω χαθεί με τα μηνύματα σας οπότε συγχωρέστε με 🤪 

Κοπέλα μου με το καλό να φτάσετε μέχρι το τέλος 🙏 και να υποδεχθείς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου🩵🩵🩵🩵!!!!

Χθες το βράδυ αφού κοιμησα τον δικό μου μπέμπη σε σκέφτηκα... λέω πως να τα πάει αυτό το κορίτσι με την εγκυμοσύνη;;; Και να που έγραψες από μόνη σου!!! Σου βάζω ένα τραγούδι που το ανακάλυψα χθες και το πρωί το τραγουδούσα στον μπομπιρακο και χαμογελούσε!!!

https://youtu.be/-GnYQPNDtus?feature=shared

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου καλή γέννα να εχεις ♥️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 🥰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η elbe είπε:

Κοπέλα μου με το καλό να φτάσετε μέχρι το τέλος 🙏 και να υποδεχθείς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου🩵🩵🩵🩵!!!!

Χθες το βράδυ αφού κοιμησα τον δικό μου μπέμπη σε σκέφτηκα... λέω πως να τα πάει αυτό το κορίτσι με την εγκυμοσύνη;;; Και να που έγραψες από μόνη σου!!! Σου βάζω ένα τραγούδι που το ανακάλυψα χθες και το πρωί το τραγουδούσα στον μπομπιρακο και χαμογελούσε!!!

https://youtu.be/-GnYQPNDtus?feature=shared

Αχ καλέ τι όμορφο τραγούδι συγκινηθηκαααα🥰🥰🥰🥰 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και για τις ευχές 🩵🩵🩵 να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Για δείτε βρε κορίτσια θετικό δεν είναι; 

13η μέρα σήμερα. Είχα επαφή 10η + 12η 

Τι κάνω τώρα; Κάνω σήμερα η αύριο;; 

IMG_20250206_174239.jpg

Ναι καταθετικό σήμερα!!! σήμερα και αύριο κάνε!!!γιατί τα τεστ ωορρηξίας δείχνουν ότι θα γίνει η ωορρηξία.. όχι ότι έγινε ήδη!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλήμερα,

τι κάνετε πως είστε? Με έχει φάει η αγωνία για την επιτροπή. Τη Δευτέρα ήταν το ραντεβού΄ στην Αν. Θεσσαλονίκη κ πήρα σήμερα τηλέφωνο κ ακόμη οι γιατροί δεν τον έχουν δει 😯 Δλδ με τον πόνο μας παίζουν. Καλύτερα να ήταν τα ραντεβού από εκεί να έχανα μια μέρα αλλά να τελειώναμε!!!

Με έχει πιάσει παραλήρημα κ ήθελα κάπου να τα πω.... Είμαι κ στη δουλειά κ βλέπω να μοιράζω απολύσεις μέχρι να βγει η απόφαση 😅

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια καλήμερα,

τι κάνετε πως είστε? Με έχει φάει η αγωνία για την επιτροπή. Τη Δευτέρα ήταν το ραντεβού΄ στην Αν. Θεσσαλονίκη κ πήρα σήμερα τηλέφωνο κ ακόμη οι γιατροί δεν τον έχουν δει 😯 Δλδ με τον πόνο μας παίζουν. Καλύτερα να ήταν τα ραντεβού από εκεί να έχανα μια μέρα αλλά να τελειώναμε!!!

Με έχει πιάσει παραλήρημα κ ήθελα κάπου να τα πω.... Είμαι κ στη δουλειά κ βλέπω να μοιράζω απολύσεις μέχρι να βγει η απόφαση 😅

Απολύσεις;;! Παναγία μου κάποιος να δει γρήγορα το φάκελο της κοπέλας παρακαλώ! Εύχομαι να λάβεις σύντομα καλά νέα και κανένας να μη χάσει τη δουλειά του! 😂

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Απολύσεις;;! Παναγία μου κάποιος να δει γρήγορα το φάκελο της κοπέλας παρακαλώ! Εύχομαι να λάβεις σύντομα καλά νέα και κανένας να μη χάσει τη δουλειά του! 😂

Προφανώς κ αστειεύομαι για τις απολύσεις 😅 Απλά θα σκάσω γιατί κάνουν τόσες μέρες 😣 Μακάρι από βδομάδα να έχω νέα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Λυγαριά έπαιρνα εγώ πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου αλλά και τώρα, πριν από αυτήν την εγκυμοσύνη. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι και τις δύο φορές έκανα πολύ νωρίτερα ωορρηξία (12η μέρα). Γενικά είχα διαβάσει πολύ θετικές κριτικές τόσο για τις ορμόνες, όσο και για επίτευξη εγκυμοσύνης οπότε, εφόσον είναι και φυτικό είπα δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μόλις περνούσε η ωορρηξία το έκοβα γιατί δεν πρέπει να το λαμβάνεις σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

@Mpourmpoulo με το καλό κοριτσάκι μου!! Εύχομαι να πάρεις το μωράκι σου υγιέστατο στην αγκαλιά σου και να έχεις μια υπέροχη εμπειρία τοκετού ♥️🙏

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και σε εσένα εύχομαι μια ανέμελη και τελειομηνη εγκυμοσύνη💝💝💝

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και σε εσένα εύχομαι μια ανέμελη και τελειομηνη εγκυμοσύνη💝💝💝

Θα δομιμασω τη λυγαρια αφου ειναι και φυτικο προιον μπας και δω διαφορα, τα τεστ δειχνουν οτι κανω ωορρηξια?Υπαρχει περιπτωση να μην γινεται?

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Θα δομιμασω τη λυγαρια αφου ειναι και φυτικο προιον μπας και δω διαφορα, τα τεστ δειχνουν οτι κανω ωορρηξια?Υπαρχει περιπτωση να μην γινεται?

Κορίτσι μου την περίοδο που έκανα τεστάκια αναρωτιόμουν κι εγώ αυτό, αν όντως κάνω ωορρηξία όπως βλέπω στα τεστακια....η αλήθεια είναι πως έκανα και μια παρακολούθηση κύκλου (αν και σε αυτό τον κύκλο δεν έκανα τεστακια) και έπεφτε μέσα σε αυτές τις μέρες που έλεγαν και τα τεστ η ωορρηξία μου, μπορείς να δοκιμάσεις μια παρακολούθηση κύκλου 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Κορίτσι μου γενικά πέρα από τα τεστάκια έχει σημασία να ακούμε και το σώμα μας να βλέπουμε τι μας λεει. Τα υγρά είναι καλός δείκτης επίσης τυχόν άλλα συμπτώματα πχ ήπια πονάκια. Οπότε συνδυαστικά με τα τεστάκια παρακολουθούμε λίγο και τα υπόλοιπα. Η λυγαριά επίσης μπορεί να είναι και σε μορφή βοτάνου, είναι σαν σπόροι το βράζεις και πίνεις σαν τσάι. Βοηθάει μετά την περίοδο μέχρι και την ωορρηξία, γενικώς μετά την ωορρηξία αν υπάρχει πιθανότητα σύλληψης αποφεύγουμε οποιοδήποτε βότανο σε μεγάλη χρήση γιατί μπορεί κάποια να είναι τονωτικά για τη μήτρα κλπ. Όχι ότι θα γίνει κάτι αλλά για καλό και για κακό. 

Δεν θυμάμαι αν ανέφερες κάπου, σε τι φαση του κύκλου είσαι τώρα μέρα κλπ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσι μου την περίοδο που έκανα τεστάκια αναρωτιόμουν κι εγώ αυτό, αν όντως κάνω ωορρηξία όπως βλέπω στα τεστακια....η αλήθεια είναι πως έκανα και μια παρακολούθηση κύκλου (αν και σε αυτό τον κύκλο δεν έκανα τεστακια) και έπεφτε μέσα σε αυτές τις μέρες που έλεγαν και τα τεστ η ωορρηξία μου, μπορείς να δοκιμάσεις μια παρακολούθηση κύκλου 

ναι αυτο θα κανω στον επομενο κυκλο αν δεν γινει κατι...αλλα παντα εχω θετικο τεστ οσες φορες τα χρησιμοποιησα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου γενικά πέρα από τα τεστάκια έχει σημασία να ακούμε και το σώμα μας να βλέπουμε τι μας λεει. Τα υγρά είναι καλός δείκτης επίσης τυχόν άλλα συμπτώματα πχ ήπια πονάκια. Οπότε συνδυαστικά με τα τεστάκια παρακολουθούμε λίγο και τα υπόλοιπα. Η λυγαριά επίσης μπορεί να είναι και σε μορφή βοτάνου, είναι σαν σπόροι το βράζεις και πίνεις σαν τσάι. Βοηθάει μετά την περίοδο μέχρι και την ωορρηξία, γενικώς μετά την ωορρηξία αν υπάρχει πιθανότητα σύλληψης αποφεύγουμε οποιοδήποτε βότανο σε μεγάλη χρήση γιατί μπορεί κάποια να είναι τονωτικά για τη μήτρα κλπ. Όχι ότι θα γίνει κάτι αλλά για καλό και για κακό. 

Δεν θυμάμαι αν ανέφερες κάπου, σε τι φαση του κύκλου είσαι τώρα μέρα κλπ 

τωρα περασε η ωορρηξια, ειχα θετικο τεστ 13η μερα .πολυ εντονο, 14η ειχα παλι δευτερη γραμμη αλλα πηγαινα ειχε καθοδικη πορεια.Οποτε ειχα επαφες..τωρα τι να πω, κι αλλες φορες ειχα και τιποτα δν εγινε.Ειχα παει κ γυναικολογο σε μια αλλη βασικα, ειδε κυριαρχο ωοθυλακιο 12.5 χιλιοστα την 10η μερα, τωρα θα δειξει.Στον επομενο κυκλο θα την παρακολουθησω για να δω αν τελικα γινεται.Το μονο που με προβληματιζει ειναι η πολυκυστικη εικονα της δεξιας ωοθηκης, εχω 2 κυστικα μορφωματα, με μονο αυτα θεωρειται πολυκυστικη η ωοθηκη...αυτο με αγχωνει, υπαρχει περιπτωση να φυγουν?!ή δημιουργηθηκαν απο προηγουμςνες φορες που δεν εγινε η ωορρηξια..?!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Την ίδια απορία είχα κ εγώ κ μου είπε η γιατρός ότι κατά βάση αφού σου δείχνει το τεστ το πικ της lh ότι γίνεται ωορρηξία, μπορεί κ κάποιο μήνα να μην γίνει αλλά δεν είναι συχνό. Κ το είχα διαπιστώσει κ εγώ με υπέρηχο ότι συμφωνούσα με τα τεστάκια!!! Απλά με τα τεστάκια δεν ξέρουμε αν είναι καλή ωορρηξία όσες έχουν θέματα.

Επ΄ίσης για τα σημάδια στο σώμα σου που είπε η Naty μπορεί όντως να σε βοηθήσει. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει γιατί γενικά δεν έχω συμπτώματα στον κύκλο μου πχ υγρά στην ωορρηξία ή πόνο στο στήθος μετά την ωορρηξία. Δοκίμασε το να παρακολουθείς τυχόν αλλαγές μήπως βοηθηθείς

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Την ίδια απορία είχα κ εγώ κ μου είπε η γιατρός ότι κατά βάση αφού σου δείχνει το τεστ το πικ της lh ότι γίνεται ωορρηξία, μπορεί κ κάποιο μήνα να μην γίνει αλλά δεν είναι συχνό. Κ το είχα διαπιστώσει κ εγώ με υπέρηχο ότι συμφωνούσα με τα τεστάκια!!! Απλά με τα τεστάκια δεν ξέρουμε αν είναι καλή ωορρηξία όσες έχουν θέματα.

Επ΄ίσης για τα σημάδια στο σώμα σου που είπε η Naty μπορεί όντως να σε βοηθήσει. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει γιατί γενικά δεν έχω συμπτώματα στον κύκλο μου πχ υγρά στην ωορρηξία ή πόνο στο στήθος μετά την ωορρηξία. Δοκίμασε το να παρακολουθείς τυχόν αλλαγές μήπως βοηθηθείς

Εγω εχω σημαδια, εκει κοντα προς την 14η μερα, εχω πονο και πρηξιμο στην κοιλια δεξια ή αριστερα στην ωοθηκη, εχω τα γνωστα υγρα σαν βλεννα, εχω ροζ καφε αιματακι ελαφρυ οχι σαν περιοδο.Μου ειπε η γυναικολογος οτι ειναι καλα σημαδια, τωρα αυτη η εικονα της ωοθηλης η πολυκυστικη με προβληματιζει, οι.ορμονες μου καλες ειναι παντως.Ενας γιατρος που ειχα παει γ τεστ παπ, μου ειπε δν εχω πολυκυστικες αλλα ειχε πει ουι αυτη η εικονα φαινεται στην αροστερη ωοθηκη, τωρα αυτην μου ειπε στην δεξια, μπερδευτηκα γενικα..Αυτα τα κυστικα μορφωματα μου κοβουν τη φορα, χαλανε την ωορρηξια, δεν ξερω...

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εγω εχω σημαδια, εκει κοντα προς την 14η μερα, εχω πονο και πρηξιμο στην κοιλια δεξια ή αριστερα στην ωοθηκη, εχω τα γνωστα υγρα σαν βλεννα, εχω ροζ καφε αιματακι ελαφρυ οχι σαν περιοδο.Μου ειπε η γυναικολογος οτι ειναι καλα σημαδια, τωρα αυτη η εικονα της ωοθηλης η πολυκυστικη με προβληματιζει, οι.ορμονες μου καλες ειναι παντως.Ενας γιατρος που ειχα παει γ τεστ παπ, μου ειπε δν εχω πολυκυστικες αλλα ειχε πει ουι αυτη η εικονα φαινεται στην αροστερη ωοθηκη, τωρα αυτην μου ειπε στην δεξια, μπερδευτηκα γενικα..Αυτα τα κυστικα μορφωματα μου κοβουν τη φορα, χαλανε την ωορρηξια, δεν ξερω...

Οπότε είναι θετικό το ότι έχεις συμπτώματα. Γενικά για τις ωοθήκες όταν έχουμε είτε ΣΠΩ είτε εικόνα πολυκυστική επηρεάζει την ωορρηξία. Μπορείς να πάρεις γενικά συμπληρώματα για βελτίωση. Γιατί ωορρηξία κάνεις απ' ότι φαίνεται. Μπορεί να μην είναι ποιοτική κ με αυτά θα βοηθηθείς

Απλά όπως σου είπαμε κ σε άλλα μηνύματα θα πρέπει να ελεχθεί κ ο σύζυγος, είναι πολύ σημαντικό

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Οπότε είναι θετικό το ότι έχεις συμπτώματα. Γενικά για τις ωοθήκες όταν έχουμε είτε ΣΠΩ είτε εικόνα πολυκυστική επηρεάζει την ωορρηξία. Μπορείς να πάρεις γενικά συμπληρώματα για βελτίωση. Γιατί ωορρηξία κάνεις απ' ότι φαίνεται. Μπορεί να μην είναι ποιοτική κ με αυτά θα βοηθηθείς

Απλά όπως σου είπαμε κ σε άλλα μηνύματα θα πρέπει να ελεχθεί κ ο σύζυγος, είναι πολύ σημαντικό

Ε, ναι ηρθε και η σειρα του.Απο τις ορμονες φαινετσι οτι δεν εχει επιδραση, θα παρω τωρα κατι, δεν υπαρχει κι αλλη επιλογη, ελπιζω να υπαρχει καποια θετικη αλλαγη, γιστι ειμαι πολυ απογοητευμενη...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Ε, ναι ηρθε και η σειρα του.Απο τις ορμονες φαινετσι οτι δεν εχει επιδραση, θα παρω τωρα κατι, δεν υπαρχει κι αλλη επιλογη, ελπιζω να υπαρχει καποια θετικη αλλαγη, γιστι ειμαι πολυ απογοητευμενη...

Μην απογοητεύεσαι είμαστε μικρές σε ηλικία. Η γιατρός μου μου έχει πει "καμία γυναίκα εν έτη 2025 που θέλει να γίνει μητέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει με ή χωρίς βοήθεια αρκεί να το πιστέψει κ να μην τα παρατήσει"  😊😉 Απλ΄α να ξέρετε που βαδίζετε κ από τις 2 πλευρές κ όλα αντιμετωπίζονται!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Μην απογοητεύεσαι είμαστε μικρές σε ηλικία. Η γιατρός μου μου έχει πει "καμία γυναίκα εν έτη 2025 που θέλει να γίνει μητέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει με ή χωρίς βοήθεια αρκεί να το πιστέψει κ να μην τα παρατήσει"  😊😉 Απλ΄α να ξέρετε που βαδίζετε κ από τις 2 πλευρές κ όλα αντιμετωπίζονται!!!

Σε αυτο.δικιο εχεις, καλα σιγουρα αν υπαρχει.αιτια και εντοπιστει μετα υπαρχουν λυσεις...

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας! Ήθελα την γνώμη σας…εδώ και 2-3 μέρες έχω πολύ έντονα κάποια συμπτώματα που είχα και στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Μόλις σηκωθώ από τον καναπέ με πιάνει ταχυπαλμία και λαχάνιασμα και γενικά νιώθω κάπως περίεργα. Θετικό τεστ ωορρηξίας και τελευταία επαφή είχα 28/1, άρα περίοδο περιμένω την Τέταρτη. Ξέρω πως είναι νωρίς αλλά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να δείξει ένα predictor early; Δυστυχώς λόγω κάποιων εργασιακών θεμάτων που προέκυψαν, αυτόν τον μήνα δεν θα ήθελα θετικό αποτέλεσμα όσο και αν το ήθελα στις αρχές. Και γι αυτό έχω αγχωθεί και θέλω να το τσεκάρω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Μπορεί να έχεις θετικό τεστ ωορρηξιας αλλά η ωορρηξία να μην είναι ποιοτική και να μην μπορείς να συλλάβεις 

έχω πολυκυστηκες και εγώ πήγα σε ενδοκρινολόγο όταν προσπαθούσα για μωρό να κάνω ορμονικές δεν έκανα καλή ωορρηξία αν και είχα θετικό τεστ δεν ήταν ποιοτική 

Δεν ξέρω πολλά αλλά νομίζω πως επηρεάζουν τα κυστικα μορφώματα στην ωορρηξία για εμένα αν έχεις καιρό να κάνεις εξετάσεις ορμονικές και να πας σε ενδοκρινολόγο θα σου πρότεινα να κάνεις μια επίσκεψη 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια γεια σας! Ήθελα την γνώμη σας…εδώ και 2-3 μέρες έχω πολύ έντονα κάποια συμπτώματα που είχα και στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Μόλις σηκωθώ από τον καναπέ με πιάνει ταχυπαλμία και λαχάνιασμα και γενικά νιώθω κάπως περίεργα. Θετικό τεστ ωορρηξίας και τελευταία επαφή είχα 28/1, άρα περίοδο περιμένω την Τέταρτη. Ξέρω πως είναι νωρίς αλλά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να δείξει ένα predictor early; Δυστυχώς λόγω κάποιων εργασιακών θεμάτων που προέκυψαν, αυτόν τον μήνα δεν θα ήθελα θετικό αποτέλεσμα όσο και αν το ήθελα στις αρχές. Και γι αυτό έχω αγχωθεί και θέλω να το τσεκάρω..

Κορίτσι μου εμένα τα home test μετά της 10 μέρες από το θετικό τεστ ωορρηξίας είχε δείξει ότι ήταν θετικό 

τωρα αυτα δεν τα έχω δοκιμάσει δεν ξέρω να σου πω αλλά αν έχεις και θες κάνε ένα με πρωινά ούρα και εύχομαι ότι καλύτερο 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Μπορεί να έχεις θετικό τεστ ωορρηξιας αλλά η ωορρηξία να μην είναι ποιοτική και να μην μπορείς να συλλάβεις 

έχω πολυκυστηκες και εγώ πήγα σε ενδοκρινολόγο όταν προσπαθούσα για μωρό να κάνω ορμονικές δεν έκανα καλή ωορρηξία αν και είχα θετικό τεστ δεν ήταν ποιοτική 

Δεν ξέρω πολλά αλλά νομίζω πως επηρεάζουν τα κυστικα μορφώματα στην ωορρηξία για εμένα αν έχεις καιρό να κάνεις εξετάσεις ορμονικές και να πας σε ενδοκρινολόγο θα σου πρότεινα να κάνεις μια επίσκεψη 😊

Ναι, tsh κλπ θα κανω, οι υπολοιπες ορμονικες ειναι εντσξει και η προλακτινη που λεγαμε.Λες ε??Να μοου την χαλαει?αναθεμα τα, η γυναικολογος μου ειπε δεν ειναι κατι, τωρα πως να ξερω οτι ειναι και ποιοτικη.Μαζι θυμαμαι που λεγαμε για την προλακτινη..Και πως καταλαβες ουτι δεν ηταν καλη η ωορρηξια σου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...