Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏

Με το καλό κορίτσι μου καλή γέννα να εχεις ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Για δείτε βρε κορίτσια θετικό δεν είναι; 

13η μέρα σήμερα. Είχα επαφή 10η + 12η 

Τι κάνω τώρα; Κάνω σήμερα η αύριο;; 

IMG_20250206_174239.jpg

Θετικότατο κοριτσάκι μου και σήμερα κι αύριο οπωσδήποτε .!!!!

Με το καλό ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έχω χαθεί αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! Τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα ! Την προηγούμενη πέμπτη ο μπέμπης ήταν 2300γρ και ήμουν στην 34+1 και αύριο έχω ντοπλερ όπου θα είμαι 35+2! Πρώτα ο θεός θα πάμε με καισαρική και το ιδανικό είναι να περάσουμε και την 37η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός για να δούμε🙏 έχω χαθεί με τα μηνύματα σας οπότε συγχωρέστε με 🤪 

Κοπέλα μου με το καλό να φτάσετε μέχρι το τέλος 🙏 και να υποδεχθείς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου🩵🩵🩵🩵!!!!

Χθες το βράδυ αφού κοιμησα τον δικό μου μπέμπη σε σκέφτηκα... λέω πως να τα πάει αυτό το κορίτσι με την εγκυμοσύνη;;; Και να που έγραψες από μόνη σου!!! Σου βάζω ένα τραγούδι που το ανακάλυψα χθες και το πρωί το τραγουδούσα στον μπομπιρακο και χαμογελούσε!!!

https://youtu.be/-GnYQPNDtus?feature=shared

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου καλή γέννα να εχεις ♥️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 🥰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η elbe είπε:

Κοπέλα μου με το καλό να φτάσετε μέχρι το τέλος 🙏 και να υποδεχθείς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου🩵🩵🩵🩵!!!!

Χθες το βράδυ αφού κοιμησα τον δικό μου μπέμπη σε σκέφτηκα... λέω πως να τα πάει αυτό το κορίτσι με την εγκυμοσύνη;;; Και να που έγραψες από μόνη σου!!! Σου βάζω ένα τραγούδι που το ανακάλυψα χθες και το πρωί το τραγουδούσα στον μπομπιρακο και χαμογελούσε!!!

https://youtu.be/-GnYQPNDtus?feature=shared

Αχ καλέ τι όμορφο τραγούδι συγκινηθηκαααα🥰🥰🥰🥰 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και για τις ευχές 🩵🩵🩵 να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με το φτέρνισμα της το κάνω και εγώ και λιώνει στο γέλιο😂 ποσο τέλειο!!    ποιο καρεκλάκι πήρες; Γιατί είμαι και εγώ σε αναζητηση.  ωστοσο αναρωτιόμουν και εγώ ποτε μπορώ να βάλω το κανονικό κάθισμα… ρώτησες τον παιδιατρο και σου είπε οκαυ..; Ήθελα και εγώ να την βάλω αλλά φοβάμαι μήπως δεν κάνει ακόμα 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰 🥰🥰 Αχ καλέ τι όμορφο τραγούδι συγκινηθηκαααα🥰🥰🥰🥰 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και για τις ευχές 🩵🩵🩵 να σου ζήσει ο μπεμπακος σου να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του🙏🙏🙏
    • @annitakianna η εμπειρία μου δυστυχώς δεν είναι πολύ καλή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει λόγος να σας μαυρίζω.   Απλα να σου πω πως πήγαν όλα λάθος και τίποτα από ότι υπολογίζαμε δεν έγινε. Στο τέλος κοντέψαμε να χάσουμε την Μπέμπα ( το σκέφτομαι και ‘’σταματάει να χτυπάει η καρδιά μου’’). Δυστυχώς ήταν πολύ άσχημη εμπειρία για εμένα αλλά η αλήθεια είναι πως ήδη σήμερα που μεσολάβησε στην ουσία μόνο μια μέρα, σου λέω με βεβαιότητα πως θα περνούσα 100 φορές ξανά τα ίδια για να την κρατάω στα χέρια μου. Εχθές ήταν τραυματισμένη και σοκαρισμένη πολύ. Την ειχα όλη μέρα πάνω μου για να παρηγοριέται. Σήμερα έκανε και μπανάκι και ήταν όλα πολύ πολύ πιο όμορφα και ζεστά για εκείνη, έτσι ένιωσα. Κουρνιάζει συνεχώς πάνω μου και νιώθω πως το έχει τόση ανάγκη.  Σταματάω εδώ γιατί πάλι έβαλα τα κλάμματα.  Ευχομαι σε όλες σας να έχετε μια όμορφη εμπειρία και να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου🙏🙏🙏🙏🙏
    • Κορίτσι μου υπομονή, λίγο έμεινε και θα περάσουν όλα αυτα.  Εγώ στο νοσοκομείο είμαι, εχω την μπεμπούλα μαζί μου τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Προσπαθήσαμε να θηλάσουμε αλλά δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Πίνει περισσότερο ξένο αλλά δεν με πειράζει γιατί έτσι και αλλιώς ειχα αποφασίσει να δωσω και ξενο.  Με το καλό το Σάββατο θα βγούμε!!  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Αυτό με τα ονόματα είναι το χειρότερο! Πρέπει να κάνετε μια κουβέντα σίγουρα οι δυο σας και χωρίς πεθερά! Και για την ακρίβεια η πεθερά δεν έχει λόγο στο ζευγάρι. Αρχικά μόνος του έπρεπε να βάλει όρια και να τους πει να σταματήσουν. Κι εμένα ο μπέμπης το όνομα του πεθερού θα έχει αν και δεν το αξίζει. Είναι άφαντος από τη ζωή και του άντρα μου κ του εγγονού του. Το όνομα το δίνω, γιατί την ημέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη ήρθε στα χέρια μου μια εικόνα και την έβαλα στο κομοδίνο μου χωρίς να κοιτάξω τον άγιο. Και ένα πρωινό ήμουν τόσο χάλια στο κρεβάτι από τους εμετούς που δεν μπορούσα να σηκωθώ και λέω δεν κοιτάω ποιον άγιο απεικονίζει η εικόνα; Και ήταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι θα το πάρει το όνομα το μωρό κι ας διατυμπανίζει ότι το μωρό θα έχει το όνομά του, ενώ πέντε μήνες τώρα δεν έχει έρθει στιγμή να το δει, ούτε κ έχει πάρει κανένα τηλέφωνο για να ρωτήσει για αυτό. Εύχομαι να βγάλετε γρήγορα μια άκρη κι ανώδυνα!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...