Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η elen93 είπε:

Με βαση την εφαρμογή χθες ήταν η 4η μέρα καθυστέρησης . Το τεστ ήταν clear blue αυτό που βγάζει τον σταυρό. Λέτε αυτό που έβλεπα στο σκουπισμα να ήταν αποβολή και να αρχίσει να πέφτει η ορμόνη ή να μην ανέβηκε ποτέ πολύ  και οχι αιμα εμφυτευσης? 

Θα δείξει σίγουρα μια χοριακή σε 2 μέρες. Μίλα και με τον γιατρό σου. Σε αυτή τη φάση όλα τα σενάρια παίζουν.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έχω χαθεί αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! Τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα ! Την προηγούμενη πέμπτη ο μπέμπης ήταν 2300γρ και ήμουν στην 34+1 και αύριο έχω ντοπλερ όπου θα είμαι 35+2! Πρώτα ο θεός θα πάμε με καισαρική και το ιδανικό είναι να περάσουμε και την 37η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός για να δούμε🙏 έχω χαθεί με τα μηνύματα σας οπότε συγχωρέστε με 🤪 

Που είσαι κορίτσι; Ποπό έτοιμη να γεννήσεις κι εσύ 😁😁😁

Γιατί θα πάτε για καισαρική; Έχετε κάποιο θέμα; Σορυ αν το έχεις ξαναγράψει και δεν το θυμάμαι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Και στα δικά σου κοπέλα μου, εσείς για το πρώτο προσπαθείτε;; 

Βρε κοριτσια αληθεια βοηθηθήκατε με τον βελονισμό;; Να το ήξερα νωρίτερα... εγώ μετά την γέννα δεν πονάω πια τόσο πολύ αντε κανένα ντεπονακι να πάρω και είμαι καλά... αλλά η αιμοραγία που έχω βρε κοριτσια δεν υπάρχει, χρησιμοποιώ σερβιέτε λοχείας γιατί μόνο με αυτές δεν λερώνομαι.. 

ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου ναι για το πρώτο μας…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evaki- είπε:

Μα έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά μονο το Voltaren με ανακουφίζει λίγο και καπως καλύτερα είμαι με το Mesulid. Προσπαθώ όσο μπορώ να το αποφεύγω αλλά ώρες ώρες δεν παλεύεται ο πόνος! Μονο βελονισμό δεν εχω δοκιμάσει 🤔

Αυτός ο πόνος μου είπανε ότι οφείλεται καθαρά και μόνο στην κλιση της μήτρας, έτσι όπως κάνει συσπάσεις για να αποβάλει το αίμα. Και από κλιση αλλο τίποτα! Γιαυτό και μέχρι στιγμής δεν εχουμε καταφέρει ουτε φυσική συλληψη ουτε εμβρυομεταφορα 😟

Felden κοριτσι μ εχεις δοκιμασει.; 
Εγώ προσωπικά αυτά παίρνω για τον πόνο στην περίοδο

Μπορείς να πάρεις μόνο ένα την ημέρα 20mg Αλλά εμένα με πιάνει δεν παίρνω άλλο παυσίπονο

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Έχω χαθεί αλλά έτρεχα με τις ετοιμασίες για τον μπέμπη! Τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα ! Την προηγούμενη πέμπτη ο μπέμπης ήταν 2300γρ και ήμουν στην 34+1 και αύριο έχω ντοπλερ όπου θα είμαι 35+2! Πρώτα ο θεός θα πάμε με καισαρική και το ιδανικό είναι να περάσουμε και την 37η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός για να δούμε🙏 έχω χαθεί με τα μηνύματα σας οπότε συγχωρέστε με 🤪 

Αγαπούλα μου με το καλό!!! Γιατί καισαρική; Και γιατί  να μην περάσετε την 37η εβδομάδα;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Εχει καμια σας δοκιμασει λυγαρια?διαβασα οτι βοηθαει στην γονιμοτητα και στην περιοδο, τους πονους κλπ, ρυθμιζει τις ορμονες.Επισης εχει παρει καμια σας folidex?

Εγώ παίρνω folidex, το έπαιρνα στην δευτερη εγκυμοσύνη πριν να μεινω έγκυος, το σταμάτησα στην αποβολή και τώρα το ξαναπαίρνω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Που είσαι κορίτσι; Ποπό έτοιμη να γεννήσεις κι εσύ 😁😁😁

Γιατί θα πάτε για καισαρική; Έχετε κάποιο θέμα; Σορυ αν το έχεις ξαναγράψει και δεν το θυμάμαι...

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αγαπούλα μου με το καλό!!! Γιατί καισαρική; Και γιατί  να μην περάσετε την 37η εβδομάδα;;;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι σαν νέο μέλος δεν γνωριζόμαστε να σου ευχηθώ με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια καλή γέννα κ ανάρρωση  😊 🙏

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰εύχομαι και σε εσένα πολύ σύντομα να έρθει το μωράκι σου🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για δείτε βρε κορίτσια θετικό δεν είναι; 

13η μέρα σήμερα. Είχα επαφή 10η + 12η 

Τι κάνω τώρα; Κάνω σήμερα η αύριο;; 

IMG_20250206_174239.jpg

Είναι θετικό κορίτσι μου ! Επαφές σήμερα και αυριοοοοοοο🙏 καλή επιτυχία😋

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏

Με το καλό κορίτσι Μ!! Όλα θα πάνε καλά! ❣️❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Με το καλό κορίτσι Μ!! Όλα θα πάνε καλά! ❣️❣️❣️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυυ! Αχχχχχ καλεεεε και σε εσένα ευχομαιιιιιιι μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου🙏🙏🙏🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Felden κοριτσι μ εχεις δοκιμασει.; 
Εγώ προσωπικά αυτά παίρνω για τον πόνο στην περίοδο

Μπορείς να πάρεις μόνο ένα την ημέρα 20mg Αλλά εμένα με πιάνει δεν παίρνω άλλο παυσίπονο

Ναι αλλά δυστυχώς τίποτα δεν έκανε 😔

Σκέφτομαι το βελονισμό να πω την αλήθεια,  δεν έχω να χάσω κάτι , αν είναι να βοηθήσει! Γνωρίζει καμία σας για Θεσσαλονίκη?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Εχει καμια σας δοκιμασει λυγαρια?διαβασα οτι βοηθαει στην γονιμοτητα και στην περιοδο, τους πονους κλπ, ρυθμιζει τις ορμονες.Επισης εχει παρει καμια σας folidex?

Λυγαριά έπαιρνα εγώ πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου αλλά και τώρα, πριν από αυτήν την εγκυμοσύνη. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι και τις δύο φορές έκανα πολύ νωρίτερα ωορρηξία (12η μέρα). Γενικά είχα διαβάσει πολύ θετικές κριτικές τόσο για τις ορμόνες, όσο και για επίτευξη εγκυμοσύνης οπότε, εφόσον είναι και φυτικό είπα δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μόλις περνούσε η ωορρηξία το έκοβα γιατί δεν πρέπει να το λαμβάνεις σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

@Mpourmpoulo με το καλό κοριτσάκι μου!! Εύχομαι να πάρεις το μωράκι σου υγιέστατο στην αγκαλιά σου και να έχεις μια υπέροχη εμπειρία τοκετού ♥️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Ναι αλλά δυστυχώς τίποτα δεν έκανε 😔

Σκέφτομαι το βελονισμό να πω την αλήθεια,  δεν έχω να χάσω κάτι , αν είναι να βοηθήσει! Γνωρίζει καμία σας για Θεσσαλονίκη?

Εγώ Μένω δυτικά έχει και στο κέντρο της πόλης! DrTzennypetala.lotus..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Λυγαριά έπαιρνα εγώ πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου αλλά και τώρα, πριν από αυτήν την εγκυμοσύνη. Αυτό που παρατήρησα ειναι ότι και τις δύο φορές έκανα πολύ νωρίτερα ωορρηξία (12η μέρα). Γενικά είχα διαβάσει πολύ θετικές κριτικές τόσο για τις ορμόνες, όσο και για επίτευξη εγκυμοσύνης οπότε, εφόσον είναι και φυτικό είπα δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μόλις περνούσε η ωορρηξία το έκοβα γιατί δεν πρέπει να το λαμβάνεις σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

@Mpourmpoulo με το καλό κοριτσάκι μου!! Εύχομαι να πάρεις το μωράκι σου υγιέστατο στην αγκαλιά σου και να έχεις μια υπέροχη εμπειρία τοκετού ♥️🙏

λες να δομιμασω δηλαδη?ποσο καιρο σου πηρε να μεινεις?

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa κορίτσι μου για την περίοδο που λες εγώ τώρα είμαι 35 ( τον Απρίλιο 36) δεν έχω δει διαφορά στην περίοδο στις μέρες τώρα βέβαια πρώτη περίοδος μετά την γέννα μου ήρθε στις 12/1 και είχα αρκετό αίμα 

τώρα περιμένω την επόμενη να δω πως θα είναι και πότε θα έρθει αλλά γενικά μεγάλη αλλαγή στις μέρες δεν έχω δει 🤷‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @marinamanoulitsa κορίτσι μου για την περίοδο που λες εγώ τώρα είμαι 35 ( τον Απρίλιο 36) δεν έχω δει διαφορά στην περίοδο στις μέρες τώρα βέβαια πρώτη περίοδος μετά την γέννα μου ήρθε στις 12/1 και είχα αρκετό αίμα  τώρα περιμένω την επόμενη να δω πως θα είναι και πότε θα έρθει αλλά γενικά μεγάλη αλλαγή στις μέρες δεν έχω δει 🤷‍♀️
    • Εκεί στην 8η εβδομάδα έχει και ένα άλμα ανάπτυξης... Ο δικός μας ήθελε και πιο συχνά τάισμα και πιο πολλές αγκαλιές τότε... Οπότε ναι, υπομονή θέλει  Εμείς για τους κολικούς πήραμε και μια κρέμα της frezyderm (νομίζω αυτή η εταιρεία έχει βγάλει κι από μια κρέμα για τα πάντα... 🙄) και τη βάζαμε στην κοιλιά του κάνοντας μασαζακι... Μετά από λίγο σταμάτησε βέβαια να γκρινιάζει, δεν ξέρω αν δούλεψε η κρέμα, αλλά ξέπλυνε τη συνείδηση μου ότι έκανα ο,τι μπορούσα με τους κολικούς 😆
    • Νωρίς μου φαίνεται κι εμένα, αλλά εντάξει, δεν με έχουν βάλει ακόμα βαθειά στη δουλειά!! Και οι συνάδελφοι και το HR με ρώτησαν το ίδιο, γιατί δεν κάθομαι κι άλλο 😵‍💫 Δεν το πήρα κορίτσια, γιατί είμαστε μόνοι μας εδώ, χωρίς βοήθεια από γονείς και δεν θα βγαίναμε οικονομικά... Αλλιώς θα καθόμουν, θα έπαιρνα ο,τι άδεια δικαιούμαστε!! 😁
    • Το πρόβλημα δεν ξεκινάει από την πεθερά αλλά από το πως το αντιμετωπίζει ο άντρας σου.  Εφόσον δίνει χώρο στην πεθερά να ανακατεύεται έχει την μεγαλύτερη ευθύνη.  Και αυτό προμηνύει ότι ίσως αργότερα δίνει χώρο να ανακατεύεται και σε άλλα θέματα που αφορούν το παιδί σας κτλ.    επομένως μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού κ η θέσπιση ορίων θα ήταν το καλύτερο και για το μέλλον κυρίως.    εμείς με τον άντρα μου είχαμε αποφασίσει εξαρχής ότι θα βγάλουμε ονόματα που μας αρέσουν κ δεν υπάρχουν στις οικογένειές μας  αλλά είναι κ ονόματα σπάνια της θρησκείας μας κ φυσικά παροτι σχολίασαν κάτι οι γονείς μας επειδή εμείς ήμασταν ενωμένοι κ ξεκαθαρίσαμε ότι αυτό αφορά την οικογένειά μας δεν ξανά έγινε συζήτηση παραπέρα κ το ξεπέρασαν κ πάρα πολύ γρήγορα.    γι αυτό θεωρώ είναι σημαντικό να λειτουργείτε σαν ομάδα γιατί είστε κ πρέπει να είστε!    Όλα να πάνε καλά 🙏🏼🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...