Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 2/2/2025 at 10:20 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Η DHEAS εχει να κανει με τα επινεφριδια αν δλδ επηρεαζονται απο αυξημενη ινσουλινη η αν εχεις αντισταστη στην ινσουλινη. Υπαρχεη εξεταση λεγεται καμπυλη γλυκοζιωμενης κ ινσουλινη γι αυτο τα κοριτσια με πολυκυστικες παιρνουν μετφορμινη ...η τεστοστερονη επηρεαζεξ τα ανδρογονα αν ειναι αυξημενη την Δ4 κ εμπιδειζει την ωορρηξια. @Σοφία21 για τις πολυκυστικες tsh θα σ πει ο ενδοκρινολογος τις τιμες. Εμενα παντα ηταν κατω απο 2 αλλα συλληψη δεν ειχα τωρα ανεβηκε 2,9.... για να εχεις συλληψη πρεπει να πεσει η lh μας ...η tsh πρεπει να αξιολογηθει σε συναρτηση με ολες τις ορμονες...μην απογοητευσαι απλα θελει ψαξιμο. Απλα κοριτσια μου αξιολογουμε ολες τις εξετασεις μαζι σε συναρτηση η μια με την αλλη κ οχι τη καθεμια ξεχωριστα... @Παρασκευαιδου ζαιρα σε χρειαζομαστε εδω δωσε προβλεψεις.... δες μας κ εμας στη γυαλα σου🥺🥺🥺😊😊😊😊😊

Απρίλιο....

• Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχχχ αυτά με τις γραμμές τους! Πότε (δεν) περιμένεις κανονικά κορίτσι μου; Είχες κάνει τεστ ωορρηξίας;

Αύριο-μεθαύριο. Όχι αλλά πήγα γυναικολόγο για Παπ κ είδαμε το ωοθηλακιο 18 χιλ οπότε υπολογίζω ωορρηξία εκείνη ή την επόμενη μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αύριο-μεθαύριο. Όχι αλλά πήγα γυναικολόγο για Παπ κ είδαμε το ωοθηλακιο 18 χιλ οπότε υπολογίζω ωορρηξία εκείνη ή την επόμενη μέρα 

Αν έχεις άλλο τεστ, κάνε αύριο πρωί ένα. Αλλιώς λίγο υπομονη μέχρι μεθαύριο κορίτσι μου. Σπάσιμο νεύρων η αναμονή…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ Σοφάκι μου, κι εσύ με τα όνειρα εε;; & εγώ.. και μου βγαίνουν πάντα τα άτιμα. Τα φίδια είναι εχθρός και γενικά στεναχώρια,  όποτε έχω δει φίδια στο όνειρο μου έχω βρει δυσκολίες μπροστά μου. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω. Ξέρει εκείνος και πότε θα δώσει, και που θα δώσει και αν θέλει να δώσει. Ίσως δεν ήταν η στιγμή μου τι να πω. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι ο άντρας μου το πήρε πιο κατάκαρδα και έχει νεύρα. Μόλις του είπα ότι έχω αιμορραγία κατάλαβε αμέσως ότι τα πράγματα τελείωσαν. Εγώ το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η όλη κατάσταση και το σώμα μου να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Θα το αφήσω να ξεκουραστεί και θα προσπαθήσω μετά το Πάσχα!

και εγώ γι' αυτό προσεύχομαι κορίτσι μου, να φύγει όσο ποιο ανώδυνα γίνεται. Αφού το απέβαλε ο οργανισμός φυσιολογικά να το κάνει μέχρι το τέλος!

Δόξα τω Θεώ έχω εμβρυάκια στην κατάψυξη για αρκετές προσπάθειες. Το θέμα είναι να υπάρχει το ένα το γερό μέσα σε αυτά, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει χρωμοσωματική ανωμαλία επειδή το σπέρμα ήταν πολύ προβληματικό. 

Έχω! Δόξα τω Θεώ! κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσω. Όχι τώρα όμως.  Ευτυχώς θα έχω τη μισή διαδικασία και δεν θα χρειαστεί να κάνω διέγερση. 

Πρώτα με το καλό να ξεκουραστεί το σώμα μου, να επανέλθει η περίοδος μου, να περάσει ο καιρός και μόλις νοιώσω έτοιμη θα το κάνω.!!! 

Κορίτσι μου , περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη.  

Έχεις εμβρυακια και αυτό είναι καλό να μην προτρέχεις για αυτά τα εμβρυακια γτ δεν ξέρεις ούτε οι γιατροί ξέρουν . 

Προσωπικά έκανα 2 εξωσωματικές ,2φορες διέγερση κτλ . Είχα μόλις 4 έμβρυα 2 και 3 ημερών (τοοοοοσοοοο χάλια σπέρμα είχαμε!) και παρόλα αυτά έχω 2 παιδιά από φυσική σύλληψη!!! Για αυτό σου λέω να μην κοιτάς το τωρινό εμβρυακι και να μην το συγκρίνεις. Ευελπιστείς ότι εκεί πέρα σε περιμένει κάποιο .. ή μπορεί και να σου έρθει έτσι. Όταν έχουμε θέμα στο σπέρμα κάποιες φορές βλέπουμε κύησης από φυσιολογική σύλληψη. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσι μου , περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη.  

Έχεις εμβρυακια και αυτό είναι καλό να μην προτρέχεις για αυτά τα εμβρυακια γτ δεν ξέρεις ούτε οι γιατροί ξέρουν . 

Προσωπικά έκανα 2 εξωσωματικές ,2φορες διέγερση κτλ . Είχα μόλις 4 έμβρυα 2 και 3 ημερών (τοοοοοσοοοο χάλια σπέρμα είχαμε!) και παρόλα αυτά έχω 2 παιδιά από φυσική σύλληψη!!! Για αυτό σου λέω να μην κοιτάς το τωρινό εμβρυακι και να μην το συγκρίνεις. Ευελπιστείς ότι εκεί πέρα σε περιμένει κάποιο .. ή μπορεί και να σου έρθει έτσι. Όταν έχουμε θέμα στο σπέρμα κάποιες φορές βλέπουμε κύησης από φυσιολογική σύλληψη. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το αισιόδοξο μνμ. Όπως και να χει θα προχωρήσω, έχει ο Θεός!

Προς το παρόν ο εξωσωματικος σε αντίθεση με τη γυναικολόγο μου είναι πιο αισιόδοξος, θέλει να δώσω μια ευκαιρία σε αυτό το εμβρυάκι, από τη στιγμή που ο σάκος είναι εκεί μου είπε δεν χάθηκε τπτ. Είναι αρνητικό ναι μεν ότι χάλασε το σχήμα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε μια αιμορραγία. Τι να πω.. συνεχίζω τα φάρμακα κανονικά και βλέπουμε.. 

Δημοσίευση

@melitiniღ σταματησε το αιμα?

@Παρασκευαιδου εγω 4 φορες εμεινα εγκυος με χαλια σπερμα! Τις 2 σου εγγυώμαι ότι ήταν πιο χάλια κι από χαλια! Γτ είχε κάνει πρόσφατα σπερμοδιαγραμμα. Κι όμως εμεινα 4 φορες φυσιολογικα! Βέβαια τότε ο εξωσωματικος ειχε πει ότι κανένας δεν μπορεί να μας αποκλείσει φυσιολογική συλληψη αλλά σε ένα χαλια σπερμα πέφτουν κατά πολύ οι πιθανότητες ανα κυκλο. Μπορεί μ λεει να μεινει στο μήνα  μπορεί κ στα 5 χρόνια.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Λες να υπάρχει περίπτωση λάθους της χοριακης;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...