Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ ναι καπως ετσι. Καλύτερα δηλ να επικεντρωθείς στις μέρες μετά τ θετικο τεστ. Αν κ εσύ έχεις συλλήψεις στο βιογραφικό σου. Άρα την πετυχαίνεις την ωορηξια.

Ελπιζω να την πετυχουμε αυτην την ωορρηξια....

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις..!

κορίτσια χθες ήταν το πικ.

αν έχω ωορηξία αυτό το μήνα θα ήταν χθες ή σήμερα λογικά.. 

IMG_6940.jpeg

Θα έρθεις σε επαφή και σήμερα και αύριο ❣️ σου στέλνω μπεμπεδοσκονη.🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Θα έρθεις σε επαφή και σήμερα και αύριο ❣️ σου στέλνω μπεμπεδοσκονη.🥰

κι εμενα σημερα ετσι ειναι το τεστ, χθες ηταν εντονο, προχθες ακομη πιο εντονο, με μπερδεψε

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις..!

κορίτσια χθες ήταν το πικ.

αν έχω ωορηξία αυτό το μήνα θα ήταν χθες ή σήμερα λογικά.. 

IMG_6940.jpeg

Σοφακι μου Επαφες κ σημερα κ αυριο αν μπορεις...αν κ εμενα 19μερα κυκλου με εβγαζε κατακοκκινο θετικο κ την επομενη αδιαθετησα🤣🤣 σε ποια μερα κυκλου εισαι σημερα?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Σοφακι μου Επαφες κ σημερα κ αυριο αν μπορεις...αν κ εμενα 19μερα κυκλου με εβγαζε κατακοκκινο θετικο κ την επομενη αδιαθετησα🤣🤣 σε ποια μερα κυκλου εισαι σημερα?

Χθες ειχα πικ που ηταν 17η σημερα ειμαι 18η και ηταν πιο αχνη.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Γινεται να ανεβαινει η lh και μετα να αδιαθετεις?

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Χθες ειχα πικ που ηταν 17η σημερα ειμαι 18η και ηταν πιο αχνη.

Συνηθως τι κυκλο εχεις ? Για να δεις αν πεφτει μεσα τ τεστ λογικα αν ειδες χθες πικ θα αδιαθετησεις (ευχομαστε οχι) 32ημερα περιποου

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Γινεται να ανεβαινει η lh και μετα να αδιαθετεις?

Εγω που εχω πολυκυστικες η lh  μ ειναι μονιμα ανεβασμενη για αυτο εχω σταματησει κ τεστ... η ξαδερφη μ π εκανε εξωσωματικη κ αυτη με πολυκυστικες παντα lh ανεβασμενη κ οι εξωσωματικοι γιατροι δεν θελουν ν ακουνε καν γ τεστ ωορρηξξας δε τα εμπιστευονται. Την ωορηξξια τη τσεκαρουμε υπερηχογραφικα κ με μετρηση προγεστερονης 21ημεερα κυκλου σε 28αρι κυκλο κ.ο.κ

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έχω μια πολύ δύσκολη μέρα. Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά και κάθησα στο τραπέζι να φάμε με το σύζυγο με έπιασε αιμορραγία. Πήγα στο μπάνιο και ήταν όλα μέσα στο αίμα.. αίμα κανονικό να τρέχει σαν νερό. Και κάποια κομμάτια ένιωσα να πέφτουν, δεν ξέρω τι ήταν. Πήρα κατευθείαν το γιατρό και μου είπε να κόψω το salospir και να αυξήσω τη δόση της προγεστερόνης, δηλαδή να κάνω δύο ενέσεις αντί για μία, μου σύστησε ξάπλα, να μην σηκωθώ καθόλου και αύριο πρωί έχω υπέρηχο. Φοβάμαι ότι μπορεί να ήταν και αποβολή.  Σήμερα είμαι 6+1. Τώρα βέβαια η κατάσταση με το αίμα έχει βελτιωθεί, δεν είναι όπως το μεσημέρι. Έχω όμως ελαφρύ μούδιασμα και ενόχληση στην κοιλιά και μουδιάζουν τα πόδια μου. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι κάποια αποκόλληση, αλλά εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο. Έχει τύχει σε καμία κάτι αντίστοιχο και τα πράγματα να εξελήχθηκαν καλά; 😔

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εγω που εχω πολυκυστικες η lh  μ ειναι μονιμα ανεβασμενη για αυτο εχω σταματησει κ τεστ... η ξαδερφη μ π εκανε εξωσωματικη κ αυτη με πολυκυστικες παντα lh ανεβασμενη κ οι εξωσωματικοι γιατροι δεν θελουν ν ακουνε καν γ τεστ ωορρηξξας δε τα εμπιστευονται. Την ωορηξξια τη τσεκαρουμε υπερηχογραφικα κ με μετρηση προγεστερονης 21ημεερα κυκλου σε 28αρι κυκλο κ.ο.κ

Εμενα ο κυκλος μου ειναι 28 με 29 ημερες κι οντως οταν βγαινει θετικο τεστ, 14 μερες μετα το θετικο οντβς ερχεται περιοδος.Μηπως εσυ ειχες μονιμως ανεβασμενη με σκαμπανεβασματα?ε μετα απο το πικ 1 με 2 μερες πεφτει εμενα τουλαχιστον δεν ειναι τοσο σκουρο

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έχω μια πολύ δύσκολη μέρα. Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά και κάθησα στο τραπέζι να φάμε με το σύζυγο με έπιασε αιμορραγία. Πήγα στο μπάνιο και ήταν όλα μέσα στο αίμα.. αίμα κανονικό να τρέχει σαν νερό. Και κάποια κομμάτια ένιωσα να πέφτουν, δεν ξέρω τι ήταν. Πήρα κατευθείαν το γιατρό και μου είπε να κόψω το salospir και να αυξήσω τη δόση της προγεστερόνης, δηλαδή να κάνω δύο ενέσεις αντί για μία, μου σύστησε ξάπλα, να μην σηκωθώ καθόλου και αύριο πρωί έχω υπέρηχο. Φοβάμαι ότι μπορεί να ήταν και αποβολή.  Σήμερα είμαι 6+1. Τώρα βέβαια η κατάσταση με το αίμα έχει βελτιωθεί, δεν είναι όπως το μεσημέρι. Έχω όμως ελαφρύ μούδιασμα και ενόχληση στην κοιλιά και μουδιάζουν τα πόδια μου. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι κάποια αποκόλληση, αλλά εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο. Έχει τύχει σε καμία κάτι αντίστοιχο και τα πράγματα να εξελήχθηκαν καλά; 😔

Μην αγχωνεσαι, ξαπλα και ξεκουρασου.Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια, γιατι δεν εμεινα τοσο καιρο.Η μαμα μου ομως οταν ηταν εγκυος στην αδερφη μου ειχε μεγαλη αιμορραγια με κομματια οπως μου ειχε πει και ηταν ξαπλα για καιρο, αλλα ολα πηγαν καλα και τσουπ βγηκε η αδερφη μου.Ξαπλωσε και ολα καλα θα πανε❤️

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εμενα ο κυκλος μου ειναι 28 με 29 ημερες κι οντως οταν βγαινει θετικο τεστ, 14 μερες μετα το θετικο οντβς ερχεται περιοδος.Μηπως εσυ ειχες μονιμως ανεβασμενη με σκαμπανεβασματα?ε μετα απο το πικ 1 με 2 μερες πεφτει εμενα τουλαχιστον δεν ειναι τοσο σκουρο

Εγω δεν εχω κ σταθερο κυκλο καθολου παει απο 30μερες μεχει 35 βαρια εκτος αυτο το μηνα π αδιαθετησα 53ημερα κυκλου. Αλλα επειδη παρακολουθω καθε μηνα ορμονες 2η με 3η μερα κυκλου σπανια σε καποιο κυκλο πεφτει η lh. ...σκεψου ειχα περιοδο κ το τεστ ωορρηξιας ηταν καραθετικο το ειπα στ γιατρο κ γελαγε...μ ειπε πεταξε τα προσθετουν αγχος περιττο κ οντως δεν μπορουσα να τα κανω...ασε π ειχα ξεπατωθει κ στα λεφτα επερνα παρα πολλα κ ειπα να βγω απο αυτη τη διαδικασια αγχους...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εγω δεν εχω κ σταθερο κυκλο καθολου παει απο 30μερες μεχει 35 βαρια εκτος αυτο το μηνα π αδιαθετησα 53ημερα κυκλου. Αλλα επειδη παρακολουθω καθε μηνα ορμονες 2η με 3η μερα κυκλου σπανια σε καποιο κυκλο πεφτει η lh. ...σκεψου ειχα περιοδο κ το τεστ ωορρηξιας ηταν καραθετικο το ειπα στ γιατρο κ γελαγε...μ ειπε πεταξε τα προσθετουν αγχος περιττο κ οντως δεν μπορουσα να τα κανω...ασε π ειχα ξεπατωθει κ στα λεφτα επερνα παρα πολλα κ ειπα να βγω απο αυτη τη διαδικασια αγχους...

Εμενα η μια ωοθηκη μου εχε πολυκυστικη εικονα, αλλα οι ορμονες μου ειναι φυσιολογικες απ οτι μου ειπαν.Τωρα να φταιει κι αυτο που δρν μενω?!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Συνηθως τι κυκλο εχεις ? Για να δεις αν πεφτει μεσα τ τεστ λογικα αν ειδες χθες πικ θα αδιαθετησεις (ευχομαστε οχι) 32ημερα περιποου

Εγώ πάντως που έχω πολυκυστικές δύο μήνες τώρα που χρησιμοποιώ τα τεστ μόνο μία μέρα μου δείχνει έντονη γραμμή Όλες οι άλλες είναι αχνές.

Αυτοί είναι οι τελευταίοι κύκλοι μου..

IMG_6941.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Κοριτσάκι μου το καταλαβαίνω να στεναχωριέσαι και να σκέφτεσαι διαφορά προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί το μωράκι νιώθω την ανησυχία σου ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού και αύριο που θα σε δει σας θα λυθουν όλες οι απορίες σου..

Και η κουνιάδα μου στην εγκυμοσύνη της είχε δει λίγο αίμα και ο γυναικολόγος της της είπε να ξεκινήσει προγεστερόνη Έτσι έγινε και όλα πήγαν καλά…

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κάτσε να ξεκουραστείς και προσπάθησε να κοιμηθείς ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ πάντως που έχω πολυκυστικές δύο μήνες τώρα που χρησιμοποιώ τα τεστ μόνο μία μέρα μου δείχνει έντονη γραμμή Όλες οι άλλες είναι αχνές.

Αυτοί είναι οι τελευταίοι κύκλοι μου..

IMG_6941.jpeg

Ενταξει, νορμαλ ειναι αυτο να σου δειχνει θετικο μια ή δυο μερες μετα πεφτει η ορμονη.Εγω τοσο μεγαλους κυκλους δεν εχω ειναι η αληθεια.Εγω ξερω περιπτωση κοριτσιων που ειχουν το συνδρομο πολυκυστικων, χωρις καθολου περιοδο και επαιρναν ρονια αντισυλληπτικα να ρυθμιζουν τους κυκλους, η μια δε με του που τα διεκοψε, ηρθε περιοδος και με 2 φορα εμεινε.Ειναι και θρμα τυχης....

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Βαθιές ανάσες και κάνε ότι σου είπε ο γιατρός. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις με αποκόλλησης και πολύ αίμα που εξελίχθηκαν καλά στο τέλος.

Ξεκουράσου και αύριο το πρωί θα ξέρεις σίγουρα τι έχει συμβεί.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lilaki93 είπε:

Ενταξει, νορμαλ ειναι αυτο να σου δειχνει θετικο μια ή δυο μερες μετα πεφτει η ορμονη.Εγω τοσο μεγαλους κυκλους δεν εχω ειναι η αληθεια.Εγω ξερω περιπτωση κοριτσιων που ειχουν το συνδρομο πολυκυστικων, χωρις καθολου περιοδο και επαιρναν ρονια αντισυλληπτικα να ρυθμιζουν τους κυκλους, η μια δε με του που τα διεκοψε, ηρθε περιοδος και με 2 φορα εμεινε.Ειναι και θρμα τυχης....

Τα αντισυλληπτικά βοηθούν αφού τα κόψεις να μείνεις έγκυος η μαμά μου έμεινε έγκυος έτσι σε μένα και στον αδερφό μου

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τα αντισυλληπτικά βοηθούν αφού τα κόψεις να μείνεις έγκυος η μαμά μου έμεινε έγκυος έτσι σε μένα και στον αδερφό μου

Τωρα αφου υπαρχει περιοδος, μπορει να μεινει μια γυναικα, αυτο εχει σημασια..

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Αν επιτρεπεται salospir γιατι επαιρνες.; 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Κορίτσι μου η φίλη μου είχε αιμορραγία και έντονους πόνους για 1-2 βδομάδες, στις εβδομάδες που είσαι. Κάθε φορά, σε κάθε αιμορραγία πίστευε και αυτή τα χειρότερα. Σε λίγες μέρες το αγοράκι της κλείνει χρόνο!! Ξεκουράσου και εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!! Επικοινωνία με τον γιατρό και πίστη στο σποράκι. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Συγνώμη δεν σου είπε να πας για υπέρηχο να δεις το μωρό;;;;πάνε σε μια κλινική ρε κορίτσι μου!!εγώ τρέχοντας θα πήγαινα!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...