Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λευκη μου ναι τωρα πια ζοριζομαι αρκετα... οι τζουτζουκες ειναι μικρες αλλα αν βαλεις κατω οτι υπαρχουν 2 σακοι, 2 πλακουντες κ μαζι τα μωρακια ζυγιζουν κοντα στα 5κιλα, καταλαβαινεις... Αυριο ξημερωνει δευτερα κ σαββατο μ το καλο θα τις εχουμε αγκαλιτσα!! 🥹 Εχω 5 μερουλες να απολαυσω αυτο το γλυκο ζορι της κοιλιας π σιγουρα θα μου λειψει πολυ!!!!☺️🥰
    • Καλησπερα Μαιρη και με το καλο το μωρακι σας!!!❤️🙏🧿 Αυριο το ραντεβου σου ειναι μ το γιατρο σου;; θα ειναι παρων στην εξεταση;; μηπως να συζητησεις ανοιχτα μαζι του τι επιθυμεις κ να σου πει τι ειναι καλυτερο απο επιστημονικης πλευρας;; Επισης ως προς το βαρος, ξερω περιπτωσεις με σημαντικες αποκλισεις οπου τα μωρακια γεννηθηκαν πιο ελαφρυα απ οτι ειχε εκτιμηθει... επισης τα 3μιση-4 κιλα δν νομιζω οτι ειναι απαγορευτικα για φυσιολογικο τοκετο.. κ η @Xrisa95 μας γεννησε μεγαλα μωρακια φυσιολογικα.. βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη... επισης εχω την εντυπωση οτι πρεπει ν δωσεις το οκ για να σε εξετασουν κολπικα.. (εγω θ γεννησω μ καισαρικη λογω διδυμων οποτε δν τιθεται ζητημα κολπικης εξετασης...) Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να γεννησεις οπως επιθυμεις!!! 🥰 Να μας γραψεις τα νεα σου αν κ οποτε μπορεις!
    • Κοριτσι μου καλησπερα! Εμεις προσπαθουσαμε 2 χρονια για μωρακι κ στο ψαξιμο της υπογονιμοτητας μπλεξαμε μ ενα κομπογιαννιτη που μας εβαλε ν κανουμε τις απειρες εξετασεις. Υποτιθεται μου βρηκε αυξημενα ΝΚ.. στο μεσοδιαστημα μενω εγκυος φυσιολογικα κ μας προτεινει ν κανουμε εμβολιο λεμφοκυτταρων. Πανω στο ψαξιμο βρηκα καποιους γιατρους θετικα προσκημενους κ καποιους καθετα αρνητικους. Εμεις το καναμε τλκ.. δυστυχως η κυηση δν προχωρησε λογω κενου σακου.  Μετα την αποβολη πηγα στο Ελενα κ μου επανελαβαν τις εξετασεις. Ευτυχως ολα ηταν καλα. Ωστοσο η κα οικονομοπουλου με ενημερωσε οτι το εμβολιο π εκανα εχει απαγορευτει απο τον που κ οτι θα μπορουσε ν μου προκαλεσει διαφορα.. τα νκ στο ελενα βγηκαν φυσιολογικα. Στα λεω ολα αυτα γτ εμπιστευομαι αρκετα την ομαδα του ελενα κ θελει πολλη προσοχη ποιον εμπιστευομαστε τλκ... εγω ημουν τυχερη κ δν επαθα κτ αλλα φαντασου μου εκαναν εξετασεις για τα απειρα αυτοανοσα, μεχρι για λυκο...  Σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα ν κρατας ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!❤️
    • Χρυσα μου περαστικα σας!!! ❤️❤️ Να το περασετε οσο πιο ανωδυνα γινεται κ να γεννησεις υγιης κ οποτε ειναι η καλυτερη στιγμη!! Ασε κι εγω τα λεω του αντρα μου αλλα δν ξερω τι θ κανω μ το σοι του... νομιζω θα μας τα πει κ η παιδιατρος οποτε θα μπουν κανονες αυστηροι!! Ασε π περα απ τις ιωσεις, εγω τελειως απειρη, με 2 νεογεννητα κ στην προσπαθεια να θηλασω, καταλαβαινεις πως θ ειμαι... στα καγκελα πιστευω!!😅 θελει χρονο η προσαρμογη στα νεα δεδομενα κ οχι επισκεψεις. Ακομα κ φιλες μου μου λενε θ σε παρω το σαββατο ν μας πεις νεα ή να μας στειλεις φωτο τις μικρες κ τους λεω δν ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι μετα την καισαρικη κ με 2 κουκουνια διπλα μου.  Νομιζω θα ειμαι αρκετα αντικοινωνικη για καποιο διαστημα μεχρι να βρουμε τα πατηματα μας κ οποιος θελει ας καταλαβει αλλιως ας παρεξηγηθει...
    • Θα περιμενουμε αυριο τα νεα σου Αννιτα μου!!! ❤️🥰  Ολα καλα θα πανε!!! Ελπιζω να βοηθησει ο μικρος κ η γιατρος σου και ο τοκετος σου να ειναι οπως τον εχεις φανταστει!!!😊🫶🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...