Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι κορίτσι μου εδω που τα λέμε γενικά θέλει και κάποια χαλαρότητα. Ακόμη και πριν την ωορρηξία αν γίνεται επαφή μετράει!  Εγώ από βδομάδα θα κανω ωορρηξία, αύριο είμαι 10η μέρα. Αλλα γενικά περίεργα, θα έχω επαφές οκ αλλά και τους προηγούμενους κύκλους που ειχα στοχευμένα επαφές δεν έκατσε. Και θέλω όσο γίνεται ψυχολογικά  να το πάω χαλαρά. Γενικά περνάω φάση περίεργη, μου τα έσκασαν πάλι οι αποβολές και όλο αυτό το αβέβαιο. Νιώθω πολύ μόνη μου σε αυτό το ταξίδι. Πέρα από το σύντροφό μου δηλαδή, νιώθω ότι δεν υπάρχει ενσυναίσθηση από κανέναν (σχεδόν) στον περίγυρο μου και απομακρύνομαι κι εγώ. Τελοσπαντων να είναι καλά η ψυχοθεραπεία και το κλάμα και ξεσπάω 😌
    • Εννοείται πως θα το παλέψουμε για φυσιολογικό και θα δώσουμε περιθώριο, το θέλω πολύ και εγώ αλλά και ο άντρας μου. Ο γιατρος μου δεν με έχει πιέσει καθόλου για καισαρική, ίσα ίσα μου είπε πως θα περιμένουμε την φύση να μας δείξει τον δρόμο. Απλά δεν θέλει να ξεφύγουμε στις εβδομάδες γιατί είμαι 4 ώρες μακριά από το μαιευτήριο και αγχώνεται και ο ίδιος. Μου είπε πως αν προσπεράσουμε κατά πολύ τις 40 εβδομάδες μπορεί να είναι επικίνδυνο. 
    • Δυστυχώς με έχει ταλαιπωρήσει αυτός ο μήνας και δεν εχω καταφέρει να απολαύσω τις τελευταίες μέρες με την κοιλιτσα. Τουλάχιστον ειχα προλάβει από πριν τις ετοιμασίες (πλυντήρια, σιδερώματα, πράγματα μαιευτηρίου κλπ).  Φαντάζομαι για εσένα το βάρος της κοιλιάς θα είναι πολύ χειρότερο. 😩 Χαλαλι όμως, σε λίγες μέρες θα κρατάμε τα θαυματακια μας αγκαλιά🙏🙏❤️❤️❤️  
    • Κορίτσι μου καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαστε όλες πια πολύ κοντά. Και εγώ την Τρίτη μπαίνω στην 39η εβδομάδα. Το θέμα των κιλών μας απασχολούσε και εμάς αρκετά μέχρι και την 36η εβδομάδα γιατί η μικρούλα μας έπαιρνε ραγδαία βάρος και είχαμε σαν ενδεχόμενο την πρόκληση αν ξέφευγε πολύ το πράγμα. Ωστόσο πλέον παίρνει πολύ ομαλά το βάρος της και σταματήσαμε να ανησυχούμε γιαυτο. Σκέψου ότι την Παρασκευή (38+3) που μας είδε ο γιατρός μας ήταν 3.100. Εσεις το έχετε συζητήσει αυτό το θέμα; Είναι το πρώτο σας παιδάκι;;;
    • Αφηστε, πραγματικα τερατα, κριμα η ψυχουλα, τι τους εφταιγε και το βασανιζαν ετσι, ενα αθωο πλασμα ηταν❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...