Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλο μηνα κορίτσια!! Γεμάτος με υγεία και αισιοδοξία! Εύχομαι αυτό το topic να γεμίζει μόνο τεστακια και όλο χαρές! Εσείς οι εγκυουλες στείλτε λιγο από την μαγεία και σε μας που προσπαθούμε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου αυτες τις εξετάσεις τις είχα κάνει πέρσυ τον Απρίλιο 3η μέρα περιόδου..

έχετε καθολου ιδέα αν οι μονάδες είναι καλες.;

IMG_6929.jpeg

IMG_6930.jpeg

Η lh σε σχεση με fsh δειχνουν πολυκυστικες 

Σε εμας τα κοροτσια η lh ειναι παντα διπλασσια απο την fsh κ σπανια πεφτει σε καποιους κυκλους γι αυτο κ εμεις δεν κανουμε συνεχεια ωορρηξια με πολυκυστικες. Εγω αυτον τον ελεγχο τον κανω καθε 6μηνο απο τα 18

Την tsh τη θελουμε απο 1,5 εως 2,00για να εχουμε συλληψη. Οι υπολοιπες ειναι καλες.οταν αδοαθετησεις γραψε πληρη ελεγχο ορμονων . Κ να κανεις κ την DHEAS και την free testo π δειχνει τα επιπεδα τεστοστερονης οπως κ καο τη Δ4. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Σε εμας τα κοροτσια η lh ειναι παντα διπλασσια απο την fsh κ σπανια πεφτει σε καποιους κυκλους γι αυτο κ εμεις δεν κανουμε συνεχεια ωορρηξια με πολυκυστικες. Εγω αυτον τον ελεγχο τον κανω καθε 6μηνο απο τα 18

Την tsh τη θελουμε απο 1,5 εως 2,00για να εχουμε συλληψη. Οι υπολοιπες ειναι καλες.οταν αδοαθετησεις γραψε πληρη ελεγχο ορμονων . Κ να κανεις κ την DHEAS και την free testo π δειχνει τα επιπεδα τεστοστερονης οπως κ καο τη Δ4. 

Έχεις δίκιο, ο αυξημένος λόγος lh/FSH δείχνει πολυκυστικες.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Απογοητευτηκα τωρα ☹️ χρειαζομαι διπλασια μοναδα απ’ οτι σε αυτα τα αποτελεσματα στην TSH

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Απογοητευτηκα τωρα ☹️ χρειαζομαι διπλασια μοναδα απ’ οτι σε αυτα τα αποτελεσματα στην TSH

Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2. Μου το έχει πει και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο ενδοκρινολογος μου. Μην σε αγχώνει καθόλου αυτό.  Αλλά όπως είπες θα πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλο μηνα σε ολες κοριτσια μου!!! 🫶🥰🫶🥰🫶🥰🫶🎈🎈🎈✨️✨️✨️ αυτο το μηνα θα τον θυμομαστε παντα!!!!  Εγω Αννιτα μου πηγα στο τελευταιο ραντεβου μ το γιατρο την περασμενη Τεταρτη!! Τις μικρες τις ειδε μια χαρα!!! Οι ροες αιματος ηταν πολυ καλες κ τα αμνιακα φυσιολογικα!! Το βαρος των ζουζουνων ειναι χαμηλο... 2μιση κιλα βγακαμε τη μεγαλη κ 2.200 η μικρουλα μας... η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκαμε λιγο γτ οι προηγουμενες μετρησεις μας εδειχναν οτι θα παρουν πιο πολυ βαρος... βεβαια ειναι κ πολυ στριμωγμενες κ ο καημενος ο γιατρος προσπαθουσε αρκετη ωρα ωστε οι μετρησεις του να ειναι οσο πιο ορθες γινεται... Κ οπως λεει καθε φορα, ο υπερηχος δν ειναι ζυγαρια... 😅 Δωσαμε ραντεβου στο ιασω το ερχομενο σαββατο γ την καισαρικη!! Την παρασκευη θ παω στο ιασω γ τις εξετασεις του προεγχειρητικου κ σαββατο μ το καλο (αν δν βιαστουν τα κοριτσουδια μας) θα τις εχουμε στην αγκαλια μας!!! 🥹 Οσο πλησιαζουν οι μερες νομιζω αγχωνομαι ολο κ περισσοτερο... μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!🫶❤️🫶❤️🫶❤️🙏🧿✨️
    • @Antonia2 κορίτσι μου λογικό να έχεις βαρύνει!! Έχεις 2 μωράκια να σε πιέζουν από παντού! Και πάλι καλά είσαι! Εδώ εμείς με ένα και κάνουμε αμάν 😅 όσο για τους γονείς σου καλά έκανες! Και τα δικά μου πεθερικά ήθελαν να πάνε Θεσσαλονίκη να δουν τα εγγόνια τους γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήταν άρρωστα και τώρα που έγιναν "καλά" ήθελαν να κάνουν μια επίσκεψη και λίγο πριν ξεκινήσουν για Θεσσαλονίκη πήρε τηλέφωνο η αδερφή του άντρα μου και τους είπε να μην πάνε τελικά γιατί ξανά ανέβασαν πυρετό! Όσοι έχουν μικρά παιδιά είναι ΌΛΟΙ άρρωστοι πραγματικά! Εγώ φαντάσου έχω να δω την αδελφή μου 3 εβδομάδες γιατί έχει 3 μικρά παιδιά και φοβάμαι πολύ!  Εγώ συζητάω για καισαρική γιατί το μωρό είναι μπαμπατσικο! Όχι τεράστιο αλλά προς μεγάλο! Και η γιατρός μου δεν έχει σκοπό να με αφήσει πάνω από 40+2! Άρα άμα δεν έχει εμπεδωθεί μέχρι τότε αναγκαστικά θα πάμε καισαρική! Αν δεν εμπεδωθεί το μωρό η πρόκληση δεν έχει νόημα 
    • Λευκη μου νομιζω σημασια εχει πανω απ ολα να ειστε καλα εσυ κ η μικρουλινα σας!!! 💞💖 Εννοειται κι εγω αν ειχα μονηρη κυηση θα ηθελα να το παλεψω γ φυσιολογικο τοκετο.. αλλα δν ειναι παντα στο χερι μας.. οποτε κι αν ερθει η μικρη κ με οποιο τροπο κι αν ερθει να ειναι γερη πανω απ ολα!!!!🙏🧿👣🩷
    • Εσυ Αννιτα μου γτ συζητας την καισαρικη;; προεκυψε κατι;; 
    • Στο ευχομαι Χρυσα μου να φτασεις 39η εβδ κ γνκ να ερθουν ολα οπως τα θες!!!🫶❤️🫶❤️🫶❤️ Ο μικρος παροτι πατησε φρενο ειναι αρκετα τσουπωτο μωρακι!! Με το καλο να ερθει γερος στην αγκαλια σας!!🙏🧿💙✨️ Εσυ ως πιο εμπειρη ξερεις κ ολα τα συμπτωματα... εγω μονο τα νερα θ καταλαβω (πιστευω..) αμα σπασουν ή κοκκινη βλεννα στο σκουπισμα... Τελικη ευθεια πια για ολες μας!!!🥹 Με το καλο ολα!!! 🙏❤️✨️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...