Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλυσπερα σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα ειμαι καινουργια εδω τελευτεα περιοδο 7-1-25 κι περιμενω 4 φεβρουαριου σε 4μερες δλδ απο την ωοριξια κι μετα νιωθω πονοι περιοδου αναδιαστηματα φευγουν κι ερχονται σημερα ειχα μια ζαλαδα κι μια ταση για εμετο ειμαι 25 μερα του κυκλου μου μπορει να ειναι σημαδι εγκυμοσηνης σας ευχαριστω πολυ ευχομαι ολες με ενα θετικο τεστ🤗

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 31/1/2025 at 6:39 ΜΜ, ο/η MARIA ZIAGKA είπε:

Καλυσπερα σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα ειμαι καινουργια εδω τελευτεα περιοδο 7-1-25 κι περιμενω 4 φεβρουαριου σε 4μερες δλδ απο την ωοριξια κι μετα νιωθω πονοι περιοδου αναδιαστηματα φευγουν κι ερχονται σημερα ειχα μια ζαλαδα κι μια ταση για εμετο ειμαι 25 μερα του κυκλου μου μπορει να ειναι σημαδι εγκυμοσηνης σας ευχαριστω πολυ ευχομαι ολες με ενα θετικο τεστ🤗

Θα μπορούσε κορίτσι μου.. αλλά θα μπορούσε να είναι απλώς κ συμπτώματα περιόδου. Θες να μας πεις τα νέα σου;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμείς πήραμε από manena κρεβάτι και πραγματικά είμαστε πολυυυ ευχαριστημένοι. Στρώμα πήραμε από αλλού, αλλά νομίζω έχουν κ αυτοί. Εγώ την έβαλα 7 μηνών στο δωμάτιο με κρεβάτι μοντεσσορι και πιστεύω πως αν δεν ήταν αυτό, θα ήταν πιο δύσκολο. Γενικά πάντα κοιμόταν το βράδυ, αλλά σε κάτι άλματα ή σε άγχος αποχωρισμού που σηκωνόταν κ μ έψαχνε, πήγαινα ξάπλωνα μέχρι να την πάρει ο ύπνος κ μετά έφευγα. 1.90 · 90 έχουμε εμείς. 
    • @Sotiria_94 δ εχω ενέργεια αλλα πρέπει να γίνουν. Απο τ πρωί πλενω μαζευω βαζω αλλα στις ντουλαπες. Ταυτόχρονα τ μωρου, των κοριτσιών. Ξεκαθάρισα τι δ τους κάνει μπήκαν σε θήκες, τι θα τους κάνει σε άλλες θήκες, έβγαλα τα καλοκαιρινά τους. Ένας χαμός. Μ λέει ο άντρας μ σε βλέπω να γέννας σήμερα. Αν κ ενταξει ουτε αμαν συσπάσεις εχω κ τ μωρο ακόμα ψηλά τ νιώθω. Σε λίγο θα είμαστε 5. Δ υπάρχει αρκετός χώρος για όλους στις ντουλαπες 😅 παλευω να σώσω ότι μπορώ. Αύριο εχω γιατρό μετα από ένα μήνα οπότε θα σας εχω κ νέα.
    • @ΜαρίαΔημήτρης κατι μου λεει οτι σου ρχεται μην πολυφας για καλο και για κακο. Λες να ανταποκριθηκε η μπεμπουλα και να ετοιμαζεται για εξοδο;; Με το καλο Παναγιτσα μου. @Diwni εχεις τοση ενεργεια που δε σε πιανω πουθενα αλλα σιγα σιγα πρεπει και συ να ξεκουραστεις μαζεψε ο καιρος. Μετα θα εχεις και τριτο παιζακι μαζεψε δυναμεις. 
    • Εγώ του έχω πάρει αυτό: https://www.ravenna.gr/el/epipla/paidiko/paidika-krevatia/ravenna-paidiko-krevati-me-rafia-bird-house-2244-207-x-108-x-117_191195/?affid=14&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax - Έπιπλα&utm_id=17689180077&gad_source=1&gbraid=0AAAAADhGukRQANLh1ZqPwAt8c_AhkhIp-&gclid=CjwKCAjwq7fABhB2EiwAwk-YbAwTBxlu7DXNzPr1kScrU3ExoyyZ4tUYnG4PISOR-i0U2E62--YpxhoCh_0QAvD_BwE Είμαι ευχαριστημένη, είναι χαμηλό στο έδαφος από τη μια και έχει καγκελάκι χαμηλό από την άλλη για να μην τσουλησει στον ύπνο του, τον έβαλα από 6 μηνών. Έχει και ένα φωτακι στο στρογγυλό παραθυράκι που του αρέσει να το αναβοσβηνει και χαίρεται. Στο ράφι τέρμα έβαλα και την κάμερα, γενικά είναι βολικό και χαριτωμένο και τώρα που σηκώνεται πια δεν με προβληματίζει μην πέσει γιατί έχει το άνοιγμα και πηγαίνει να βγει από εκεί αν θέλει, δεν κάνει ταρζανιες. Με το καλό η μεταφορά!
    • Εγώ έχω ανά μισάωρο συσπασεις με πονακια πιο πολύ σαν μαχαιριές χαμηλά, δεν έχω πάρει τον γιατρό θα παρατηρήσω πως θα πάει και θα τον παρω πιο μετά,έφαγα λίγο τώρα αλλά οχι πολύ γιατί με έχει πιάσει αναγούλα από το πρωί και πονοκέφαλος.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...