Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλυσπερα σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα ειμαι καινουργια εδω τελευτεα περιοδο 7-1-25 κι περιμενω 4 φεβρουαριου σε 4μερες δλδ απο την ωοριξια κι μετα νιωθω πονοι περιοδου αναδιαστηματα φευγουν κι ερχονται σημερα ειχα μια ζαλαδα κι μια ταση για εμετο ειμαι 25 μερα του κυκλου μου μπορει να ειναι σημαδι εγκυμοσηνης σας ευχαριστω πολυ ευχομαι ολες με ενα θετικο τεστ🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πήρε βιταμινες αλλά τίποτα.... Μας είπε ότι το σπερμοδιαγραμμα είναι τέλειο κι μπορώ να μείνω το θέμα είναι το μετά.... δε ξέρω αν παίζει 100% ρόλο το dna.. ο ουρολογος μας είπε ότι κ με χαμηλό dna κανεις αποβολες απλά τώρα έχεις πιο πολλές πιθανότητες αλλά έχεις κ πιθανότητες για υγιή εγκυμοσύνη...δε ξέρω τι να πω.... Εννοεις εξωσωματική? Ναι εγώ λέω για φυσική σύλληψη για να μη παμε εκεί...γι αυτό...έμεινα εύκολα εγκυος αλλά παλλινδρομησε...
    • Κορίτσι μου καλημέρα, μπορεί ο σύζυγος να κάνει θεραπεία με αντιοξειδωτικά ειδικά που θα του πει ο γιατρός για κάποιο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν. Διαφορετικά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μην απελπίζεσαι. Ψάξτε, ρωτήστε και όλα θα γίνουν. 
    • Δεν ξέρω αν γενικά το κάνει το Ιασώ αυτό ή ο γιατρός μου ! Εμένα μου είπε πως θα μπω από την προηγούμενη 1 το βράδυ με τον σύζυγο σε ένα δωματιάκι όπου θα μου κάνουν εξετάσεις και καρδιοτοκογραφο και θα μείνουμε εκεί! Το πρωί κατά της 6:30 θα έρθει ο γιατρός μου με την μαία μου και πρώτα ο θεός κατά της 7:30 θα μπούμε για καισαρική! 
    • Και τελικά όλα καλά? Εμείς το αντίθετο ενώ είναι τέλειο το σπερμοδιαγραμμα έχουμε υψηλό κατακερματισμο dna... Και σε τρελαίνουν όλα αυτά... Από τη μια τελειο σπερμοδιαγραμμα που μπορεί να κανεις παιδί από την άλλη αυτό κ λες θα είναι ρίσκο? Θα βγει το παιδί με θέμα αν γίνει? Κ όλα αυτα... Γιατί κ με υψηλό dna κάνουν κάποιες υγιή μωρά αλλά ξέρω κ γω....
    • Έτσι ξέρω όσον αφορά την δικιά μας κλινική εδώ στην Θεσσαλονίκη,το Γένεσις...τώρα πρεπει να ρωτήσεις.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...