Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου κάποιες απορίες περιμένω 2/2 αλλά εδώ και μια βδομάδα έχω έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες,τσιμπηματάκια χαμηλά,λίγο πονάκια δεξιά επίσης έκανα εχθές το τεστ με την χλωρίνη και αφρίσε απευθείας όπως και με την σόδα 🤪 έκανα το μεσημέρι το ψηφιακό που είναι 6μερες πριν την καθυστέρηση αλλά βγήκε αρνητικό (βλακεία βέβαια γιατί είχα πιει πριν αρκετό νερό) θέλω την γνώμη σας και την βοήθεια σας αν όντως είμαι έγκυος.!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Τριανταφιλακι είπε:

Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου κάποιες απορίες περιμένω 2/2 αλλά εδώ και μια βδομάδα έχω έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες,τσιμπηματάκια χαμηλά,λίγο πονάκια δεξιά επίσης έκανα εχθές το τεστ με την χλωρίνη και αφρίσε απευθείας όπως και με την σόδα 🤪 έκανα το μεσημέρι το ψηφιακό που είναι 6μερες πριν την καθυστέρηση αλλά βγήκε αρνητικό (βλακεία βέβαια γιατί είχα πιει πριν αρκετό νερό) θέλω την γνώμη σας και την βοήθεια σας αν όντως είμαι έγκυος.!!

Καλημέρα,

Τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να είναι εγκυμοσύνης, μπορεί κ περιόδου. Για το ψηφιακό τεστάκι σπάνια να δείξει 4-5 μέρες πριν την καθυστέρηση κ ειδικά με μεσημεριανά ούρα κ πολύ νερό (άσε τι λέει για 6 μέρες πριν την καθυστέρηση σε κάποιες κοπέλες δείχνει αλλά είναι κ θ΄έμα marketing 😉). Καλύτερα κάνε ένα τεστάκι το σκ μόνο με πρωιν΄α ούρα κ εύχομαι να είναι θετικό!!!

Δημοσίευση
στις On 30/1/2025 at 4:06 ΜΜ, ο/η Τριανταφιλακι είπε:

Για συμπτώματα θα σου πω ότι εγκυμοσύνης κ περιόδου είναι τα ίδια. Σχετικά με το ψηφιακό εγώ έκανα σήμερα το μεσημεράκι κ βγήκε αρνητικό κ πριν λίγο έκανα ένα yes or no που βγήκε αχνό θετικό. Περιμένω τη χοριακη για επιβεβαίωση 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...