Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
    • Ιωάννα μου κι εμάς ο παιδίατρος το πόσιμο σιγά σιγά του το έδωσε, του μιλούσε κιόλας! Τον έλεγε έλα να σε ταΐσω λίγο μπας και με συμπαθήσεις🤣!! Και στο ζύγισμα τον έχει εντελώς γυμνό, χωρίς πάνα για να έχει πιο καλή μέτρηση, γιατί η πάνα του άλλες φορές μπορεί να είναι πιο κατουρημενη κι άλλες όχι. Τώρα όσον αφορά το βάρος του μωρού σίγουρα έχει άλλη καμπύλη ανάπτυξης με τον θηλασμό, αλλά για να είστε σίγουροι δείτε το με σύμβουλο θηλασμού! Θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα! Αχ θα δυσκολευτειτε πάρα πολύ με γαμοβαφτιση. Αλλά αν δεν γίνεται και διαφορετικά, να το ευχαριστηθεί τε!!! Πριν δύο καλοκαίρια που βαφτίσαμε τη βαφτιστηρα μας έκαναν γαμοβαφτιση τα παιδιά, διότι ζουν στο Μόναχο. Ένα θα σου πω για να είναι το μωρό ήρεμο την κρατήσαμε από το πρωί στο σπίτι μας μέχρι και στο κέντρο εμείς την είχαμε για να φάει κ για να κοιμηθεί! Είχαμε μετακόμιση όλα της τα πράγματα σε εμάς! Ακόμη και το καθισματακι αυτοκινήτου το είχαμε βάλει στο αυτοκίνητό μας! Τελείωσε η γαμοβαφτιση κ την φέραμε πάλι στο σπίτι μας. Ήταν σαν να είχαμε δικό μας παιδί για μια μέρα! Έτσι το μωρό ήταν πιο ξεκούραστο. Ο άντρας μου σε εγκεφαλικό μην κλάψει και τι θα κάνουμε, αλλά είναι ένα παιδί τόσο βολικό που δεν έκλαψε παρά μόνο όταν την πήρε ο παπάς στα χέρια του!
    • Σ' ευχαριστώ πολύ και εγώ έτσι κυνηγάω 1 άντε 2 υγιή..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...