Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! και εσείς με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε πως είστε;! Τα μωράκια σας;!  Εμείς περνάμε πολύ δύσκολα ήδη από τον Ιούνιο και συνεχίζουμε.. για αυτό χάθηκα.. δυστυχώς χρειάστηκε να αφήσουμε τον σκυλάκο μας να κοιμηθεί.. αλλά μέχρι να πάρουμε την απόφαση έκανα την αποκλειστική νοσοκόμα για κανά μήνα με την ελπίδα μήπως και σηκωθεί περιμένοντας μήπως πιάσουν οι θεραπείες που του κάναμε, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.. ταυτόχρονα είχα και το παιδί που μας έπιασε το άλμα ανάπτυξης και όλα αυτά με ένα χέρι καθώς με είχε δαγκώσει άσχημα στο δεξί ο σκυλακος μας.. δεν έφταιγε ο καημένος.. ποναγε.. και με τις στερεές τροφές πήγαμε πίσω, δεν προλάβαινα με το σκύλο μαζί.. ήμουν από το παιδί στο σκυλί και τούμπαλιν.. πολλές φορές και ταυτόχρονα.. δεν βιαζόμαστε ούτως ή άλλως.. αύριο κλείνει 6 μηνών..!  anyway.. σε άλλα νέα.. ούτε 2 ούτε 3 αλλά 5(!!) τα δόντια μας!! Και ειδικά αυτά τα δύο πάνω μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει!! Η καημένη πονάει υποφέρει.. με τα πολλά δώσαμε depon δεν την πιάνει και τώρα δίνουμε algofren.. λίγο καλύτερα αλλά συνεχίζει να υποφέρει.. δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και αν θα κοιμηθεί μόνο πάνω μου.. το καλό είναι ότι έβαλε λίγο βάρος τουλάχιστον γιατί θέλει μόνιμα στήθος πλέον.. αλλά κορίτσια μου πονάει η ψυχή μου να τη βλέπω να υποφέρει.. συνέχεια κλαίει και οδύρεται.. και αν δεν κλαίει θα γκρινιάζει.. ακόμα και στον ύπνο της δεν μπορεί να ηρεμήσει.. χθες ήταν σχεδόν ένα 24ωρο ξύπνια.. μόνο κάτι διάσπαρτα 10'-20' ύπνου όχι πάνω από 2 ώρες συνολικά μέσα στη μέρα.. πήγαμε και στην παιδίατρο εκτάκτως τη Δευτέρα μήπως έχει τίποτα άλλο το παιδί.. ευτυχώς από τη μια είναι μόνο τα δόντια που την πονάνε.. αλλά το χαρούμενο και μόνιμα γελαστό πλασματακι μου με το ζόρι θα μας ρίξει κανά συγκρατημένο χαμόγελο πλέον με τα κόκκινα ματάκια της.. P.S. Το δοντακι κάτω ίσιο είναι εντέλει που βγήκε εντελώς.. βρε κορίτσια έτσι κοφτερά είναι σε όλα τα μωράκια;! Πονάει όταν δαγκώνει.. στο δε στήθος με έχει κατακρεουργησει πάλι..🥴 P.S.2 χαίρομαι @MarMar90 μου που κοιμαστε καλύτερα! Φτου φτου φτου σκόρδα το παιδί!! Υγεία να έχουν πάνω από όλα!! Η δικιά μου 5 μηνών στην τελευταία μέτρηση ήταν 67εκ και 6450γρ. Και λέω εγώ ύστερα για τη μέση μου..🥴Με τα κιλά εγώ υποφέρω.. είχα χάσει τα της εγκυμοσύνης όλα τα κιλά ήδη από το πρώτο 2βδομαδο σχετικά.. μετά με το θηλασμό που άρχισα να τρώω (στην αρχή δεν έτρωγα καθόλου και αραίωσε το γάλα μου δεν έβαζε βάρος η μικρή μπλα μπλα μπλα... τα έχω ξαναπεί) άρχισα να βάζω.. πλέον ζυγισμένα έχω πάρει 20 κιλά!! Δεν έχω ρούχα να βάλω!! Και τα ρούχα εγκυμοσύνης που είχα δεν μου κάνουν..!! Άστα νοιωθω πολύ άσχημα και έχω και τον άντρα μου να μου δείχνει φωτογραφίες και να μου λέει "κοίτα πως ήσουν και μόλις είχες γεννήσει".. 👿 δηλαδή "ευχαριστώ ρε!!" Πως φεύγουν αυτά βρε κορίτσια;;;;!!! Όχι τίποτα άλλο.. δεν έχω φάει και κανά παγωτακι ακόμα.. να τα βάζω αλλά να τα ευχαριστιεμαι κιόλας τρώγοντας!! 🤭 Αυτά τα νέα μας.. ελπίζω εσείς να περνάτε πιο ευχάριστα από εμάς.. 😘😘
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...