Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα Κατερίνα! Μπράβο όλα καλά.. εε εντάξει και εγώ 31 εβδομάδες που το έκανα ήταν 1630γρ.. κανονικά βέβαια και η δική σου κανονική είναι. κ εγώ τώρα τόσο που είμαι υπολογίζω κάπου 2 κιλά να έχει πάρει σαν εσένα...εμένα γράφει Ωρίμανση πλακούντα grade 0. Εσένα πόσο γράφει;
    • Κορίτσι μου γενικά ο ύπνος είναι από το πιο δύσκολο κομμάτι θέλει πολύ υπομονή δεν είναι εύκολο ειδικά τον πρώτο χρόνο  η μεγάλη άρχισε να κοιμάται σερί από 13 μηνών και μετά που κόψαμε στήθος  κοιμοταν στο λίκνο από 4 έως 6 μηνών μετά μπήκε ανάμεσα μας και δεν έχει φύγει  σεμινάριο ύπνου δεν έχω κάνει δεν ξέρω κανένα κολπάκι να σου πω την αλήθεια το μόνο που χρησιμοποιώ πολύ εγώ είναι ενα αρκουδάκι που έχει μελωδία νανούρισμα και λευκο θόρυβο η μπέμπα κοιμάται στο λίκνο αλλιώς δεν θα χωρούσαμε με τον άντρα μου στο κρεβάτι με 2 παιδεία… μόλις ανοίξει ο καιρός από Απρίλιο λογικά θα φτιάξω δωμάτιο παιδικό και θα προσπαθήσω να βάλω τα παιδεία να κοιμούνται εκεί 🫣
    • Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?  
    • Μια χαρά μπράβο τρώτε όλο το φαγάκι σας 😊 πολύ πιθανόν να έφταιγε η γρίπη κορίτσι μου τα κόβει τα μωράκια  τις σταγόνες είναι μια φορά την μέρα ; Εγώ θα πάω σε μια βδομάδα να την ζυγίσουμε την μπέμπα μακάρι να είμαστε και εμείς σαν εσάς 🥰
    • Μόνο μια ταλαιπωρία; Σαν πάπια περπατάω παντού πονάω.. άσε που απο το βήχα πονάω και κάτω χαμηλά στο πιπι εχω διαλυθεί σου μιλάω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...