Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα ! Ποια μπορεί να με βοηθήσει 👏

έκανα εχθές εξετάσεις όλες βγήκαν καλές εκτός από τ ΑΜΗ 0.06 … να σημειώσω ότι τ Μάιο κλείνω τα 40 ! Ο Γιατρός είπε μέχρι το Πάσχα να προσπαθήσουμε μόνη μας αλλά εγώ πιστεύω ότι θα χάσω χρόνο .. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η soyros είπε:

έκανα εχθές εξετάσεις όλες βγήκαν καλές εκτός από τ ΑΜΗ 0.06 … να σημειώσω ότι τ Μάιο κλείνω τα 40 ! Ο Γιατρός είπε μέχρι το Πάσχα να προσπαθήσουμε μόνη μας αλλά εγώ πιστεύω ότι θα χάσω χρόνο .. 

καλημέρα! Έχω χαμηλή ΑΜΗ από τα 35.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη χωρίς να είμαι γιατρός αν ήσουν αδερφή μου θα σου έλεγα αν προσπαθείτε ήδη καιρό να μην περιμένεις άλλο κ να πας ένα βήμα παρακάτω ίσως με εξωσωματική. 
Αν ωστόσο δεν προσπαθείτε πολύ καιρό δωσε λίγο χρόνο ακόμη στις προσπάθειες σας. 
αρχικα το Πάσχα είναι κοντά.. 3-4 κύκλοι. Και από την άλλη υπάρχουν κ περιπτώσεις που με ΑΜΗ πολύ χαμηλή απέκτησαν μωράκι με φυσικό τρόπο. 
Όπως και να είναι σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις μωράκι σύντομα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η marinaki8 είπε:

καλημέρα! Έχω χαμηλή ΑΜΗ από τα 35.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη χωρίς να είμαι γιατρός αν ήσουν αδερφή μου θα σου έλεγα αν προσπαθείτε ήδη καιρό να μην περιμένεις άλλο κ να πας ένα βήμα παρακάτω ίσως με εξωσωματική. 
Αν ωστόσο δεν προσπαθείτε πολύ καιρό δωσε λίγο χρόνο ακόμη στις προσπάθειες σας. 
αρχικα το Πάσχα είναι κοντά.. 3-4 κύκλοι. Και από την άλλη υπάρχουν κ περιπτώσεις που με ΑΜΗ πολύ χαμηλή απέκτησαν μωράκι με φυσικό τρόπο. 
Όπως και να είναι σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις μωράκι σύντομα ❤️

Κοριτσι καλησπερα.Εγω δεν εχω κανει ακομη μετρηση της Αμη.Τι δειχνει ακριβως?Την ποσοτητα ή την ποιοτητα των.ωαριων?

Δημοσίευση

Φυσικά και έχει σημασία πόσο καιρό προσπαθείτε! 

Το ότι η fsh δεν είναι υψηλή είναι πολύ θετικό γιατί δείχνει πως παρόλο που το απόθεμα είναι χαμηλό ο οργανισμός σου δεν ζοριζεται να κάνει ωορρηξια! 

Εγώ αρχικά θα ξαναέκανα την εξέταση της αμη γιατί γίνονται και λάθη! 

Αν όντως είναι αυτή η τιμή εγω θα έκλεινα από τώρα ένα ραντεβού με έναν ειδικό γονιμότητας για να πάρω κι από εκεί γνώμη που εξειδικευεται !

Εμενα σκέψου ο γυναικολόγος με τις εξετάσεις που είχα μου είπε να πάω σε ειδικό γονιμότητας και πως πιστεύει ότι πρέπει άμεσα να κάνω εξωσωματική και οι τρεις ειδικοί που πήγα είπαν να περιμένω ένα τρίμηνο ακομα. Δλδ δεν σημαίνει ότι ο ειδικός γονιμότητας κατευθείαν προτείνει εξωσωματική! 

Ακόμα κι αν σου πει να περιμένετε μέχρι το Πάσχα κι αυτός μέχρι να κάνετε όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται για υποβοηθουμενη (αν χρειαστεί)  θέλει ενα τρίμηνο Οπότε μπορείς να εκμεταλλευτεις τκν χρόνο μέχρι το Πάσχα για προσπάθειες αλλά και για να μαζέψεις τις εξετάσεις 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Γιατι μια ασχετη μου.ειπε την ποιοτητα.Οποτε ειτε πολλα ειτε λιγα εχεις, αυτο που μετραει ειναι η ποιοτητα.

Αυτο το λένε κάποιοι γιατι λένε ότι ο οργανισμός μας ξοδεύει πρώτα τα πιο ποιοτικά ωαρια και άρα όταν μειώνεται το απόθεμα μένουν τα λιγότερο ποιοτικά! 

Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί ένα καλό ωάριο θέλουμε (και ένα καλό σπερματοζωαριο) για να έρθει το παιδάκι! Και να σου πω την αλήθεια σε τέτοια θέματα (αν δείχνει και ποιότητα ή μόνο ποσότητα η αμη)  δεν συμφωνούν ούτε οι γυναικολόγοι μεταξύ τους 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Αυτο το λένε κάποιοι γιατι λένε ότι ο οργανισμός μας ξοδεύει πρώτα τα πιο ποιοτικά ωαρια και άρα όταν μειώνεται το απόθεμα μένουν τα λιγότερο ποιοτικά! 

Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά γιατί ένα καλό ωάριο θέλουμε (και ένα καλό σπερματοζωαριο) για να έρθει το παιδάκι! Και να σου πω την αλήθεια σε τέτοια θέματα (αν δείχνει και ποιότητα ή μόνο ποσότητα η αμη)  δεν συμφωνούν ούτε οι γυναικολόγοι μεταξύ τους 

Καταλαβα κοριτσια, εγω τον επομενο μηνα λεω να την κανω, γιατι και οι εξετασεις γενικως ειναι ακριβες.Ειχαν πει θα ηταν δωρεαν για γυναικες 30 με 35.Υπαρχει καποια εξειδικευμενη εξεταση υπογονιμοτητας για γυναικες, μηπως ξερετε, περα απο τον ορμονικο ελεγχο και σαλπιγγογραφια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου ετοιμάζεται κι εμένα η περίοδος απ' ότι είπε ο γυναικολόγος.. κατά τα άλλα όλα καλά και η τομή της καισαρικής έχει κλείσει. Δλδ αν θέλαμε δεύτερο τώρα, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε.
    • Έχετε ξεκινήσει τροφές ??
    • @evaioan κοριτσι μου γλυκο καλησπερα....ευχαριστω για την απαντηση σου ...ποσο θελω να περασει αυτη η φαση και να μην ξανα ερθει ποτε!!... τον ταιζε ο αντρας μου και τον κοιταζε μεσα στα ματια...εμενα οχι ( αλλα αν δεν μας βλεπει ακομα τουλάχιστον μου φευγει η σκεψη οτι με βρισκει αποκρουστικη...😭)...απο την αρχη ελεγα στον αντρα μου δηθεν χιουμοριστικα οτι το μωρο μου με σιχαινεται δε ξερω γιατι και τωρα το βλεπω να κουρνιαζει πανω του ή απ΄λα διπλα του και να ειναι ενα αλλο πλασμα απ οτι ειναι μαζι μου που δειχνει συνεχως εκνευρισμενο και να μην βολευεται ποτε στη δικη μου αγκαλια...σαν να μη με ξερει! σαν να μου το δηλωνει οτι προτιμαει τον μπαμπα του....
    • Παναγία μου.. και ξεκίνησαν και με αυγό..;! Τι να πω.. υπάρχουν και κάτι παιδίατροι… ότι ναναι…  Εντωμεταξυ βάζουμε την μπεμπα μπρούμυτα και κουνάει το πόδι της το ένα και σηκώνει το γόνατο προσπαθεί να μπουσουλησει και έχω τρελαθεί και θέλει και όλο να σηκώνεται να κάθεται και να χορεύει και να κάθεται. Ο παιδίατρος είπε είναι νωρίς ακόμα, λίγο με υποστήριξη και αυτό όχι πολύ μέσα στην μέρα 
    • Επίσης για να σου φύγει η ιδέα μόνο σκιές βλέπουν το πρώτο τρίμηνο... Ούτε καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι ένα φοβισμένο γκρινιαρικο πλασματακι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...