Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅
    • Συμφωνώ ότι δεν ισχύει ο γιος μου πχ 20:30 να κοιμηθεί ή 22·00 ή 23 καμία φορά π ισως να βγουμε Εκτός προγράμματος πάλι στις 6:30-7:00 στο πόδι σαν να έχουν ξυπνητήρι. Καλύτερα να κανεις μια ρουτίνα με σταθερό ύπνο πάνω κάτω! Εγώ επειδή σχολάω 18:00 μέχρι να έρθω σπίτι γίνεται 19:00 κ ο άντρας μου 19:30 γύρω στις 20:30 αρχίζουμε την ρουτίνα με το γιο μου μπάνιο κτλ το ίδιο τώρα κ με την μικρή θα κάνουμε θέλω το αργότερο μέχρι τις 21:30 να κοιμούνται 
    • Βασικά δεν έχουμε στανταρτ ώρα. Συνήθως κοιμάται 9-10. Αρχίζουμε ρουτίνα ύπνου από τις 20:30 περίπου κ στα δυο παιδιά. Πιστεύω ότι τώρα π θα κόψουμε τον θηλασμό θα κοιμάται νωρίτερα γιατί τώρα τρωμε αρκετό χρόνο στον θηλασμό.    240 δεν είναι πολύ; Τόσο πίνει ο γιος μου 2 χρόνων…την ημέρα ποσό πίνει δλδ; 
    • Α στα γενέθλια μου θα την κάνετε! Το σκέφτηκα κι εγώ σαν ημερομηνία, αλλά το βαφτιστηρα μένει στο Μόναχο κ μόνο το Πάσχα γίνεται να έρθουν! Χαχαχχα τέλεια η παιδίατρος!!! Σαν να βιάζονται τα μπουμπούκια να μεγαλώσουν!!! Είναι θέμα όταν φεύγεις για δουλειά να σκέφτεσαι πως θα το ταΐσουν το μωρό! Εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μπορεί να χάνω κάποια γεύματα, γιατί από Φλεβάρη Τρίτη κ Πέμπτη αυξάνονται οι ώρες μου στη δουλειά κι από Μάρτιο κ οι υπόλοιπες μέρες..το πάμε σταδιακά! 
    • Κορίτσι μου γλυκό, καταρχάς να σας ζήσει η μπεμπούκα σας!!! Να είναι γερή και δυνατή… αν και με τέτοια μαμά δεν υπάρχει αμφιβολία!!!  Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @_piripiri_! Θαυμάζω και υποκλίνομαι στη δύναμη σου και την αποφασιστικότητα σου. Λυπάμαι που βίωσες τόσα άσχημα συναισθήματα και πήρε τόσο άσχημη τροπή κάτι που φάνταζε ονειρικό. Είναι ντροπή για το μαιευτήριο αυτές οι συμπεριφορές. Τόσο από τους γιατρούς όσο και από το προσωπικό. Ξέρω ότι έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στις μαίες σου… αλλά κάπου ένιωσα διαβάζοντας όσα μας έγραψες ότι δε σας στήριξαν ως έπρεπε μετά που στράβωσε το πράγμα.  Είμαι σίγουρη πως θα το ξεπεράσεις και μόνο πιο γερή και άρρηκτη θα βγει η σχέση σας με το πλασματάκι σας μετά από όλα αυτά. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...