Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να είσαι καλά! Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει αυτή η ιστορία. Εμένα προς το τέλος μου είχε γίνει λίγο εμμονή γιατί με έβαζε και να μετράω 3 φορές τη μέρα και είχε γίνει το δαχτυλακι μου σουρωτηρι. Σε όλες τις μετρήσεις μόνο μια φορά είχα πανω από 90 τη δεύτερη ώρα που είχα φάει πίτσα και μετά πάβλοβα, είπα να το ρίξω έξω και έφαγα μόνο υδατάνθρακες! Αλλά μετά απο τέτοιο γεύμα είσαι πιο επιρρεπής σε ακόμα χαμηλότερη τιμή γλυκόζης αργότερα μέσα στη μέρα για αυτό δε θες να κάνεις μεγάλες αιχμές στη γλυκόζη. Και όταν λέω μικρά και συχνά γεύματα, θυμάμαι έφτιαχνα ένα τοστ με ψωμι ολικής, τυρί με χαμηλά λιπαρά και ντομάτα και έτρωγα μισό όταν ξυπνούσα το πρωί και το άλλο μισό σε δύο ώρες. Τόσο μικρά γεύματα! Δηλαδή κοροϊδία έλεγα καλύτερα να μη φάω καθόλου, μόλις μου άνοιγε η όρεξη έπρεπε να σταματήσω. Παρεπιπτόντως εγώ πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη και με μάλωνε ο γυναικολόγος μου αλλά τι να κάνω η υπογλυκαιμία με έκανε να πεινάω, δεν είναι δικαιολογία, όντως! 😅 Οπότε ίσως και για αυτο μου είχε βάλει ο ενδοκρινολόγος μικρές ποσότητες δεν θυμάμαι αν είχε παίξει ρόλο αλλά μάλλον. Ξεκίνησα 61 και έκλεισα στα 80 στις 39 εβδομάδες και έτρωγα πάρα πολύ υγιεινά, ελάχιστες ατασθαλίες αλλά σίγουρα περισσότερο από όσο όριζε το διαιτολογιο. 😬 Το μωρό δεν επηρεάστηκε ποτέ, στις μετρήσεις ήταν πάντα τέλειο και γεννήθηκε 3760g στις 39+1.
    • Αρα για ν σ ειπε ο γιατρος περιοδος θα ειναι. Απλα σε καθε κυκλο ειμαστε κ διαφορετικα...ισως επειδη κουραστηκες να εχεις κ τοση ροη. Παρε παυσιπονο καθε 6ωρο για να μη προλαβαινει να σε ξαναπιανει ημικρανια. Ισως να ειναι κ καμια μικρη κυστουλα γι αυτο κ τα κομματια..Ναι κλεισε ραντεβου για το ετησιο τσεκ απ σ και θα ειναι ολα καλα πιστευω θα δεις...  ασε το σωμα σου να καθαρισει κ να ηρεμησει απτη περιοδο αυτη κ ξαναμπαινετε στο παιχνιδι...προεχεις εσυ κ το σωμα  σου! Εγω σε αλλα νεα ακομη να αδιαθετησω 
    • Τέλεια ...δεν έχουμε πολλές μέρες διάφορα ....   Δεν νομίζω να φτάσουμε 2.8γιατι είμαι με καισαρική ...εσένα το πρώτο σου ;;   Εμείς αυχενική έχουμε Τρίτη 
    • Καλησπέρα κορίτσια,  μπράβο σας που σκέφτεστε για 2ο τόσο σύντομα! εγω δεν έχω κουραγιο για κάτι τέτοιο ακόμα! Του χρόνου ίσως... τώρα με τίποτα πάντως 🤷
    • Ναι θα το παρακολουθήσω!! Μέχρι στιγμής καλά είναι τα καλά του! Μακάρι να μπορέσω να τα ξεκινήσω!! Μια μερίδα τι εννοούμε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...