Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• τι καλα που κοιμαστε! και το βαρος σουπερ δαγκωμα πως κι ετσι; πιανει αγαρμπα; η βγαζει δοντακια; 
    • Καλη βδομάδα κορίτσια τι κάνετε; Πώς είστε; Επόμενο υπέρηχο πότε έχετε;
    • @Sotiria_94ναι κορίτσι μου δ ειναξ ολα τ μωρακια μαμ κακα κ νανι. Ειδικα με τη μεγάλη μ εγω δ τ έζησα ποτε. Μπορει να έχει αέρια, να τον ποναει τ εντερακι η απλα να θέλει αγκαλιτσα. @Elenaki12 δ εχω νιωσει έτσι συσπασεις αμαν. Μερικές φορες ειναι πιο έντονες αλλά μέχρι εκεί. 
    • εμένα υπάρχουν φορές που δεν θέλει να κοιμηθεί από τάισμα σε τάισμα και να θέλει απλά να ασχοληθούμε μαζί του, να τον παίξουμε να τον χορέψουμε να του τραγουδήσουμε ή απλά να τον έχουμε αγκαλίτσα.. Ειδικά όσο περνάνε οι μέρες όλο και πιο πολύ συμβαίνει αυτό, οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα κοιμάται μετά από κάθε γεύμα... Έχετε πάρει καθόλου παιχνίδια;; τι λέω τώρα η χαζή να μου πεις... αλλά κι εγώ δειλά δειλά πήρα κάτι κάρτες ασπρομαυρες που είναι για τώρα, όπως κι ένα πάνινο βιβλίο με φιγούρες... τώρα μας έκαναν δώρο ένα μαξιλαράκι δραστηριότητων για αυτή την ηλικία που το βάζεις το μωρο μπρούμητα κ παίζει με κάτι μπιχλιμπίδια... δεν το δοκίμασα ακόμη θέλω να το πλύνω πρώτα αλλά μου άρεσε που θα μπορεί να στηρίζεται κ να πιάνει τα παιχνιδάκια κλπ  Δεν ξέρω με τι θα μπορούσα να τον απασχολώ γενικά, πέρα από τραγούδια και χορό και αυτά που σας είπα... πείτε κ εσείς τι έχετε πάρει, τι έχει δει ή πιο έμπειρες!
    • έχω να πω κι άλλα αν με αφήσετε γιατί δεν μπορώ καθόλου όλο αυτόν τον πόλεμο που δέχονται οι νέες μαμάδες με τον θηλασμό, από σχετικο΄ύς από άσχετους και εκνευρίζομαι τόσο πολύ, αλλά είναι που δεν πολυπρολαβαίνω με τον μπέμπη αλλά όταν έχω χρόνο μπορεί να επανέλθω! γενικά θεωρώ το πιο σημαντικό είναι πως η γνώση είναι δύναμη, πρέπει όλες οι μέλλουσες μαμάδες να κάνουν έστω δωρεάν σεμινάρια θηλασμού που υπάρχουν για να ενημερωθούν.. Πάντως @Diwni εγώ τα σημείωνα, τύπου κ΄άθε πόσο με έπιανε πόνος/σύσπαση και πόσο διαρκούσε για να μπορέσω να το πω στο γιατρό μου όταν χρειαστεί. δηλαδή οκ δεν έλεγα αχ σύσπαση να τον πάρω τηλέφωνο, α΄λλά σε ένα ραντεβού που πήγα του είχα πει για κάτι συσπάσεις την προηγούμενη, όπως κ μια μέρα που με έστειλε για τοκογράφημα που είχα 3 ώρες πόνους και συσπάσεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...