Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έχω κλάψει... ειδικά με το τελευταίο 🤣  Εγώ κορίτσια πάλι έχω χαθεί γιατί με τον μικρό ταρζαν στο σπίτι όχι απλώς δεν καταλαβαίνω ποτέ περνάει η μέρα αλλά πέρασε η εγκυμοσύνη κ δεν πήρα χαμπάρι. Τώρα πήγα πήρα κάποια πράγματα που χρειάζομαι σε ρουχακια κ είδη για το μωρό γιατί οκ έχω πολλά κι από τον άλλον. Αλλά έφτασα κ εγώ αισίως 32+ 3 κ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα . Πρέπει σιγά σιγά να τα ξεκινήσω....  Επίσης από κατάσταση γενικά είμαι πολύ καλά μέσα στην ημέρα ασταμάτητη αγκαλιές παιχνιδια στο πάτωμα μαγείρεμα σίδερο δουλειές όλα. Αλλά όταν έρχεται το βράδυ και ξαπλώνω...........ή κάνω τ "λάθος" να ξαπλώσω μέσα στην ημέρα...  Τελείωσα!!! Δεν σηκώνομαι ούτε με σφαίρες κι αν τυχόν σηκωθώ (μετά από μια ώρα προσπάθειας αφού στριφογυρισω 100 φορές για να τα καταφέρω νιώθοντας ολίγον φωκια) πάω για κανένα 10λεπτο σαν μια μίξη 90χρονης με εγχειρισμένο ισχύο και σπασμενου καραβιου ενώ βογκαω ταυτόχρονα . Ουτε μςτα τη γεννα ημουν έτσι...Είναι πολύ εντυπωσιακό και παράδοξο ταυτόχρονο πώς ο ίδιος οργανισμός που είναι αεικίνητος μέσα στην ημέρα και κάνει τρέλα πράγματα για 8ο μήνα,  ο ίδιος είναι σε αυτήν την οικτρη κατάσταση κάθε που πάει να ξεκουραστεί.  Κουράγιο θα πω σε όλες μας ! Και υπομονή..    
    • Έλλη μου θα σου πω κ εγώ να κάνεις αυτό που βολεύει εσένα και το παιδί. Είμαι στον 8ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης με έναν μικρό 17 μηνών. Οπότε είμαι έγκυος από τον 10ο μήνα του. Γενικά με τον ύπνο πέρα από τις φάσεις του ( ασθένεια δόντια) ήμασταν σε πολύ καλά επίπεδα με αποκλειστικό κιόλας θηλασμο. Εννοείται ότι υπήρχαν κ υπάρχουν και οι ανεξήγητα κακιες βραδιές αλλά είμαστε από τους τυχερούς γιατί είναι περιορισμένες. Δοκίμασα να τον αλλάξω δωμάτιο τον Νοέμβρη και πήγε καλά για αρκετό διάστημα.  Καλά εννοώ άλλες φορές σηκωνόταν μια φορά κ συνέχιζε εκει αφού πήγαινα κ τον κουνουσα , άλλες φορές στην αφύπνιση δεν κοιμόταν κ κατέληγα να τον πάρω μετα από πόση ώρα, κ κάποιες φορές πήγε σερί. Σε κάποια φάση αρρώστησε καμία εβδομάδα κ μετά σερί έβγαζε δόντια. Οπότε η μία φορά έγινε 3 4 κάθε βράδυ που εννοείται αυτές οι 3 4 φορές ήταν όλο το βράδυ για μένα.  Αποφάσισα να τον πάρω μαζί μου για να μπορώ να ξεκουραστώ και να βγάζω την υπόλοιπη μέρα ούσα κ εγώ πολλές πολλές ώρες μόνη (και εγκυος!) . Εεε δεν τον έχω πάει ξανά από τότε γιατί πλέον μου είναι πολύ δύσκολο όχι απλώς να σηκωθώ μέσα στο βράδυ αλλά κ να γυρίσω πλευρό. Ενώ είμαι τόσο λειτουργική μέσα στη μέρα κάνω τα πάντα το βράδυ που είναι η μοναδική ώρα που ξεκουράζεται αυτό το σώμα είμαι οφ ... και μου λένε από εδώ κ από εκεί γιατί δεν τον πάω στο δωμάτιο...  ειλικρινά δεν έχω κουράγιο ούτε να τον πάω ούτε να τους εξηγώ.  Έτσι μπορώ να επιβιώσω κι αυτό κάνω. Θα μου βγει σε καλό; σε κακο; δεν ξέρω. Όμως αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι έχω ανάγκη να κοιμάμαι έστω το βράδυ όσο πιο πολύ,  ήρεμα φυσιολογικά και συνεχόμενα μπορώ  κ να ξεκουραζω μέση κοιλιά πλάτη πόδια από μια πολύ απαιτητική μέρα (με φουλ αγκαλιά παιχνιδι δουλειές). Συν ότι σε Ούτε δύο μήνες θα έχω κ ένα νεογέννητο Οπότε δεν μπορώ να χαλαλιζω από τώρα όσο ύπνο μπορώ να κάνω.  Σορρυ για το σεντονι αλλά είχα ανάγκη να τα πω μόλις διάβασα τη συζήτηση 🤣 Κάθε μαμά/γονιος κάνει για το παιδί του αυτό που πιστεύει καλύτερο. Αλλά καο για τον ίδιο του τον εαυτό.  
    • Συμφωνώ με Διώνη για το να κάνεις ότι χρειάζεται για να κοιμάσαι. Δεν το συζητώ.  Τελικά δεν έχω τόσο κακό μωρό στον ύπνο 😅 Ελπίζω να συνεχίσει έτσι 😅  Σίγουρα κάνεις το καλύτερο που μπορείς! Όπως όλες μας. Μακάρι να ερχόντουσαν με manual τα ζουζούνια, θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι 🤣
    • Μωρέ κι εμάς το λάδι μας έχει βγάλει με τον ύπνο της αλλά η δικιά σου είναι χειρότερη 🤣  Κούνια και να είσαι δίπλα δεν γίνεται. Εννοούσα σε άλλο δωμάτιο αν είναι. Αν σε νιώθουν κοντά σε θέλουν οπωσδήποτε. Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον από τη δικιά μου. Αχ τι να πω... Πάντως λένε μετά το έτος να μην δίνεις γάλα το βράδυ αλλά να δίνεις μόνο νερό. Είμαι σίγουρη ότι το έχεις δοκιμάσει 😅 Προσπαθώ να βρω κάτι να σε βοηθήσω! Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω. Βαστα γερά! Ελπίζω το 2ο να κοιμάται σερί από την αρχή! 
    • Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!! Και στα δικά σας μπεμπακια που έρχονται,ότι καλύτερο εύχομαι!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...