Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική με υψηλή fsh

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά με υγεία! Σε όλες μας να φέρει το 2025 τα μωράκια που τόσο πολυ επιθυμούμε! Έχω μπερδευτεί λίγο και θέλω την βοήθεια σας. Είμαι 37 στα 38χρ, Έχω ήδη 1 παιδάκι 6χρ με φυσιολογική συλληψη και προσπαθούμε για 2ο. Η fsh είναι περίπου στο 15 (μεσος ορος) και έκανα κάποιες προσπάθειες με φυσικό τροποποιημενο κύκλο χωρίς επιτυχία. (1 πετυχε αλλα ηταν παλινδρομη).  Άλλαξα γιατρό και ο καινούργιος μου λέει για εξωσωματικη με avercap και gonal. Ο προηγούμενος μου λεγε μόνο με φυσικό τρόποπ κύκλο λόγο υψηλής fsh. Τελικά ποιος έχει δίκιο? Έχει κάνει καμία εξωσωματικη με υψηλή fsh και είχε επιτυχία? Ευχαριστώ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι το ταρακούνησαν δεν πειράζει..  η παθολόγος μου είπε για πρόωρο τοκετό..ο ένας γυναικολογος μουωειοε μπορεί να δω και αίμα.. κανονικά επιτρέπεται  να βηχουμε μέχρι 3 φορές τη μέρα..παραπάνω θελει αντιμετώπιση..ο δικός μου γυναικολογος μου ειπε  για το apivita  το φυτικο σιρόπι..και μετά συμφώνησε με το flexotide..εμένα με βοήθησε και το τσάι του βουνού (δεν έχει καφεΐνη)..όταν βήξεις καλό είναι να κρατάς και την κοιλιά  σου..αλλά εγώ έφτανα να βήχω 20 φιρες τη μέρα.. τώρα είμαι στις 5-6..
    • Σ' ευχαριστώ! βήχα με ποια εννοια δε θέλουμε? να μη ταρακουνιέται το μωρο?
    • Κορίτσι μου, όταν ζοριζεσαι, να έχεις στο μυαλό σου ένα πράγμα: είναι πολύ νωρίς ακόμη. Όλα θα αλλάξουν. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Παρότι δεν ισχύουν αυτά που νιώθεις - να ξέρεις ότι είσαι αναντικατάστατη για το μωρό σου - κάντε μία νέα αρχή. Καταρχάς, πρέπει όλοι στο σπίτι να γνωρίζουν για το πώς αισθάνεσαι. Η γνώμη μου είναι να κρατάς το μωρό και να προσπαθείς να βρεις τους κώδικες του, μην το δίνεις αμέσως στον άντρα σου μόλις αρχίσει να κλαίει. Προσπάθησε να το ηρεμήσεις εσύ με διάφορους τρόπους. Κούνα το, μίλα του ήρεμα και γλυκά,  κράτα το αγκαλιά και περπατα ήρεμα στο σπίτι, πήγαινε στον ανοιχτό απορροφητήρα, κάνε όοο,τι άλλο βάλει το μυαλό σου.Ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερη ώρα για να ηρεμήσει αλλά δεν πειράζει.... Η σχέση θα χτιστεί σιγά σιγά. Ηρέμησε και μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ δεν είχα ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία δεν την καταλάβαινα καν. Πλέον την καταλαβαίνω κάποιες φορές γιατί έχω υγρά αλλά και πάλι όχι κάτι πολύ έντονο. Εάν εσύ είσαι οκ από εξετάσεις, μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το ψάχνει κ ο άντρας σου; Ένα σπερμοδιαγραμμα για αρχή και ό,τι άλλο πει ο γιατρός στην πορεία.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...