Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας! Εχω εναν μικρουλη 6 μηνων και απο Δευτερα ξεκιναμε τις στερεες τροφες. Ειναι το πρωτο μου παιδακι βοηθεια δεν εχουμε και ειμαι αρκετα πελαγωμενη. Η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε με το μεσημεριανο λαχανικα και αργοτερα κρεας οσπρια δημητριακα. Βασικα θα ηθελα μανουλες που εχετε εμπεορια να μου πειτε καποια tips ισως για να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη καθως φυσικα εχω και τα δικα μας μαγειρεματα συν ολες τις αλλες δουλειες και επιπλεον να ρωτησω εσεις πως ξεκινησατε καθως η παιδιατρος μας ειπε οτι απ τον επομενο μηνα π θα μας δει παλι θα εισαγουμε φρουτα. Δεν ειναι λιγο αργα μεχρι τον 7ο να τρωει μονο μεσημεριανο και ολα τα υπολοιπα γευματα γαλα; 

Δημοσίευση

Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Με μπρόκολο, πατατουλα βραστή και κολοκυθάκι βραστό πατημένο. Μιλάμε για ποσότητα ελάχιστη στην αρχή. Μετά την πρώτη εβδομάδα μπήκαν και φρούτα πχ μήλα και ακτινίδια αλεσμένα. Ένα μήλο και ένα ακτινίδιο ανά 2 μέρες. Το γάλα είναι η βασική τους τροφή μέχρι το έτος, στην πράξη θα δεις ότι το γάλα παραμένει η βασική τους τροφή πολλά έτη. Εμένα είναι 2.5 και πίνει 3 μπουκάλια γάλα των 210ml την ημέρα. Καλή αρχή. 

Σ ευχαριστω για την απαντηση! Μωρε ναι το φανταζομαι αυτο για το γαλα απλα μου φανηκε περιργο που μας ειπε για ενα μηνα να τρωει μονο μεσημεριανο και τα φρουτα να μπουν απ τον επομενο. Περιμενα δλδ αυτο που λες οτι θα ξεκινουσαμε με λαχανικα κτλ για κανα δυο βδομαδες και μετα σιγα σιγα θα βαζαμε και τα φρουτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Καλησπερα σας! Εχω εναν μικρουλη 6 μηνων και απο Δευτερα ξεκιναμε τις στερεες τροφες. Ειναι το πρωτο μου παιδακι βοηθεια δεν εχουμε και ειμαι αρκετα πελαγωμενη. Η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε με το μεσημεριανο λαχανικα και αργοτερα κρεας οσπρια δημητριακα. Βασικα θα ηθελα μανουλες που εχετε εμπεορια να μου πειτε καποια tips ισως για να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη καθως φυσικα εχω και τα δικα μας μαγειρεματα συν ολες τις αλλες δουλειες και επιπλεον να ρωτησω εσεις πως ξεκινησατε καθως η παιδιατρος μας ειπε οτι απ τον επομενο μηνα π θα μας δει παλι θα εισαγουμε φρουτα. Δεν ειναι λιγο αργα μεχρι τον 7ο να τρωει μονο μεσημεριανο και ολα τα υπολοιπα γευματα γαλα; 

Με το καλό να ξεκινήσετε!  Εμείς ξεκινήσαμε έτσι ακριβώς, λαχανικά, μετά κρέας μετά φρούτα. Είναι μικρές οι ποσότητες και τα γεύματα οπότε σε δέκα λεπτά θα τα έχεις έτοιμα τα λαχανικά. Ξεκινήσαμε με πατάτα μετά καρότο κολοκυθάκι , κρέας μοσχάρι κοτόπουλο και μετά φρούτα. Αν βράζεις για δύο μέρες μην τα αλεθεις και για την επόμενη ημέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Με το καλό να ξεκινήσετε!  Εμείς ξεκινήσαμε έτσι ακριβώς, λαχανικά, μετά κρέας μετά φρούτα. Είναι μικρές οι ποσότητες και τα γεύματα οπότε σε δέκα λεπτά θα τα έχεις έτοιμα τα λαχανικά. Ξεκινήσαμε με πατάτα μετά καρότο κολοκυθάκι , κρέας μοσχάρι κοτόπουλο και μετά φρούτα. Αν βράζεις για δύο μέρες μην τα αλεθεις και για την επόμενη ημέρα.

Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 

Εγώ το έκανα ναι, γιατί ήταν και καλοκαίρι και διακοπές και βόλευε για δύο μέρες κρεατοσουπα. Φρούτα βάλαμε μετά δύο εβδομάδες (κρέας είχα βάλει μόνο μοσχάρι τότε). Ζυμαρικά και δημητριακά επτά μηνών. Ανά τρίτη ημέρα έβαζα κάτι καινούριο ασχέτως αν θεωρείται αλλεργιογόνο ή όχι, για παν ενδεχόμενο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ το έκανα ναι, γιατί ήταν και καλοκαίρι και διακοπές και βόλευε για δύο μέρες κρεατοσουπα. Φρούτα βάλαμε μετά δύο εβδομάδες (κρέας είχα βάλει μόνο μοσχάρι τότε). Ζυμαρικά και δημητριακά επτά μηνών. Ανά τρίτη ημέρα έβαζα κάτι καινούριο ασχέτως αν θεωρείται αλλεργιογόνο ή όχι, για παν ενδεχόμενο.
    • Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 
    • Αχ αυτο το κουραστηκα μεσα μου χτυπαει συνεχεια... θα ρθει οποτε εκεινο θελει ετσι μ ειπε ο γυναικολογος. Οτι και να κανουμε καποια πραγματα δεν ειναι στο χερι μας.μακαρι να ερχοταν με μια επαφη μακαρι να ερχοταν ευκολα σε ολες...απλα παμε χαλαρα κανουμε σεξ για να περναμε καλα και θα ρθει. Ειμαι 38ημερα κυκλου κ περιοδο δεν εχω δει ακομη απτο αγχος μου και καθομαι κ ξεσπαω ολη την ωρα .μη το κανεις στον ευατοβσου αυτο μη ψαχνεις γ συμπτωματα και αφεσου στις στιγμες....σου στελνω αγκαλια γτ ξερω πως τη θες κ δεν ειμαι εκει να στη δωσω. Θα ρθει το θαυμα μας θα ρθειιιι❤️❤️❤️
    • Κορίτσια μου πως είστε όσες είστε σε φάση αναμονής περιόδου ή ωορρηξίας;  Εγώ σε αυτόν τον κύκλο έχω να δηλώσω πως δεν έχω όρεξη για τσεκάρισμα ωορρηξίας και σεξ με το ρολόι. Οκ έκανα δύο τεστ μέχρι στιγμής ακόμα δεν τη βρήκα αλλά υπολογιζω πως τις επόμενες 3 μέρες το πολύ θα γινει. Και στους προηγούμενους 2 κύκλους που το έκανα πιο προσεκτικά δεν έγινε τελικά σύλληψη. Νιώθω πως αφέθηκα λίγο πιο χαλαρή από άποψη ότι οκ εχω επαφές αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Ούτε μου λέει κανείς με σιγουριά ότι αν έχω κάθε μέρα επαφή θα μείνω έγκυος. Άλλες κοπέλες είχαν μόνο μια επαφή πριν την ωορρηξία και ήρθε το μπεμπέ. Βιώνω την καθημερινότητα μου χωρίς να έχω εμμονή με αυτό. Θα ρθει το ξέρω. Δε θα σκάσω για το πότε. Αν δω ότι αργεί πολύ θα πάω πάλι για τσεκ, αλλά υγιέστατοι είμαστε τώρα. Κουράστηκα να ψάχνω συμπτώματα και τα συναφή.  
    • Με το καλό να ξεκινήσετε!  Εμείς ξεκινήσαμε έτσι ακριβώς, λαχανικά, μετά κρέας μετά φρούτα. Είναι μικρές οι ποσότητες και τα γεύματα οπότε σε δέκα λεπτά θα τα έχεις έτοιμα τα λαχανικά. Ξεκινήσαμε με πατάτα μετά καρότο κολοκυθάκι , κρέας μοσχάρι κοτόπουλο και μετά φρούτα. Αν βράζεις για δύο μέρες μην τα αλεθεις και για την επόμενη ημέρα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...