Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 8/1/2025 at 5:47 ΜΜ, ο/η Ηλεκτρα14 είπε:

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Έχει κάνει κάποια κοπέλα την διαδικασία serpafar για πέντε μέρες και ένεση ovitrelle ?  Είχε θετικό αποτέλεσμα ; 

Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???

Δημοσίευση
στις On 8/1/2025 at 5:47 ΜΜ, ο/η Ηλεκτρα14 είπε:

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Έχει κάνει κάποια κοπέλα την διαδικασία serpafar για πέντε μέρες και ένεση ovitrelle ?  Είχε θετικό αποτέλεσμα ; 

Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???

Ξεκινήσαμε την διαδικασία γιατί πριν έναν χρόνο είχα μια παλίνδρομη και μετά από έναν χρόνο προσπαθειών δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα. Έχουμε κάνει και εγώ και ο σύζυγος μου όλες τις εξετάσεις και είμαστε μια χαρά. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η elbe είπε:

Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.

Εμένα μετά από τρεις προσπάθειες μου είπε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Είναι επίπονο ; Το κόστος μεγάλο ; 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου εγώ είχα κάνει δύο προκλήσεις με femara (στη μια μεγάλωσε ένα στην άλλη δύο ωοθηλακια)  στη δεύτερη κάναμε σπερματεγχυση ενώ στην πρωτη είχαμε στοχευμενες επαφές

Στην τρίτη πρόκληση πηρα serpafar κσι είχα δύο ωοθηλακια. Κάναμε σπερματεγχυση και πέτυχε! 

Τα ποσοστά επιτυχίες της σπερματεγχυσης ειναι πάνω κάτω όπως στης φυσικής σύλληψης η αλήθεια είναι! Κι εγώ σκέψου πιο πολύ το έκανα για να πούμε ότι το δοκιμάσαμε κι αυτό! 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση
στις On 10/1/2025 at 5:23 ΜΜ, ο/η Ηλεκτρα14 είπε:

Εμένα μετά από τρεις προσπάθειες μου είπε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Είναι επίπονο ; Το κόστος μεγάλο ; 

Καλησπέρα Ηλέκτρα!! Εμείς επειδή προσπαθούσαμε ήδη δυόμισι χρόνια τότε κ γνωρίζαμε ότι το σπέρμα είχε μια φλεγμονή κι ο σύζυγος έπαιρνε βιταμίνες την κάναμε για να δούμε μήπως κι έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά δεν ήθελαν να συνεχίσω να παίρνω έτσι φάρμακα κι εν τέλει φάνηκε ότι καλύτερα που δεν προχωρήσαμε και σε δεύτερη προσπάθεια κ κάναμε εξωσωματική. Γιατί μετά την ωοληψια ενώ είχα μεγάλη ανταπόκριση από τη διέγερση φάνηκε ότι δεν γινόταν σωστά η ωορρηξία κ πως η ποιότητα ήταν χαμηλή (32 ετών τότε, τον Οκτώβριο του 2023). 

Δεν καταλαβαίνεις κάτι. Σου περνάει ένα λεπτό καθετήρα με το ξεκαθαρισμένο και ενισχυμένο σπέρμα του συζύγου και κάθεσαι στην καρέκλα του γυναικολόγου κανένα εικοσαλεπτο με τα πόδια πάνω. Για εμένα αν αποφασίσεις να κάνεις σπερματεγχυση να την κάνεις σε κέντρο εξωσωματικής με δικό τους γιατρό! Εγώ είχα κάνει σε κέντρο εξωσωματικής με τον δικό μου γυναικολόγο. Το κόστος συνολικά βγήκε 200€ ο γυναικολόγος μου και 300€ η κλινική τον Ιούλιο του 2023 στη Θεσσαλονίκη. Αν είχα γυναικολόγο από εκεί θα μου έβγαινε πάλι 500€, απλά θα μου ήταν πιο εύκολο για μετά για την εξωσωματική. Χρειάστηκε μετά να ψάξω να βρω εγώ γιατρό.

Δημοσίευση
στις On 10/1/2025 at 5:23 ΜΜ, ο/η Ηλεκτρα14 είπε:

Εμάς γύρω στα 350€ βγήκε! 

Καθόλου επίπονο! Εμένα πιο πολύ με ζόρισε που έπρεπε να μην έχω ουρησει για κάποιες ώρες πάρα η διαδικασία αυτή καθεαυτή! 

Εύχομαι το ουράνιο τόξο να έρθει ανεξαρτήτως τον τρόπο σύλληψης! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι το ταρακούνησαν δεν πειράζει..  η παθολόγος μου είπε για πρόωρο τοκετό..ο ένας γυναικολογος μουωειοε μπορεί να δω και αίμα.. κανονικά επιτρέπεται  να βηχουμε μέχρι 3 φορές τη μέρα..παραπάνω θελει αντιμετώπιση..ο δικός μου γυναικολογος μου ειπε  για το apivita  το φυτικο σιρόπι..και μετά συμφώνησε με το flexotide..εμένα με βοήθησε και το τσάι του βουνού (δεν έχει καφεΐνη)..όταν βήξεις καλό είναι να κρατάς και την κοιλιά  σου..αλλά εγώ έφτανα να βήχω 20 φιρες τη μέρα.. τώρα είμαι στις 5-6..
    • Σ' ευχαριστώ! βήχα με ποια εννοια δε θέλουμε? να μη ταρακουνιέται το μωρο?
    • Κορίτσι μου, όταν ζοριζεσαι, να έχεις στο μυαλό σου ένα πράγμα: είναι πολύ νωρίς ακόμη. Όλα θα αλλάξουν. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Παρότι δεν ισχύουν αυτά που νιώθεις - να ξέρεις ότι είσαι αναντικατάστατη για το μωρό σου - κάντε μία νέα αρχή. Καταρχάς, πρέπει όλοι στο σπίτι να γνωρίζουν για το πώς αισθάνεσαι. Η γνώμη μου είναι να κρατάς το μωρό και να προσπαθείς να βρεις τους κώδικες του, μην το δίνεις αμέσως στον άντρα σου μόλις αρχίσει να κλαίει. Προσπάθησε να το ηρεμήσεις εσύ με διάφορους τρόπους. Κούνα το, μίλα του ήρεμα και γλυκά,  κράτα το αγκαλιά και περπατα ήρεμα στο σπίτι, πήγαινε στον ανοιχτό απορροφητήρα, κάνε όοο,τι άλλο βάλει το μυαλό σου.Ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερη ώρα για να ηρεμήσει αλλά δεν πειράζει.... Η σχέση θα χτιστεί σιγά σιγά. Ηρέμησε και μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ δεν είχα ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία δεν την καταλάβαινα καν. Πλέον την καταλαβαίνω κάποιες φορές γιατί έχω υγρά αλλά και πάλι όχι κάτι πολύ έντονο. Εάν εσύ είσαι οκ από εξετάσεις, μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το ψάχνει κ ο άντρας σου; Ένα σπερμοδιαγραμμα για αρχή και ό,τι άλλο πει ο γιατρός στην πορεία.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...