Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εννοείται πως θελεις να τις αποφυγεις αλλά θέλω να σου πω ότι υπάρχουν τρόποι για παν ενδεχόμενο. Άρα υπομονή 3 βδομάδες, όσο πιο χαλαρά γίνεται και μετά κατσε όσο πιο πολύ μπορείς...  Μμμ κ με τα ξυπνητήρια δεν λειτουργεί. Το ακούω το κλείνω κ σε 1 δευτερόλεπτο το έχω ξεχάσει. Θα το θυμάμαι τώρα. Είναι κ οι φορές που είχα ήδη ξαπλώσει κ βαριόμουν να σηκωθώ κ να το πάρω..  τεσπά θα τα βάλω όλα σε σειρά!! Έκανα κ το εμβόλιο της γρίπης, ξέχασα να το πω. Και όταν έρθουν οι βδομάδες θα κάνω του κοκκυτη  και το Rsv
    • Σε σχολείο δουλεύω και έχω ενημερώσει οπότε κάθομαι αρκετά. Το ξέρω υπάρχουν παρεμβάσεις αλλά θα ήθελα προφανώς να τις αποφύγω οπότε έχει αρκετό καθισιο απο δω και πέρα! Τι να κάνουμε δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε!
    • Και εγώ με το θέμα χαπιών είμαι λιγάκι ασυνεπής.. μπορεί μια μέρα να πάρω κάτι την άλλη να το ξεχάσω... Βάλε υπενθυμίσεις να χτυπάνε στο κινητό να στα θυμίζει γιατί είναι και πολλά τα ατιμα.. ελπίζω να πάνε όλα καλά με το μπεμπέ...Να παραμείνει όπως είναι... Εσύ από την πλευρά σου συνέχισε κανονικά το σαλοσπιρ βοηθάει.. το παίρνω και εγώ!
    • Αχ έτσι ακριβώς! Δεν πειράζει σιγά σιγά θα τα κάνουμε.
    • Πήγα κ γω γιατρό σήμερα, όλα μια χαρά με την εικόνα της μικρής. Το μόνο που έχουμε θέμα είναι είναι με τις αρτηρίες και την ανάπτυξη του μωρού. 25&4 και είναι 723 γρ. Είναι στην 19η θέση στην εκατοστιαία μέτρηση. Είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού αλλά πολύ κοντά στα κατώτατα χαμηλά. Εάν παραμείνει σταθερά εκεί είμαστε οκ! Αν αρχίζει κ πέφτει θα έχουμε πρόβλημα... Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίρνω το σαλοσπιρ.  Το οποίο δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές το ξεχνάω. Τώρα θα είμαι πολύ προσεκτική γτ με πήγε λίγο να.
  • Προσθήκη...