Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Τι είναι αυτό; Τι να πω βρε κορίτσι μου! Μήπως να πας να ανάψεις κανένα κεράκι και να κάνεις μια προσευχούλα;

Ειλικρινά τα έχω κάνει όλα..τι να πω..υπομονή και εύχομαι να βρω λύση σύντομα σε ότι με βασανίζει 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Βρήκε κάπου ανακούφιση η γνωστή σου; Ναι το επόμενο βήμα είναι να πάρω μικρότερη αγωγή για περισσότερο χρόνο μήπως στρώσει έτσι.. σε ευχαριστω που το μοιράστηκες :) 

Κατι με κρανμπερι ξερω οτι παιρνει αλλα δεν την βοηθαει σχεδον τπτ.. οταν τν πιανει τν ταλαιπωρει αρκετά..

εσενα μπορει να ειναι διαφορετικο και απλα να ειπναι χρόνιο.. 

Δες μηπως βρεις κανενα καλο ουρολογο που να ασχοληθει αρκετα και πιστευω πως με μια θεραπεία μεγαλυτερου διαστηματος θα επανελθει στα φυσιολογικα..

ισως και το ανοσοποιητικο σου ειναι χαμηλο..

εχεις κανει γενικες το τελευταιο διαστημα.;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη… Μάλλον ελαττωματικό τεστ γιατί η γραμμή ήταν ξεκάθαρη

Αυτό το τεστ πάντα μου βγάζει γραμμή ενώ δεν είμαι... δυστυχώς!αυτή την ελαφριά γραμμουλα την βγάζει πάντα..για αυτό δεν το παίρνω πλέον... 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Συγχαρητήρια..!!! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.. Άντε πάνω κάτω μαζί θα είμαστε με λίγες μέρες διαφορά. Εγώ σήμερα είμαι 5+5 και πριν δύο μέρες είδαμε σάκο! Εύχομαι να μας πάνε όλα κατ' ευχήν και αυτός ο χρόνος που μπήκε να είναι ο τυχερός μας..!!!! 🙏

Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα κορίτσι μου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη… Μάλλον ελαττωματικό τεστ γιατί η γραμμή ήταν ξεκάθαρη

Δλδ τι τιμή είχε; 0? Δεν τα έχω πάρει αυτά τα τεστ αλλά δείχνει ξεκάθαρη γραμμή ρε γμτ... Πότε περιμένεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Αυτό μου είπε τώρα μετά την τελευταία διάγνωση με ουρολοίμωξη! Θα πάω και σε άλλον όμως μήπως χρειαστεί να δούμε και τίποτα άλλο!

Έχω πάθει ουρολοιμωξη μόνο μια φορά στη ζωή μου αλλά δε θεραπεύτηκε σωστά και έτσι έπαθα πυελονεφρίτιδα και νοσηλεύτηκα μια βδομάδα με ενδοφλέβια αντιβιωση στα 28 μου. Τότε θυμάμαι μου είχαν κάνει απεικονιστικό έλεγχο στο ουροποιητικό για να αποκλείσουν τυχόν ανατομικό αίτιο. Είχαν πει ότι συνήθως τα ανατομικά αιτια προκαλούν λοιμώξεις ουροποιητικού από την παιδική ηλικία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ελέγξουμε. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι σχετικό, εκτός από υπέρηχο εννοώ. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα η αιτία και η λύση.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εγώ που δεν έχω εμπειρία με τεστ αν είχα τέτοια γραμμή δε θα έκανα καν χοριακη, κατευθείαν υπέρηχο σε δύο εβδομάδες, τόσο έντονη μου φαίνεται! Συγγνώμη αλλά μια δουλειά έχουν αυτά τα τεστ, αν είναι τόσο κραυγαλέα λάθος να το κλείσουν το μαγαζάκι. Λυπάμαι για τη λαχτάρα που πέρασες και σου εύχομαι σύντομα μια αληθινά παχιά απολαυστική ροζ γραμμή! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Δλδ τι τιμή είχε; 0? Δεν τα έχω πάρει αυτά τα τεστ αλλά δείχνει ξεκάθαρη γραμμή ρε γμτ... Πότε περιμένεις;

0.2… Τετάρτη-Παρασκευή 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Εγώ που δεν έχω εμπειρία με τεστ αν είχα τέτοια γραμμή δε θα έκανα καν χοριακη, κατευθείαν υπέρηχο σε δύο εβδομάδες, τόσο έντονη μου φαίνεται! Συγγνώμη αλλά μια δουλειά έχουν αυτά τα τεστ, αν είναι τόσο κραυγαλέα λάθος να το κλείσουν το μαγαζάκι. Λυπάμαι για τη λαχτάρα που πέρασες και σου εύχομαι σύντομα μια αληθινά παχιά απολαυστική ροζ γραμμή! 🙏

Αντε ντε;;; Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!!

@marinamanoulitsa αλήθεια; Εγώ πρώτη φορά τα πήρα. Δεν είχε άλλα το φαρμακείο.. 

Το καλό είναι πως ξεκίνησα δουλειά κ δε με έριξε καθώς θα μπορέσουμε σιγά σιγά να προγραμματίσουμε την εξωσωματική!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Έχω πάθει ουρολοιμωξη μόνο μια φορά στη ζωή μου αλλά δε θεραπεύτηκε σωστά και έτσι έπαθα πυελονεφρίτιδα και νοσηλεύτηκα μια βδομάδα με ενδοφλέβια αντιβιωση στα 28 μου. Τότε θυμάμαι μου είχαν κάνει απεικονιστικό έλεγχο στο ουροποιητικό για να αποκλείσουν τυχόν ανατομικό αίτιο. Είχαν πει ότι συνήθως τα ανατομικά αιτια προκαλούν λοιμώξεις ουροποιητικού από την παιδική ηλικία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ελέγξουμε. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι σχετικό, εκτός από υπέρηχο εννοώ. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα η αιτία και η λύση.

Καλημέρα, νομίζω με κυστεογραφια φαίνεται αν υπάρχει ανατομικό αίτιο. @anna_30 να πας σε έναν καλό ουρολόγο.

Δημοσίευση

@annie! Κορίτσι μου φαντάζομαι ξενερωσες αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια δεν το βάζουμε κάτω! Εμένα μου έκανε εντύπωση αρχικά γιατί είναι πολύ νωρίς να δείξει και με τέτοια γραμμή ενώ περιμένεις την επόμενη βδομάδα. Cool πάμε Φεβρουάριο!!

@anna_30 όταν ήμουν μικρή πάθαινα συνέχεια ουρολοιμώξεις δεν περνούσε, μέχρι που έκανα κυστεοσκόπηση (καθόλου ευχάριστο αλλά έπρεπε) για να δούμε τι γίνεται και τότε βρήκε το μικρόβιο και μου δώσε αγωγή και πέρασε. Έκτοτε κάθε φορά που νιώθω ότι κάτι πάει να γίνει πίνω κρανμπερι χυμό από βιολογικά μαγαζιά κάθε μέρα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης κάποια βότανα βοηθάνε και το πολύ νερό και δες και για προβιοτικα από bacteflora νομίζω έχει σειρά για ουροποιητικό. 

@marinamanoulitsa κορίτσι μου ποτε περιμένεις περίοδο; Τουλάχιστον ναι να έρθει να ηρεμήσεις και πάμε για επόμενο γύρο! 

Καλό μας μήνα κορίτσια ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα κορίτσι μου 😊

Αμήν!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αγωνία και το μεγαλύτερο άγχος μου τώρα. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και ένα σκαλάκι ακόμη να το ανεβούμε... 🙃😉😊🤗

στις πριν 18 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το μπουστάρισμα και τις συμβουλές σας! Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω άγχος.. ειμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για ότι μας έχει προκύψει και ξέρουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο σκοπό μας! Απλά πέφτω λίγο γιατί έρχονται όλα μαζεμένα και θέλει μια διαχείριση..

Τώρα για το θέμα της ουρολοίμωξης έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..έχω κάνει τα πάντα..πλυσιμο πριν μετα την επαφή, ούρηση πριν μετα την επαφή, συμπληρώματα με κρανμπερι-μανοζη, προβιοτικά..αρχές του μήνα που μου βρήκαν την ουρολοίμωξη ξανά, πήρα αντιβίωση 7 μέρες και πήγα για επαναληπτικό έλεγχο να δούμε αν έφυγε και μου βρέθηκε εντελώς άλλο μικρόβιο (klebsiella). Ο ουρολόγος με μια απάθεια μου είπε είναι μια νεα λοίμωξη και ξανα αντιβίωση..όταν του είπαν οτι είναι πολλές οι συνεχόμενες ουρολοιμώξεις μου είπε να δούμε για χημειοπροφύλαξη..το χειρότερο σε όλα αυτά είναι ότι ισως προκύπτει από την επαφή αλλά ούτε αυτό το καταλαβαίνω..10 χρόνια ο ιδιος σύντροφος, ελευθερες επαφες και στο παρελθόν..ποτέ δεν είχα αυτό το πράγμα.. λέω να αλλάξω ουρολόγο ξανά.. έχετε μήπως κάποιον να μου προτείνετε για Αθήνα; είναι ένα δράμα η κατάσταση..είμαι καλά..στις γόνιμες έχουμε επαφές, μετά τις γόνιμες που βρίσκεται η λοιμωξη, παιρνω αντιβιωση, έρχεται περίοδος και φτου κι απ την αρχή! Για την κοπέλα που με ρώτησε για το αν σιδερώνω τα εσώρουχα..δεν τα σιδερώνω, ίσως καμία φορά να τα βάζω στεγνωτήριο αλλά κυρίως τ αφήνω να στεγνώσουν φυσικά..

Εγώ κορίτσι μου θα σου πω τη δική μου ιστορία και ελπίζω να βοηθήσει. 

Ουρολήμοξη δεν είχα σχεδόν ποτέ στην παιδική μου ηλικία ούτε και ως έφηβη. 

Οι πρώτες ουρολημόξεις που άρχισα να παθαίνω ήταν από τα 24 και μετά που άρχισα να έχω τις πρώτες μου ερωτικές επαφές. (ναι! ναι! μεγάλη μπήκα στο παιχνίδι.. 🤣)

Όλα ήταν μια χαρά, μόλις είχα ερωτική επαφή τσουπ ουρολήμοξη.  Αυτό γινότανε συνέχεια.  Από ένα σημείο και μετά άρχισε να καταντάει κουραστικό και τι δεν πήρα, τι cranberry, τι d-manoze.. τπτ... δεν περνούσε με τπτ, όσπου που έδωσε η γυναικολόγος μου τα futolin και ησύχασα.  Τα πήρα για 7 μέρες και αυτό ήταν σταμάτησαν όλα και μετά κάθε φορά που είχα επαφή έπερνα ένα προκλητικά.. Από τότε έχει να με πιάσει χρόνια ουρολήμοξη. Τώρα πλέον ακόμη και στις επαφές δεν έχω θέμα. Έχω σταματήσει να τα παίρνω αλλά ξέρω πως σε παν ενδεχόμενο πλέον έχω τη λύση στο πρόβλημα μου.!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

0.2… Τετάρτη-Παρασκευή 

Αντε ντε;;; Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!!

@marinamanoulitsa αλήθεια; Εγώ πρώτη φορά τα πήρα. Δεν είχε άλλα το φαρμακείο.. 

Το καλό είναι πως ξεκίνησα δουλειά κ δε με έριξε καθώς θα μπορέσουμε σιγά σιγά να προγραμματίσουμε την εξωσωματική!!

Α έχεις ακόμα μέρες βρε. Λες να ήθελε να σε προετοιμάσει το τεστ... Θα αναμένουμε 🤞🤞🤞🤞 

Συγχαρητήρια για τη δουλειά 👏👏

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Α έχεις ακόμα μέρες βρε. Λες να ήθελε να σε προετοιμάσει το τεστ... Θα αναμένουμε 🤞🤞🤞🤞 

Συγχαρητήρια για τη δουλειά 👏👏

Και να μην φανεί στο αίμα;!;!;; Ευχαριστώ αγάπη !!

Δημοσίευση

Σας ευχαριατω όλες για τις συμβουλές σας! Θα τις δω μια μια και θα τα συζητήσω όλα με τον νέο ουρολόγο που βρήκα να πάω!

σε αλλα νέα αδιαθετησα σήμερα, 2 μέρες νωρίτερα από την αναμενόμενη 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις On 30/1/2025 at 8:37 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου σημερα είναι σημαντική μερα για μενα!! Ολοκλήρωσα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας στον αιματολόγο έκανα υπέρηχο μετα την πρώτη περίοδο και πλέον μας είπαν να ξεκινήσουμε προσπάθειες!! 🌈🌈🌈❤️❤️❤️ Εύχομαι πραγματικά ολες να αποκτήσουμε ενα γερό μωράκι σύντομα!! @ΠαρασκευαιδουΚανε μια πρόβλεψη παλι να πάρω τα πάνω μου ❤️🫶

Είπα.ε ευακι .ου γλυκό ο Φεβρουάριος είναι ερωτικός και θα δώσει πολλά + , ΑΠΡΙΛΙΟ !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αυτό το τεστ πάντα μου βγάζει γραμμή ενώ δεν είμαι... δυστυχώς!αυτή την ελαφριά γραμμουλα την βγάζει πάντα..για αυτό δεν το παίρνω πλέον... 

Το μήνα που θα είσαι έγκυος ,θα σου έρθει κεραμίδα θα τα έχεις αφήσει όλα ,θα είσαι αλλού θα ζεις τις στιγμές σου και μετά θα ξεχαστείς ότι φτάνει σε 2-3 μέρες η περίοδος,θα κοιτάξεις στο ημερολόγιο και θα πεις σα.. να πάρω σερβιετες ίσως πάρεις κιόλας και ξαφνικά θα χαμογελάσεις θα με θυμηθείς θα πάρεις έτσι και ένα τεστ γτ με. Θυμήθηκες και βουαλα ένα έντονο τεστ! Που θα βγάζει μάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Το μήνα που θα είσαι έγκυος ,θα σου έρθει κεραμίδα θα τα έχεις αφήσει όλα ,θα είσαι αλλού θα ζεις τις στιγμές σου και μετά θα ξεχαστείς ότι φτάνει σε 2-3 μέρες η περίοδος,θα κοιτάξεις στο ημερολόγιο και θα πεις σα.. να πάρω σερβιετες ίσως πάρεις κιόλας και ξαφνικά θα χαμογελάσεις θα με θυμηθείς θα πάρεις έτσι και ένα τεστ γτ με. Θυμήθηκες και βουαλα ένα έντονο τεστ! Που θα βγάζει μάτι 

Αχ αμήν 🙏 🙏 🙏 σε ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το μήνυμα!ήταν κάτι που το είχα μεγάλη ανάγκη!!!να είσαι καλά κοπέλα μου!!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου🥰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λευκη μου εγω περα απ τα πετρωματα κ πολυ εντονη δραστηριοτητα των μωρων δν εχω κτ αλλο... απλα η μια ειναι μ το κεφαλι κατω κ η αλλη εχει τα ποδια της στην λεκανη μου... οπως καταλαβαινεις πιεζομαι πολυ γ τουαλετα κ γνκ αμα αρχισει τις κλωτσιες η κουκουνιτσα π εχει τα ποδια κατω, την εκατσα... Ωστοσο πονους εντονους δε νιωθω κ στεναχωριεμαι που ταλαιπωρεισαι τωρα στ τελος...😔 Λιγη υπομονη κανε κ φτασαμε στ τελος!!!! 🎯
    • Αχ Χρυσα μου αυτος ειναι ο μεγαλος μου φοβος.. μην αρρωστησουμε τελευταια στιγμη... εγω σμρ ειμαι 36 ακριβως κ σε μια εβδομαδα μ το καλο θα κραταμε τις μικρες στην αγκαλια μας.. κ φοβαμαι μην αρρωστησω κ δεν μπορεσω ν γεννησω μ το γιατρο μου ή μην αρρωστησει ο αντρας μου ή η μαμα μου...  Αυριο ερχονται οι γονεις μου απ το χωριο κ σκεφτονταν ν δουν μεσα στη βδομαδα τον αδερφο μου που εχει ενα γιο 7 ετων κ μια τσουπρα 2μιση ετων.. Τους απετρεψα τελειως γτ φοβαμαι μην κολλησουν τπτ τελευταια στιγμη... Νιωθω οτι μπορει ν ειμαι υπερβολικη αλλα πραγματικα δν θελω να το ρισκαρουμε τελευταια στιγμη...🙄 Εσεις τι κανετε;;; πως εισαι εσ, ο αντρας σου και τα παιδακια σου;;;  Η μαμα σου κ η αδερφη σου ειναι καλυτερα;;
    • Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2. Μου το έχει πει και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο ενδοκρινολογος μου. Μην σε αγχώνει καθόλου αυτό.  Αλλά όπως είπες θα πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.
    • Με το καλό κορίτσι μου! Ότι αισθάνεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό και το έχουμε περάσει όλες οι μαμάδες. Και στα 2 μου παιδιά ( πριν λίγους μήνες έγινα πάλι μανούλα) είχα πολύ άγχος τις τελευταίες εβδομάδες, στρες, αϋπνίες, εφιάλτες κτλ και τεράστιο "κόλλημα" εάν τα έχω όλα έτοιμα, τακτοποιημένα και καθαρό σπίτι. Είναι το λεγόμενο ένστικτο της φωλιάς. Όλες αυτές οι ψυχολογικές διακυμάνσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές και σε ανησυχούν. Κοίτα να έχεις έτοιμα τα πράγματα για το μαιευτήριο και κούνια, λίκνο και τα είδη που θα χρειαστείς τις πρώτες ημέρες στο σπίτι και τα άλλα δεν έχουν σημασία. Πίστεψε με το τελευταίο που θα σε νοιάζει όταν έρθεις με το καλό με το μωράκι σου στο σπίτι είναι να είσαι συγυρισμένη...Όταν γεννήσεις θα αναπολείς αυτήν την γλυκιά ανυπομονησία!
    • Καλησπέρα και να σου ζήσει το παιδάκι. Έχω 2 παιδιά ένα κορίτσι 6 ετών ( που την θήλαζα μέχρι τα 4!) και έναν μπέμπη 11 μηνών που συνεχίζει να θηλάζει σε συνδιασμό με τις στερεές τροφές. Και στα δύο παιδιά περίπου στους 2 μήνες εδραιώθηκε ο θηλασμός. Ο μπέμπης από 1μιση- 2 μηνών ξυπνάει μόνος του το βράδυ για να φάει και γενικώς μέσα στην ημέρα με την πρώτη ευκαιρία θέλει να βρεθεί στο στήθος. Το βάρος του αυξάνεται με τους ρυθμούς που πρέπει και αλλάζουμε πολλές πάνες. Για εμένα αυτά ήταν τα σημάδια της εδραίωσης. Πιστεύω ότι είσαι σε καλό δρόμο και σε λίγες εβδομάδες θα εδραιωθεί ο θηλασμός και θα κοιμαστε πιο ξεκούραστα! Μην αγχώνεσαι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...