Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Φεύγω τρέχοντας για χοριακη σε ένα 2ωρο το πολύ θα ξέρω!!!

Κι εγω το βλεπωωωωωω..

κοριτσακι μ γλυκο μακαρι να βγει θετική..

αναμένουμε με αγωνία νέα σου.. 

στελνω απειρη θετική ενέργεια 🫶🏼

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Νιώθω ότι δεν θα κάνω παιδί ποτε..δεν γίνεται αυτό που ζούμε το τελευταίο τρίμηνο..πέρα από τις ουρολοιμώξεις μου που είναι πλέον μηνιαίες και μου προτάθηκε χημειοπροφυλαξη..πέρα από το θέμα του συζύγου με τον καρυοτυπο που έκανα να συνέλθω κανα μήνα..μου βγήκε και η εξέταση με τα ΑΝΑ θετική..δηλ αλήθεια δεν μπορώ άλλο, έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν σταματάνε καπου! Συγγνώμη αν σας μαυρίζω αλλα έχω αρχίσει και κουράζομαι 

Τι είναι αυτό; Τι να πω βρε κορίτσι μου! Μήπως να πας να ανάψεις κανένα κεράκι και να κάνεις μια προσευχούλα;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Μάτι βγάζει δεν νομίζω να ναι λάθος! Τρέχα Γένεσις!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγω το βλεπωωωωωω..

κοριτσακι μ γλυκο μακαρι να βγει θετική..

αναμένουμε με αγωνία νέα σου.. 

στελνω απειρη θετική ενέργεια 🫶🏼

στις πριν 29 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Κορίτσι τη βλέπω και εγώ τη γραμμή!!! Μακάρι!!!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχ κ εγώ την βλεπωωωωω!!! Ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα 😍😍😍

Αχ μου τελείωσαν οι αντιδράσεις δεν έχω άλλες😢 Μόλις τελείωσα από το Διαβαλκανικό σε 1-1.30 ώρα θα ξέρω… Μακάρι Παναγία μου να έκανες το θαύμα σου κ το αγγελάκι μου να μου έστειλε το ουράνιο τόξο μου!! Θα είναι απίστευτο καθώς το ποσο σημαδεμένη είμαι από αυτή τη μέρα δεν υπάρχει. Πέρυσι σαν σήμερα έμαθα ότι δεν προχωράει η κύηση..  Ελπίζω αν ήρθε αυτή τη φορά να ήρθε για να μείνει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια κάνουν γραμμές τα ματάκια μου;; yes or no τώρα το έκανα 

IMG_7638.jpeg

Αχ κορίτσι μου ποσο χάρηκα!!! Βγάζει ματιιιι! Περιμένουμε νέα σου από την χοριακη ❤️❤️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η anna_30 είπε:

Αχ κορίτσι μου ποσο χάρηκα!!! Βγάζει ματιιιι! Περιμένουμε νέα σου από την χοριακη ❤️❤️

Εγώ είμαι λίγο συγκρατημένη λίγο βέβαια.. Ευχαριστώ αγάπη.. Σ αναμμένα κάρβουνα τώρα θα 

Δημοσίευση

@anna_30 για τα ΑΝΑ δεν έχω ιδέα τι είναι κ αν επηρεάζουν τώρα για τις ουρολοιμώξεις τι να πω βρε αγάπη ταλαιπωριέσαι μήνες τώρα!! Δοκίμασε άλλο γιατρό κ πήγαινε κ με τον σύζυγο να κάνετε πάλι εξετάσεις κ οι 2.. 

Δημοσίευση

@anna30 όταν είχα εγώ το ίδιο θέμα, το επόμενο μου βήμα ήταν η ομοιοπαθητική. Δεν έχω κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν όντως βοηθάει, αλλά μου το είχαν προτείνει και σαν τελευταία λύση θα το δοκίμαζα. Τελικά με έσωσε ένας χυμός cranberry συμπυκνωμένος βιολογικός, που μακάρι να θυμόμουν ποιος ήταν για να στον προτείνω. Έχουν περάσει 12 χρόνια.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη… Μάλλον ελαττωματικό τεστ γιατί η γραμμή ήταν ξεκάθαρη

Όχι ρε γαμωτο!! Πραγματικά φαίνεται κανονικά! Είσαι μέρες πριν ακόμη, ελπίζουμε μέχρι το τέλος 🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη… Μάλλον ελαττωματικό τεστ γιατί η γραμμή ήταν ξεκάθαρη

Μην απογοητευεσαι κοπελα μου .. κ μενα μου ειχε τυχει μια φορα ετσι και με ξεγελασε αλλα μην το βαζεις κατω

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Αχ κορίτσι μου κρίμα! Ερώτηση ήταν κουτί με δύο τεστ μέσα?

Όχι μονό ήταν.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Όχι ρε γαμωτο!! Πραγματικά φαίνεται κανονικά! Είσαι μέρες πριν ακόμη, ελπίζουμε μέχρι το τέλος 🤞🏼

Πότε δε λέμε ποτέ ναι..

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μην απογοητευεσαι κοπελα μου .. κ μενα μου ειχε τυχει μια φορα ετσι και με ξεγελασε αλλα μην το βαζεις κατω

Δεν απογοητεύομαι θα έρθει που θα πάει..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όχι μονό ήταν.

Πότε δε λέμε ποτέ ναι..

Δεν απογοητεύομαι θα έρθει που θα πάει..

Πλάκα κάνεις.. πρώτη φορά σκαλωσα κι εγώ, μου φάνηκε ξεκάθαρα θετικό. Ένα μεγάλο Χ στα τεστ αυτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Πλάκα κάνεις.. πρώτη φορά σκαλωσα κι εγώ, μου φάνηκε ξεκάθαρα θετικό. Ένα μεγάλο Χ στα τεστ αυτά. 

Κ το θέμα είναι ότι βγήκε κατευθείαν.. Τεσπα… 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πφφ μεγάλο χ τα τεστ αυτά! 😕 θα έρθει κορίτσι μουυυ! Εχε πίστη ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Παίρνεις χημειοπροφύλαξη; Δηλαδή χαμηλή δόση (το 1/3 συνήθως) αντιβιοτικού καθημερινά ως πρόληψη; Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε και αυτό το ενδεχόμενο;

Αυτό μου είπε τώρα μετά την τελευταία διάγνωση με ουρολοίμωξη! Θα πάω και σε άλλον όμως μήπως χρειαστεί να δούμε και τίποτα άλλο!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτο με τις επαναλαμβανομενες ουρολοιμωξεις το παθαινει μια γνωστή μου που φαντασου παιρνει και κατι χαπια με κραμπερι μου ειπε πως ειναι αυτοανοσο γενικα αυτη απο φυσικου της ειναι αγχωδης χαρακτηρας με τα παντα δεν ηρεμει ποτε και της βγηκε ετσι..

εσενα ισως να μην ειναι αυτό απλως να θεωρειται χρόνιο μετά από επαναλαμβανομενες φορες και να χρειαζεται μεγαλης διαρκειας θεραπεία..

φαντασου εγω πριν 4 χρονια για 2 χρονια συνεχομενα επειδη ειχε καταστραφει απο καθαριστικα το ph του κολπου παθαινα απανωτες κολπιτιδες και μυκητιασεις και χρειαστηκε να παρβ αγωγη για 6-8 μηνες για να επανελθει στα φυσιολογικα..

Αθηνα μενω κοριτσι μου αλλα δυστηχως δεν ξέρω καποιον ουρολογο..

οτι θεματα εχω τα βλεπωωμε τον γυναικολογο μου..

Βρήκε κάπου ανακούφιση η γνωστή σου; Ναι το επόμενο βήμα είναι να πάρω μικρότερη αγωγή για περισσότερο χρόνο μήπως στρώσει έτσι.. σε ευχαριστω που το μοιράστηκες :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Τι είναι αυτό; Τι να πω βρε κορίτσι μου! Μήπως να πας να ανάψεις κανένα κεράκι και να κάνεις μια προσευχούλα;

Ειλικρινά τα έχω κάνει όλα..τι να πω..υπομονή και εύχομαι να βρω λύση σύντομα σε ότι με βασανίζει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...