Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ... Σάββατο θα πάρω τεστ εγκυμοσύνης αν δεν έρθει αύριο!!!ποια είναι μαζί μου σε αναμονή για τεστ εγκυμοσύνης;;;;🙏🙏🙏🫶🌹

Ελπίζουμε να μην έρθει! Κι εγώ σε αναμονή αλλά έχω μέρες ακόμα... Περιμένω την άλλη Κυριακή -Τρίτη περίοδο. Ίσως κάνω τεστ το άλλο Σάββατο να δω 😅 Αν δεν κρατηθώ 😜

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Έχω πάθει σοκ. Εκανα τεστ οχι με πρωινά ούρα και αφού ήπια δύο καφέδες!! Και λέω αποκλείεται να δείξει κατι. Απλά το έκανα! Δεν το πιστεύω. Πραγματικά τρία χρόνια προσπάθειας και δεν ήρθε ποτέ! Και ήρθε τώρα!

Απευθείας μου ήρθε στο μυαλό οτι παντρεύομαι σε 4 μήνες! Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να σκεφτώ οτι είναι δώρο θεού! Θα πάω για χοριακη σε λίγο 

Με το καλοοοο! Κ εγώ ήμουν 6 μηνών έγκυος όταν παντρεύτηκα! 
Έριξα φουλ χορό, πέρασα πολύ ωραία! Ήταν στενός κύκλος 100ατομα αλλά πέρασα υπέροχα είχα ξεχάσει ότι κουβαλάω μωράκι! 

ολα θα πάνε καλά σίγουρα η κούραση είναι πιο έντονη όταν έχεις τις ετοιμασίες, έχεις ένα μωράκι ήδη κ ένα μωράκι στην κοιλίτσα αλλά σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 🩷🩷🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Έχω πάθει σοκ. Εκανα τεστ οχι με πρωινά ούρα και αφού ήπια δύο καφέδες!! Και λέω αποκλείεται να δείξει κατι. Απλά το έκανα! Δεν το πιστεύω. Πραγματικά τρία χρόνια προσπάθειας και δεν ήρθε ποτέ! Και ήρθε τώρα!

Απευθείας μου ήρθε στο μυαλό οτι παντρεύομαι σε 4 μήνες! Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να σκεφτώ οτι είναι δώρο θεού! Θα πάω για χοριακη σε λίγο 

Κορίτσι μουυυυ δε σε ξέρω αλλά επειδή γεννουσαμε σε κοντινές ημερομηνίες το καλοκαίρι θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σου 💙🧿

Χάρηκα παααααααρα πολύ με τα νέα σου!!!Είναι πραγματικά δώρο θεού για όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει 😍😍...Άσε τώρα τον γάμο,έχουμε άλλες δουλειές 😁 καλά αποτελέσματα ααααα 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ποπό ποιος σας γλωσσοφαγε;! 

Ναι έτσι να κάνετε. Είναι και το 3ο σωστά; Λογικά θα βγει γρήγορα 😜

Είναι το τρίτο! Κ εγώ νιώθω ότι θα έρθει νωρίτερα αλλά έτσι ένιωθα κ με τα άλλα δύο κ πέρασαν κ τα 2 τις 40 εβδ άρα πραγματικά δεν ξέρω 🤷🏼‍♀️🤣

τα κεφάλια μέσα κ ας έρθει όποτε είναι. 🤭

Διάβασα τα νέα σου κ εύχομαι να μην έρθει η ακατανόμαστη κ το δεύτερο θαυματακι  σας να είναι προ των πυλών! 💪🏽🙏🏼

(κ τα τρία με μια επαφή 2 μέρες πριν την ωορρηξία τα έπιασα άρα σκέψου θετικά κ ας μην σας έτυχε όπως έπρεπε στην ωορρηξία🙏🏼🎈🥰

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσι μου πραγματικά είναι υπέροχα νέα το πίστεψα οτι είσαι να σου πω την αλήθεια..

Συγχαρητήρια όλα να πάνε κατευχήν..! 
αναμένουμε την χοριακή σου..

καλούς διπλασιασμούς 🤩🌈

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Μαρίνα μου μπράβο μπράβο συγχαρητήρια !!!! 😊 Μου δίνεις πολύ κουράγιο ότι κ εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε (καθένας με τον πόνο του χαχαχα)

Περιμένουμε τη χοριακή σου. Σίγουρα με καθυστέρηση θα είναι υψηλή 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα όμορφα λόγια, τα χρειάζομαι γιατί πραγματικά έρχονται πολλά στο μυαλό μου προσπαθώ να κρατηθώ από τα θετικά! 

Και επειδή ξέρω ποσο αγαπαμε τα θετικά τεστ σε αυτή την ομάδα σας ανεβάζω και τα τεστ Μ😁

Περιμένω την χοριακη Μ. Με 4 μέρες καθυστέρηση την περιμένω να είναι μεγαλουτσικη για να δούμε...

173823655947815333704361361022.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Μπράβο κοπέλα μουυυυ! Συγχαρητηριαααα❤️❤️ μια μεγαλη χοριακη θα ευχηθώ!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα όμορφα λόγια, τα χρειάζομαι γιατί πραγματικά έρχονται πολλά στο μυαλό μου προσπαθώ να κρατηθώ από τα θετικά! 

Και επειδή ξέρω ποσο αγαπαμε τα θετικά τεστ σε αυτή την ομάδα σας ανεβάζω και τα τεστ Μ😁

Περιμένω την χοριακη Μ. Με 4 μέρες καθυστέρηση την περιμένω να είναι μεγαλουτσικη για να δούμε...

Η πιο ωραία εικόνα για να κλείσει καλά ο μήνας..! 

Στείλε μας την θετική σου ενέργεια και σε εμας που ακόμη προσπαθούμε.. 

εύχομαι σε όλες κορίτσια να έχουμε συντομα περισσότερα θετικά τεστ…! 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!! Απίστευτο 🥰 κλείνει πολύ όμορφα ο μήνας!! Εύχομαι τα καλύτερα!! Τράβηξες τόσα πολλά με την υπογονιμότητα και την απώλεια και είναι λογικό να μην το πιστεύεις αλλά τελικά γίνονται θαύματα ♥️♥️

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια μου! Η αλήθεια ναι είναι ένα θαύμα. Και ας μην προσέχαμε καθόλου γιατί λεγαμε 3 χρόνια το προσπαθουσαμε με τεστ ωορρηξίας και δεν ερχόταν θα έρθει τώρα με 1-2 επαφές στον μήνα; ( Γιατί με τον μικρό δεν μπορούσαμε και περισσότερες 🤣

Άρα βαλαμε και εμείς το χεράκι μας😁 προσπαθώ να ηρεμήσω γιατί ήρθε κ σε μια περίοδο π ξεκινησα δουλειά μετά την γέννα, έχω εξετάσεις με την δουλειά σε 15 μέρες, έχω μαθήματα, τον μικρό, τον γάμο... Είναι τοσα πολλά! 

Δημοσίευση
στις On 29/1/2025 at 1:25 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ ησυχία σήμερα! Τι κάνουν τα κορίτσια που είναι έτοιμα να γεννήσουν; @ΛΕΥΚΗ @annitakianna @Xrisa95

Ποια άλλη είναι κοντά;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσι μου!! Όπως και τα άλλα δύο κορίτσια έτσι και εγώ στην αναμονή περιμένω πότε θα έρθει το μωράκι μου!! Ευτυχώς είχα μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη και ελπίζω έτσι να γίνει και με τον τοκετό ♥️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

ουυαααααα τρελανε μας!!!! απιστευτό και όμως!!! συγχαρητήρια Μαρινάκι μου. Εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! όλα θα πάνε υπέροχα!! η ώρα η καλή εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Απίστευτο... Βρε κορίτσια μετά τίς εξωσωματικες τι συμβαίνει???😅😅😅

Φυσικά κι είναι δώρο θεού❤️🙏🏻 συγχαρητήρια!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Γιουπιιιιιι 🥳🥳🥳 όλα με το καλό!!! Και μην αγχώνεσαι!!! Θα τα βάλεις όλα σε σειρά!!! Τι όμορφες γραμμουλες 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Απίστευτο... Βρε κορίτσια μετά τίς εξωσωματικες τι συμβαίνει???😅😅😅

Φυσικά κι είναι δώρο θεού❤️🙏🏻 συγχαρητήρια!

ηρεμει το ζευγάρι... απολαμ΄βανει τον έρωτα και έχει στο μυαλό του ότι εγώ φυσιολογικά δεν... και τσοουυπππ έρχεται..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mantarini είπε:

ηρεμει το ζευγάρι... απολαμ΄βανει τον έρωτα και έχει στο μυαλό σου ότι εγώ φυσιολογικά δεν... και τσοουυπππ έρχεται..

Έχει φοβηθεί το μάτι μου😅 σκέψου προσέχω εγώ στα 42 με μία σάλπιγγα χαχαχα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Έχει φοβηθεί το μάτι μου😅 σκέψου προσέχω εγώ στα 42 με μία σάλπιγγα χαχαχα

ξερω πολλές περιπτώσεις ζευγαριών που μετά την εξωσωματική απόκτησαν δεύτερο παιδί με φυσική σύλληψη.  

Έχω μια γνωστή μου που έκανε δυο παιδιά με 2 εξωσωματικες και ήρθε το τρ΄ίτο φυσιολογικά ενώ της είχαν πει δεν υπάρχει περίπτωση για φυσική σύλληψη. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια ήρθε το μωράκι σας τόσο όμορφα και απλά χωρίς άγχος ένα δώρο για τον γάμος σας !!! Με το καλό εύχομαι καλούς διπλασιασμούς ένα γερό μωράκι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα…

είχα μια συζήτηση με μια συνάδελφό μου που προσπαθεί κι αυτή για το πρώτο της παιδάκι εχει κι αυτη πολυκυστικές όπως κι εγώ ο γιατρός της είναι πολύ καλός και της είπε να πάρει ένα συμπληρωμα για ρυθμιση του κυκλου και της ωορηξιας..

Γενικά διάβασα παρα πολυ καλά σχολια και η ιδια μου ειπε οτι καθε μηνα εχει ολεον σταθερο κυκλο και κανει και ωορηξια..

θα ρωτησω τον γιατρο μου και θα το ξεκινήσω κι εγώ..

εαν καποια θέλει μπορείτε να ρωτήσετε τον γιατρό σας ισως βοηθήσει 

IMG_6921.png

IMG_6922.png

Κορίτσι μου δοκίμασα και αυτά αλλά και τα χάπια inofert plus …πιστεύω πως το plus είναι πιο καλό για την ωορρηξία εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου το έπινα 

Ρώτησε τον γιατρό σου.. εμένα ο γυναικολόγος μου έδωσε τα φακελάκια αυτά η ενδοκρινολόγος μετά που το άλλαξε με το plus.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Χαχαχα εννοείται πως τα θέλουμε τα τεστ να τα βλέπουμε !!! Καλά έκανες και μας το έβαλες … είναι κατακόκκινο 😃

περιμένουμε την χοριακη 

Είναι λίγο αγχωτικό στην φάση που ήρθε είναι μικρό και το παιδάκι σου είναι ο γαμος σου η δουλειά αλλά θα δεις πως όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά και θα τα βολέψεις όλα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

243 η χοριακη μου κορίτσια!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Κ με τη βούλα έγκυος ❤️ ❤️ Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ όλα τα άλλα που σου φαίνονται βουνό θα γίνουν με τον καιρό!!!

Φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια να ανοίξεις εσύ το θεματάκι για τον Φεβρουάριο, αν φυσικά θέλεις 🥰 Το θαυματάκι σου στο τέλος του μήνα να μας φέρει γούρι 😊 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Κ με τη βούλα έγκυος ❤️ ❤️ Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ όλα τα άλλα που σου φαίνονται βουνό θα γίνουν με τον καιρό!!!

Φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια να ανοίξεις εσύ το θεματάκι για τον Φεβρουάριο, αν φυσικά θέλεις 🥰 Το θαυματάκι σου στο τέλος του μήνα να μας φέρει γούρι 😊 🙏

Όντως όλα βουνό Μ φαίνονται τώρα! Νιώθω οτι δεν έχει τελειωμό αυτή η μέρα! 

Θα το άνοιγμα γτ όχι αλλά δεν τα παω καλά με αυτά εγώ ☺️☺️ εγώ απλά θα σας στείλω όση πιο πολύ μπεμπεδοσκονη γίνεται! Γιατί μάλλον έχω μπόλικη 🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σιγά καλέ και τι έγινε να χεις το λάπτοπ? Εμένα πάντως δεν θα μου φαινόταν περίεργο! Αλλά ρώτα και για μονοκλινο, λογικά σε όλα υπάρχει έστω ένα!
    • Ναι ρε συ, 10/2 θα μαι 36 ακριβώς😱 Ναι νομίζω είμαι έτοιμη! Βαλίτσα θέλω μόνο να τελειώσω  και τον υπόλοιπο καιρό να περάσω χρόνο με το παιδάκι μου, γιατί σκέφτομαι ότι τίποτα πια δεν θα ναι ίδιο μετά και με πιάνει μια μελαγχολία! Αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοβαλω και σε αυτή τη βαλίτσα, με το καλοκαιρινό μωρό όλα ήταν πιο απλά, τώρα προβληματίζομαι 😂
    • Καλύτερα να μπεις στις ομάδες υποστήριξης θηλασμού στο φεισμπουκ, εκεί θα σε κατατοπίσουν πλήρως! Από ότι θυμάμαι ο κανόνας για να πάψεις να το ξυπνάς είναι να ανακτήσει το βάρος γέννησης συν κάτι ακόμα. Πόσο ακριβώς ακόμα δεν θυμάμαι... Αλλά θα σου απαντήσουν αμέσως, ή μπορεί κ να βρεις έτοιμο το ερώτημα σε κάποιο ποστ. Πάντως όπως τα γράφεις τα νούμερα νομίζω καλά είσαι γιατί το μωράκι είναι ήδη πάνω από το βάρος γέννησης! https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/?ref=share Να σου ζήσει!
    • Εγώ τα ξεκίνησα πάλι τα γαλακτοκομικά και βλέπουμε! Μέχρι στιγμής δε βλέπω κάτι περίεργο, όμως τρώω λίγο πχ ένα ποτήρι γάλα και σταδιακά θα τα αυξήσω.. μακάρι Παναγία μου να πάει καλά γτ είχα βαρεθεί δεν είχα τι να φάω και τώρα που περιμένω και περίοδο - δεν ήρθε ακόμη - έχω τρελαθεί στις λιγούρες! Αχ μακάρι να τα ξεκινήσεις κι εσύ σιγά σιγά!! Εγώ βέβαια δε ρώτησα παιδίατρο, το έκανα από μόνη μου και θα της το πω τώρα που θα πάω..
    • Για τα γαλακτοκομικα δεν είμαι σίγουρη, υποθέτω πως ίσως έχει κάποια αλλεργια η μικρή και την ενοχλουν; είναι γενικά το πρώτο που κόβουν στο θηλασμό όταν ζορίζεται το μωρό    Ναι ναι έτσι είναι η apno, κι εμάς με συνταγή μας την ετοίμασαν στο φαρμακείο και την πήραμε την επόμενη μέρα. Είναι αποτελεσματική αλλά είναι και δυνατή πολύ, εγώ την παραχρησιμοποιησα μάλλον    Λογικό να ζοριστει το παιδί με το ποτηρακι, υποθέτω δεν θέλατε μπιπμερο για να αποφύγετε τη σύγχυση θηλων ε;  Ε φαντάζομαι η δική μας κλαιει λίγο λόγω κολικων, παλινδρομηση, αλμα, όλα μαζί 😅 θέλει όντως πολλή υπομονή, στεναχωριεμαι που τη βλέπω να ζοριζεται κιολας
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...