Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το παιχνίδι με την θερμοκρασία εθιστικό από την μια, από την άλλη το βαριέμαι εύκολα 😅 χθες (Κυριακή) είπα να βάλω και εγώ..8 μέρες πριν την αναμενόμενη και ήταν 36,9..συνήθως έχω 36,5..σήμερα έπεσε στο 36,6..

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Οσες δεν με γνωρίζετε έχω ένα μικρό 6 μηνών από εξωσωματική ❣️ 

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης. 

Τώρα... Αύριο θα είναι η δεύτερη μέρα καθυστέρησης. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγχωνομουν  γιατί ποτέ δεν έχω σταθερό κύκλο. ΑΛΛΑ εδώ και δύο μήνες η περίοδος μου είναι σταθερή. Έρχεται περίοδος ακριβώς τη μέρα που μου βγάζει η εφαρμογή... Βλακεία μας, αλλά δεν παίρνουμε προφυλάξεις γτ λόγω ενδομητρίωσης θεωρουσαμε ότι είναι δύσκολο να μείνω έγκυος φυσικά, λόγω και της προϊστορίας μας(προσπάθεια 3 χρόνων χωρίς κανένα αποτέλεσμα) 

Σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ αύριο ή να περιμένω να περάσουν λίγες μέρες ακόμη; Δεν έχω κανένα σύμπτωμα περιόδου, και από σήμερα ξεκίνησε ένα μπούκωμα στη μύτη και δεν θέλω να πάρω φάρμακα καλού κακού...

Μαρίνα μου εγώ και τις δύο φορές που είχα σύλληψη, το μπούκωμα στην μύτη ήταν απ τα πρώτα συμπτώματα που ξεκίνησε με την καθυστέρηση και κράτησε μέχρι που το μωρό έγινε 6-7 μηνών.. δεν ξέρω σε τι φάση είσαι, αλλά σου εύχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κι εσείς άρρωστοι; Εμένα κόλλησαν γρίπη Α και η μικρή την περνάει πολύ βαριά 🙁 Πολύ υψηλό πυρετό 2 μέρες τώρα (39+). Ξεκινήσαμε και tamiflu, και ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα το πουλάκι μου. Εγώ θα ήθελα και σήμερα μία επαφή αλλά εκτός του ότι είμαστε κομμάτια, η μικρή θέλει κάποιον μαζί της να κοιμηθεί, οπότε ακόμα πιο δύσκολο.... Δεν πειράζει ότι έγινε. Υγεία να έχουμε και αν δεν, πάμε για τον επόμενο μήνα 😊

Περαστικά αγαπούλα! Εύχομαι πολύ πολύ πολύ γρήγορη ανάρρωση! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κι εσείς άρρωστοι; Εμένα κόλλησαν γρίπη Α και η μικρή την περνάει πολύ βαριά 🙁 Πολύ υψηλό πυρετό 2 μέρες τώρα (39+). Ξεκινήσαμε και tamiflu, και ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα το πουλάκι μου. Εγώ θα ήθελα και σήμερα μία επαφή αλλά εκτός του ότι είμαστε κομμάτια, η μικρή θέλει κάποιον μαζί της να κοιμηθεί, οπότε ακόμα πιο δύσκολο.... Δεν πειράζει ότι έγινε. Υγεία να έχουμε και αν δεν, πάμε για τον επόμενο μήνα 😊

Περαστικά σας!! Κρίμα να ταλαιπωρούνται τα μικρακια μας αλλά τι να κάνεις! Εύχομαι να ήταν τυχερή αυτή η επαφή σας!! Εμείς έχουμε πάρει σβάρνα τις ιώσεις λόγω βρεφικού και έχουμε κυρίως ψυχικά κουραστεί. Παρόλα αυτά χθες κ προχθές είχαμε επαφές κ ελπίζω και μια σήμερα. Ο γιατρός είπε πως σήμερα θα έχω ωορρηξία, έχω όμως κ ένα τελευταίο τεστ να τσεκάρω. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τεστ ωορρηξίας δεν έχω. 

Να σου πω κοιτούσα πάλι το ημερολόγιο. Γενικά δεν έχω σταθερό κύκλο, κυμαίνεται μεταξύ 28-32. Και βλέπω μου έχει βγάλει πρόβλεψη για 29αρι κύκλο. Αν κάνω 28αρι η ωορρηξία θα ήταν σήμερα και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα πονάει κάπως η μήτρα μου. Αλλά πολλά υγρά είχα μέχρι και χθες. Τελευταία επαφή το Σάββατο. Αν είμαστε τυχεροί παίζει και να το πιάσαμε. Θα ήθελα και σήμερα επαφή αλλά είμαστε κομμάτια.

Καλημέρα! Σίγουρα είστε μέσα στις μέρες ακόμα και σήμερα να κάνεις ωορρηξία και τελευταία επαφή Σάββατο. Αν σας βγει κορίτσι μου κάντε αν δεν οκ. Κι εγώ να σου πω που έκανα τους περασμένους κύκλους ακριβώς τις μέρες ωορρηξίας δεν έγινε σύλληψη. Οπότε όλα παίζουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μόλις κοιμησα την μικρή και μπήκα να σας γράψω νέα. Όλα είναι πάρα πολύ καλά αν και αναμένουμε και τις αιματολογικές την Τετάρτη. Το μωράκι ήταν πολύ ζωηρό, βγαίνει μεγαλύτερο οπότε ως Πητ μου έβγαλε ο γιατρός 2/8 (ημέρα γενεθλίων της μητέρας μου, ενώ η κόρη μου είχε Πητ 20/10 την ημέρα γενεθλίων του πατέρα μου 😅). Είναι δηλαδή 13+3 σήμερα, πράγμα περίεργο γιατί δεν συνάδει με το θετικό τεστ ωορρηξίας.

Περιττό να σας πω ότι από τον φόβο μου έβαλα τα κλάματα λίγο πριν ανοίξει ο υπέρηχος. Ο άντρας μου έκανε βόλτες με την μικρή στο αμάξι περιμένοντας να τελειώσω. Τον πήρα μόλις βγήκα και ο καημένος αναστεναξε τόσο βαθιά... 

Φύλο ο συγκεκριμένος εμβρυολογος δεν λέει στην αυχενική, τον ρώτησα δηλαδή και είπε είναι νωρίς. Στην κόρη μου περίμενα μέχρι β επιπέδου για να μάθω!! Αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί που όλα είναι καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη, νιώθω 10 κιλά πιο ελαφριά και επιτέλους σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι με την εικόνα του μωρού που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 🩷🩷🩷

Σας εύχομαι ολόψυχα όσες είστε στην αναμονή να έρθει πολύ πολύ σύντομα το σπορακι που θα μείνει μέχρι να το πάρετε αγκαλίτσα 🙏🙏

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση, ένιωσα λιγότερο μόνη εκείνη την δύσκολη ώρα! 

Κορίτσι μου αυτά είναι υπέροχα νέα!!! Τώρα μπορείς να πάρεις μια μεγάλη ανάσα, πιστεψ΄έ το αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει ☺️ Κ πάλι συγχαρητήρια κ σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🥰🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα,

είμαι πολύ στεναχωρημένη. Χθες πήγα στη γυναικολόγο για να κάνουμε τον υπέρηχο που χρειάζεται για την επιτροπή κ μου βρήκε ενδομητρίωση στην αριστερή ωοθήκη. Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο κ τώρα ξαφνικά από τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε κ μου είπε ότι αυτό δεν εξαφανίζεται. Μου εξήγησε ότι τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν από την εξωσωματική αλλάζει το πλάνο μας δλδ θα κάνουμε την διέγερση για να π΄άρουμε τα ωάρια κ μετά για 2 μήνες θα πάρω αγωγή για να "ηρεμήσει" κ μετά από αυτό θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά.... Φυσικά κ μου κόπηκαν τα φτερά κ έβαλα τα κλάμματα. Νι΄ωθω ότι βγαίνει κ άλλο εμπόδιο κ μου έχουν σπάσει τα νε΄ύρα.

Υπάρχει κάποια κοπέλα με ενδομητρίωση γιατί έχω πελαγ΄ώσει?

Δημοσίευση

Μόλις κοιμησα την μικρή και μπήκα να σας γράψω νέα. Όλα είναι πάρα πολύ καλά αν και αναμένουμε και τις αιματολογικές την Τετάρτη. Το μωράκι ήταν πολύ ζωηρό, βγαίνει μεγαλύτερο οπότε ως Πητ μου έβγαλε ο γιατρός 2/8 (ημέρα γενεθλίων της μητέρας μου, ενώ η κόρη μου είχε Πητ 20/10 την ημέρα γενεθλίων του πατέρα μου 😅). Είναι δηλαδή 13+3 σήμερα, πράγμα περίεργο γιατί δεν συνάδει με το θετικό τεστ ωορρηξίας.

Περιττό να σας πω ότι από τον φόβο μου έβαλα τα κλάματα λίγο πριν ανοίξει ο υπέρηχος. Ο άντρας μου έκανε βόλτες με την μικρή στο αμάξι περιμένοντας να τελειώσω. Τον πήρα μόλις βγήκα και ο καημένος αναστεναξε τόσο βαθιά... 

Φύλο ο συγκεκριμένος εμβρυολογος δεν λέει στην αυχενική, τον ρώτησα δηλαδή και είπε είναι νωρίς. Στην κόρη μου περίμενα μέχρι β επιπέδου για να μάθω!! Αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί που όλα είναι καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη, νιώθω 10 κιλά πιο ελαφριά και επιτέλους σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι με την εικόνα του μωρού που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 🩷🩷🩷

Σας εύχομαι ολόψυχα όσες είστε στην αναμονή να έρθει πολύ πολύ σύντομα το σπορακι που θα μείνει μέχρι να το πάρετε αγκαλίτσα 🙏🙏

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση, ένιωσα λιγότερο μόνη εκείνη την δύσκολη ώρα! 

Κορίτσι μου μπράβο σου!! Το μωράκι σου είναι καλά και θα είναι καλά ❤️ θα πάνε όλα καλά μέχρι τέλους! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Τώρα μπορείς λίγο να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις 🥰

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ ευχάριστα νέα..

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις ♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Οσες δεν με γνωρίζετε έχω ένα μικρό 6 μηνών από εξωσωματική ❣️ 

Τώρα... Αύριο θα είναι η δεύτερη μέρα καθυστέρησης. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγχωνομουν  γιατί ποτέ δεν έχω σταθερό κύκλο. ΑΛΛΑ εδώ και δύο μήνες η περίοδος μου είναι σταθερή. Έρχεται περίοδος ακριβώς τη μέρα που μου βγάζει η εφαρμογή... Βλακεία μας, αλλά δεν παίρνουμε προφυλάξεις γτ λόγω ενδομητρίωσης θεωρουσαμε ότι είναι δύσκολο να μείνω έγκυος φυσικά, λόγω και της προϊστορίας μας(προσπάθεια 3 χρόνων χωρίς κανένα αποτέλεσμα) 

Σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ αύριο ή να περιμένω να περάσουν λίγες μέρες ακόμη; Δεν έχω κανένα σύμπτωμα περιόδου, και από σήμερα ξεκίνησε ένα μπούκωμα στη μύτη και δεν θέλω να πάρω φάρμακα καλού κακού...

Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα τεστ κορίτσι μου να είσαι σίγουρη. 
μπορείς να πάρεις και κάποιο τεστ που δειχνει και από την 7η μετα την επαφή..

αν εν τελη κάνεις αναμένουμε νέα σου..!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αυτό το παιχνίδι με την θερμοκρασία εθιστικό από την μια, από την άλλη το βαριέμαι εύκολα 😅 χθες (Κυριακή) είπα να βάλω και εγώ..8 μέρες πριν την αναμενόμενη και ήταν 36,9..συνήθως έχω 36,5..σήμερα έπεσε στο 36,6..

Ισως εκανες ωορηξία αγαπη
γιατι ανεβαίνει στο πικ για μια μονο ημερα και μετα παλι πεφτει.!

ειχες επαφη.; 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια καλημέρα,

είμαι πολύ στεναχωρημένη. Χθες πήγα στη γυναικολόγο για να κάνουμε τον υπέρηχο που χρειάζεται για την επιτροπή κ μου βρήκε ενδομητρίωση στην αριστερή ωοθήκη. Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο κ τώρα ξαφνικά από τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε κ μου είπε ότι αυτό δεν εξαφανίζεται. Μου εξήγησε ότι τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν από την εξωσωματική αλλάζει το πλάνο μας δλδ θα κάνουμε την διέγερση για να π΄άρουμε τα ωάρια κ μετά για 2 μήνες θα πάρω αγωγή για να "ηρεμήσει" κ μετά από αυτό θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά.... Φυσικά κ μου κόπηκαν τα φτερά κ έβαλα τα κλάμματα. Νι΄ωθω ότι βγαίνει κ άλλο εμπόδιο κ μου έχουν σπάσει τα νε΄ύρα.

Κορίτσι μου γνωρίζω 2 φίλες μου οι οποίες έχουν ενδομητρίωση. Της μιας ήταν πολύ βαριά κ έκανε αρκετά χειρουργεία πριν την εξωσωματική. Μετα απεκτησε το μωρακι της. Της άλλης δεν ήταν εκτεταμένη. Οπότε προχώρησε σε εξωσωματική. Όλα πήγαν οκ. Αργότερα έμεινε και φυσιολογικά έγκυος. Δεν είναι κάτι τραγικό μην απελπίζεσαι. Ίσως είναι ένα εμπόδιο που δυσκολεύει τη φυσική σύλληψη όμως δεν την αποκλείει. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα! Θηλάζεις; 6 μήνες μετά τον τοκετό ο κύκλος δεν είναι σταθερός, ακόμα κ αν δύο κύκλοι ήρθαν στην ώρα τους δεν είναι απαραίτητο ότι θα έρθει και ο τρίτος. Ειδικά αν θηλάζεις άστο, ότι να ναι θα κάνει η ωορρηξία. Είμαι σε παρόμοια φάση με σένα για αυτό στο λέω αν και εγώ προσέχω ακόμα αλλά και μενα ήρθαν δύο κύκλοι στην ώρα τους και ο επόμενος καθυστέρησε μια βδομάδα. 

Θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο για τεστ εκτός κ αν έχει περάσει ικανό διάστημα από την τελευταία ελεύθερη επαφή για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Όσο περιμένεις, αν παίρνεις βιταμίνες θηλασμού να τις σταματήσεις γιατί περιέχουν βιταμίνη Α που απαγορεύεται στην κύηση και καλό θα ήταν να έπαιρνες λίγο φυλλικό μέχρι να διευκρινιστεί η κατάσταση.

Σου εύχομαι το αποτέλεσμα που ελπίζεις!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ισως εκανες ωορηξία αγαπη
γιατι ανεβαίνει στο πικ για μια μονο ημερα και μετα παλι πεφτει.!

ειχες επαφη.; 

Είχα θετικό τεστ ωορρηξιας 17/1 οποτε δεν είναι σίγουρα ωορρηξια..περιμένω σε 6 μέρες να αδιαθετήσω.. ποιος ξέρει τι ήταν..μπορεί και τυχαιο

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Είχα θετικό τεστ ωορρηξιας 17/1 οποτε δεν είναι σίγουρα ωορρηξια..περιμένω σε 6 μέρες να αδιαθετήσω.. ποιος ξέρει τι ήταν..μπορεί και τυχαιο

Με την θερμομέτρηση και εγώ δε βγάζω άκρη φαντάσου λίγο πριν αδιαθετήσω έκανα θερμομέτρηση πρωί πριν σηκωθώ απ’το κρεβάτι και είχα για τρεις μέρες 37 μετά αδιαθέτησα και έπεσε ξανά 36,1 με 36,4

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια καλημέρα,

Γειά σ κοπέλα Μ! 

Εγώ έχω ενδομητρίωση. Εκανα κανονικά εξωσωματική και εμβρυομεταφορα 💛 και σήμερα έχω ένα κούκλο 6 μηνών! Αυτό που μου εξήγησε ο γιατρός μου είναι οτι η ενδομητρίωση εμποδίζει την σύλληψη, για αυτό πήγαμε με εξωσωματική! Δεν έχει να κανει με την εξωσωματική η ενδομητρίωση. Επίσης η ενδομητρίωση δεν 'ηρεμει" με χάπια... Δυο χειρουργεία έκανα για ενδομητρίωση και κάθε φορά εμφανίζεται.  εκανα εξωσωματική ενω ειχα ενδομητρίωση. Ήμουν έγκυος 9 μήνες και είχα και ενδομητρίωση! Η ενδομητρίωση σταματά να μεγαλώνει οσο είσαι έγκυος καθώς "τρέφεται" από το αίμα της περιόδου. Δεν φεύγει όμως! Εγώ γέννησα και απλά την ελέγχω μην φτάσει και μεγαλώσει! Οτι άλλο θες μπορείς να Μ στείλεις.

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Κορίτσι μου γνωρίζω 2 φίλες μου οι οποίες έχουν ενδομητρίωση. Της μιας ήταν πολύ βαριά κ έκανε αρκετά χειρουργεία πριν την εξωσωματική. Μετα απεκτησε το μωρακι της. Της άλλης δεν ήταν εκτεταμένη. Οπότε προχώρησε σε εξωσωματική. Όλα πήγαν οκ. Αργότερα έμεινε και φυσιολογικά έγκυος. Δεν είναι κάτι τραγικό μην απελπίζεσαι. Ίσως είναι ένα εμπόδιο που δυσκολεύει τη φυσική σύλληψη όμως δεν την αποκλείει. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Γειά σ κοπέλα Μ! 

Εγώ έχω ενδομητρίωση. Εκανα κανονικά εξωσωματική και εμβρυομεταφορα 💛 και σήμερα έχω ένα κούκλο 6 μηνών! Αυτό που μου εξήγησε ο γιατρός μου είναι οτι η ενδομητρίωση εμποδίζει την σύλληψη, για αυτό πήγαμε με εξωσωματική! Δεν έχει να κανει με την εξωσωματική η ενδομητρίωση. Επίσης η ενδομητρίωση δεν 'ηρεμει" με χάπια... Δυο χειρουργεία έκανα για ενδομητρίωση και κάθε φορά εμφανίζεται.  εκανα εξωσωματική ενω ειχα ενδομητρίωση. Ήμουν έγκυος 9 μήνες και είχα και ενδομητρίωση! Η ενδομητρίωση σταματά να μεγαλώνει οσο είσαι έγκυος καθώς "τρέφεται" από το αίμα της περιόδου. Δεν φεύγει όμως! Εγώ γέννησα και απλά την ελέγχω μην φτάσει και μεγαλώσει! Οτι άλλο θες μπορείς να Μ στείλεις.

Μαρίνα μπορώ να σου στείλω πμ?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Γειά σ κοπέλα Μ! 

Καλημέρα 🩷 έκανες τελικά τεστακι;;;;άντε με καθυστέρηση τι περιμένεις;;;;εδώ είμαστε να βγάλουμε τα κυάλια μας🧐🧐🧐 να το εξετάσουμε!!!!

Δημοσίευση

@Elli13 κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σας μπράβο !!! Πήρες μεγάλη ανάσα τώρα 

ολα θα πάνε μια χαρά πέρασες το δύσκολο κομμάτι το μωράκι σας είναι στην κοιλιτσα σου και σε μερικούς μήνες θα το πάρεις αγκαλιά

με το καλοοοο !!!

εγώ προτείνω αφού βγαίνει ο μήνας μας σιγά σιγά το επόμενο θεματάκι να το ανοίξεις εσύ 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα 🩷 έκανες τελικά τεστακι;;;;άντε με καθυστέρηση τι περιμένεις;;;;εδώ είμαστε να βγάλουμε τα κυάλια μας🧐🧐🧐 να το εξετάσουμε!!!!

Δεν έκανα τεστ κορίτσι Μ. Γιατί η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο μήνα έχω πολύ άγχος με κάτι εξετάσεις που δίνω γ τη δουλειά, και με τον μικρό το άγχος Μ μεγαλώνει. Όποτε ίσως είναι και από το άγχος.

Δεν θέλουμε τώρα εγκυμοσύνη γτ σε λίγους μήνες είναι ο γάμος μας και είπαμε μετα τον γάμο θα μπαίναμε σε διαδικασία εμβρυομεταφορας.

Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να δω αν θα Μ έρθει αλλιώς Σάββατο θα κάνω τεστ 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Δεν έκανα τεστ κορίτσι Μ. Γιατί η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο μήνα έχω πολύ άγχος με κάτι εξετάσεις που δίνω γ τη δουλειά, και με τον μικρό το άγχος Μ μεγαλώνει. Όποτε ίσως είναι και από το άγχος.

Δεν θέλουμε τώρα εγκυμοσύνη γτ σε λίγους μήνες είναι ο γάμος μας και είπαμε μετα τον γάμο θα μπαίναμε σε διαδικασία εμβρυομεταφορας.

Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή να δω αν θα Μ έρθει αλλιώς Σάββατο θα κάνω τεστ 

Τα πιο ωραία πράγματα... έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις....

Και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις....💝💝💝💝

Δημοσίευση

@Eliza Kats περαστικά σας κορίτσι μου! Κολλήσαμε γρίπη Α οικογενειακώς την πρωτοχρονιά, ήταν το δωράκι μας για τις γιορτές.. εμείς λίγο πιο ελαφριά, η μικρή είχε 5 μέρες πυρετό.. με ενα διάλειμμα ενδιάμεσα. Εμένα μου έμεινε ο βήχας.. σκέψου ακόμα βήχω.. αλλά είμαι καλύτερα. 

@marinaP μου δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα τεστάκι.. πιο πολύ για να ηρεμήσεις από αυτό το κομμάτι και να σου έρθει. 

Σε άλλα νέα χτες είχα γιατρό για να με δει στο μήνα πάνω. Τα βρήκε όλα καλά, μου είπε να επαλάβουμε τον υπέρηχο μόλις μου έρθει η περίοδος και καθαρίσω και μετά μπορούμε να ξεκινήσουμε τις ελεύθερες επαφές. γιουχοουυ

Δημοσίευση

Τέλεια @Mantarini! Άντε σιγά σιγά back to the game 🥳 εγώ πήγα για υπέρηχο μαστου όλα good, τελειώνει κι η περίοδος σε 2 μέρες το πολύ. Άντε να δούμε τι τυχερά έχει ο Φεβρουάριος, αρχές Μάρτη έχω γενέθλια, θα μου ρθει το δώρο άραγε;!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...