Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, εμεις σήμερα είμαστε καλά! έχει αρχίσει και ξεχνάει το στηθος ο μικρός! έφαγε το πρωί φρουτοκρεμα 110 γρ. και το μεσημέρι 80 γρ. φαγητό... μόνο λαχανικά όμως...το κοτόπουλο δεν του αρέσει 🤷 @Christi.D. ειναι όντως θέμα αυτό με την παραγωγή και την περίοδο η αλήθεια είναι! αλλα αν κάνεις τράπεζα θα ειναι πιο εύκολο!  παρεμπιπτόντως μου ηρθε το Σάββατο επίσημα η περίοδος!
    • Αστα Λευκη μου θα κόψω τώρα την κόρη μου από το σχολείο που πήγαινε 2 ώρες γιατί δν γίνεται να είμαστε άρρωστοι κ να έχω κ την γέννα κ να πρέπει να φέρω μετα το νεογέννητο σε επαφή με τ παιδάκια μου που είναι άρρωστα. Ξέρεις έχω άγχος κ εγώ τώρα μην με πιάσουν οι πόνοι κ γεννάω σ αυτά τα δεδομένα 🥹 σήμερα έτρεχα στον παιδίατρο μέσα στην αϋπνία κ την κούραση.  κ την τρίτη πήγα πάλι σε γιατρούς. Αφού είπα ή στο αμάξι θα γεννήσω ή σε γιατρούς 😂😂😂🤭🤭🤭 κ το κακό είναι ότι αρρώστησε κ η μαμά μου κ η αδερφή μου που ήταν να έρθει μαζί μου στον τοκετό για την χαρτούρα με αμυγδαλιτιδα κ μονοπυρήνωση κ τώρα δν έχω καθόλου βοήθεια τρέχω παντού μόνη μου. Γενικά ένας χαμός με ιώσεις και μας βρήκαν τώρα στο τέλος που μπήκα στον μήνα μου 🤰🏼🤷🏼‍♀️ ευτυχώς είμαι 37κ2 σήμερα άρα δν πιστεύω να έρθει αυτήν την εβδ το μωρό κ ελπίζω να αναρρώσουμε όλοι αυτήν την εβδ ώστε όταν πατήσω 38 να είμαστε καλά.    το μωράκι κατέβηκε αυτές τις μέρες κ πέμπτη που θα έχω γιατρό θα δούμε τι γίνεται κ εμείς. Γιατί μετά δν ξέρω αν θα με ξανά δει μέχρι να γεννήσω. 
    • Αυτό το έχω και εγώ και ο γιατρός μου είπε σήμερα ότι μάλλον είναι επειδή το κεφάλι του μωρού είναι χαμηλά κάτω με πιέζει και τρέχω και συνεχώς τουαλέτα....βγαίνω από την τουαλέτα και ξανά μουρχεται στο λεπτο...υποφέρω!!! Σήμερα πήγα στο ραντεβού μου με τον γιατρό,μου έκανε και ντοπλερ. Όλα καλά με την μικρή μου. 33 βδομάδες και 5 ημέρες την έβγαλε 2400 γρ. Άρα εικάζει ότι θα φθάσει 3100 στην γέννα όπως ήταν και τα άλλα μου κορίτσια. Ευτυχώς όλα πανε καλά και βαδίζουμε στο τέλος σιγά σιγά .. 
    • Ετσι ακριβώς! Και εγώ από έφηβη το γνωρίζω,απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ουτε κατά διάνοια πόσο δύσκολο θα είναι ολο αυτό! Και ούτε μπορώ να κάνω επέμβαση για να το αλλάξω! Ελπίζω μοναχα σε ένα θαύμα, να εμφύτευσει ο Θεός το μωράκι μ εκει που πρέπει, είτε με την βοήθεια των γιατρών ειτε χωρις . Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και να το χαίρεσαι!! Μας δίνεις τόσες ελπίδες ότι μπορεί να τα καταφέρουμε και εμεις κάποια μέρα ! 🫶   @Sia A ευχαριστώ κοριτσι μ ! Ολες να εχουμε καλα αποτελέσματα! Και αυτες που παλευουμε ακομα ,και τα κορίτσια που περιμένουν το μωράκι τους να έχουν τελειομηνες κυησεις
    • καλημερα.να ρωτησω αν ειναι ακομα διαθεσιμες οι ενεσεις?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...