Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Αν κάποια γνωρίζει για καλό αιματολογο Θεσ/νικη ας μου στείλει ενα πμ🙏

Καλησπέρα Ευακι! Προσπαθούσα να κλείσω και εγώ με την Λευκού αλλα πλέον δεν αναλαμβάνει νέα περιστατικά μέχρι και τέλος Αυγούστου!! Με πρότειναν την Αγαπιδου Αλεξάνδρα ( δεν ξέρω αν κάνει που αναφερω το όνομα της ). Τώρα θα πάω σε αυτήν πρώτη φορά και εγώ! 

• Απαντήσεις 753
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ μόλις επέστρεψα από το γυναικολόγο για τον ετήσιο έλεγχο, όλα καλά μήτρα ωοθήκες κλπ!!! Η ωορρηξία πλησιάζει 11η μέρα 17 χιλιοστά το ωοθηλακιο οπότε ορμάω στον σύζυγο σήμερα🤣🤣🤣. Αυτά τα νέα μου. Εσείς;; Είναι κάποια άλλη μαζί μου;

Μια χαρά τα νέα σου 😊 Εγώ 9η ημέρα σήμερα. Βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία σε μια εβδομάδα ακριβώς. Αλλά πιστεύω θα το δω και με βάση το σώμα μου. Παρόλα αυτά έχω ξεκινήσει επαφές περίπου μέρα παρά μέρα από τότε που τελείωσε η περίοδος 😊 Και τις "επικίνδυνες" μέρες, αν κάτσει θα το κάνουμε κάθε μέρα 😜  Με λίγα λόγια μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γύρισα από γιατρό. Όλα καλά, έχει φύγει ο σάκος και δεν θα χρειαστεί κάτι επιπλέον ευτυχώς γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα το άντεχα ψυχικά. 
Τέλος πάντων…για μένα αυτός ο κύκλος κλείνει! Εύχομαι σε όλες να αποκτήσετε σύντομα ότι ονειρεύεστε!!!! 
σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από γιατρό. Όλα καλά, έχει φύγει ο σάκος και δεν θα χρειαστεί κάτι επιπλέον ευτυχώς γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα το άντεχα ψυχικά. 
Τέλος πάντων…για μένα αυτός ο κύκλος κλείνει! Εύχομαι σε όλες να αποκτήσετε σύντομα ότι ονειρεύεστε!!!! 
σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα! 

Ευτυχώς γιατί έχεις το μωράκι που σε χρειάζεται 🙏🥰 να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου!!!να είσαι γερή και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...