Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Αρα για ν σ ειπε ο γιατρος περιοδος θα ειναι. Απλα σε καθε κυκλο ειμαστε κ διαφορετικα...ισως επειδη κουραστηκες να εχεις κ τοση ροη. Παρε παυσιπονο καθε 6ωρο για να μη προλαβαινει να σε ξαναπιανει ημικρανια. Ισως να ειναι κ καμια μικρη κυστουλα γι αυτο κ τα κομματια..Ναι κλεισε ραντεβου για το ετησιο τσεκ απ σ και θα ειναι ολα καλα πιστευω θα δεις...  ασε το σωμα σου να καθαρισει κ να ηρεμησει απτη περιοδο αυτη κ ξαναμπαινετε στο παιχνιδι...προεχεις εσυ κ το σωμα  σου! Εγω σε αλλα νεα ακομη να αδιαθετησω 

Μιλησες καθολου με τον γιατρό σου..;

Δημοσίευση
στις On 17/1/2025 at 6:24 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο, πάρε το χρόνο σου. Και εγώ το ίδιο κάνω, μπαίνω και διαβάζω τα νέα των κοριτσιών. Εύχομαι ότι αποφασίσετε να είναι για το καλύτερο σας!

Στέλνω αγκαλιά! 🌈🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Πολύ ησυχία στην ομαδα μας! Εγω εχω ξεαγχωθει χθες εδωσα εξετάσεις για ενα πτυχίο που προετοιμαζομουν ενα χρόνο και ήμουν σε άρνηση ενα μήνα τώρα δεν ήθελα να δωσω, δυσκολευομουν πολύ να συγκεντρωθω. Αλλά τελικά πήγα και ολα ηταν οκ. Αυριο ειναι και το ραντεβού στο γυναικολόγο για υπέρηχο και να μου πει πως θα κινηθούμε απο δω και πέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Πολύ ησυχία στην ομαδα μας! Εγω εχω ξεαγχωθει χθες εδωσα εξετάσεις για ενα πτυχίο που προετοιμαζομουν ενα χρόνο και ήμουν σε άρνηση ενα μήνα τώρα δεν ήθελα να δωσω, δυσκολευομουν πολύ να συγκεντρωθω. Αλλά τελικά πήγα και ολα ηταν οκ. Αυριο ειναι και το ραντεβού στο γυναικολόγο για υπέρηχο και να μου πει πως θα κινηθούμε απο δω και πέρα..

Καλά αποτελέσματα εύχομαι κορίτσι μου, όλα να πάνε καλά.

Εγώ σήμερα έκανα ένα τεστάκι εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό που σημαίνει ότι έπεσε επιτέλους η χοριακή και άρα όπου να ναι θα κάνει την εμφάνιση της η περίοδος μου. Ήδη έχω αρχίσει να έχω κάποιες ενοχλήσεις οπότε πιστεύω δεν θα αργήσει. Την Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό για υπέρηχο αλλά αν μου έρθει μάλλον θα το αναβάλλω. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα. Εχω ηδη ενα παιδι ειναι αγορι και θα προσπαθησουμε σιγα σιγα για το δευτερο. Ο γιος μου δεν ηρθε ευκολα. Ειχα μια αποβολη και προσπαθουσα 1,5 χρονο για να ξανα μεινω. Πειτε καποιο τιπ για να μην τρελαθω παλι απο την αγωνια αν θα μείνω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα. Εχω ηδη ενα παιδι ειναι αγορι και θα προσπαθησουμε σιγα σιγα για το δευτερο. Ο γιος μου δεν ηρθε ευκολα. Ειχα μια αποβολη και προσπαθουσα 1,5 χρονο για να ξανα μεινω. Πειτε καποιο τιπ για να μην τρελαθω παλι απο την αγωνια αν θα μείνω.

Για αρχή προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί καταλαβαίνω ότι υπάρχει αρκετό άγχος. Πες μας λίγα λόγια για σένα, ηλικία αν έχεις κάνει κάποιο ορμονολογικό έλεγχο.. η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήθρε φυσικά τελικά; Γενικά κάποιο τιπ δεν υπάρχει, προσπάθησε να απασχολείς τον εαυτό σου να μην το σκεφτεσαι συνέχεια και χαλάρωσε. Εγ΄ώ εχω μια κορούλα 5 χρονών που ήρθε πολύ εύκολα και τώρα το δεύτερο μας ταλαιπωρεί.. ήμουν έγκυος και παλλινδόμησε στην 11η εβδομάδα. Η Αμη μου είναι αρκετά χαμηλή για την ηλικία μου (36) αλλά από την απόξεση και μετά σαν να γύρισε βίδα και την είδα αλλιώς, αν θέλει να έρθει έχει καλως.. αν όχι πάλι καλώς. Έχω ένα παιδάκι και ειμαι υπερπλήρης. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Για αρχή προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί καταλαβαίνω ότι υπάρχει αρκετό άγχος. Πες μας λίγα λόγια για σένα, ηλικία αν έχεις κάνει κάποιο ορμονολογικό έλεγχο.. η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήθρε φυσικά τελικά; Γενικά κάποιο τιπ δεν υπάρχει, προσπάθησε να απασχολείς τον εαυτό σου να μην το σκεφτεσαι συνέχεια και χαλάρωσε. Εγ΄ώ εχω μια κορούλα 5 χρονών που ήρθε πολύ εύκολα και τώρα το δεύτερο μας ταλαιπωρεί.. ήμουν έγκυος και παλλινδόμησε στην 11η εβδομάδα. Η Αμη μου είναι αρκετά χαμηλή για την ηλικία μου (36) αλλά από την απόξεση και μετά σαν να γύρισε βίδα και την είδα αλλιώς, αν θέλει να έρθει έχει καλως.. αν όχι πάλι καλώς. Έχω ένα παιδάκι και ειμαι υπερπλήρης. 

Ειμαι 28 χρονων, εχω διαβητη τυπου 2, ηρθαν με φυσικη συλληψη και οι δυο εγκυμοσυνες μου. Στην πρωτη εμεινα στους δυο μηνες προσπαθειας και στην δευτερη προσπαθούσα 1,5 χρονο. Τωρα ο ταρζαν μου είναι 2,5 χρονων.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Ειμαι 28 χρονων, εχω διαβητη τυπου 2, ηρθαν με φυσικη συλληψη και οι δυο εγκυμοσυνες μου. Στην πρωτη εμεινα στους δυο μηνες προσπαθειας και στην δευτερη προσπαθούσα 1,5 χρονο. Τωρα ο ταρζαν μου είναι 2,5 χρονων.

Γερός να είναι να τον χαίρεσαι!

Τον διαβήτη τον έχεις ρυθμισμένο; με ενδοκρινολόγο έχεις μιλήσει; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Γερός να είναι να τον χαίρεσαι!

Τον διαβήτη τον έχεις ρυθμισμένο; με ενδοκρινολόγο έχεις μιλήσει; 

Ναι ειναι ρυθμισμενος με ινσουλινη. Εχω καποια κιλα και πρεπει να τα χασω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου Καλη επιτυχία για αύριο! Περιμένουμε την χοριακη σου! Εύχομαι να είναι θετική ❤️🌈

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!!

Κι εγώ ελπίζω το ίδιο.. πρώτα ο Θεός θα πάω πρωί πρωί πριν πάω στη δουλειά. Λογικά μέχρι να σχολάσω θα έχει βγει και το αποτέλεσμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღΚαλη επιτυχία για τη χοριακη σου κορίτσι μου εύχομαι ολοψυχα να είναι θετική και να κάνουμε πάρτι στην ομάδα μας❤️🌈

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.!!! Αμήν!!! Ας είναι ευλογημένο. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια πώς είστε γενικά τι γίνεται; 

@melitiniღ με το καλό η χοριακη σου αυριο 🙏🏼 

Οι υπόλοιπες; Είναι καμία στην αναμονή; 

Εγω ....ακομη 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 σε αλλα νεα εγω μοκις μπηκα σπιτι ημουν σε βαφτιση κ ο συζυγος ειναι λογο αρρωστος απο χθες.. εσυ πως εισαι κοριτσι μου???. @melitiniღ αναμενουμε ολες τα νεα σου.🩷🩷🩷🩷🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εγω ....ακομη 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 σε αλλα νεα εγω μοκις μπηκα σπιτι ημουν σε βαφτιση κ ο συζυγος ειναι λογο αρρωστος απο χθες.. εσυ πως εισαι κοριτσι μου???. @melitiniღ αναμενουμε ολες τα νεα σου.🩷🩷🩷🩷🥰🥰🥰🥰

Περαστικά στον σύζυγο! Από βδομάδα θα σου ρθει θα δεις!! ✌🏼😄

Εγώ εδώ! Περιμένω σε μια βδομάδα περίοδο, όλα καλά 😆

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Περαστικά στον σύζυγο! Από βδομάδα θα σου ρθει θα δεις!! ✌🏼😄

Εγώ εδώ! Περιμένω σε μια βδομάδα περίοδο, όλα καλά 😆

Ήμασταν μαζί εμείς και τώρα μ αυτό που έγινε αποσυντονίστηκα εγώ! 
Εγώ 7η μέρα σήμερα και ακόμη αίμα έχω…στο μεταξύ από την προηγούμενη σύλληψη, ο άντρας μου πρόλαβε και αρρώστησε πάλι δύο φορές!!! Οπότε με τους πυρετούς πάλι το σπερμα μας χαιρέτησε νομίζω…δεν τρέφω πολλές ελπίδες για τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, έχουμε γιατρό την Παρασκευή και ανυπομονώ να πάω να μας πει αν όλα είναι οκ. Κορίτσια μέχρι να με δει καλύτερα να αποφύγω τις επαφές ή όχι; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅
    • Συμφωνώ ότι δεν ισχύει ο γιος μου πχ 20:30 να κοιμηθεί ή 22·00 ή 23 καμία φορά π ισως να βγουμε Εκτός προγράμματος πάλι στις 6:30-7:00 στο πόδι σαν να έχουν ξυπνητήρι. Καλύτερα να κανεις μια ρουτίνα με σταθερό ύπνο πάνω κάτω! Εγώ επειδή σχολάω 18:00 μέχρι να έρθω σπίτι γίνεται 19:00 κ ο άντρας μου 19:30 γύρω στις 20:30 αρχίζουμε την ρουτίνα με το γιο μου μπάνιο κτλ το ίδιο τώρα κ με την μικρή θα κάνουμε θέλω το αργότερο μέχρι τις 21:30 να κοιμούνται 
    • Βασικά δεν έχουμε στανταρτ ώρα. Συνήθως κοιμάται 9-10. Αρχίζουμε ρουτίνα ύπνου από τις 20:30 περίπου κ στα δυο παιδιά. Πιστεύω ότι τώρα π θα κόψουμε τον θηλασμό θα κοιμάται νωρίτερα γιατί τώρα τρωμε αρκετό χρόνο στον θηλασμό.    240 δεν είναι πολύ; Τόσο πίνει ο γιος μου 2 χρόνων…την ημέρα ποσό πίνει δλδ; 
    • Α στα γενέθλια μου θα την κάνετε! Το σκέφτηκα κι εγώ σαν ημερομηνία, αλλά το βαφτιστηρα μένει στο Μόναχο κ μόνο το Πάσχα γίνεται να έρθουν! Χαχαχχα τέλεια η παιδίατρος!!! Σαν να βιάζονται τα μπουμπούκια να μεγαλώσουν!!! Είναι θέμα όταν φεύγεις για δουλειά να σκέφτεσαι πως θα το ταΐσουν το μωρό! Εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μπορεί να χάνω κάποια γεύματα, γιατί από Φλεβάρη Τρίτη κ Πέμπτη αυξάνονται οι ώρες μου στη δουλειά κι από Μάρτιο κ οι υπόλοιπες μέρες..το πάμε σταδιακά! 
    • Κορίτσι μου γλυκό, καταρχάς να σας ζήσει η μπεμπούκα σας!!! Να είναι γερή και δυνατή… αν και με τέτοια μαμά δεν υπάρχει αμφιβολία!!!  Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @_piripiri_! Θαυμάζω και υποκλίνομαι στη δύναμη σου και την αποφασιστικότητα σου. Λυπάμαι που βίωσες τόσα άσχημα συναισθήματα και πήρε τόσο άσχημη τροπή κάτι που φάνταζε ονειρικό. Είναι ντροπή για το μαιευτήριο αυτές οι συμπεριφορές. Τόσο από τους γιατρούς όσο και από το προσωπικό. Ξέρω ότι έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στις μαίες σου… αλλά κάπου ένιωσα διαβάζοντας όσα μας έγραψες ότι δε σας στήριξαν ως έπρεπε μετά που στράβωσε το πράγμα.  Είμαι σίγουρη πως θα το ξεπεράσεις και μόνο πιο γερή και άρρηκτη θα βγει η σχέση σας με το πλασματάκι σας μετά από όλα αυτά. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...