Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λοιπόν από το πρωί σηκώθηκα με ένα φοβερό τσίμπημα στο στήθος...πόνους περιόδου και υγρά... ετοιμάζεται για ωορρηξία!!! Έλεος ρε κορίτσια πια και στην ωορρηξία υποφέρω και μετά στην περίοδο υποφέρω!!τι θα γίνει;

Τώρα που θα πάω στον γιατρό  Απρίλιο για τεστ παπ θα του πω ....μήπως να ξανακάνω ορμονολογικο έλεγχο;μου λείπει κάποια βιταμίνη; Τι να πω πια έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου!!!και τζάμπα τρελαίνονται αφού εγκυμοσύνη δεν έρχεται  😡😡😡 αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευρίστικο

Άβυσσος ο κύκλος μας! Εγώ ρώτησα τη γυναικολόγο πάντως και μου είπε και από ωορρηξία και μετά το στήθος πρήζεται κλπ. Εγώ σου λέω το παρατήρησα από τότε που έχουμε ελεύθερες επαφές ότι άλλαξε. Ίσως το ότι δέχεται το σπέρμα και έτσι κι αλλιώς το βλέπει "σαν εχθρό" το σώμα και αλλάζουν οι ορμόνες. Το στρες παίζει σημαντικο ρόλο επίσης, η διατροφη. Δεν χάνεις κάτι να κάνεις ορμονολογικες. Κουλ, απόλαυσε την ωορρηξία σου και μην το πολύ σκέφτεσαι τώρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Άβυσσος ο κύκλος μας! Εγώ ρώτησα τη γυναικολόγο πάντως και μου είπε και από ωορρηξία και μετά το στήθος πρήζεται κλπ. Εγώ σου λέω το παρατήρησα από τότε που έχουμε ελεύθερες επαφές ότι άλλαξε. Ίσως το ότι δέχεται το σπέρμα και έτσι κι αλλιώς το βλέπει "σαν εχθρό" το σώμα και αλλάζουν οι ορμόνες. Το στρες παίζει σημαντικο ρόλο επίσης, η διατροφη. Δεν χάνεις κάτι να κάνεις ορμονολογικες. Κουλ, απόλαυσε την ωορρηξία σου και μην το πολύ σκέφτεσαι τώρα!! 

Ε ναι τώρα πάμε στο στόχο μας δυναμικά 💪🩷 σε ευχαριστώ για την απάντηση! Θα πάρω πάλι τεστ ωορρηξίας ηλεκτρονικα γιατί το προηγούμενο μήνα χάσαμε την ωορρηξία..έγινε πολύ νωρίτερα....είναι ότι να ναι ο κύκλος μου! τουλάχιστον να έχουμε επαφές μέσα στην ωορρηξία μπας και γίνει τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναιιιιι! έφτασα.. κι εμένα μου φαίνεται απίστευτο η αλήθεια είναι.. ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έκανα και πως.. 🤣
Και εγώ σήμερα άλλος άνθρωπος, δεν έχω ενόχληση, είμαι οκ! Εχθές όμως ήταν το κάτι άλλο, μακάρι να είναι θετικό σημάδι και το σποράκι μου να μείνει.. το θέλω τόοοοσο πολύ.. όσο για τα υπόλοιπα ελπίζω να είναι καθαρά του φαγητού και μόνο.. 🤣🤣🤣 τον καημένο τον άντρα μου τον έχω τρελάνει ..! 
Κάποιο άλλο σύμπτωμα πριν τη χορική θυμάσαι; Οι μόνο αυτά τα τραβηγματάκια μιας μέρας;

Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δω κι εγώ στη ζωή μου πρώτη φορά μια ανεβασμένη χοριακή και ένα θετικό τεστ. 🤗 Έχει ο Θεός!

Και συχνοουρια αλλά αυτό από τη μέρα του πρώτου θετικού τεστ και μετά. Επίσης ένιωθα ότι θα μου έρθει περίοδος και κάθε τόσο νόμιζα ότι κατεβαίνει αίμα και πήγαινα τουαλέτα😅 Και να φανταστείς έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και την ίδια μέρα είχα χοριακή 20. Τώρα εσύ που είσαι από ετ δεν ξέρω... Νομίζω σας επηρεάζουν και τα φάρμακα. 

Αλλά αν ένιωσες χθες το τράβηγμα, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μέρες αν θες να κάνεις τεστ. Πιο νωρίς πολύ πιθανόν να μην δείξει.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ.
Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά.
Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή.
Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.

@melitiniღ Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Μην ψάχνεις για σημάδια, κάνε πράγματα που σε ηρεμούν κ σε χαλαρώνουν αυτές τις μέρες χωρίς άγχος (ξέρω δύσκολο) κ υπομονή λίγες μέρες μέχρι την χοριακή!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα 🥰 ( Εγώ το σκ θα έμπαινα στάνταρ στο πειρασμό να κάνω τεστ΄ακι 🤭αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!!!)

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λοιπόν από το πρωί σηκώθηκα με ένα φοβερό τσίμπημα στο στήθος...πόνους περιόδου και υγρά... ετοιμάζεται για ωορρηξία!!! Έλεος ρε κορίτσια πια και στην ωορρηξία υποφέρω και μετά στην περίοδο υποφέρω!!τι θα γίνει;

Τώρα που θα πάω στον γιατρό  Απρίλιο για τεστ παπ θα του πω ....μήπως να ξανακάνω ορμονολογικο έλεγχο;μου λείπει κάποια βιταμίνη; Τι να πω πια έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου!!!και τζάμπα τρελαίνονται αφού εγκυμοσύνη δεν έρχεται  😡😡😡 αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευρίστικο

Κορίτσι μου τουλάχιστον καταλαβαίνεις ωορρηξία, περίοδο κλπ.... Τι να πούμε κ εμείς που αναρωτιόμαστε έκανα δεν έκανα ωορρηξία 🙃 Γενικά όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν πολλά στον κύκλο, μου το έχουν πει όλοι οι γυναικολόγοι που έχω πάει. Πχ εγώ παλιά 1η μέρα περιόδου έκανα κωλοτούμπες κ χόρευα κ από όλα, μετά τα 25-27 πεθαίνω στον πόνο σε σημείο να μην με πιάνει τπτ από χάπι κ να σέρνομαι... Την 2η μέρα άλλος άνθρωπος

Πάντως αν θέλεις ναι μπορείς να κάνεις εξετάσεις, πιο πολύ για να ηρεμήσεις 😊

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Και συχνοουρια αλλά αυτό από τη μέρα του πρώτου θετικού τεστ και μετά. Επίσης ένιωθα ότι θα μου έρθει περίοδος και κάθε τόσο νόμιζα ότι κατεβαίνει αίμα και πήγαινα τουαλέτα😅 Και να φανταστείς έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και την ίδια μέρα είχα χοριακή 20. Τώρα εσύ που είσαι από ετ δεν ξέρω... Νομίζω σας επηρεάζουν και τα φάρμακα. 

Αλλά αν ένιωσες χθες το τράβηγμα, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μέρες αν θες να κάνεις τεστ. Πιο νωρίς πολύ πιθανόν να μην δείξει.

Συχνοουρία έχω εγώ από την πρώτη μέρα.. 🤣🤣🤣 αλλά εντάξει είναι από τα φάρμακα νομίζω. Θα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και ότι είναι να δίξει θα δίξει.. Μόνο ο Θεός ξέρει, εμείς ότι ήταν και είναι ανθρώπινος δυνατό το κάναμε.

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Μην ψάχνεις για σημάδια, κάνε πράγματα που σε ηρεμούν κ σε χαλαρώνουν αυτές τις μέρες χωρίς άγχος (ξέρω δύσκολο) κ υπομονή λίγες μέρες μέχρι την χοριακή!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα 🥰 ( Εγώ το σκ θα έμπαινα στάνταρ στο πειρασμό να κάνω τεστ΄ακι 🤭αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!!!) 🙃 

Καλά μη νομίζεις ότι κι εμένα δεν μου περνάει από το μυαλό να κάνω τεστ, αλλά λέω όχι, θα συγκρατηθείς γιατί μπορεί να μην βγει θετικό και να απογοητεύεις.. οπότε μια και καλή την ημέρα που σου είπε ο γιατρός με εξετάσεις αίματος, να είσαι 1000% σίγουρη ότι αποτέλεσμα και να βγάλει. Είδομεν, κοντός ψαλμός αλληλούια λένε..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Συχνοουρία έχω εγώ από την πρώτη μέρα.. 🤣🤣🤣 αλλά εντάξει είναι από τα φάρμακα νομίζω. Θα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και ότι είναι να δίξει θα δίξει.. Μόνο ο Θεός ξέρει, εμείς ότι ήταν και είναι ανθρώπινος δυνατό το κάναμε.

Καλά μη νομίζεις ότι κι εμένα δεν μου περνάει από το μυαλό να κάνω τεστ, αλλά λέω όχι, θα συγκρατηθείς γιατί μπορεί να μην βγει θετικό και να απογοητεύεις.. οπότε μια και καλή την ημέρα που σου είπε ο γιατρός με εξετάσεις αίματος, να είσαι 1000% σίγουρη ότι αποτέλεσμα και να βγάλει. Είδομεν, κοντός ψαλμός αλληλούια λένε..!!! 🙏🏼

Το καλύτερο είναι αυτό να σου πω την αλήθεια!!! Μπράβο κ για την εγκράτεια σου!!! Μακ΄αρι κορίτσι μου να έχει πιάσει το σποράκι σας κ να μας λες την εμπειρία της ετ σαν την πιο όμορφη ιστορία 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά αποτελέσματα λοιπόν την Δευτέρα!!!!!!! 

Δημοσίευση

Εγώ έχω λίγο αίμα. η διάθεση μου είναι πεσμένη και συνέχεια νοιωθω με φοβερή εξάντληση. Την παρασκευή θα πάω στο γιατρό να δει αν προχωράει ο δεύτερος σάκος. Αν και το ένστικτο μου λέει ότι δεν προχωράει…

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Εγώ έχω λίγο αίμα. η διάθεση μου είναι πεσμένη και συνέχεια νοιωθω με φοβερή εξάντληση. Την παρασκευή θα πάω στο γιατρό να δει αν προχωράει ο δεύτερος σάκος. Αν και το ένστικτο μου λέει ότι δεν προχωράει…

Μίλησες μαζί του για το αίμα; Λογικό κορίτσι μου να είσαι πεσμένη.. εύχομαι να γίνει το καλύτερο για σένα και το σώμα σου 🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...