Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η arntalia είπε:

Το αγχος ο  μεγαλυτερος εχθρος ολων κ δυστυχως δε μας κανει καλο εμας προσπαθουμε...

Μόλις είχα αίμα στο σκούπισμα…

Κοριτσια όσες είχατε βιοχημική, τώρα αυτό το αίμα θεωρείται περίοδος; Δλδ θα μετράω ως πρώτη αυτήν που ξεκινάει η αιμορραγία; Και επίσης, από τον επόμενο κύκλο μπορούμε πάλι να προσπαθήσουμε;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μόλις είχα αίμα στο σκούπισμα…

Κοριτσια όσες είχατε βιοχημική, τώρα αυτό το αίμα θεωρείται περίοδος; Δλδ θα μετράω ως πρώτη αυτήν που ξεκινάει η αιμορραγία; Και επίσης, από τον επόμενο κύκλο μπορούμε πάλι να προσπαθήσουμε;

Ναι κορίτσι μου. Το αίμα είναι η υποτιθέμενη πρώτη μέρα περιόδου. Φυσικά αμέσως μετά ξεκινάς προσπάθειες. Το "θετικό" της βιοχημικης είναι ότι τελειώνει νωρίς και δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση ((πχ αποξεση). Όπως λένε πολύ ψυχρα και κυνικά οι γυναικολόγοι.. είναι μια μάζα κυττάρων που ήταν προβληματική. Αυτή η σκέψη με βοήθησε και στις δύο βιοχημικές μου να πάρω δύναμη και να πάω αμέσως παρακάτω. Στέλνω σφιχτή αγκαλιά 🫂

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ναι κορίτσι μου. Το αίμα είναι η υποτιθέμενη πρώτη μέρα περιόδου. Φυσικά αμέσως μετά ξεκινάς προσπάθειες. Το "θετικό" της βιοχημικης είναι ότι τελειώνει νωρίς και δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση ((πχ αποξεση). Όπως λένε πολύ ψυχρα και κυνικά οι γυναικολόγοι.. είναι μια μάζα κυττάρων που ήταν προβληματική. Αυτή η σκέψη με βοήθησε και στις δύο βιοχημικές μου να πάρω δύναμη και να πάω αμέσως παρακάτω. Στέλνω σφιχτή αγκαλιά 🫂

Ευχαριστώ Ελλη μου… ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσει πολύ, γιατί γενικά έχω βαριά περίοδο και τώρα μόλις γύρισα στην δουλειά, δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ. Κρατάω το θετικό, πως είχαμε σύλληψη μετά από μήνες…

Δημοσίευση

@Naty_ και @arntalia το πιο σωστό είναι να χαλαρώσετε αλλά καταλαβαίνω ότι όταν το θες τόσο πολύ για τόσο καιρό δεν γίνεται να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα . Απλά προσέξτε τους εαυτούς σας! 
@Rena92 έχεις πολύ αίμα; Γιατί στο σκούπισμα έχω και εγώ εδώ και 10 μέρες αλλά δεν δίνω σημασία. Πιστεύω ότι είναι από τη μήτρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

@Naty_ και @arntalia το πιο σωστό είναι να χαλαρώσετε αλλά καταλαβαίνω ότι όταν το θες τόσο πολύ για τόσο καιρό δεν γίνεται να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα . Απλά προσέξτε τους εαυτούς σας! 
@Rena92 έχεις πολύ αίμα; Γιατί στο σκούπισμα έχω και εγώ εδώ και 10 μέρες αλλά δεν δίνω σημασία. Πιστεύω ότι είναι από τη μήτρα. 

Οχι πολύ αλλά κανονικά στο χαρτί και τώρα λέρωσε κ λίγο την σερβιέτα. Κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να πάρω προγεστερονη, αν και σε συνδυασμό με την χοριακή δείχνει ότι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν θελω να πάρω προγεστερόνη γιατί το θεωρώ χαμένο κόπο, αλλά από την άλλη νιώθω τύψεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια διαβάζω εδώ για τα παιδάκια σας, να τα χαίρεστε ❤️ με υγεία πάνω από ολα εύχομαι με πολύ κουράγιο και υπομονή!!!!!

Μιας που θα μπω και γω στο club σιγά σιγά,  έχω διάφορες απορίες αλλά μια που μου ρχεται προς το παρόν είναι το θέμα του καροτσιου 

Πως κινηθήκατε για την αγορά καροτσιου; έχω κατά νου ένα καρότσι,  αλλά σκέφτομαι να πάμε σε 2 3 μαγαζιά να δούμε διαφορα σχέδια που υπάρχουν, μήπως να το παραγγείλουμε μετά από κάποιο site για πιο οικονομικά; 

κορίτσι μου για το καρότσι να δεις όλα αυτά που σου είπαν τα κορίτσια αλλά να δεις και τις ρόδες του.. τι εννοω... εγώ καρότσι δεν χρειάστηκα να αγοράσω γιατί μου έδωσε η μια μου η κουμπάρα το δικό τους που δεν το χρειαζόταν άλλο.. εγώ μένω σε νησί με καλντερίμια, οι ρόδες του καροτσιού ήταν μικρές με αποτέλεσμα να κολλάει παντού συν οτι η μικρουλα μου κουνιόταν συνέχεια και την εκνεύριζε.. φραπέ το είχα κάνει το παιδί.. η άλλη μου η κουμπάρα είχε πάρει καρότσι με μεγάλες ρόδες και σούστες και δεν καταλάβαινε τίποτα.. οπότε δες το και αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Οχι πολύ αλλά κανονικά στο χαρτί και τώρα λέρωσε κ λίγο την σερβιέτα. Κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να πάρω προγεστερονη, αν και σε συνδυασμό με την χοριακή δείχνει ότι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν θελω να πάρω προγεστερόνη γιατί το θεωρώ χαμένο κόπο, αλλά από την άλλη νιώθω τύψεις.. 

Συνηθως στη βιοχιμικη το αιμα θεωρειται περιοδος...αυτο ειναι το υποτιθεμενο καλο με τη βιοχιμικη.τα κοριτσια π εχουν βιωσει δυστυχως βιοχιμικη το ξερουν καλυτερα ...αλλα δες κ αθριο και παρε προγεστερονη αν επιμενει ο γιατρος σου μονο κ μονο για να εισαι εσυ καλα. Ακουσε τον και υπομονη μεχρι δευτερα να δουμε το αποτελεσμα της χοριακης...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η arntalia είπε:

Συνηθως στη βιοχιμικη το αιμα θεωρειται περιοδος...αυτο ειναι το υποτιθεμενο καλο με τη βιοχιμικη.τα κοριτσια π εχουν βιωσει δυστυχως βιοχιμικη το ξερουν καλυτερα ...αλλα δες κ αθριο και παρε προγεστερονη αν επιμενει ο γιατρος σου μονο κ μονο για να εισαι εσυ καλα. Ακουσε τον και υπομονη μεχρι δευτερα να δουμε το αποτελεσμα της χοριακης...

Σκέφτηκα τώρα, να πάω αύριο στην κλινική πάλι για μια χοριακη που είναι ανοιχτά. Τελευταία εκεί είχα κάνει την Δευτέρα και ήταν 71. Οπότε ανάλογα τον αριθμό, θα δω αν θα πάρω κ την προγεστερόνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Σκέφτηκα τώρα, να πάω αύριο στην κλινική πάλι για μια χοριακη που είναι ανοιχτά. Τελευταία εκεί είχα κάνει την Δευτέρα και ήταν 71. Οπότε ανάλογα τον αριθμό, θα δω αν θα πάρω κ την προγεστερόνη. 

Να πας. Για να δεις τι γίνεται και να ηρεμήσεις! 

Δημοσίευση

@Rena92 πηγαινε απλά για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν μέχρι αύριο σ έρθει αιμα περιοδου μην κανεις τίποτα. Θα περιμένεις να τελειώσει και ξεκινας άμεσα προσπαθειες. Ισως πας για έναν υπερηχο στο γιατρό σου αλλά μέχρι εκεί. Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα για να ηρεμησεις κ συ. Η προγεστερονη δ θα βοηθήσει αν είναι να παει στραβα. Θα βοηθούσε αν πχ είχες κανονικές αυξήσεις κ ροζ, καφε κτλ η αν εβλεπε καποια μικρή αποκολληση. Στη φάση αυτή δ έχει νόημα. Μην έχεις τυψεις.

@arntaliaβρε κορίτσι μου βλεπεις οτι ο κυκλος σου κάνει νερα, δ έχεις σταθερή περιοδο πάντοτε κ  επεσες κ σε λάθος γιατρό. Οπότε όχι δ ειναι όλα καλά. Καπου κάτι σε κρατάει πισω. Δ ξερεις ποτε και αν κάνεις ωορηξια. Αν δ κάνεις σε κάθε κύκλο πως να έχεις πιθανότητες? Κανε λίγο υπομονή ακόμα κ θα τα στρωσευς τωρα με τ νέο γιατρο. Ακόμα κ με πρόκληση να πας αυτή τη φορά θα γίνει σωστά. Εκανες τοσες φορές και δ ξερεις αν έκανες εν τέλη ωορηξια κ ποτε. Εντελώς στα τύφλα πηγαινες. Πάρε ανασες, θα σ ρθει περιοδος θα ηρεμησεις, γτ τωρα οι ορμόνες βαράνε κοκκινο κ μόλις σ έρθει πες στο γιατρό ότι θες να πάτε πιο δυναμικά. Δοκίμασε μια σπερματεγχυση. Κάτι παραπάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου πως είστε όσες είστε σε φάση αναμονής περιόδου ή ωορρηξίας; 

Εγώ σε αυτόν τον κύκλο έχω να δηλώσω πως δεν έχω όρεξη για τσεκάρισμα ωορρηξίας και σεξ με το ρολόι. Οκ έκανα δύο τεστ μέχρι στιγμής ακόμα δεν τη βρήκα αλλά υπολογιζω πως τις επόμενες 3 μέρες το πολύ θα γινει. Και στους προηγούμενους 2 κύκλους που το έκανα πιο προσεκτικά δεν έγινε τελικά σύλληψη. Νιώθω πως αφέθηκα λίγο πιο χαλαρή από άποψη ότι οκ εχω επαφές αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Ούτε μου λέει κανείς με σιγουριά ότι αν έχω κάθε μέρα επαφή θα μείνω έγκυος. Άλλες κοπέλες είχαν μόνο μια επαφή πριν την ωορρηξία και ήρθε το μπεμπέ. Βιώνω την καθημερινότητα μου χωρίς να έχω εμμονή με αυτό. Θα ρθει το ξέρω. Δε θα σκάσω για το πότε. Αν δω ότι αργεί πολύ θα πάω πάλι για τσεκ, αλλά υγιέστατοι είμαστε τώρα. Κουράστηκα να ψάχνω συμπτώματα και τα συναφή.

Καλά κάνεις κορίτσι μου, καταλαβαίνω βέβαια πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνέχεια όταν είναι κάτι που θες αλλά το να αποβάλλεις το άγχος και την εμμονή όπως λες, είναι το καλύτερο! Κι εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου!

Δημοσίευση

@ditaki, @evaioan, @Tonakiv, @Diwni και @Eliza Kats πραγματικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δε ξέρω τι είναι σωστό να κάνω με τον βρεφονηπιακό όταν θα γεννηθεί και το δεύτερο με το καλό. Ο παιδίατρος επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσω να τον στέλνω και ότι τον Απρίλιο θα είναι καλύτερα τα πράγματα από θέμα ιώσεων. Αν δεν τον στείλω σχολείο από την άλλη σκέφτομαι ότι δε θα μπορώ να ασχοληθώ με το νεογέννητο , ειδικά αν μπλέξω πάλι με θηλαστρα ανά δίωρο όπως με τον πρώτο. 

Πφφφφφφ 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

26+5! Ποπό πέρασε νεράκι όντως! Α τον πήγες βρεφονηπιακό τελικά ε; Ωχ πως την παλεύεις άρρωστη και έγκυος; Τον σταμάτησες καθόλου το πρώτο τρίμηνο για να μην σε αρρωστήσει ή όχι; Το έχω φόβο αυτό με την εγκυμοσύνη και τις αρρώστιες...

Καλά είμαστε 😊 Κι εμάς εδώ προσπαθεί να μιλήσει και λέει τα δικά της τα αλαμπουρνεζικα και έχει πολύ φάση 😅 Εγώ ήμουν άρρωστη από πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχω στρώσει 😕 Και λέμε αυτόν τον μήνα να βάλουμε μπροστά για 2ο αλλά η περίοδος μου κάνει κονξες και δεν λέει να έρθει (όχι δεν είμαι έγκυος). Ίσως φταίει που παίρνω και κορτιζόνη. 

Δε τον σταμάτησα το πρώτο τρίμηνο γιατί έπρεπε να πηγαίνω και στη δουλειά... Άσε το πρώτο τρίμηνο κόλλησα κοβιντ από τον μικρό.... Γενικά το δεύτερο μωράκι μου θα γεννηθεί με φουλ αντισώματα 🤣 

Δύσκολη φάση εγκυμοσύνη με ήδη μικρό παιδί... Θα το δεις κι εσύ με το καλό και εύχομαι σύντομα χωρίς ταλαιπωρία εφόσον το θέλετε! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου πως είσαι; Πήγες σήμερα για χοριακη;

Δημοσίευση

Κορίτσια σημερα μου ηρθε η πρώτη περίοδος μετά την παλινδρομη και κάπως τα όνειρα ξανά αρχίζουν...Ηθελα να ρωτήσω οσα κορίτσια δυστυχώς είχατε παλινδορμη μετα από πόσους κύκλους αρχισατε προσπάθεια;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου πως είσαι; Πήγες σήμερα για χοριακη;

Ευχαριστώ για την σκέψη κορίτσι μου…μόλις μου ήρθε το αποτέλεσμα και είναι 154. Τουλάχιστον τώρα θα ηρεμήσω που έχω ξεκάθαρο αποτέλεσμα (όχι ότι τα άλλα δεν ήταν, αλλά τέλος πάντων). Το αίμα ξανά άρχισε πριν λίγο και γενικά είμαι πολύ πεσμένη, αλλά εντάξει θα περάσει κ αυτό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...